Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 9:56:31
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa saj vem da ste ene v službi in da je doma tudi kaj treba naredit, sam ko se pa jaz zadnaj 2 dni pojavim pa vse zginete. Pa je danes moj zadnji dan dopusta. Pa samo še viken sem doma pol pa vas bom spet samo lahko brala in tu pa tam kaj komentirala. mogoče...pa si res huda teta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 9:56:38
|
|
|
|
elevitka
|
a ma kera izkušnje s svojimi pediatri (no od otrok) je problem če jih prosite da napišejo potrdilo za odsotnost iz vrtca za 3 mesece-zarad znižanega plačila ??? imamo pa skokovo
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 9:57:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ok kam ste se pa zdaj spet poskrile? Zakaj imam občutek da se me izogibate. sma že dve ly mata čudne občutke vidve.... Sara je danes tak sitna,da je groooza...sem ji zdaj Wall-e-ja naštimala gor-mogoče bo malo mira kaj te to je???? risanka ???? Sami kj to je oni možicelj v belo- rdeči četasti majci?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 9:57:35
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ok kam ste se pa zdaj spet poskrile? Zakaj imam občutek da se me izogibate. sma že dve ly mata čudne občutke vidve.... Sara je danes tak sitna,da je groooza...sem ji zdaj Wall-e-ja naštimala gor-mogoče bo malo mira kaj te to je???? risanka ???? jap..oni mali rumeni robotek,ki ostane čisto sam samcat na zemlji
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 9:58:25
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka a ma kera izkušnje s svojimi pediatri (no od otrok) je problem če jih prosite da napišejo potrdilo za odsotnost iz vrtca za 3 mesece-zarad znižanega plačila ??? imamo pa skokovo Jaz izkušenj nimam,kolko pa jo poznam,pa mislim,da ti bo napisala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 9:58:36
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ok kam ste se pa zdaj spet poskrile? Zakaj imam občutek da se me izogibate. sma že dve ly eh, kake te mata saj veta, da to ni res jaz poskušam uspavat T, da bi šla sneg počistila sstopnišča, pa zunaj malo sneg skidala, če se ne bo prej zbudla, samo kolko zgleda, ne bo niti zaspala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 9:59:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ok kam ste se pa zdaj spet poskrile? Zakaj imam občutek da se me izogibate. sma že dve ly mata čudne občutke vidve.... Sara je danes tak sitna,da je groooza...sem ji zdaj Wall-e-ja naštimala gor-mogoče bo malo mira kaj te to je???? risanka ???? Sami kj to je oni možicelj v belo- rdeči četasti majci? majkomilo,ki si pa zaj tega našla nee,robot je
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:01:13
|
|
|
|
sami0804
|
POPRAVILI SO!!!!!!!!NE MOREŠ DA VERJAMEŠ,NA 1. STRANI SMO!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:02:00
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ok kam ste se pa zdaj spet poskrile? Zakaj imam občutek da se me izogibate. sma že dve ly mata čudne občutke vidve.... Sara je danes tak sitna,da je groooza...sem ji zdaj Wall-e-ja naštimala gor-mogoče bo malo mira kaj te to je???? risanka ???? jap..oni mali rumeni robotek,ki ostane čisto sam samcat na zemlji ajaaa... sem gledla.... to je še meniii blo fuuuulll dobro wally... kak pa je blo njegovi lubici ime... E..?????????
