Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 28.12.2010 10:55:02
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bi tudi imela 2,5 sobno stanovanje. Sicer sma ga iskala pa nama takrat ni šlo ven. Najem stane od 350€ dalje. Glede na to, če je kateri zaposlen in lahko dobita kredit, je po mojem mnenju brezveze plačevati najemnino in iti v tako stvar. za ta dnar, ko plačuješ najemnino, lahko plačuješ obrok kredita in še stanovanje je tvoje. če bi midva lahko dobla kredit, bi ga mogoče vzela in bi pol bilo stanovanje najino. samo glede na to, da imava drugačne ambicije, bi se tudi glede na to drugače odločala. če pa je nekomu všeč npr. živet v stanovanju (ali pač v bajti, če želi kupit "rabljeno" ali že narejeno), pa je najbolje, če ima možnost, da vzame kredit in kot sem že rekla, namesto najemnien plačuje obrok kredita.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 28.12.2010 12:31:16
|
|
|
|
katy83
|
dan. oooooo, Rina se je javila. Jaz sem te pogrešala, samo sem bla tak bolj malo gor, pa nisem napisala. Pa vedno katero pogrešam, tudi tebe Elevitka. Trenutno se sprašujem kje hodijo koala, pa blueberry, pa Vrtnica. Lenči, frajerka pa je tak na smučariji, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 28.12.2010 12:32:16
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bi tudi imela 2,5 sobno stanovanje. Sicer sma ga iskala pa nama takrat ni šlo ven. Najem stane od 350€ dalje. Glede na to, če je kateri zaposlen in lahko dobita kredit, je po mojem mnenju brezveze plačevati najemnino in iti v tako stvar. za ta dnar, ko plačuješ najemnino, lahko plačuješ obrok kredita in še stanovanje je tvoje. če bi midva lahko dobla kredit, bi ga mogoče vzela in bi pol bilo stanovanje najino. samo glede na to, da imava drugačne ambicije, bi se tudi glede na to drugače odločala. če pa je nekomu všeč npr. živet v stanovanju (ali pač v bajti, če želi kupit "rabljeno" ali že narejeno), pa je najbolje, če ima možnost, da vzame kredit in kot sem že rekla, namesto najemnien plačuje obrok kredita. hja, to je vse res, res pa je tudi, da ne dobiš tako velikega kredita, če ga sploh dobiš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 28.12.2010 12:35:19
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bi tudi imela 2,5 sobno stanovanje. Sicer sma ga iskala pa nama takrat ni šlo ven. Najem stane od 350€ dalje. Glede na to, če je kateri zaposlen in lahko dobita kredit, je po mojem mnenju brezveze plačevati najemnino in iti v tako stvar. za ta dnar, ko plačuješ najemnino, lahko plačuješ obrok kredita in še stanovanje je tvoje. če bi midva lahko dobla kredit, bi ga mogoče vzela in bi pol bilo stanovanje najino. samo glede na to, da imava drugačne ambicije, bi se tudi glede na to drugače odločala. če pa je nekomu všeč npr. živet v stanovanju (ali pač v bajti, če želi kupit "rabljeno" ali že narejeno), pa je najbolje, če ima možnost, da vzame kredit in kot sem že rekla, namesto najemnien plačuje obrok kredita. hja, to je vse res, res pa je tudi, da ne dobiš tako velikega kredita, če ga sploh dobiš ja, saj tak sem mislila - če je možnost, da ga dobiš, je tista varianta boljša
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 28.12.2010 12:36:14
