|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo januarja 2011
26.12.2010 14:53:34   
Rina2
Ojla punce!

vidim da je nova sezona lova odprta :-) in jaz se vam bom končno spet pridružila! Puška je nabita, tarča jasna.... ;-) Sicer pa upam, da se naš "lov" januarja konča. Torej prosim da me vpišete na seznamček za 3.1.2011, ko si želimo ponovno zagledati user posted image . Tole je naš prvi poizkus po SS sicer pa že .... 24.?..... no, smo že skoraj nehali šteti.
Pa kljub temu, da se nekaj časa nisem oglasila, sem močno navijala za vse vas! Upam, da ste imele lep božič in da vas (nas) vse čakajo še krasni dnevi in seveda super leto!

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 151
26.12.2010 21:28:19   
*žurerka*
anonimna....a ja no pol smo bile pa skoraj v isti situaciji glede prejšnje začetne nosečnostiuser posted image  ... 
mi smo včeraj sineta dali v varstvu bratu in njegovi familiji in šli žurat ... sem si rekla če se je kaj primlo bo pa mali/a mal zažural/a v trebuhu user posted image user posted image user posted image  mal heca user posted image  ....vidim pa da bomo test delale isti dan user posted image  ampak kolikor se tud jaz sama sebe poznam bom test kar prej delala user posted image

< Sporočilo je popravil *žurerka* -- 26.12.2010 21:29:13 >

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 152
27.12.2010 7:31:36   
Katte

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.1.
lakaya (1. krog)

3.1.
LeJo (1. krog)

5.1.
Katte (7. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)
Pepa (12. krog)

6.1.
Natka23 (3. krog)

8.1.
anonimna user posted image (3. krog)
Nutry (30. krog)

9.1.
tejchy*(10. krog)
*žurerka* (2. krog)
Martinya (3. krog)
krisv (12. krog)

10.1.
Lineta (x. krog)

16.1.
tedi2 (9. krog)
anonimna26 (2. krog)

17.1.
ribica81 (x. krog)
benji (8. krog)
Sa.Ka (4. krog)

20.1.
sover (7. krog)

20.1. - 25.1.
amon (5. krog)

23.1.
thanchyka (25. krog)

x.1.
Arual (40. krog)
 bey86(x. krog)
witch (14. krog)
anity_1 (x. krog)
Agnes27 (2. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 26

NOSEČK: ______

user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
witch, xoxox, Katte,
nadka30, tejchy*,
sasek79, mladika,
thanchyka, anonimna user posted image ,
twetka, lananai

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 153
27.12.2010 7:35:45   
Katte
Dobrodošli v januarju, Agnes27 in LeJo. user posted image user posted image user posted image , da vama uspe. LeJo, tebi sem na seznamu napisala 1. krog (kot nov začetek), lahko pa tudi še spremenimo, če želiš.
Drugače pa, vikenda in božiča je konec. Spet sem v službi, pri nas je kar izumrlo. No saj, še danes in jutri, potem pa sem tudi jaz frej user posted image . Bo zelo prav prišlo. Pridne bodite punce in uživajte s svojimi dragimi.

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 154
27.12.2010 8:39:01   
lollypop
jutro... user posted image

vam sledim na ta seznamček.. pričakujem user posted image  tam okoli 23.01.2011, pa upam da se novo leto za vse nas lepše začne in konča z malimi bejbiji v naročju user posted image

pozdravček

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 155
27.12.2010 8:51:38   
Katte

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

1.1.
lakaya (1. krog)

3.1.
LeJo (1. krog)

5.1.
Katte (7. krog)
Pepa (12. krog)

6.1.
Natka23 (3. krog)

8.1.
Nutry (30. krog)

9.1.
tejchy*(10. krog)
*žurerka* (2. krog)
Martinya (3. krog)
krisv (12. krog)

10.1.
Lineta (x. krog)

16.1.
tedi2 (9. krog)
anonimna26 (2. krog)

17.1.
ribica81 (x. krog)
benji (8. krog)
Sa.Ka (4. krog)

20.1.
sover (7. krog)

20.1. - 25.1.
amon (5. krog)

23.1.
thanchyka (25. krog)
lollypop (x. krog)
x.1.
Arual (40. krog)
 bey86(x. krog)
witch (14. krog)
anity_1 (x. krog)
Agnes27 (2. krog)

