|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 16. del
28.12.2010 10:55:02   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Jaz bi tudi imela 2,5 sobno stanovanje. Sicer sma ga iskala pa nama takrat ni šlo ven.
Najem stane od 350€ dalje.

Glede na to, če je kateri zaposlen in lahko dobita kredit, je po mojem mnenju brezveze plačevati najemnino in iti v tako stvar. za ta dnar, ko plačuješ najemnino, lahko plačuješ obrok kredita in še stanovanje je tvoje. če bi midva lahko dobla kredit, bi ga mogoče vzela in bi pol bilo stanovanje najino. samo glede na to, da imava drugačne ambicije, bi se tudi glede na to drugače odločala. če pa je nekomu všeč npr. živet v stanovanju (ali pač v bajti, če želi kupit "rabljeno" ali že narejeno), pa je najbolje, če ima možnost, da vzame kredit in kot sem že rekla, namesto najemnien plačuje obrok kredita.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
28.12.2010 12:31:16   
katy83
dan.

oooooo, Rina se je javila. user posted image Jaz sem te pogrešala, samo sem bla tak bolj malo gor, pa nisem napisala. user posted image   Pa vedno katero pogrešam, tudi tebe Elevitka. user posted image
Trenutno se sprašujem kje hodijo  koala, pa blueberry, pa Vrtnica. user posted image Lenči, frajerka pa je tak na smučariji, ne? user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
28.12.2010 12:32:16   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Jaz bi tudi imela 2,5 sobno stanovanje. Sicer sma ga iskala pa nama takrat ni šlo ven.

Glede na to, če je kateri zaposlen in lahko dobita kredit, je po mojem mnenju brezveze plačevati najemnino in iti v tako stvar. za ta dnar, ko plačuješ najemnino, lahko plačuješ obrok kredita in še stanovanje je tvoje. če bi midva lahko dobla kredit, bi ga mogoče vzela in bi pol bilo stanovanje najino. samo glede na to, da imava drugačne ambicije, bi se tudi glede na to drugače odločala. če pa je nekomu všeč npr. živet v stanovanju (ali pač v bajti, če želi kupit "rabljeno" ali že narejeno), pa je najbolje, če ima možnost, da vzame kredit in kot sem že rekla, namesto najemnien plačuje obrok kredita.

hja, to je vse res, res pa je tudi, da ne dobiš tako velikega kredita, če ga sploh dobišuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
28.12.2010 12:35:19   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

hja, to je vse res, res pa je tudi, da ne dobiš tako velikega kredita, če ga sploh dobišuser posted image

ja, saj tak sem mislila - če je možnost, da ga dobiš, je tista varianta boljšauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
28.12.2010 12:36:14   
rina22

dan.

oooooo, Rina se je javila. user posted image Jaz sem te pogrešala, samo sem bla tak bolj malo gor, pa nisem napisala. user posted image   Pa vedno katero pogrešam, tudi tebe Elevitka. user posted image
Trenutno se sprašujem kje hodijo  koala, pa blueberry, pa Vrtnica. user posted image Lenči, frajerka pa je tak na smučariji, ne? user posted image user posted image

kak lepo od tebe user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
28.12.2010 12:40:00   
arabela*

Jaz bi tudi imela 2,5 sobno stanovanje.

mi pa imamo 2...in je full fajn razporejeno...tak da je prostor...edini problem bo čez par let, ko bosta pač morale bit v isti sobi obe...pa še tukaj že imam razne varjant...kako naredit še iz teg avsega eno malo sobicouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
28.12.2010 12:40:05   
katy83
danes sem že boljše volje, sva se z mojim malo zmenla kak je na stvari, user posted image
pa saj bo...pride taki tečkast dan včasih.

Saraya, vau oni pregovor pa raztura. user posted image Moram si ga večkrat ponovit. user posted image   glede barve, meni je pač roza preveč punčkasta, pocukrana, čeprav sem imela eno leto odvisnost od te barve...vse cote so ble rozauser posted image . Jaz bi zeleno, al pa ja tak kot praviš kombinacija mi je tudi všeč.   aja, glede zelene še to...baje je dobra za hitro pomnenje in pomiritev

Marta, kaj konec leta ti pogodba poteče? Pa ne bi bila več tu?

aja, moram vam povedat kaj je T nagruntal...plesuser posted image . Kak je hecen, vstane se in začne z glavo migat kot neki metalec, pa glavo meče sem pa tja. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
28.12.2010 12:40:38   
majakla
Dober dan

Se opravičujem, niti jutri - niti v četrtek ne morem na kafe oz.
nikamor,
ker je moj dobil "praznični" (beri: podaljšani) delovni čas.
user posted image  Pa naj gre vse skup ... nekam. user posted image

Drugače pa, Nik spi, spat ga dat je vsak dan težje - on ne bi/pa mora.

