|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo januarja 2011
22.12.2010 9:01:24   
witch
Jutro punce user posted image
Evo mojih nitk ni več user posted image upam, da bo šlo zdaj naprej normalno. Pridno pijem čajčke in seveda user posted image user posted image

Kako pa ste ve?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 126
22.12.2010 9:48:38   
Natka23
Pri nama pa so trenutno plodni dnevi, tako da user posted image  sva pa poskusila to metodo na 2 dniuser posted image .Upam, da bo januar najin mesec tako kot bo vseh vasuser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 127
22.12.2010 10:28:06   
witch
natka potem pa le pridno user posted image v teh dneh. Jaz pa držim pesti, da en user posted image najde pravo mesto user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 128
22.12.2010 11:51:49   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: witch

natka potem pa le pridno user posted image v teh dneh. Jaz pa držim pesti, da en user posted image najde pravo mesto user posted image user posted image user posted image

JOj kar preskočila bi te praznike, da pride naš januar in vsi naši plusi aneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 129
23.12.2010 8:47:54   
Katte
Dobro jutro, punce. Kako kaj, pridno user posted image ? Bo treba, če hočemo user posted image .
Za vzpodbudo vsem eno slikico.
Pri meni se je O zaključila, zdaj upam, da se prime.

user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 130
23.12.2010 9:14:43   
Anonimen
Dobro jutro! user posted image Zadnji dan delam danes! user posted image
Pri nas naj bi bila zdaj nekje O... pa sploh ne vem, če je... user posted image Izcedka skoraj nič. Včeraj me je malo špikalo. Moj virtualni menstrualni koledarček pravi, da je največja možnost zanositve 26.12. Pojma nimam. Mah, bo, kar bo. Sem ugotovila, da sem popolnoma srečna in si ne bom pustila kvarit dnevov z ničemer. Vse je popolno in še bolj bo, ko bom ugledala user posted image . Jutri še oddamo papirje za hiško, potem pa uživancija! user posted image

auser posted image

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 131
23.12.2010 11:27:08   
Katte
Jaz pa delam še do torka user posted image . Se kar vleče.
Drugače pa, odprta je tema Septembrke 2011 user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj gre zares user posted image  user posted image  user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 132
23.12.2010 11:33:04   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Katte
Drugače pa, odprta je tema Septembrke 2011 user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj gre zares user posted image  user posted image  user posted image .

Sem tudi jst opazla, ja! user posted image

Navijam, navijam!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lananai -- 23.12.2010 11:34:08 >

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 133
23.12.2010 12:45:34   
amon
Pozdravljene v tem ne preveč veselem decembru. Malo me daje pesimizem, saj sem včeraj dobila user posted image . Tako, da se selim k vam v januar. To bo moj 5.krog. user posted image pričakujem enkrat med 20.1. in 25.1.
Se še sestavljam skupaj ampak upam, da bom kmalu zopet bolj optimistična. Kako ste kaj ve? Nisem brala nič za nazaj. Kje boste kaj za novo leto? Mi najbrž doma, ker imamo 10 mesečnico, pa bomo letos kar doma. Bomo pa zato zdaj za par dni šli na sneg in upam, da se bomo imeli lepo :).
lp

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 134
23.12.2010 13:40:50   
Katte
amon, pozdravljena v (upam) bolj veselem januarju. Za zdaj uživaj v prednovoletnem decembru, privošči si kakega kuhančka, počakaj, da user posted image  mine, potem pa veselo naprej user posted image . Za novo leto pa si kar privošči kozarec vina ali dva user posted image .
Midva bova imela bolj mirno novo leto, pri njegovi mami. 5.1. pričakujem user posted image  (ali pa par dni kasneje, če me user posted image  ne prehiti oz., če bom zdržala), tako da se bom tudi alkoholu izognila (mogoče samo kak požirek vina za nazdravit).

Still hoping.

