Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 19:40:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 http://www.youtube.com/watch?v=S2NmKkwMCXU samo titi štikl pa gre v uho.. sva si ga z mojim pela ravno prej, ko smo iz trgovine šli. M. pa se tudi ziba ob njem! jaz sem si ga tudi že pela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 19:44:13
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar BB-jaz pa ne verjamem tega,da je že vse odločeno o zmegovalcu,saj konec koncev publika izbira.Jaz pa niti malo ne prenesem Ines in niti ne bo zmagala.Sem absolutno za Činča in Sandro. ...potem pa svizec zavije čokolado.... žal sem pravljice že prerastla Saj jaz sem jih tudi,ampak tu pa to verjamem.No,bomo mogli počakat do nedelje,pa bomo takrat debatirale.Ok? Ne boma rabile,ker se do nedelje moje mnenje o poštenem glasovanju gledalcev ne bo spremenilo Tudi prav! daj ne krohotaj se tak močno s polnim želodcem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 19:51:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar BB-jaz pa ne verjamem tega,da je že vse odločeno o zmegovalcu,saj konec koncev publika izbira.Jaz pa niti malo ne prenesem Ines in niti ne bo zmagala.Sem absolutno za Činča in Sandro. ...potem pa svizec zavije čokolado.... žal sem pravljice že prerastla Saj jaz sem jih tudi,ampak tu pa to verjamem.No,bomo mogli počakat do nedelje,pa bomo takrat debatirale.Ok? Ne boma rabile,ker se do nedelje moje mnenje o poštenem glasovanju gledalcev ne bo spremenilo Tudi prav! daj ne krohotaj se tak močno s polnim želodcem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 19:53:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, za uspešno NS. Edino kar bi ti rada rekla, ne jemat tega o spolu tako resno, NS še tega ne pokaže. Vsaj meni je bilo rečeno, da na NS lahko sramne ustnice zamenjajo za jajčke. Mi je g takrat rekel, da ne ve zakaj nekateri g že na NS napovedujejo spol. Pa ne zameri, če sem to zdaj rekla. jaz sem zate full vesela, da je vse ok, spol pa bo itak Ja,pri meni se do zdaj nikoli niso zmotli.Tudi Pelkička je pri Saš-u vidla luleka(pa zelo lepo se je vidlo jajčka pa piceka),pa tudi zdaj se je lepo vidlo,kaj ima med nogami.Tak,da jaz verjamem v to,da lahko že zdaj napovejo spol.Ni pa rečeno,da vsaki,ker je odvisno od ploda,kako je obrjen.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 19:54:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ danes smo imeli pregled! M. ima pri 9 mesecih 10040 g in 72 cm. Vlka baba. Je pa včeraj mela mini RD, pa je mama pozabla . Prav tako sem pozabla svečko prižgat. Zdaj pa jaz vas vprašam - zakaj me niste spomnile? Bog vam naj odpusti! za dobre mere-je res konkretna dečva Sem šla pogledat mere mojih dveh pri 9 mesecih:M. 8920g, in 72 cm S..7920g in 70 cm Kar se pa tiče pozabljanja mini obletnic-sčasoma postanejo stalnica Ja,čestitke za lepe mere. Moja 2 pa sta bla pri 9-h mesecih tak: Maks-10060 g in 72,5 cm;Saš-10410 g in 75,5 cm. uuuuuu, Saš pa je pravi velikan Jap,glede na to,da je zdaj 20 mesecev star.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 19:55:33