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. oooooo, Rina se je javila. Jaz sem te pogrešala, samo sem bla tak bolj malo gor, pa nisem napisala. Pa vedno katero pogrešam, tudi tebe Elevitka. Trenutno se sprašujem kje hodijo koala, pa blueberry, pa Vrtnica. Lenči, frajerka pa je tak na smučariji, ne? kak lepo od tebe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 28.12.2010 12:40:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bi tudi imela 2,5 sobno stanovanje. mi pa imamo 2...in je full fajn razporejeno...tak da je prostor...edini problem bo čez par let, ko bosta pač morale bit v isti sobi obe...pa še tukaj že imam razne varjant...kako naredit še iz teg avsega eno malo sobico
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 28.12.2010 12:40:05
|
|
|
|
katy83
|
danes sem že boljše volje, sva se z mojim malo zmenla kak je na stvari, pa saj bo...pride taki tečkast dan včasih. Saraya, vau oni pregovor pa raztura. Moram si ga večkrat ponovit. glede barve, meni je pač roza preveč punčkasta, pocukrana, čeprav sem imela eno leto odvisnost od te barve...vse cote so ble roza . Jaz bi zeleno, al pa ja tak kot praviš kombinacija mi je tudi všeč. aja, glede zelene še to...baje je dobra za hitro pomnenje in pomiritev Marta, kaj konec leta ti pogodba poteče? Pa ne bi bila več tu? aja, moram vam povedat kaj je T nagruntal...ples . Kak je hecen, vstane se in začne z glavo migat kot neki metalec, pa glavo meče sem pa tja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 28.12.2010 12:40:38
|
|
|
|
majakla
|
Dober dan Se opravičujem, niti jutri - niti v četrtek ne morem na kafe oz. nikamor, ker je moj dobil "praznični" (beri: podaljšani) delovni čas. Pa naj gre vse skup ... nekam. Drugače pa, Nik spi, spat ga dat je vsak dan težje - on ne bi/pa mora. Tako kot Ly, vas tudi jaz vse po vrsti pogrešam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 28.12.2010 12:40:38
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bi tudi imela 2,5 sobno stanovanje. Sicer sma ga iskala pa nama takrat ni šlo ven. Najem stane od 350€ dalje. Glede na to, če je kateri zaposlen in lahko dobita kredit, je po mojem mnenju brezveze plačevati najemnino in iti v tako stvar. za ta dnar, ko plačuješ najemnino, lahko plačuješ obrok kredita in še stanovanje je tvoje. če bi midva lahko dobla kredit, bi ga mogoče vzela in bi pol bilo stanovanje najino. samo glede na to, da imava drugačne ambicije, bi se tudi glede na to drugače odločala. če pa je nekomu všeč npr. živet v stanovanju (ali pač v bajti, če želi kupit "rabljeno" ali že narejeno), pa je najbolje, če ima možnost, da vzame kredit in kot sem že rekla, namesto najemnien plačuje obrok kredita. hja, to je vse res, res pa je tudi, da ne dobiš tako velikega kredita, če ga sploh dobiš ja, saj tak sem mislila - če je možnost, da ga dobiš, je tista varianta boljša ja, itak
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 28.12.2010 12:41:55
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dober dan Se opravičujem, niti jutri - niti v četrtek ne morem na kafe oz. nikamor, ker je moj dobil "praznični" (beri: podaljšani) delovni čas. Pa naj gre vse skup ... nekam. pa daj...ki te dela tvoj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 28.12.2010 12:41:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 danes sem že boljše volje, sva se z mojim malo zmenla kak je na stvari, pa saj bo...pride taki tečkast dan včasih. pa valda da bo.....vse bo super...okej...samo verjet je treba...
