Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 28.12.2010 22:28:40
|
|
|
|
matcar
|
Nič,šibam spat,se ju3 tipkamo.za kavo pa se te za petek zmenite,lepo prosim. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 8:27:11
|
|
|
|
Sacherca
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 8:34:34
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Zbudli se pred eno uro tečni 100/h ( beri Luka ). Jaz pa na jutranji dozi kofeja.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 8:38:10
|
|
|
|
ly117
|
Glede kafeja je meni čist vseeno kdaj samo povejte kera lahko pride kdaj. Mam pa občutek da spet ne bo nič iz tega.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 8:38:48
|
|
|
|
koala
|
Jutro! Spet v civilizaciji...smo bili brez neta en cajt kej je copm. nekaj štrajkal. Mi smo HB spet zdravi, dete v vrtcu, jaz pa tu bluzim. Kava v petek je ok, samo bi bilo fajn če bi bila kakpna igrala zraven ker pride sine zraven ker bo v petek doma.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 9:13:29
|
|
|
|
Sacherca
|
Mene ne bo na kavico....Ne gre skozi....Drugo leto obljubim Kako boste docakale novo 2011?? Kje? Ja malo sem lahko radovedna....Mi bomo doma , z prigrizkom in vinicko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 9:16:54
|
|
|
|
elevitka
|
Jutro! meni tud kava pred novim letom ne bo znesla... bi mi bolj pasalo prvi teden po novem letu ! praznovali bomo pri mojih starših- ker je izven mesta in upamo da ne bodo tak pokali (drugač T. spet nebo nič spal in se bo drl kot šoja histerično) ob obilni večerji, potem pa kak prigrizek, pecivo, tona keksov, vinček in seveda penina ob polnoči!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 9:20:18
|
|
|
|
Sacherca
|
Elevitka mogoce bi vas T. presenetil, nas je vsako leto polnoc prespal...Pa so tudi pokali tu po ulicah pa ognjemet pa vse....Letos pa bomo videli kako bo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 9:22:57
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Elevitka mogoce bi vas T. presenetil, nas je vsako leto polnoc prespal...Pa so tudi pokali tu po ulicah pa ognjemet pa vse....Letos pa bomo videli kako bo ma kaki ... če nesme niti okno bit odprto, ker ga vsak šum ko avto pelje po ulici zbudi... alče dragi kinne v sosednji sobi-pa so vrata od sobe zaprta ni bojazni da bi praspal- vsako noč tuli kot volk (ipično) -to ni joku podobno !
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 9:24:51
|
|
|
|
botrca
|
Jutro , spali smo za silo (beri jaz) do 8.20. Jan gleda risanke, jaz pijem kavo. Pol pa pičiva v mesto k zdravniku, da dokončava še pregled pri P, ker ga zadnjič nisva ko je imel sistematski pregled. Bila je takšna gužva, da bi čakala vsaj 3h , pa je rekla sestra da lahko prideva katerikoli dan želiva.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 9:33:47
|
|
|
|
botrca
|
Silvestrovala bom ali doma ali pa bova z Janom šla k sestri. Mož dela 31.12. . Imeli bomo svinjsko pečenko, francosko solato, pa še kaj se bo našlo. 1.1.2011 pa sarmo za kosilo . Obožujem jo.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 9:36:00
|
|
|
|
botrca
|
Elevitka pusti se presenetit. Jan je tudi zelo občutljiv, vsak šum ga zbudi. Ko bi pa mogel vstat pa se včasih po pol ure trudim ga zbudit. Pa še nekaj. Ko je bil dojenček pa vse do kak mesec nazaj ni nikoli sam zaspal. In če bi mi kdo rekel, da bo moj otrok pri 3 letih znal sam zaspat, bi mu rekla da laže. In glej kaj se je zgodilo. Pred enim mesecem sem začela s tem in sam zaspi čez dan in čez noč. Bravo mami . Pa vsako novo leto ob polnoči je prespal pa se niti enkrat ni zbudil, pa je pokalo ko na ruski fronti .
