Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:15:38
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Midva sva sama danes in že imam fižol namočen za mineštro. Zaenkrat še nič. Bojo pa špagete in polika pa repincl ( no vsaj mislim ). Recept prosim...je to skup zmešano ali kak? Se vidi da še nisem prisebna. Špageti in polivka. No,ja...vsako slabo je za nekaj dobro,bi rekla Sandra ...si mi pa dala dobro idejo-hvala ly Bo pri nas za kosilo kar popečena polika in špageti na drobtinah,pa solata...aja,pa še juha prej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:16:41
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Hvala, hvala, hvala. prosim, prosim, prosim
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:18:47
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Poleg vsega naštetega bi dodala še Linex kapsule, Sicer je to sedaj izven teme,ampak,če slučajno ne veste,Linex pomaga tudi pri zaprtju,ne samo pri driski ,ker uravnava prebavo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:24:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 punce kdaj so otroški, že vete kaj, men se ne da it gledat. V torek so,14-ga!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:31:32
|
|
|
|
Sacherca
|
Jutro Midva z malim danes potegnila do 8.20 ,joj kak je pasalo Ata v sluzbi....za kosilo pa sem ze dala pajsat goveje zrezke,zraven pa bodo siroki rezanci,solata pa kar pesa. Pralni stroj se ze tudi pere. Za Linex pa nisem vedela,da pomaga pri zaprtju,hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:34:50
|
|
|
|
Sacherca
|
Trenutno se pocutim ok,ker operil deluje,pa malo pac kasljam Ko pa spusti,te pa,ko da mam bombo v nosu Aja, Sami Patersson res rastura...Vceraj sem se direkt pozrla njegovo 13. knjigo o Crossu,si ze rezervirala 14.o v knjiznicah samo ne vem,ce pridem se pred bozicem na vrsto...Klub preiskovalk sem pa tudi vseh 8 ze prebrala..Moram it cekirat,ce so bile to vse al je se bla kaksna...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:37:03
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Za Linex pa nisem vedela,da pomaga pri zaprtju,hvala Mi je sestra povedala...ji nisem glih čisto verjela,potem smo pa bli na morju prisiljeni sprobat-malega je zaprlo,mi pa nič pametnega s sabo-pa smo mu Linex dali...in pomagalo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:37:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Trenutno se pocutim ok,ker operil deluje,pa malo pac kasljam Ko pa spusti,te pa,ko da mam bombo v nosu super, samo da si boljše
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:38:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Za Linex pa nisem vedela,da pomaga pri zaprtju,hvala Mi je sestra povedala... meni pa P ...pa uravnavajo črevesno floro
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:39:20
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Trenutno se pocutim ok,ker operil deluje,pa malo pac kasljam Ko pa spusti,te pa,ko da mam bombo v nosu super, samo da si boljše To je samo navidezno dokler ne spusti kemija
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:40:25
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Trenutno se pocutim ok,ker operil deluje,pa malo pac kasljam Ko pa spusti,te pa,ko da mam bombo v nosu Aja, Sami Patersson res rastura...Vceraj sem se direkt pozrla njegovo 13. knjigo o Crossu,si ze rezervirala 14.o v knjiznicah samo ne vem,ce pridem se pred bozicem na vrsto...Klub preiskovalk sem pa tudi vseh 8 ze prebrala..Moram it cekirat,ce so bile to vse al je se bla kaksna... No,lahko v duetu kašljama-jaz se zdravim s propolisom,sem bla kura,ker sem ga vmes nehala jest Patersson-sem pri 2.priložnosti-bom pa pri 3.stopnji,preden bo vikenda konec Res je zakon!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:50:07
|
|
|
|
ly117
|
Jaz pa grem nekaj delat, drugač bo še večja štala.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:52:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Za Linex pa nisem vedela,da pomaga pri zaprtju,hvala Kaj to se v lekarni kupi. Saj vem butasto vprašanje sam jaz sem pravi lolok oz. lolika ( da nebo katy spet huda ) kar se tiče zdravil.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:54:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj to se v lekarni kupi. Saj vem butasto vprašanje sam jaz sem pravi lolok oz. lolika ( da nebo katy spet huda ) kar se tiče zdravil. ja v lekarni so dobijo...v prosti prodaji in stanejo nekje 10-11€ mislim da
< Sporočilo je popravil botrca -- 11.12.2010 9:58:18 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 10:08:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca http://www.lekarnar.com/izdelki/linex-forte-kapsule ja, saj mislim da je navadni tudi nekaj takega
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 10:21:42
|
|
|
|
botrca
|
Grem z malim ven, ker je sonček .
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 10:57:27
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa kuham pire krompir,špinačo z jajčko in juhico z vlivanci.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 12:02:12
|
|
|
|
botrca
|
Sva že nazaj. Kosilo se kuha, stroj pere, sušilni suši... kak fajn da ga imam.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 12:21:40
|
|
|
|
majakla
|
Bomo nabavili Linex, da bojo meli še v dežurni kaj za delat. Matcar: jaz pridem kar k tebi na kosilo, mmmmmmmm . . . Ej, kaj Mucamaca prodaja v Leclercu celi dan, ker te se bomo mi po spanju in kosilu tja spravili???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 12:36:58
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, kaj Mucamaca prodaja v Leclercu celi dan, ker te se bomo mi po spanju in kosilu tja spravili??? nimam pojma, da mucamaca sploh kaj prodaja ...kaj pa?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 12:48:34
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, kaj Mucamaca prodaja v Leclercu celi dan, ker te se bomo mi po spanju in kosilu tja spravili??? nimam pojma, da mucamaca sploh kaj prodaja ...kaj pa? jaz sem bla zadnjič tam ob 16.uri, pa še je bla tam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 12:48:55
|
|
|
|
majakla
|
O, hvala. Copatke Botrca.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 12:49:02
|
|
|
|
katy83
|
aja pa dober dan
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.