Tako kot Ly, vas tudi jaz vse po vrsti pogrešam.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
28.12.2010 12:40:38   
katy83

ja, saj tak sem mislila - če je možnost, da ga dobiš, je tista varianta boljšauser posted image

ja, itak

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
28.12.2010 12:41:55   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Dober dan

nikamor,

user posted image
pa daj...ki te dela tvoj? user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
28.12.2010 12:41:55   
arabela*

danes sem že boljše volje, sva se z mojim malo zmenla kak je na stvari, user posted image

pa valda da bo.....vse bo super...okej...samo verjet je treba...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
28.12.2010 12:42:37   
arabela*

Dober dan

nikamor,

Drugače pa, Nik spi, spat ga dat je vsak dan težje - on ne bi/pa mora.

Tako kot Ly, vas tudi jaz vse po vrsti pogrešam.

ja kaj pa v petek npr?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
28.12.2010 12:43:16   
arabela*
moj sestavlja posteljo...mičkene pa norita ko zmešane po jogijihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
28.12.2010 12:43:27   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pa valda da bo.....vse bo super...okej...samo verjet je treba...user posted image

hvala
Rabim včasih malo vzpodbudnih besed, pa mojo mamo da mi malo oči odpreuser posted image   Mi je včeraj tak fajn po telefonu par stvari povedlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
28.12.2010 12:44:14   
majakla

Dober dan

nikamor,

user posted image

Žito, pekarna.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
28.12.2010 12:45:59   
arabela*

glede barve, meni je pač roza preveč punčkasta, pocukrana, čeprav sem imela eno leto odvisnost od te barve...vse cote so ble rozauser posted image . Jaz bi zeleno, al pa ja tak kot praviš kombinacija mi je tudi všeč.   aja, glede zelene še to...baje je dobra za hitro pomnenje in pomiritev

smo se odločli za roza...barby...mah....saj bojo samo predali roza...pa naknadno bom od princa eno drsno omaro vzela roza zeleno kombinacijo pa fertik....samo so drage ko user posted image ...še fajn da imam vredi financ ministra,ki plača sobo..drugače bi tak ......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
28.12.2010 12:46:23   
arabela*

Dober dan

nikamor,

user posted image

Žito, pekarna.

a tam dela?...moj vozi občasno za njih....

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
28.12.2010 12:47:38   
arabela*
Rabim včasih malo vzpodbudnih besed, pa mojo mamo da mi malo oči odpreuser posted image   Mi je včeraj tak fajn po telefonu par stvari povedlauser posted image user posted image user posted image

če boš rabla kaj vzpodbudnega...mi na zs napiši kaj več...ful  rada pomagam....okol takih stvariuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
28.12.2010 12:47:47   
majakla

ja kaj pa v petek npr?

Če v petek isto dela, verjetno še dlje, da bo
le lahko v soboto in nedeljo doma, saj zato
pa je za božič delal.
Saj pravim, ta njegova služba, je pa res,
boljše kot nič.

Tako, jaz pa si v novem letu želim, da se za
mojega boljša služba najde. Boljša pomeni:
"normalni del. čas in vsaj vse nedelje doma.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
28.12.2010 12:48:05   
arabela*
pride kolega naokoli....tak da šibam....
se tipkamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
28.12.2010 12:50:44   
majakla

moj sestavlja posteljo...mičkene pa norita ko zmešane po jogijihuser posted image user posted image user posted image

Ni ga boljšega, meni mami to ni dovolila. user posted image

Katy: deli z nami kak nasvet tvoje mame, bi
tudi meni prav prišel.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
28.12.2010 12:50:46   
katy83

če boš rabla kaj vzpodbudnega...mi na zs napiši kaj več...ful  rada pomagam....okol takih stvariuser posted image

o, hvalauser posted image

Si bom res en dan vzela malo več časa, da spocam skupaj kak in kaj me muči...v bistvu nič posebnega, ampak je pauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
28.12.2010 12:53:33   
rina22
saraya, moja svaka sta stara 15 in 19 let, pa imata še zdaj skupno sobo, pa jima nič ne fali user posted image

majaklauser posted image user posted image user posted image user posted image boga user posted image vem, kak je to user posted image moj pa hb dela ju3 zadnjo, pol pa je do pon doma - končnooo user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
28.12.2010 12:53:52   
katy83

Ni ga boljšega, meni mami to ni dovolila. user posted image

Katy: deli z nami kak nasvet tvoje mame, bi
tudi meni prav prišel.

veš kaj v bistvu niso bli nasveti...pač mi je razložila kaki človek sem jaz (da ne pozabimuser posted image ) in kaki človek je moj dragi...in da so pač razlike...pač fora je, da sem jaz full natempirana, vse načrtujem, vse me iz tira spravi...medtem ko moj dragi vse tak umirjenouser posted image , kar je seveda boljše za živceuser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
28.12.2010 12:54:44   
rina22
katy, si mela probleme s tvojim? če želiš, lahko tudi meni napišeš na zs, jaz to vse še kak razumem user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?