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, za uspešno NS. Edino kar bi ti rada rekla, ne jemat tega o spolu tako resno, NS še tega ne pokaže. Vsaj meni je bilo rečeno, da na NS lahko sramne ustnice zamenjajo za jajčke. Mi je g takrat rekel, da ne ve zakaj nekateri g že na NS napovedujejo spol. Pa ne zameri, če sem to zdaj rekla. jaz sem zate full vesela, da je vse ok, spol pa bo itak Ja,pri meni se do zdaj nikoli niso zmotli.Tudi Pelkička je pri Saš-u vidla luleka(pa zelo lepo se je vidlo jajčka pa piceka),pa tudi zdaj se je lepo vidlo,kaj ima med nogami.Tak,da jaz verjamem v to,da lahko že zdaj napovejo spol.Ni pa rečeno,da vsaki,ker je odvisno od ploda,kako je obrjen. ja, saj verjetno je res odvisno tudi kak je obrnjen plod. Itak pa da če so ti zdaj vedno prav povedli, zaupaš. Saj si vendar izkušena.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 19:56:32
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ danes smo imeli pregled! M. ima pri 9 mesecih 10040 g in 72 cm. Vlka baba. Je pa včeraj mela mini RD, pa je mama pozabla . Prav tako sem pozabla svečko prižgat. Zdaj pa jaz vas vprašam - zakaj me niste spomnile? Bog vam naj odpusti! za dobre mere-je res konkretna dečva Sem šla pogledat mere mojih dveh pri 9 mesecih:M. 8920g, in 72 cm S..7920g in 70 cm Kar se pa tiče pozabljanja mini obletnic-sčasoma postanejo stalnica Ja,čestitke za lepe mere. Moja 2 pa sta bla pri 9-h mesecih tak: Maks-10060 g in 72,5 cm;Saš-10410 g in 75,5 cm. uuuuuu, Saš pa je pravi velikan Jap,glede na to,da je zdaj 20 mesecev star. ja saj vem ampak že pri 9.mesecih je bil velik
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 19:58:14
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Evo mene iz NS.Vse je super,srček bije na ful,vse se je lepo vidlo in že vemo,kaj bomo dobili. Bravo!! p.s.po tem ploskanju sodeč tudi mi vemo.... jaz ne vem... prišepni mi! ok...ti prišepnem...matcar si želi ...ma naj ti sama prišepne,da ne bom kake kozlarije naredla Evo,da ti prišepnem..... !!!! lepo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 20:01:57
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, za uspešno NS. Edino kar bi ti rada rekla, ne jemat tega o spolu tako resno, NS še tega ne pokaže. Vsaj meni je bilo rečeno, da na NS lahko sramne ustnice zamenjajo za jajčke. Mi je g takrat rekel, da ne ve zakaj nekateri g že na NS napovedujejo spol. Pa ne zameri, če sem to zdaj rekla. jaz sem zate full vesela, da je vse ok, spol pa bo itak Ja,pri meni se do zdaj nikoli niso zmotli.Tudi Pelkička je pri Saš-u vidla luleka(pa zelo lepo se je vidlo jajčka pa piceka),pa tudi zdaj se je lepo vidlo,kaj ima med nogami.Tak,da jaz verjamem v to,da lahko že zdaj napovejo spol.Ni pa rečeno,da vsaki,ker je odvisno od ploda,kako je obrjen. Meni je Pelkička napovedala punco na NS in se ni zmotla. Bi pa rekla, da se lahko zmotijo, ker je to kr hitro za napovedat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 20:11:17
|
|
|
|
botrca
|
Čer , evo mene končno se javljam. Sem imela kar pester dan. Zjutraj sem šla v mesto, pa obiskala bivše sodelavke in sodelavce. Pol šla kupit darilo za Jana za r.d. pa domov na kosilo in popoldanski počitek. Pol smo pa šli gledat eno kolo za r.d. (gledala na bolhi) in ga dobila za 40€ (prvo pa je bila cena 50€) . To pa je darilo od botrce in botrca . Pol smo ga nesli k sestri, spili kavo in je že večer. Zdaj pa mali gleda Nodija, počasi gremo večerjat, kopat pa spat.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 20:13:19
|
|
|
|
botrca
|
Koala da ste zdravi. Sami0804, matcar in majakla za vajine pa ogromno . Kathy83, napotnica velja od prvega obiska...tak, da se ne sekiraj. Pa za tvojega sankača...sladki je res .
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 20:14:49
|
|
|
|
botrca
|
Jaz sem se odločila, da Jana ne bom še dala v vrtec, ker me je ful strah pljučnice ker on pa je ne sme dobit ...saj veste zakaj. Bo kar decembra še doma.