(odgovor članu amon)
Neposredna povezava do sporočila: 135
23.12.2010 13:43:21   
Katte

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.1.
lakaya (1. krog)

5.1.
Katte (7. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)
Pepa (12. krog)

6.1.
Natka23 (3. krog)

8.1.
anonimna user posted image (3. krog)
Nutry (30. krog)

9.1.
tejchy*(10. krog)
*žurerka* (2. krog)
Martinya (3. krog)
krisv (12. krog)

10.1.
Lineta (x. krog)

16.1.
tedi2 (9. krog)
anonimna26 (2. krog)

17.1.
ribica81 (x. krog)
benji (8. krog)

20.1.
sover (7. krog)

20.1. - 25.1.
amon (5. krog)

x.1.
Arual (40. krog)
 bey86(x. krog)
witch (14. krog)
anity_1 (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 22

NOSEČK: ______

user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
witch, xoxox, Katte,
nadka30, tejchy*,
sasek79, mladika,
thanchyka, anonimna user posted image ,
twetka

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 136
23.12.2010 13:48:52   
Anonimen
Punce, jst sem se pa odločila, da se čez praznike ne bom pustila motit. Itak ne vem, če bo ratalo kaj ta mesec... Tako da bom probala brez slabe vesti uživat tudi ob tatarcu in kakemu kozarcu šampanjca. Sej veste kako je ponavadi - če bi se ful pazila, bi 100% bilo vse zaman, ker bi ne bila noseča. Ker se pa ne bom pazila, bom pa najbrž noseča. user posted image

auser posted image

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 137
23.12.2010 14:14:19   
sover
Iz tvojih ust v božja ušesa! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 138
23.12.2010 15:01:14   
witch
user posted image user posted image po sto letih ne kopiram posta in dobim we are sorry user posted image

No pa gremo znova....

amon ne obupati... Vem da je hudo. Še kako dobro te razumem. Dan, dva mineta, potem pa bo prišlo nazaj malo optimizma. In seveda veliko akcije user posted image Želim ti, da bo tvoja punčkica dobila čim prej družbo user posted image user posted image

Midva pa bova letošnje praznike preživela doma. So bile novemberske počitnice prevelik finančni strošek user posted image Ima pa moj dragi rojstni dan kmalu in si bova privoščila kak dan toplic samo za naju user posted image   Bodo pa to delovni prazniki za mene, ke imam takoj po praznikih izpit user posted image
Jaz bom pa brez slabe vesti spila kak kozarček vina ali piva, ki ga imam rada user posted image Šampanjca ne pijem. Drugače pa tudi kar se tiče tatarcev, šunk, pršutov, tega pa ne jem. Ker se mi obrača zraven tega surovega mesa user posted image bljek... Jaz in meso nisva velika kolega. Ko ga pa jem pa mora razpadati, tako zelo je kuhano user posted image

Katte user posted image user posted image user posted image da bo trud v začetku meseca poplačan user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa bila včeraj pridna in sem napekla tono medenjakov in piškotkov user posted image user posted image user posted image danes do konca hišo spucam, jutri pa pride na vrsto smrečica in jaslice user posted image že komaj čakam user posted image user posted image

Evo ko pa kopiram pa gre v prvo user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 23.12.2010 15:03:01 >

(odgovor članu amon)
Neposredna povezava do sporočila: 139
23.12.2010 21:02:43   
thanchyka
No, pa vam lepo sledim user posted image Šla bi na seznam, tam okol 23.1.2011 (kolkr sem preračunala je to najin kaki 25 krog - bo že dve leti ja - da ne bom imela iksa poleg user posted image ). Sicer pa se tudi jaz sedaj posvetim praznikom, pa bo hitro januar tu; najprej pripravljanje do konca leta, pol pa do konca januarja pospravljanje user posted image No, punce, lepo se imejte, se vidimo tukaj spet drugo leto user posted image

čawči       

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 140
23.12.2010 21:31:34   
Sa.Ka
Za seznam : pričakujemo user posted image user posted image 17 januarja. 4 krog

Mi gremo pa mal na oddih v toplice čez Božič, da si nafilamo baterijeuser posted image .
Lepo praznujte v krogu vaših najdražjih.user posted image

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 141
24.12.2010 8:06:32   
Katte
thanchyka in Sa.Ka, želim vama, da se leto 2011 začne lepše, kot se 2010 kunčuje.

Still hoping.

