Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 10.12.2010 23:00:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Tako predelno steno pa bi jaz imela Pa taki naslonjač tudi http://www.shrani.si/?1W/dP/3zSAQZ9G/images.jpg Ti verjamem.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 10.12.2010 23:12:09
|
|
|
|
ly117
|
Se je L zbudil in jokca te se pa grem poleg njega ajat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 1:26:56
|
|
|
|
majakla
|
Iiiiiiiiiiiiiiii, kak lepo, da ste se spomnile na mene. Nisem pozabila na vas, ampak smo spet tarokirali, pa Nik se je prebudil in nas prišel gledat, pa nočno kakanje po dolgem času vdaril ... te pa veš kak je. Pa one predelne VAU, samo ne vem kam bi jo dala, mela pa bi. Ej Sami, oni naslonjač (s knigicami) pa je genau za tebe. Aja, pa hvala za seznam za knjige, bom Božičku naprej posredovala. Grem, stari nekaj v stroj zlaga, pa moram prekontrolirat, če je vse po regelcih, pa paaaaaaaaaaaaaaaaa . . .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 7:54:55
|
|
|
|
sami0804
|
Jutro! Na prvi dozi kave,ena ali dve še verjetno sledita,otroke pazi tv (ja,ja pRRava ne-mama ) Včeraj sploh nisem povedala,da sma bili s Saro na kontroli-sicer je že dokaj dobra,samo v vrtec pa še ne sme,je rekla P,da je zdaj tolko viroz,da nima smisla,bi bla takoj spet doma . Glede zdr.potrdila,pa je zgleda od vrtca odvisno,sem brala,da eni upoštevajo že 10 dni-vglavnem moram it v vrtec po obrazec in it nazaj k P potrdit,pol bomo pa vidli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 8:08:01
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, pa hvala za seznam za knjige, bom Božičku naprej posredovala. A za Božička rabiš?? Te pa tak povej-se malo spremeni seznam.... Sem pašejo še kake knjigice z božično tematiko,kake biblijske zgodbe za otroke,ali pa one knjige so mi všeč,ko imajo take 3D strani ali pa zvočne efekte,odvisno tudi od tega,kaj ga zanima
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 8:16:33
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Mater,napišem cel roman,pa mi We ar sori napiše. V glavnem,ob 6-h vstali z ipiko Saš-evo.Ne vem,kaj je temu otroku,kako dela? Stari na šihtu,jaz kavo že spila,pa zajterk pojedla.Zaj pa sem tukaj.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 8:24:54
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro, mi smo tudi že pokonci od 7.50...no jaz sem vstala ob pol 8, eno perilo se že pere, eno je že, posoda pospravljena iz stroja...Jan gleda pop tv...midva pa pijeva .
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 8:32:34
|
|
|
|
botrca
|
Sami0804 oni fotelj je glih zate ...pa omara seveda tudi .
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 8:40:26
|
|
|
|
majakla
|
DOBRO JUTRO te pa nazdravjeee .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 8:42:42
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla DOBRO JUTRO te pa nazdravjeee . nazaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 8:44:12
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Včeraj sploh nisem povedala,da sma bili s Saro na kontroli-sicer je že dokaj dobra,samo v vrtec pa še ne sme,je rekla P,da je zdaj tolko viroz,da nima smisla,bi bla takoj spet doma . Super. Najboljše, da bi jih kar nonstop doma imeli.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 8:44:58
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla DOBRO JUTRO te pa nazdravjeee . nazaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 8:46:37
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 A za Božička rabiš?? Te pa tak povej-se malo spremeni seznam.... Sem pašejo še kake knjigice z božično tematiko,kake biblijske zgodbe za otroke,ali pa one knjige so mi všeč,ko imajo take 3D strani ali pa zvočne efekte,odvisno tudi od tega, kaj ga zanima hahaha, to je zdaj vprašanje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 8:50:21
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sami0804 oni fotelj je glih zate ...pa omara seveda tudi . saj tota tudi ni švoh-samo malo večjo luknjo bi morala imet
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 8:50:36
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla DOBRO JUTRO te pa nazdravjeee . nazaj pa še od mene
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 8:51:21
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Najboljše, da bi jih kar nonstop doma imeli. ja ne
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 8:51:39
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Men so pa pustli spat do 8:15. Ne moreš da verjameš. zdaj sem na dozi , pol bomo pa še vidli kaj bomo delali.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 8:53:05
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Včeraj sploh nisem povedala,da sma bili s Saro na kontroli-sicer je že dokaj dobra,samo v vrtec pa še ne sme,je rekla P,da je zdaj tolko viroz,da nima smisla,bi bla takoj spet doma . Super. Najboljše, da bi jih kar nonstop doma imeli. eh,saj nikoli ni prav .Mitjo sem imela do skoraj petih let doma,pa mi je vsak ki je imel 5 minut cajta gušo,zakaj ni v vrtecu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 8:53:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sami0804 oni fotelj je glih zate ...pa omara seveda tudi . saj tota tudi ni švoh-samo malo večjo luknjo bi morala imet Sami ne seri ga.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 8:54:05
|
|
|
|
botrca
|
Kaj kuhate danes? Midva sva sama danes in že imam fižol namočen za mineštro.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 8:54:35
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Men so pa pustli spat do 8:15. Ne moreš da verjameš. zdaj sem na dozi , pol bomo pa še vidli kaj bomo delali. Dobro jutro nazaj Jaz bi še tudi eno kavico...pa nimam več...sfalilo Kaj si naj grem še skuhat eno ali kaj??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 8:54:36
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sami0804 oni fotelj je glih zate ...pa omara seveda tudi . saj tota tudi ni švoh-samo malo večjo luknjo bi morala imet Sami ne seri ga.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 8:55:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaz bi še tudi eno kavico...pa nimam več...sfalilo Kaj si naj grem še skuhat eno ali kaj?? absolutno
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 8:55:28
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sami ne seri ga. Kaj je?? Ni ti všeč polica?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.