|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: razlike med partnerjema
22.5.2011 21:30:44   
mačekmuri
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

IZVIRNO SPOROČILO: mačekmuri

Mater ej, ene tukaj pa že hudo mejite na snobizem. 

Ja in?

Ja nevem ?

In, konkretno, kje je tu snobizem?
Pa ne reci, da v tem, da ne nosim ponaredka DG user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej štekaš, si pa ja potrjeno super brihtna, kajne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 426
22.5.2011 21:31:24   
Anonimen

Ja in?

Ja nevem ?

Pa ne reci, da v tem, da ne nosim ponaredka DG user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej štekaš,

No, le povej, konkretno, kje je tu snobizem.

(odgovor članu mačekmuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 427
22.5.2011 21:36:48   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

čakaš baje leta na karto (tako sem slišala)?

A res? Toliko nerazgledancev v vrsti za neko opero, ki jo enako kvalitetno poslušaš doma na kavču?

noben ni rekel, da ni veliko bogatih ljudi na svetu (če jih stališ nekaj skupaj za en koncert ali opero). 

ja, večina jo pa posluša na kavču. in se strinjam, poceni karte hitro grejo - zakaj le, hm? mogoče so bili pred dilemo:
da so dovolj snobistični za miljonarko in raje grejo s poceni karto v Scalo in majo original torbico G&B? ali pa so raja, ki gre s ponarejeno G&B torbico na najboljše sedeže? zdaj lahko kaj so izbrali in katere karte hitro grejo user posted image  
a je možno da grejo razgledanci brez okusa v opero s ponarejeno D&G trobico? user posted image

btw, ne vem zakaj jih imenuješ nerazgledanci (v vrsti za opero)? tukaj noben ne gleda zviška na une ki grejo v Scalo, čeprav sami ne zaidejo(mo) tja. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 428
22.5.2011 21:37:15   
mačekmuri

Ja in?

Ja nevem ?

Sej štekaš,

Draga miljonarka, še vedno vztrajam, da pri svojem izjemnem IQ - ju to veš! Je pa pravkar prišel možek domov, tako da se bom raje njemu posvetila, saj ne zameriš kajne? To prepucavanje itak nikamor ne pelje, očitno pa tega pri vsej svoji oh in sploh razgledanosti ne veš...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 429
22.5.2011 21:38:32   
Kerensa*
je možno da grejo razgledanci brez okusa v opero s ponarejeno D&G trobico? user posted image

O, ja, pa še kako zelo je to možno - watch me! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 430
22.5.2011 21:41:07   
Anonimen

Ja in?

Ja nevem ?

Sej štekaš,

Draga miljonarka, še vedno vztrajam, da pri svojem izjemnem IQ - ju to veš! Je pa pravkar prišel možek domov, tako da se bom raje njemu posvetila, saj ne zameriš kajne? To prepucavanje itak nikamor ne pelje, očitno pa tega pri vsej svoji oh in sploh razgledanosti ne veš...

Ne, očitno je samo to, da ne znaš definirati snobizma.

Neposredna povezava do sporočila: 431
22.5.2011 21:44:05   
Anonimen

A res? Toliko nerazgledancev v vrsti za neko opero, ki jo enako kvalitetno poslušaš doma na kavču?

noben ni rekel, da ni veliko bogatih ljudi na svetu (če jih stališ nekaj skupaj za en koncert ali opero). 

btw, ne vem zakaj jih imenuješ nerazgledanci (v vrsti za opero)? tukaj noben ne gleda zviška na une ki grejo v Scalo, čeprav sami ne zaidejo(mo) tja. 

Opera je skoraj vsak dan, in vanjo ne hodijo samo bogati. Pojdi kdaj in boš videla user posted image .

Nerazgledanci? Samo sarcastic ton je bil on.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 432
22.5.2011 21:47:23   
mateyka
Ne vem, koliko je podobno; še vedno mislim, da je treba hodit v opero, če želiš biti kulturno razgledan. Enako kot ti obisk opere, ki ni na tvojem dvorišču, spet odpre nova obzorja in prinese nova znanja.

mogoče kakšno akustiko ima ta hiša? user posted image
no, resno - podobno v tem stavku: Kdor je kulturno razgledan, bo vedel, da kulturo tvori tako Scala kot njegova domača opera.

razlikuje se v tem, da jaz ne vidim potrebe po rednem obiskovanju vseh kulturnih vej (slikarstvo, glasba,.. itd), ampak vsak sledi tisto ki ga najbolj zanima, ostalo pa bolj obrobno. razgledan je zaradi tega vseeno lahko.