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 9:37:02
|
|
|
|
botrca
|
Zdaj pa odhajava. Se tipkamo.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 9:44:11
|
|
|
|
elevitka
|
jaz se vama obema zahvaljujem (botrca in sacherca) naj bog pozlati vajine besede... ampak glede na peklensko stanje močno dvomim v to ! bi pa prav pasalo, saj sem že pošteno jezna, nervozna in niti ne vem kaj še vse... se nezan izrazit-V GLAVNEM SITA VSEGA in bog ne daj da mi kdo omeni še enega otroka (čeprav sem vedno imela veliko željo imeti dva )
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 9:44:30
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Zdaj pa odhajava. Se tipkamo. fajn zrihtajta!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 10:45:56
|
|
|
|
arabela*
|
Dan spali, se naspali, A prišla k nama brez problema po štengah Zdaj pa rihtam papirje...treba malo reda naredit...pa še delavsko knjigo bom iskala, ker jo imam baje doma Kuhali pa bomo danes zelenjavno juho s hrenovko, pa kruh z semeni kcoj
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 12:48:18
|
|
|
|
majakla
|
Daaan. Evo mene, Nik spi, sem glih zajtrk zmazala, pa mi je bila ena kava premalo. Sva bila danes zunaj, je prav pasalo, ta cajt pa se je bajta luftala na ful in upam, da so bacili pocrkali. Nik se že par dni, preden zaspi dere ko šoja, solze pa kar špricajo naokrog in komaj ga držim, je prava vrtavka. Čakam in upam, da ga tudi to mine. Za kafe se menite za petek, mi je moj dal kanček upanja, da morda dela le do 15h, ampak dokler ga ne vidim, čisto nič ne verjamem. Botrca: za Jana, da že sam zaspi in javi, ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 12:52:17
|
|
|
|
botrca
|
Midva sva hitro porihtala, ker ni bilo gužve. Ob pol 12 sva že bila doma . Skoraj bi me odslovili, pa sem se raz... ...dla in v pol ure vse opravila. Kosilo za Jana imam od včeraj...rižota s svinjskim mesom in pesa. Jaz sem pa malo prej pojedla kos pizze od včerajšnje večerje in šalico toplega mleka. Pol pa spanje. Popoldan pa greva na en rojstni dan. Njegov prijatelj iz vrtca praznuje 3. r.d. pa sva povabljena.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 12:53:56
|
|
|
|
botrca
|
Kava v petek...kje in kdaj...mogoče ...samo če gremo kam kjer so igrala, ker imam Jana poleg. Drugače ne gre.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 12:54:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: za Jana, da že sam zaspi in javi, ne. hvala...se je moj trud izplačal (pa še za kaj drugega tudi)
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 12:57:46
|
|
|
|
katy83
|
dan. Kuham si kapučino, T se počasi spravlja spat.... ..... aaaaaaaaaaaa, na džezvi se mi je skuro ročaj dobro, da sem vidla. no, ko bo T zaspal še kaj več napišem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 13:14:28
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: za Jana, da že sam zaspi in javi, ne. hvala...se je moj trud izplačal (pa še za kaj drugega tudi) ... povej kako?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 13:16:28
|
|
|
|
majakla
|
Ne morš verjet, ampak kosilo kuham. Igrala - kdo ve kje je to naj, naj? ? ? Botrca: ti pa nehaj s to pico (mmmm...)!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 13:28:17
|
|
|
|
katy83
|
tak mali spi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 13:33:58
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ne morš verjet, ampak kosilo kuham. Igrala - kdo ve kje je to naj, naj? ? ? Botrca: ti pa nehaj s to pico (mmmm...)! za kosilo...kaj bo dobrega? Igrala so tam ko je oni kafič nasproti bolnice...spomni me kako se reče (matcar), ostalih se pa ne spomnim. Za pizzo pa
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?