SKUPAJ NAS JE: 27

NAVIJAČICE:
witch, xoxox, Katte,
nadka30, tejchy*,
sasek79, mladika,
twetka, lananai

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 156
27.12.2010 10:18:08   
Rina2
Katte, to bo super - 1. krog, nov začetek! user posted image

Dovolite mi, da vas še tu nekaj povprašam - Je bila katera od vas (mogoče tiste, ki se že dlje časa trudite) v Trmah Dobrna na kakem Programu za dvig rodnosti? Pred kratkim se je odprla nova tema s tem vprašanjem, pa tam ni velikega odziva...

Dum spiro, spero!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 157
27.12.2010 12:58:59   
lollypop
LeJo: sem vidla temo, pa sem šla mal pobrskat tudi po njihovi strani.. ne poznam sicer nobene, ki bi bila tam, škodovati pa verjetno ne more.. že samo zato, da se mal odklopiš in sprostiš s svojim dragim, pa ponavadi takrat že zato rata user posted image .. samo moraš pa glede na programe že dejansko vedeti, kaj je "narobe" in zakaj ne pride do + ....

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 158
27.12.2010 16:28:48   
lakaya
hej bejbike :))

Upam, da ste preživele lep božič, js se nažiram 100 na uro user posted image  pa nič kaj ne pazim, sm danes pojedla o.5 kg biftka, aja pa kakšn kozarček tud spijem... Punce zarad tega se nič sekirat, js sm ga žurala pa itak je bil zraven tud alko pri obeh prejšnjih user posted image  (seveda dokler nism vedla da sm) pa sta obe bejbiki krasna otroka, pa nič jima ni falil user posted image

Me pa že kr mal matra, da bi kej prej delala test k mam doma ene 3 različne teste na zalogi... je pa blo pr meni ta mesec ful čudn, k me je zvijal po mal in O sluz sem imela od 15 do 22 dec... zdej pa vedi. Je pa res da sm mela zadnja 2 ciklusa na 30 oz. 32 dni, prej sm bla pa na KT ... mah bom probala še mal zdržat, čeprov bo tezko user posted image

Sm vidla, da nas je že cel kup, tko da DOBRODOŠLE user posted image user posted image user posted image   pa da se po NL vse obarva roza !!!!user posted image

Lepe praznike še naprej user posted image

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 159
27.12.2010 16:46:52   
Natka23
Evo božič mimo še en vikend, no slabih 5 dni in začnemo me, naj bo čimvečuser posted image .Drugače sem jaz v službi, danes kar 14 ur-zdravstvo.Ampak počasi mineva še slabe 4ure, me ločijo od odhoda domov.Itak pa delam še cel teden.
Vam moram povedat, da smo bli večraj na 80. letnici in sva plesala ko nora, men je tak pasal po dolgem času, pijem pa itak neuser posted image user posted image
Aja pa ne vem zakaj imam občutek da je ratal, ma bo kriza če nama niuser posted image

lep večer naprej

< Sporočilo je popravil Natka23 -- 27.12.2010 16:47:42 >

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 160
27.12.2010 22:15:46   
*žurerka*
ojla punce....
no jaz sem pa danes bolj za hec kot zares ,kupla krvomočnico in jo bova z možekom začela pit..... bomo vidli kaj bo...
drugač pa še 4 dni nas loči do novega leta pol smo pa me na vrsti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 161
27.12.2010 22:30:24   
Agnes27
Jaz sem se odločla da se to rundo prime user posted image user posted image

(odgovor članu *žurerka*)
Neposredna povezava do sporočila: 162
28.12.2010 7:58:00   
Katte
Res je, drvimo proti koncu leta in s tem proti našemu januarju. lakaya je že v nizkem startu za user posted image , potem pa ji sledimo ostale user posted image .
Jaz imam pa mešane občutke. Upam na user posted image , po drugi strani pa kar ne morem verjeti, da bom magični plusek ugledala. Imam naštudirane cikle še za kaka dva meseca vnaprej. Bo ravno šlo skozi, ker sem januarja in februarja ravno po oz. pred O odsotna od doma. Ampak vseeno upam, da se je prijelo že zdaj, v 7. krogu. Številka 7 je bila vedno moja številka, upam, da mi prinese srečo tudi tokrat user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 163
28.12.2010 8:35:17   
Agnes27
Katte v 7. krogu ima da se prime user posted image  ni da ni user posted image . Drgač pa vidim da imaš vse O naštudirane. In ostale punce tut. A to tko prbližno po koledarju računate al si kak drugače še pomagate? Js po koledarju bi po moje ful teško k ne vem kdaj bo user posted image .  Zdaj jo približno NE pričakujem user posted image   od 20.1. do 25.1.
Kako pogosto pa ve user posted image ? Eni pravjo da je na dva dni najbolš.