Scala pa - karte so naprodaj na netu, najcenejših ni, plačaš s kreditno kartico, karto prevzameš uro pred predstavo. Karta stane toliko kot koncert rock zvezde, za cestnino in parking v Milanu pa ne vem točno. Zbereš dve ali tri prijateljice, in razdeliš strošek. Tako mi hodimo na razstave (da ne težim ves čas z opero). Edini "problem" je, kdo po predstavi vozi domov.

jaz pri razstavah rada hodim v tujino (na žalost jih pri nas vseh dobrih ni - ne pridejo sem gostovat), ker mi likovnost, arheologija in umetnostna zgodovina blizu. opero sem pa čekirala samo v sloveniji - me ne zanima tako podrobno.
evo, en joke - ugani katero torbico mam jaz? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 433
22.5.2011 21:50:58   
uškinamama
 Edini "problem" je, kdo po predstavi vozi domov.

A to se ga napijete al kaj?

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 434
22.5.2011 21:55:52   
mateyka

Opera je skoraj vsak dan, in vanjo ne hodijo samo bogati. Pojdi kdaj in boš videla user posted image .

govorili sva o milanski Scali, ne?

sem že bla v operi in nisem bogata. rada bi šla pa kdaj s Kereno in njeno torbico user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 435
22.5.2011 21:57:25   
Kerensa*
sem že bla v operi in nisem bogata. rada bi šla pa kdaj s Kereno in njeno torbico user posted image

Tudi jaz sem že bila v operi in tudi jaz nisem bogata.

Ampak zakaj bi šla ti tja z mano in z mojo torbico? Nimaš svoje, da si jo podložiš pod glavo in zadremaš? user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 436
22.5.2011 21:59:22   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Ampak zakaj bi šla ti tja z mano in z mojo torbico? Nimaš svoje, da si jo podložiš pod glavo in zadremaš? user posted image

Jo je prodala, da si je lahko karto kupila.user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 437
22.5.2011 22:01:25   
Kerensa*
No, glede na to, koliko torbic imam... če prodam vse skupaj, pa morda lahko Milijonarki lahko kupim tisto letno karto, ki si je ne more privoščiti. Ne glede na izobrazbo, razgledanost in dober okus. user posted image

Kdo vam je bil pa na Talentih najbolj všeč? user posted image

Dalmacijaaa uuu mooom srcuuu... user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 438
22.5.2011 22:04:19   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

benti, ni to, nimam ponaredka user posted image

hočem rečt - upam s tabo it, kjub fake torbici in originalom podpajsko. mislim, da mi ne bo dolgčas in da se bom zabavala. in to je glavno user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 22.5.2011 22:06:07 >

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 439
22.5.2011 22:05:50   
Kerensa*
nimam ponaredka user posted image

Original še bolje nadomesti blazino user posted image . Sicer sklepam po nekaj kosih Escada in DG oblačil (aaa, Milijonarka - imam zdaj kaj boljši, snobovski okus? user posted image ), ampak vseeno - na originalu se dobro zadrema.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 440
22.5.2011 22:18:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

user posted image .

Običajno je opera zvečer.

(odgovor članu uškinamama)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
22.5.2011 22:18:47   
Kerensa*

user posted image .

Ja kaj a ti se običajno napiješ že zjutraj? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 442
22.5.2011 22:21:27   
Anonimen

razlikuje se v tem, da jaz ne vidim potrebe po rednem obiskovanju vseh kulturnih vej (slikarstvo, glasba,.. itd), ampak vsak sledi tisto ki ga najbolj zanima, ostalo pa bolj obrobno. razgledan je zaradi tega vseeno lahko.

Kako to misliš, bolj obrobno? Opero poslušaš pod oknom? Razstavo gledaš skozi priprte polknice? Knjigo prelistaš? Ali kako?

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 443
22.5.2011 22:24:35   
Anonimen

(na žalost jih pri nas vseh dobrih ni - ne pridejo sem gostovat), ker mi likovnost, arheologija in umetnostna zgodovina blizu.

Tudi pridejo.
Bil je eden (meni) zelo dragih, Schiele, trenutno imaš na ogled Toulouse Lautreca.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
22.5.2011 22:25:44   
uškinamama

user posted image .

Idealno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 445
22.5.2011 22:31:22   
mateyka

Kako to misliš, bolj obrobno? Opero poslušaš pod oknom? Razstavo gledaš skozi priprte polknice? Knjigo prelistaš? Ali kako?

poslušam celo opero in potem občasno poslušam samo dele, ki smo mi všeč (če nisem na predstavi seveda) in mi ta trenutek pašejo. podobno je s klasično glasbo. pa ja ne bom poslušala nekaj kar mi ni blizu samo zato, da se bom lahko oklicala za razgledanko - in mi ja ne bo vsa klasična muska všeč kar je je, prav tako ne vsa opera? npr. Carmen, Čarobno piščal in Carmino Burano lahko cele prebavim (samo si moram vzet čas za to). kake Traviate in Nibelunškega prstana pa ne.. sploh zadnje - bi kdaj rada testirala če zdržim 18 ur user posted image  čeprav - ride of the valkyries si dava kdaj z možem gor, ko kaj delava na računalnik, ker je "spunky" user posted image

torej - selektivno poslušanje (ali obrobno poznavanje). mislim, da ga vsi nekje prakticiramo. noben ne fura vse 100%.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 446
22.5.2011 22:33:36   
dadd0

