|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 16. del
9.12.2010 22:53:21   
botrca
Matcar pa še moj nasvet: jaz bi šla v bolniško že zaradi nosečnosti, sploh ne bi delala saj pa imaš še 3 otroke in skozi je s katerim kam za it, ali pa so bolani. Ubilo te bo in ne boš zmogla, če boš še naprej tako delala. Škodiš sebi in otroku pa še ostali družini. Saj po eni strani ima tvoja mama prav, ja lahko ti ga pazi ko delaš, samo kaj ko imaš že tako ubijalski tempo in ne zmoreš na 100 koncev. To je moje mnenje, ti pa naredi kakor želiš.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
9.12.2010 22:57:59   
majakla
hmmm . . .   kje smo ostale?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
9.12.2010 22:59:33   
botrca
Jaz tudi šibam, jutri me čaka še en naporen dan.

Pa lahko noč:

user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
9.12.2010 23:18:33   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Jaz tudi šibam, jutri me čaka še en naporen dan.

Pa lahko noč:

user posted image

A tu (smo ostale) - OK, Ni BLEMA user posted image  user posted image  .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
9.12.2010 23:20:13   
majakla
Sami: predlagaj mi knjigo za "prvočičeka", hvala.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
10.12.2010 6:01:43   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

sacherca in elevitka, vem,da sem tole že spraševala, ampak še enkrat - kje se da kupit tiste plastične podstavke za torte? sem gledala v muellerju, pa jih nisem našla user posted image ali sta me vidve narobe razumeli in sta mislili, da sprašujem za tiste "prtičke" (ne vem, kak se točno reče), ki se lahko dajo pod torto? to sem namreč našla, jaz pa iščem tisti okorgli "pladenj" plastični, na katerega lahka daš torto..

uf, sem zakomplicirala. plus tega še je moj besedni zaklad okrog tega v temi user posted image

jaz te nisem narobe razumela-temu rečejo ZVON ZA TORTO-podstavek in pokrov, pa tudi kolk se spomnim nobena ni rekla za mullerja- jaz sem kupila v METROJU V AVSTRIJI, sacherca pa mislim da je rekla da v HOFERJU.

hvala obema user posted image
sacherca, hvala za linkuser posted image

se opravičujem, da gnjavim s tem in da sem narobe prebrala ali kaj mi je bilo - ne vem user posted image nekak sem mela v mislih muellerjauser posted image jaz sem res taki štor, sem mislila, da je ta podstavek za enkratno uporabo user posted image In ker sem našla samo tiste "prtičke", sem mislila, da imajo kje zloženo, pa ne vidim, zato sem še enkrat vprašala....

torej, obema še enkrat hvala in se opravičujem zaradi nesporazuma user posted image

< Sporočilo je popravil rina22 -- 10.12.2010 6:07:40 >

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
10.12.2010 6:06:30   
rina22
jutro user posted image

spala ok, samo je bla noč veliko prekratka user posted image spat sem šla nekje ob 1h, vstala pa sem 5.40 nekje. zdaj pijem kavico, malo sem vas prišla pozdravit, pol pa hitro na delo, dokler se T ne zbudi user posted image

majakla, kak si me nasmejala, ko si napisala, kak se je Nik razjezil na pametnega kužka user posted image user posted image user posted image slikice pa so itak mega svetovne user posted image user posted image

matcar, držim pesti, da Maks pride domov user posted image In se strinjam, vzemi bolniško..

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
10.12.2010 6:55:04   
ly117
Jutro! user posted image

Mi smo gor že tudi od 6-h. Per minut do pol7 pa sem se morala prisilno vstat. Ko pa sma se z L oblačla pa je ati prišel domov.
Tak da ga ga zdaj odpeljema v vrtec, pol pa grema na tržnico.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
10.12.2010 6:58:52   
arabela*
morning...
srkam kavico...pa se prebujam...kak bi še spalauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
10.12.2010 8:08:59   
ly117
Midva že nazaj. Zdaj sem si pa privoščla user posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
10.12.2010 8:20:17   
koala
Jutro!

matcar jaz bi šla na bolniško, po mojem mnenju bolan otrok potrebuje mamo, čeprav vrjamem da je tudi pri babici v dobrih rokah. Pa tudi tebi kakšna minuta oddiha nebo škodila.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
10.12.2010 8:26:28   
Sacherca

sacherca in elevitka, vem,da sem tole že spraševala, ampak še enkrat - kje se da kupit tiste plastične podstavke za torte? sem gledala v muellerju, pa jih nisem našla user posted image ali sta me vidve narobe razumeli in sta mislili, da sprašujem za tiste "prtičke" (ne vem, kak se točno reče), ki se lahko dajo pod torto? to sem namreč našla, jaz pa iščem tisti okorgli "pladenj" plastični, na katerega lahka daš torto..