< Sporočilo je popravil botrca -- 6.12.2010 20:15:33 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 20:18:25
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz sem se odločila, da Jana ne bom še dala v vrtec, ker me je ful strah pljučnice ker on pa je ne sme dobit ...saj veste zakaj. Bo kar decembra še doma. Se mi zdi,da bo kar nekaj naših otročekov december preživeli doma...naša je še ta teden doma,potem pa je tak še en teden,pa so že božične počitnice,ko itak ne bo v vrtcu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 20:21:13
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka v sredo dopoldan grem tud jaz k pediatru (po potrdilo o odsotnosti za november)... pol pa nesem v vrtec in ga takoj izpišem.... elevitka...ali pa katera druga,če veste-koliko časa mora bit otrok odsoten iz vrtca,da ti dajo potrdilo-14 dni ali 3 tedne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 20:31:12
|
|
|
|
Blueberry
|
Jaz pa vas za danes zapuščam. Morem še naredit verižice pa zapestnice za božička. Jaz napeljujem perlice, mama pa pol zakvačka. Lepo bodite!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 20:33:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ danes smo imeli pregled! M. ima pri 9 mesecih 10040 g in 72 cm. Vlka baba. Je pa včeraj mela mini RD, pa je mama pozabla . Prav tako sem pozabla svečko prižgat. Zdaj pa jaz vas vprašam - zakaj me niste spomnile? Bog vam naj odpusti! za dobre mere-je res konkretna dečva Sem šla pogledat mere mojih dveh pri 9 mesecih:M. 8920g, in 72 cm S..7920g in 70 cm Kar se pa tiče pozabljanja mini obletnic-sčasoma postanejo stalnica Ja,čestitke za lepe mere. Moja 2 pa sta bla pri 9-h mesecih tak: Maks-10060 g in 72,5 cm;Saš-10410 g in 75,5 cm. uuuuuu, Saš pa je pravi velikan Jap,glede na to,da je zdaj 20 mesecev star. ja saj vem ampak že pri 9.mesecih je bil velik Ja,saj ti pravim,smo na št. 92,pa tudi 98 mu je že katera stvar prav,če je manjši model.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 20:34:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, za uspešno NS. Edino kar bi ti rada rekla, ne jemat tega o spolu tako resno, NS še tega ne pokaže. Vsaj meni je bilo rečeno, da na NS lahko sramne ustnice zamenjajo za jajčke. Mi je g takrat rekel, da ne ve zakaj nekateri g že na NS napovedujejo spol. Pa ne zameri, če sem to zdaj rekla. jaz sem zate full vesela, da je vse ok, spol pa bo itak Ja,pri meni se do zdaj nikoli niso zmotli.Tudi Pelkička je pri Saš-u vidla luleka(pa zelo lepo se je vidlo jajčka pa piceka),pa tudi zdaj se je lepo vidlo,kaj ima med nogami.Tak,da jaz verjamem v to,da lahko že zdaj napovejo spol.Ni pa rečeno,da vsaki,ker je odvisno od ploda,kako je obrjen. ja, saj verjetno je res odvisno tudi kak je obrnjen plod. Itak pa da če so ti zdaj vedno prav povedli, zaupaš. Saj si vendar izkušena.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 21:22:57
|
|
|
|
Sacherca
|
Meni se pa nos tako zabasal,glava boli...Pijem metin caj z medom NS nama je tudi Pelkička rekla,da je prehitro,da bi ona rekla,da misli,da gre za lulcka ampak,da nic ni ziher...Na morfologiji ni bilo dileme
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 21:26:11
|
|
|
|
matcar
|
Nič,grem jaz počasi ajo-ajo. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 21:29:37
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Meni se pa nos tako zabasal,glava boli...Pijem metin caj z medom NS nama je tudi Pelkička rekla,da je prehitro,da bi ona rekla,da misli,da gre za lulcka ampak,da nic ni ziher...Na morfologiji ni bilo dileme To vreme nas bo ... Baje je zunaj 5+. Slišim pa, da piha ko ... Meni je Pelkičeva pokazala nekaj kar naj bi bil lulček in res ga imamo. Matcar: za in za bolančka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 22:30:20
|
|
|
|
ly117
|
Ku, ku je še kera tu.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 22:32:28
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ku, ku je še kera tu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 22:45:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ku, ku je še kera tu. O pa res. Kaj bo dobrega in kje si sami zgubla?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 22:57:50
|
|
|
|
ly117
|
Ja te pa nič, če se nečeš z mano menit, pa grem spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 23:09:22
|
|
|
|
majakla
|
Pa saj veš - posodo sem pomivala . Res ne vem kje se Sami skriva, me je zapustila, tak da moram hodit prej spat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prihod novorojenčka iz porodnišnice Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi ...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?