arabela*
|
no, če katero slučajno take stvari zanimajo, meni se je zdelo zlo fajn za prebrat Črna magija Stvaritve občutkov in miselne stvaritve iz nakopičenih nebožanskih dejavnosti ljudi so neprestano usmerjene v vaš miselni svet in svet občutkov. To lahko včasih koga začasno zmoti. Nekdo lahko doseže že precejšen napredek, a ker je v nekem trenutku neoprezen oziroma premalo zaščiten, se vmešajo stvari zunanjega sveta in ga speljejo z njegove poti. Vidim, da vas večina tega še ni povsem jasno razumela. To, kar imenujemo zle sile, so le nebožanske stvaritve ljudi – vaše lastne stvaritve, ljubljeni; ker toliko kot imate delež v nakopičenih nebožanskih stvaritvah ljudi, toliko lahko ta neskladja delujejo in se izražajo skozi vas. Najmočnejše delovanje nakopičenih neskladnih stvaritev ljudi sprožajo tisti, ki so skrenili s poti Luči, potem ko so že dosegli upravljanje določenih moči. To so tako imenovani črni magi. Zapomnite si naslednje: v zunanjem svetu ne obstaja nič, kar bi vas lahko omejilo, razen vas samih. Vi sami ste edini, ki se lahko s svojimi občutki omejite v čemerkoli, kjerkoli v univerzumu. Ko zavzamete čvrsto, pozitivno stališče in odbijete vse občutke omejitev, s svojim Klicem k Prisotnosti dosežete neverjetne rezultate v vsem, kar potrebujete. Nič v svetu vas ne more omejiti, razen vas samih. Vse uničevalne moči, ki so bile ustvarjene z neskladnimi človeškimi občutki, vsa črna magija kjerkoli v svetu in vse entitete so popolnoma brez moči, ko se obrnete k Prisotnosti JAZ SEM ter sprejmete Njeno vsemočno dejavnost v sebi, skozi sebe in okoli sebe. Kar se tiče vašega zdravja, moči in energije, niti za trenutek ne omahnite v kakršenkoli neskladen občutek. Naj vam pomagam, kako odbijete občutek bolezni ali pomanjkanja energije. Te občutke sprejmete vase zaradi usmerjanja k zunanjim pojavom in ker se ne zavedate, kako vaš svet občutkov sprejema vplive (sugestije) iz okolja. Zato morate ves čas varovati svoj svet občutkov in ne dopustiti nobeni nepopolnosti oziroma nebožanski stvari vstopiti vanj. Če npr. zaradi vljudnosti ali sile razmer poslušate neki razgovor, ki bi vam lahko vcepil neke sugestije, pokličite dejavnost svoje Prisotnosti, da vas varuje in odbije vse nebožanske vplive. Tak primer je npr. današnja medicina. Zdravnik reče: »Glede na izvide imate to in to.« Če to sprejmete vase, se bo bolezen res začela razvijati v vas. Če se že začnejo pojavljati neki simptomi bolezni, recite: Mogočna Prisotnost JAZ SEM, izniči to! Tega ne bom imel! 'Mighty I AM Presence,' dissolve that! I will not have it! In še preden se boste zavedali, bo stvar izginila. Vi ste tisti, ki odločate o svojem telesu in svetu. Zato ne odlašajte! Pokličite, občutite in bodite Popolnost! V tem morate biti odločni. Nihče ne more doseči Zmage namesto vas. Sami morate zmagati. Zato ljubljeni, za karkoli potrebujete, pokličite svojo Prisotnost in ves čas občutite, da ste dovolj močni, da dosežete izpolnitev tega, kar kličete. Človeštvo se je vsa stoletja učilo, da se izven sebe ozira za pomočjo, medtem ko je Moč, ki bije v njihovih srcih, neskončna in vsemočna ter je Popolnost zdravja, Popolnost vseh dosežkov. Zato živite v Moči svojega Življenja. Občutite jo globoko! Bodite ta Moč! Bodite veličastje Boga, svoje Mogočne Prisotnosti JAZ SEM, v polni zapovedovalni Moči, upravi vseh stvari in vrhovni dejavnosti. V vas je Moč in Luč univerzuma, ki vam že v teh fizičnih telesih prinaša Zmago Luči!