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 28.12.2010 12:42:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dober dan Se opravičujem, niti jutri - niti v četrtek ne morem na kafe oz. nikamor, ker je moj dobil "praznični" (beri: podaljšani) delovni čas. Pa naj gre vse skup ... nekam. Drugače pa, Nik spi, spat ga dat je vsak dan težje - on ne bi/pa mora. Tako kot Ly, vas tudi jaz vse po vrsti pogrešam. ja kaj pa v petek npr?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 28.12.2010 12:43:16
|
|
|
|
arabela*
|
moj sestavlja posteljo...mičkene pa norita ko zmešane po jogijih
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 28.12.2010 12:43:27
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 danes sem že boljše volje, sva se z mojim malo zmenla kak je na stvari, pa saj bo...pride taki tečkast dan včasih. pa valda da bo.....vse bo super...okej...samo verjet je treba... hvala Rabim včasih malo vzpodbudnih besed, pa mojo mamo da mi malo oči odpre Mi je včeraj tak fajn po telefonu par stvari povedla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 28.12.2010 12:44:14
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dober dan Se opravičujem, niti jutri - niti v četrtek ne morem na kafe oz. nikamor, ker je moj dobil "praznični" (beri: podaljšani) delovni čas. Pa naj gre vse skup ... nekam. pa daj...ki te dela tvoj? Žito, pekarna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 28.12.2010 12:45:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 glede barve, meni je pač roza preveč punčkasta, pocukrana, čeprav sem imela eno leto odvisnost od te barve...vse cote so ble roza . Jaz bi zeleno, al pa ja tak kot praviš kombinacija mi je tudi všeč. aja, glede zelene še to...baje je dobra za hitro pomnenje in pomiritev smo se odločli za roza...barby...mah....saj bojo samo predali roza...pa naknadno bom od princa eno drsno omaro vzela roza zeleno kombinacijo pa fertik....samo so drage ko ...še fajn da imam vredi financ ministra,ki plača sobo..drugače bi tak ......
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 28.12.2010 12:46:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dober dan Se opravičujem, niti jutri - niti v četrtek ne morem na kafe oz. nikamor, ker je moj dobil "praznični" (beri: podaljšani) delovni čas. Pa naj gre vse skup ... nekam. pa daj...ki te dela tvoj? Žito, pekarna. a tam dela?...moj vozi občasno za njih....
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 28.12.2010 12:47:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Rabim včasih malo vzpodbudnih besed, pa mojo mamo da mi malo oči odpre Mi je včeraj tak fajn po telefonu par stvari povedla če boš rabla kaj vzpodbudnega...mi na zs napiši kaj več...ful rada pomagam....okol takih stvari
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 28.12.2010 12:47:47
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja kaj pa v petek npr? Če v petek isto dela, verjetno še dlje, da bo le lahko v soboto in nedeljo doma, saj zato pa je za božič delal. Saj pravim, ta njegova služba, je pa res, boljše kot nič. Tako, jaz pa si v novem letu želim, da se za mojega boljša služba najde. Boljša pomeni: "normalni del. čas in vsaj vse nedelje doma.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 28.12.2010 12:48:05
|
|
|
|
arabela*
|
pride kolega naokoli....tak da šibam.... se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 28.12.2010 12:50:44
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya moj sestavlja posteljo...mičkene pa norita ko zmešane po jogijih Ni ga boljšega, meni mami to ni dovolila. Katy: deli z nami kak nasvet tvoje mame, bi tudi meni prav prišel.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 28.12.2010 12:50:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Rabim včasih malo vzpodbudnih besed, pa mojo mamo da mi malo oči odpre Mi je včeraj tak fajn po telefonu par stvari povedla če boš rabla kaj vzpodbudnega...mi na zs napiši kaj več...ful rada pomagam....okol takih stvari o, hvala Si bom res en dan vzela malo več časa, da spocam skupaj kak in kaj me muči...v bistvu nič posebnega, ampak je pa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 28.12.2010 12:53:33
|
|
|
|
rina22
|
saraya, moja svaka sta stara 15 in 19 let, pa imata še zdaj skupno sobo, pa jima nič ne fali majakla boga vem, kak je to moj pa hb dela ju3 zadnjo, pol pa je do pon doma - končnooo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 28.12.2010 12:53:52
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya moj sestavlja posteljo...mičkene pa norita ko zmešane po jogijih Ni ga boljšega, meni mami to ni dovolila. Katy: deli z nami kak nasvet tvoje mame, bi tudi meni prav prišel. veš kaj v bistvu niso bli nasveti...pač mi je razložila kaki človek sem jaz (da ne pozabim ) in kaki človek je moj dragi...in da so pač razlike...pač fora je, da sem jaz full natempirana, vse načrtujem, vse me iz tira spravi...medtem ko moj dragi vse tak umirjeno , kar je seveda boljše za živce
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 28.12.2010 12:54:44
|
|
|
|
rina22
|
katy, si mela probleme s tvojim? če želiš, lahko tudi meni napišeš na zs, jaz to vse še kak razumem
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?