Lep dan vam želim!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 164
28.12.2010 9:20:28   
anity_1
Agnes27, midva sva najprej na dva dni, potem kadar je nama ustrezalo, zdaj prejšnji cikel pa samo med ovulacijo, ker sva potem bila nekaj bolna. Glede ovulacije - jaz si vsako jutro merim bazalno temperaturo in tisto vpisujem v preglednico na Ferite Friend Online. Tam se ti izriše graf in pove tudi, kdaj je bila ovulacija.. Ampak če malo spremljaš telo in graf (ko en dan temperatura malo pade in se naslednji dan dvigne . takrat je bila O), malo prišbližno veš, kdaj bi lahko bila O.. Prebrala sem si tudi knjigo Naravno in zanesljivo (zelo priporočam!) in sem si hotela tam vpisovati v priložene grafe, ampak mi je to na internetu boljše.. Prejšnji cikel sem si preverjala tudi maternični vrat.. Bom ta cikel tudi morala začeti..
In še datumi za seznam: user posted image pričakujem okoli 25.1.. Bomo pa videli.. Je pa to najin 4.cikel..

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 165
28.12.2010 9:24:20   
Katte
Agnes27, približno vidim s koledarjem, sem pa tudi ena tistih, ki vedno vem točno, kdaj imam O. Po sluzi in špikanju. Še G mi je potrdila, da imam ravno O, ko sem bila tak čas na pregledu. Za toliko naprej sem šla gledat pa zato, ker sva en krog vmes že zamudila s user posted image , ker pač ni bilo možno s še enim človekom v enosobnem stanovanju, zdaj januarja in februarja pa vmes mene ne bo, pa sem se bala, da bomo spet zamudili. Na "srečo" mi je dva kroga nazaj user posted image  zamujala 4 dni, pa se je poštimalo na prave dni za user posted image  user posted image . No, vseeno upam na 7. krog user posted image .
Ja, user posted image  pa je najbolj optimalno na dva dni, tudi ginekologi tako priporočajo. Midva sva tako v prejšnem krogu, tokrat pa je mojemu tako pasalo, da sva bolj pogosto user posted image .

< Sporočilo je popravil Katte -- 28.12.2010 9:25:09 >

Still hoping.

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 166
28.12.2010 10:12:31   
Rina2
lollypopo točno to sem napisala na tisti temi - z mojim greva namreč februarja v Dobrno za vikend (če se prej nič ne zgodi) in ne pričakujeva nič drugega kot sprostitev in uživanje in svežo dozo enegrije.

Sicer pa punce, jaz sem leto in pol merila BT, uporabljala O teste, in FF.....v nulo sem imela naštudirane cikle in o. pa ni ratalo: Letos spomladi pa sem po laparo (sicer so zdravniki ugotovili, da je z nama fizično vse OK) vse skupaj opustila in si rekla "ma ne da se mi več!" in tri mesece kasneje sem zanosila. Sicer se je žalostno končalo v 11. tednu, pa vseeno -  brez planiranja smo zanosili :-).  Kaj hočem povedati = včasih se je potrebno res samo sprostiti in ne preveč načrtovati! :-) 

Dum spiro, spero!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 167
28.12.2010 10:20:26   
witch
Najprej anity sem ti končno odgovorila na zs user posted image

agnes tudi jaz si pomagam glede O s pomočjo BT. Le tako vem kdaj jo imam. Pa seveda špika me. Včasih pa je tudi malo več sluzi. Drugače midva sva v začetku probala na 2 dni slončkati in ni šlo. Zdaj pa pač takrat ko nama paše  user posted image včasih vsak dan, včasih na dva dni, tudi na tri. Več je že redko, se pa zgodi res ob tistem koncu cikla. KEr imam ful dolge in včasih ni več energije user posted image