IZVIRNO SPOROČILO: dadd0
Na splošno se nobenem ne podsmehuješ, a ne punči? Mogoče imaš rajši velika dvorišča v majhnih vaseh? user posted image

to je tvoje videnje (mislim, da se temu reče posmehovanje,

Menda ne gre za jezikovno čistunstvo!? Namreč beseda podsmeh se nahaja v SSKJ, pa tudi v Pleteršnikovem Slovensko-nemškem slovarju (http://bos.zrc-sazu.si/c/PL/neva.exe?name=pl&expression=kr=vb.%20impf.&hs=5871).

ampak recimo, da te razumem kaj hočeš povedat

A res? Hipotetično? Retorično? Cinično? A ti je preveč vprašanj? user posted image

jaz se načeloma ne posmehujem, so pa izjeme - npr. ti. da ti ne bo preveč enostavno "debatirati" sem pripravljena narediti izjemo user posted image

Sem načeloma izjemnež. Tudi pr' debatah.

drugače pa pojma nimaš na kaka dvorišča zahajam

Nikdar nisem trdil, da imam pojma o tvojih dvoriščih. Niti zanimal se nisam kje so. Samo sem vprašal, ali imaš rada določen tip dvorišč. Vendar ti ne bereš, ne misliš - samo vriščiš.

no, tole je moja zadnja dobra volja, če ni povezana z dotično temo. so, bon voyage

Ne rabiš se opravičevati, če ne zmoreš (hočeš, umeš, ...) več. Vidim, da se zavedaš "velikosti lastnega dvorišča".  user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 447
22.5.2011 22:35:50   
mateyka
(na žalost jih pri nas vseh dobrih ni - ne pridejo sem gostovat), ker mi likovnost, arheologija in umetnostna zgodovina blizu.

Tudi pridejo.
Bil je eden (meni) zelo dragih, Schiele, trenutno imaš na ogled Toulouse Lautreca.

ja, nekatere. une velike pa ne. je bila že nekaj let nazaj v Palazzo Grassi huda razstava o majih - iz veliko različnih zbrk skupaj sestavljena je potovala nekaj let po svetu (in potem nazaj k svojim lastnikom). mislim, TO je pa blo nekaj za sline pocedit - in najbližje Sloveniji so bile Beneteke.. no, to sem pa morala videt - ne bo več take hude konfiguracije vsega možnega na enem mestu še doooolgooo časa..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 448
23.5.2011 9:36:38   
mačekmuri

Ja in?

Ja nevem ?

Sej štekaš,

Ne, očitno je samo to, da ne znaš definirati snobizma.

Imaš prav. Happy?  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 449
23.5.2011 9:47:04   
Anonimen
Lej, mačekmuri, ti skopiram, sicer angleško definicijobesede snobizem:

One who tends to patronize, rebuff, or ignore people regarded as social inferiors and imitate, admire, or seek association with people regarded as social superiors.
One who affects an offensive air of self-satisfied superiority in matters of taste or intellect (DG torbice?)
    Pa še za razgledanost:

Versed (razgledan): Acquainted through study or experience; knowledgeable or skilled.

versed
    adjectiveDefinition: skilled or knowledgeable, especially from experience
    Synonyms: skilled, knowledgeable, proficient, conversant, familiar, practiced, informed
    Antonyms: unskilled, unfamiliar, uninformed, ignorant
    Tips: Versed is a powerful word to describe knowledge and skill, especially that which is gained from experience. For a memory trick, note how versed looks like "version." Now, consider what it takes to be versed in a software program; it often helps to have experience with past versions of a program to be well-versed in the most recent version of the program. When you are well-versed in something, you know a lot about it. Versed is similar in meaning to conversant. See conversant for additional analysis.
    Usage Examples:
    He is well-versed in carpentry and can build almost anything. (skilled, experienced)
    He is versed in the culture of Japan and will help us understand the best way to work with our new Japanese partner. (conversant, familiar)
    Regina is well-versed in Native American history and is an excellent tour guide of the American Southwest. (informed, conversant, knowledgeable)
    I''m not sufficiently versed with this software program, so I am going to need your help in getting up to speed. (experienced, skilled, knowledgeable)

Neposredna povezava do sporočila: 450
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
    To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
    Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    To so najbolj redka otroška imena
    Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
    Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
    Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
    Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
    Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
    пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.