uf, sem zakomplicirala. plus tega še je moj besedni zaklad okrog tega v temi user posted image

jaz te nisem narobe razumela-temu rečejo ZVON ZA TORTO-podstavek in pokrov, pa tudi kolk se spomnim nobena ni rekla za mullerja- jaz sem kupila v METROJU V AVSTRIJI, sacherca pa mislim da je rekla da v HOFERJU.

hvala obema user posted image
sacherca, hvala za linkuser posted image

se opravičujem, da gnjavim s tem in da sem narobe prebrala ali kaj mi je bilo - ne vem user posted image nekak sem mela v mislih muellerjauser posted image jaz sem res taki štor, sem mislila, da je ta podstavek za enkratno uporabo user posted image In ker sem našla samo tiste "prtičke", sem mislila, da imajo kje zloženo, pa ne vidim, zato sem še enkrat vprašala....

torej, obema še enkrat hvala in se opravičujem zaradi nesporazuma user posted image

Ne rabis se opravicevat,saj se nismo pa nic kregale user posted image

Podstavek za enkrtano uporabo,recimo taksne kot dobis,ce narocis torto v slasticarni, pa se dobi v cebelarskem centru user posted image ....Prav tako imajo tam tisoc in eno steklenico npr za likerje in podobno...

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
10.12.2010 8:27:09   
Sacherca
Pa dobro jutro user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
10.12.2010 9:28:32   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Ne rabis se opravicevat,saj se nismo pa nic kregale user posted image

Podstavek za enkrtano uporabo,recimo taksne kot dobis,ce narocis torto v slasticarni, pa se dobi v cebelarskem centru user posted image ....Prav tako imajo tam tisoc in eno steklenico npr za likerje in podobno...

Saj vem, da se nismo kregale, samo sem naredila nesporazum in sta še enkrat mogli pisatuser posted image Če sem glupo izpadla.. glavno, da smo se zastople zdaj user posted image sem taki amater, da adijo, rada pa bi se vseeno potrudila in nekaj dobrega naredila in presenetila nekoga s tortico user posted image

HVALA ti za informacijo za čebelarski ceneter. Bom šla pogledat - pa še stekleničke za liker. Super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
10.12.2010 9:45:37   
majakla
Dobro jutro,

miže od 7.30 auf, še vedno se nisem zbudila.
Pa ne da sem umivala kakeca do pol hrbta, do uh. user posted image

Če še katera ni opazila - sneguje. No, za oddaljene
in skrite kraje, kot je Cukeršpic, pa ne vem. user posted image

Ja RIna, po moje, če bi Nik znal govorit, bi ta kuža
bil vse drugo prej, kot pa pametni.  user posted image  

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
10.12.2010 9:59:19   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Če še katera ni opazila - sneguje.

Sem opazla ja, da sneguje. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
10.12.2010 9:59:52   
ly117

Ja RIna, po moje, če bi Nik znal govorit, bi ta kuža
bil vse drugo prej, kot pa pametni.  user posted image  

user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
10.12.2010 10:04:17   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bemtiš sneg!!!!!

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
10.12.2010 10:07:32   
koala
Jaz pa mam fuuul rada sneg, mi je prav žal da ga več ni.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
10.12.2010 10:10:58   
ly117
Manager in mala deklica

Zraven majhne deklice v letalu sedi menedžer. Obrne se k njej in reče: "Ali bi se hotela malo pogovarjati? Slišal sem, da čas v letalu hitreje mine, če se pogovarjaš s sopotniki."
Deklica, ki je pravkar odprla knjigo, jo zapre, se obrne k njemu in reče:
"O čem bi se želeli pogovarjati?"
"Ne vem pravzaprav", reče menedžer, "Kaj ko bi se pogovarjala o nuklearni energiji?"
"Dobro", reče deklica, "to bi bila zanimiva tema! Ampak dovolite mi, da vas prej nekaj vprašam!"
Konj, krava in srna jedo isto hrano - travo! Vendar srna izloča majhne kroglice, krava ploščate kolače in konj kose suhe trave. Zakaj je to tako?"
Po kratkem razmisleku reče menedžer: "Ne vem, kako bi to pojasnil!"
"Ali se torej smatrate za dovolj pametne, da se pogovarjate o nuklearni energiji, če še o navadnem sranju nič ne veste?"

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
10.12.2010 10:12:16   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bemtiš sneg!!!!!