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:02:44
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka a ma kera izkušnje s svojimi pediatri (no od otrok) je problem če jih prosite da napišejo potrdilo za odsotnost iz vrtca za 3 mesece-zarad znižanega plačila ??? imamo pa skokovo Ne oziraj se na izkusnje,no mi jih nimamo Ampak kar lepo prosi Skokovo naj ti,da to potrdilo.Edino kar se špripravi,da je mozno,da ga bos morala placati.Mislim,da sem nekje na RR celo zasledila to izkusnjo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:02:54
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Vam tudi kaže napačen datum in uro Prej vas sploh nisem našla . enako! Sem mislila, da so nas ukinli. Datum pa smo kr oktobra
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:03:23
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ok kam ste se pa zdaj spet poskrile? Zakaj imam občutek da se me izogibate. sma že dve ly eh, kake te mata saj veta, da to ni res jaz poskušam uspavat T, da bi šla sneg počistila sstopnišča, pa zunaj malo sneg skidala, če se ne bo prej zbudla, samo kolko zgleda, ne bo niti zaspala kolkrat na dan spi T:? naš samo 1 x okoli 11,30 ali 12
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:04:14
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ok kam ste se pa zdaj spet poskrile? Zakaj imam občutek da se me izogibate. sma že dve ly A katero hormoni dajejo,rabi kako palcko za lulat?? Drugace pa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:04:28
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 jap..oni mali rumeni robotek,ki ostane čisto sam samcat na zemlji ajaaa... sem gledla.... to je še meniii blo fuuuulll dobro wally... kak pa je blo njegovi lubici ime... E..????????? A veš,da ne vem ....sploh ni čudno poleg te horde risank,ki jih mamo pri hiši
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:05:38
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ok kam ste se pa zdaj spet poskrile? Zakaj imam občutek da se me izogibate. sma že dve ly A katero hormoni dajejo,rabi kako palcko za lulat?? Drugace pa kaj maš kako viška??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:06:08
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka a ma kera izkušnje s svojimi pediatri (no od otrok) je problem če jih prosite da napišejo potrdilo za odsotnost iz vrtca za 3 mesece-zarad znižanega plačila ??? imamo pa skokovo Ne oziraj se na izkusnje,no mi jih nimamo Ampak kar lepo prosi Skokovo naj ti,da to potrdilo.Edino kar se špripravi,da je mozno,da ga bos morala placati.Mislim,da sem nekje na RR celo zasledila to izkusnjo. no ker za oktober sem ji rekla ko je bil 2 tedna bolan in mi je napisala, sam je problem da je napisala od 1.10-31.10 -je pa bil v vrtcu 10 dni... in pol datumi ne štimajo....(in je neveljavno) tak da bi rada da mi napiše novo za 3 mesece- ker bom mela malega doma... prvo potrdilo pa nisem rabila plačat ... je pa res da je takrat bil bolan... zdaj pa ni... in nevem če ne bo zato komplicirala če pa bo šel v vrtec bo pa 3 dni tam in bo spet fasal nekaj... doma pa mu nič nefali, pa gre vsak dan ven.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:06:50
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca Vam tudi kaže napačen datum in uro Prej vas sploh nisem našla . enako! Sem mislila, da so nas ukinli. Datum pa smo kr oktobra Si videla-pa pol metra snega
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:07:33
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ok kam ste se pa zdaj spet poskrile? Zakaj imam občutek da se me izogibate. sma že dve ly A katero hormoni dajejo,rabi kako palcko za lulat?? Drugace pa kaj maš kako viška?? JAAAZZ BIII ... SAM VEM DA NEBO NIČ OKAZALO
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:08:33
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ok kam ste se pa zdaj spet poskrile? Zakaj imam občutek da se me izogibate. sma že dve ly A katero hormoni dajejo,rabi kako palcko za lulat?? Drugace pa kaj maš kako viška?? Upam,da je ne bom rabila kje kljub tabletkam .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:09:01
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ok kam ste se pa zdaj spet poskrile? Zakaj imam občutek da se me izogibate. sma že dve ly A katero hormoni dajejo,rabi kako palcko za lulat?? Drugace pa kaj maš kako viška?? JAAAZZ BIII ... SAM VEM DA NEBO NIČ OKAZALO Deda posilit,pa bo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:10:25
|
|
|
|
Lenči_
|
Dobro jutro! Spali bolj bogo. M. zgleda muči zobek . Čitala sem vas, pa itak pozabla kaj ste se menle, tak da komentirala ne bom nič. Nekje sem zasledila za piškotke iz kozarca, pa ne najdem več tistega. Ve katera kje bi to našla?? Možno, da je blo celo na RR nekaj govora o tem...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:10:52
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 kaj maš kako viška?? Upam,da je ne bom rabila kje kljub tabletkam . Kaj si vštimala ??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:10:56
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 jap..oni mali rumeni robotek,ki ostane čisto sam samcat na zemlji ajaaa... sem gledla.... to je še meniii blo fuuuulll dobro wally... kak pa je blo njegovi lubici ime... E..????????? A veš,da ne vem ....sploh ni čudno poleg te horde risank,ki jih mamo pri hiši mislima da je EVA ..... ko ostane sam in jo išče, ona pa njega ... WALLY?....EVA??...WALLY.......EVAAAA???
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:12:14
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca Vam tudi kaže napačen datum in uro Prej vas sploh nisem našla . enako! Sem mislila, da so nas ukinli. Datum pa smo kr oktobra Si videla-pa pol metra snega to se še ni zgodlo! Očitno se nam res ledena doba bliža
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:12:47
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ok kam ste se pa zdaj spet poskrile? Zakaj imam občutek da se me izogibate. sma že dve ly A katero hormoni dajejo,rabi kako palcko za lulat?? Drugace pa kaj maš kako viška?? JAAAZZ BIII ... SAM VEM DA NEBO NIČ OKAZALO Deda posilit,pa bo... eh...te izgubi vse svoj čar..... saj tunkal bi ne ... sam ....EHHHHHHHHHHHH... mislim da sem že 1 x govorila o tem
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?