LeJo se strinjam s tabo...  Jaz si v bistvu BT merim, ker moram G nesti grafe pokazat. Potem pa sem kregana če jih ni user posted image   V začetku jaz nisem gledala nobenih O, in plodnih dni in nič... Potem pa sem začela, ko mi je G to naročila. Jaz počakam na preglede in na spermiogram, potem pa neham s čaji in merjenjem in z vsem.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 168
28.12.2010 10:23:32   
Katte
Vem vse to, LeJo, ampak se je vseeno težko sprostiti. Saj misliš, da si, ampak verjetno to, da imaš naštudirane tri cikluse naprej, ne pomeni, da si zrelaksirana user posted image . Če ne bo prej ratalo, bova vztrajala do avgusta, ko imam pregled, potem pa bomo naredili kaj glede tega. Važno je, da sem malo pomirila svojega dragega, ker se je tudi on že začel sekirati.

Still hoping.

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 169
28.12.2010 10:40:20   
jolika
Js je pa zdaj ne pričakujem 18.1. pa res upam, da je tudi ne bo, ker sovražim nezaželjene obiskeuser posted image
Midva sva zdaj pa že res vse poskusila pa nič od tega. Ponavadi sva user posted image vsak dan cel mesec pa se ni prijelo, zdaj zadnji krog sva poskusila na 2 dni, pa se spet ni prijelo. Edino povštra še nisem imela pod tazadnjouser posted image mogoče pa ta krog poskusim še s tem...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 170
28.12.2010 10:46:06   
Katte
jolika, potem pa kar povšter pod rit v času O user posted image  user posted image  user posted image . Pa pozitivno v novo leto v dobri družbi user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu jolika)
Neposredna povezava do sporočila: 171
28.12.2010 10:48:11   
Katte

1.1.
lakaya (1. krog)

3.1.
LeJo (1. krog)

5.1.
Katte (7. krog)
Pepa (12. krog)

6.1.
Natka23 (3. krog)

8.1.
Nutry (30. krog)

9.1.
tejchy*(10. krog)
*žurerka* (2. krog)
Martinya (3. krog)
krisv (12. krog)

10.1.
Lineta (x. krog)

16.1.
tedi2 (9. krog)
anonimna26 (2. krog)

17.1.
ribica81 (x. krog)
benji (8. krog)
Sa.Ka (4. krog)

18.1.
jolika (7. krog)

20.1.
sover (7. krog)

20.1. - 25.1.
amon (5. krog)

23.1.
thanchyka (25. krog)
lollypop (x. krog)
x.1.
Arual (40. krog)
 bey86(x. krog)
witch (14. krog)
anity_1 (x. krog)
Agnes27 (2. krog)

SKUPAJ NAS JE: 28

NAVIJAČICE:
witch, xoxox, Katte,
nadka30, tejchy*,
sasek79, mladika,
twetka, lananai

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 172
28.12.2010 10:55:43   
lakaya
hej punce

Imam samo eno vprašanje: zdi se mi, da sem dobila vnetje, mi ponavadi cenesten 1 pomaga, ampak me je zdj kr mal stah dat svečko notri, če se je slučajno že kej prjel, glede na to, da je danes 28/ 32 dan cikla user posted image

Hvala vam za odgovore user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 173
28.12.2010 11:27:34   
anity_1
Katte, še mene prosim na seznam.. user posted image pričakujem okoli 25.1. Je pa to 4. krog. user posted image
Sem tudi jaz mnenja, da se je težko sprostiti..No, pri meni je tako, da med samim spolnim odnosom res ne razmišljam o tem, potem pa user posted image
Drugače pa, lakaya, tudi jaz sem imela takšne težave, ko nisem vedela, ali se je kaj prijelo ali ne, in sem dobila vnetje.. Če gre za glivično vnetje in še nimaš preveč močno, poskusi z tamponom, ki ga namočiš v navadni jogurt in si ga potem vstaviš v nožnico. Tako pustiš kakšnih 20 minu do pol ure.. To bi naj tudi pomagalo..

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 174
28.12.2010 11:29:39   
Katte
Mogoče poskusi najprej s tamponom, namočenim v probiotičen jogurt.

Still hoping.

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?