Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 8:56:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Midva sva sama danes in že imam fižol namočen za mineštro. Zaenkrat še nič. Bojo pa špagete in polika pa repincl ( no vsaj mislim ).
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 8:56:28
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaz bi še tudi eno kavico...pa nimam več...sfalilo Kaj si naj grem še skuhat eno ali kaj?? absolutno Ne da se mi-pom rajše čaj pila včerajšnji
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 8:58:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Men so pa pustli spat do 8:15. Ne moreš da verjameš. zdaj sem na dozi , pol bomo pa še vidli kaj bomo delali. Dobro jutro nazaj Jaz bi še tudi eno kavico...pa nimam več...sfalilo Kaj si naj grem še skuhat eno ali kaj?? Ja pa naturlih.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 8:58:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sami ne seri ga. Kaj je?? Ni ti všeč polica? Polica je čist ok. Sam tvojo mišljenje je malo napačno.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 8:59:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaz bi še tudi eno kavico...pa nimam več...sfalilo Kaj si naj grem še skuhat eno ali kaj?? absolutno Ne da se mi-pom rajše čaj pila včerajšnji Za prvo silo je ta tudi dober.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:00:51
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Midva sva sama danes in že imam fižol namočen za mineštro. Nimam pojma,pa še nič pametnega nimam doma -bom že nekaj... bom med pitjem čaja premislila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:01:06
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Midva sva sama danes in že imam fižol namočen za mineštro. Nič - hujšamo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:02:08
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaz bi še tudi eno kavico...pa nimam več...sfalilo Kaj si naj grem še skuhat eno ali kaj?? absolutno Ne da se mi-pom rajše čaj pila včerajšnji Za prvo silo je ta tudi dober.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:02:29
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Saj vem kaj ti je všeč - ROZA knjige.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:03:54
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zaenkrat še nič. Bojo pa špagete in polika pa repincl ( no vsaj mislim ). Repincl: Mmmmmmmmmmmmm . . .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:03:54
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Saj vem kaj ti je všeč - ROZA knjige. Opica Knjige še najmanj-jih je občutno premalo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:05:03
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Midva sva sama danes in že imam fižol namočen za mineštro. Zaenkrat še nič. Bojo pa špagete in polika pa repincl ( no vsaj mislim ). Recept prosim...je to skup zmešano ali kak?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:05:48
|
|
|
|
arabela*
|
morning zajtrkujem in malo na rrr. Pičimo sedaj v muller po plenice,pa mehčal pol pa mičkene v varstvo, moj po kuhno, jaz pa v staro stanovanje imam še cel kup stvrai za sortirat...nekja v kanto, nekaj sem(za eno celo sobo) ...kak mi ni.....bi najraje se v postlo zleknila in en dober film pogledala.... sami...tiste španske stene z linke...svetovne...ampak res boljše da ni cene zraven...ker pomoje drago ko žafran....
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:07:02
|
|
|
|
ly117
|
punce kdaj so otroški, že vete kaj, men se ne da it gledat.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:07:38
|
|
|
|
majakla
|
Včeraj in danes tudi - Nik nima vročine, jeeeeeeeee. Zato pa včeraj in tudi danes že - driiiskaaaaaaaaa. Kaj, ko jabolko porjavi - to zapira???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:08:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Midva sva sama danes in že imam fižol namočen za mineštro. Zaenkrat še nič. Bojo pa špagete in polika pa repincl ( no vsaj mislim ). Recept prosim...je to skup zmešano ali kak? Se vidi da še nisem prisebna. Špageti in polivka.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:08:54
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 punce kdaj so otroški, že vete kaj, men se ne da it gledat. 14.12
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:09:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Včeraj in danes tudi - Nik nima vročine, jeeeeeeeee. Zato pa včeraj in tudi danes že - driiiskaaaaaaaaa. Kaj, ko jabolko porjavi - to zapira??? super za vročino ...za drisko pa ...
< Sporočilo je popravil botrca -- 11.12.2010 9:11:26 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:11:28
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa v staro stanovanje imam še cel kup stvrai za sortirat...nekja v kanto, nekaj sem(za eno celo sobo) ...kak mi ni.....bi najraje se v postlo zleknila in en dober film pogledala.... Vidiš,jaz mam tudi ful rada spremembe,non-stop bi nekaj spreminjala,prestavljala,obnavljala .......samo ko se spomnim na toto tečno pakiranje stvari ,pa še taki smotko kot sem,ko vsako pasjo figo shranim ,me mine,da bi se še kdaj kam selila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:11:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 punce kdaj so otroški, že vete kaj, men se ne da it gledat. 14.12 Hvala.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:12:18
|
|
|
|
botrca
|
Majakla zate: kaj zapira -nujno (24.10.2004 20:31:22) - riž, kuhan brez maščobe. - banana - postana jabolka - naribaš sveže jabolko in ga upustiš da porjav
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:12:42
|
|
|
|
botrca
|
Banana zapira, če oksidira (tako kot jabolko). Poleg ostalega, kar so ti že napisala, sem jaz slišala še za postan kamilični čaj (ko postane iz rumenega zelen). To je iz enega foruma .
< Sporočilo je popravil botrca -- 11.12.2010 9:13:11 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:13:41
|
|
|
|
botrca
|
Pa še to: Nam je zdravnik rekel Bobi palčke in Coca colo in se je začuda obneslo ! Poleg vsega naštetega bi dodala še Linex kapsule, ker je jedel antibiotike. Če pa ima kdaj drisko in ne je antibiotikov hitro zapre medicinsko oglje.
< Sporočilo je popravil botrca -- 11.12.2010 9:14:02 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:14:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 punce kdaj so otroški, že vete kaj, men se ne da it gledat. 14.12 Hvala. prosim...
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 9:15:35
|
|
|
|
majakla
|
Hvala, hvala, hvala. Grem pod tuš, pol pa jabolko in banano "zluftat".
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.