Saj je že nehalo snežit.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
10.12.2010 10:19:27   
majakla
Eeej, eno vprašanje, če se mi danes zaključi bolniška,
moram še danes do Nikove P ???

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
10.12.2010 10:27:07   
ly117
Kako oceniti moškega po skodelici kave Najbrž ste že slišali, da lahko moškega popolnoma upravičeno ocenite glede na njegovo razmerje z materjo. Ampak – kava? Kaj ima kava opraviti z moško psiho? Mogoče več, kot pričakujete! Berite naprej in naslednjič pokukajte moškemu v skodelico … 

Turška kava 100% žrebec. Vroč, šarmanten, ima nekaj seksi gubic, mogoče kakšen siv las. Miže in z eno roko vam bo zamenjal pnevmatiko na avtomobilu.
Espreso Ena beseda: prezaposlen. Espreso pije tisti, ki se nima časa obirati s celim decilitrom nečesa rjavega, ampak pogoltne espreso in že leti naprej. Taki moški so večkrat naduti in zasvojeni z delom, nikotinom in kofeinom.
Makijato Makijato pijejo nezanesljivi moški, ki bi radi bili žrebci, pa to niso. Ponavadi so take vrsti ptiči, ki se hudo zagrejejo za nekaj, nato pa pobegnejo. Kava s smetano To je pogosta pijača nezahtevnih, običajnih moških, ki spijejo eno kavo po kosilo zaradi družbe, ne zaradi resnične potrebe po kofeinu. Ponavadi imajo zajeten trebuh.
Kava z mlekom Kava z mlekom je izbira resnega moškega, ki ve, kaj hoče. Pazi na svoje telo, a ne pretirava. V postelji je pozoren ljubimec, v službi vzoren delavec. Dobra izbira! Kapučino Kapučino pijejo seksi, mišičasti in sofisticirani moški. Espreso s peno naročijo le nekompromisni in močni moški, saj menijo, da je toplo mleko za dojenčke.
Bela kava Uf, ženske imamo dovolj problemov same s sabo – kdo se bo ukvarjal še z njim?
Karamelna kava s smetano Moški v beli srajčki in rutko. Najbrž vas bo peljal v Portorož in se dve uri pripravljal, da se bo pokazal na plaži.
Kava tedna
Sluzav, dolgočasen moški brez mnenja. Pripoveduje vice s časa stare Jugoslavije in se jim edini smeje.
Brezkofeinska kava Pozor! Ta tip najbrž hodi spat s čelado in varnostnim pasom. Je pa vseeno seksi, zato se z njim spogledujejo vse natakarice.
Brezkofeinska kava z veliko pene, cimetom in čokoladnim oblivom Adijo pamet. Opravka imate z zapletenim, samovšečnim razvajencem. Toplo vam priporočamo, da mu ponudite tablete proti napadom tesnobe, če še nima recepta. Pa eno prihranite zase. In, ne bodite presenečeni, če bo zapeljeval natakarja.
Kaj pa tisti, ki pijejo pravi čaj? Taki ponavadi večino časa posvetijo sebi in svojim problemov. Zelo jih skrbi, kaj si drugi mislijo o njih, zato vsako jutro skrbno izbirajo oblačila za v službo, še prej pa naredijo jogo.

< Sporočilo je popravil ly117 -- 10.12.2010 10:28:34 >

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
10.12.2010 10:27:41   
ly117

Eeej, eno vprašanje, če se mi danes zaključi bolniška,
moram še danes do Nikove P ???

Mislim da ja.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
10.12.2010 10:35:50   
ly117
BAKINA I DEDINA TELEFONSKA SEKRETARICA

Zvrrrrr ..... Dobro jutro. . . . .Trenutno nismo u mogućnosti da vam se javimo, molimo vas da ostavite poruku posle zvučnog signala, biiiiiiiiip...

- Ako ste jedno od naše dece, pritisnite 1
- Ako hoćete da vam pričuvamo decu, pritisnite 2
- Ako hoćete da vam pozajmimo automobil, pritisnite 3
- Ako hoćete da vam operemo i ispeglamo veš pritisnite 4
- Ako želite da unuci prespavaju kod nas, pritisnite 5
- Ako želite da idemo po unuke u školu, pritisnite 6
- Ako hoćete da vam spremimo nedeljni ručak i da ga donesemo kod vas, pritisnite 7
- Ako hoćete da dođete da jedete ovde, pritisnite 8
- Ako vam treba novac, pritisnite 9
- Ako hoćete da nas izvedete na večeru ili da nam poklonite karte za pozorište -- počnite da pričate, slušamo vas!

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.