(odgovor članu Sa.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 142
24.12.2010 8:08:37   
Katte

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

1.1.
lakaya (1. krog)

5.1.
Katte (7. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)
Pepa (12. krog)

6.1.
Natka23 (3. krog)

8.1.
anonimna user posted image (3. krog)
Nutry (30. krog)

9.1.
tejchy*(10. krog)
*žurerka* (2. krog)
Martinya (3. krog)
krisv (12. krog)

10.1.
Lineta (x. krog)

16.1.
tedi2 (9. krog)
anonimna26 (2. krog)

17.1.
ribica81 (x. krog)
benji (8. krog)
Sa.Ka (4. krog)

20.1.
sover (7. krog)

20.1. - 25.1.
amon (5. krog)

23.1.
thanchyka (25. krog)

x.1.
Arual (40. krog)
 bey86(x. krog)
witch (14. krog)
anity_1 (x. krog)

SKUPAJ NAS JE: 24

NOSEČK: ______

user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
witch, xoxox, Katte,
nadka30, tejchy*,
sasek79, mladika,
thanchyka, anonimna user posted image ,
twetka

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 143
24.12.2010 11:07:43   
Agnes27
user posted image

Vesel Božič vam želim!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 144
24.12.2010 11:27:50   
witch
user posted image

...želim vam toliko optimizma, da ga boste
lahko dajali drugim; toliko moči, da vas
ne bo zlomila nepopolnost sveta; toliko miru,
da boste ohranili jasne oči in smisel za lepoto
tistih najbolj vaših trenutkov življenja...
...LEP BOŽIČNI VEČER IN VESEL BOŽIČ !!! ;)

< Sporočilo je popravil witch -- 24.12.2010 11:28:11 >

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 145
25.12.2010 9:39:49   
*žurerka*
ojla punce tudi jaz vam želim vesele praznike!!!!

mi veselo user posted image  ker naj bi bila zdaj O ampak se mi zdi da sem jo imela takoj po user posted image   tako da bomo vidli kaj bo v začetku leta....

anonimna....veš jaz ravno tako kadim in kakšnega spijem pa danes gremo žurat ... ker če bomo mislile na to al smo al nismo in ne živele normalno ziher ne bo nič....tko da kar uživat v teh praznikih user posted image  ....

imam doma dvoletnega sina .... tisti čas ko sem zanosila ( itak nisem pričakovala ker je bilo takoj po splavu user posted image  ) smo ga pili kadili žurali in svega in svašta pol pa pridem z žura in za hec naredim test in evoga bil je pozitiven ...

kaj hočem povedat ne obremenjujte se preveč če vam paše spit kakšen kozarček ali dva ... user posted image user posted image

sem malce nakladala auser posted image user posted image user posted image

no vglavnem želim vam res čimlepše praznike

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 146
25.12.2010 10:58:26   
Anonimen
žurerka, jst sem se ga na eni poroki tudi kar malo napila, ko sem bila s tamalo noseča. Tudi nisem vedla, ker je bilo nepričakovano. Sem se kar malo sekirala potem, ampak je bilo na srečo vse OK. Zdaj se ga napiti ne nameravam, ampak včeri sem pojedla eno tono tatarca in se najedla pršuta. user posted image No, sej pršut naj ne bi bil sporen, če je kontroliranega porekla.
Mi je fajn, da so prazniki in sploh ne študiram toliko o dnevih. Potem bo pa itak takoj tu 08.01., ko naj bi delala test. No, saj ga bom najbrž že prej. user posted image Babe neučakane! user posted image user posted image

auser posted image

(odgovor članu *žurerka*)
  Neposredna povezava do sporočila: 147
25.12.2010 11:54:09   
Agnes27
Punce midva sva sicer šele začela user posted image  za user posted image  (2. krog) in sem si govorila da se ne smem obremenjevat že na začetku.
Vendar vseen ne da se prov sekiram ampak skoz o tem razmišljam. Groza. Počutim se kakor da ne znam več drucga delat kokr o  user posted image
razmišlat. Sicer sem kar optimistična (kjub PCO) in upam da se čimprej "prime".

Vesel božič vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 148
25.12.2010 11:59:55   
Anonimen
Dekleta, posim vas za razlago kaj pomeni da si navijačica? To pomeni da sama ne delaš na bejbiju  navijaš pa za druge?

(odgovor članu Agnes27)
  Neposredna povezava do sporočila: 149
25.12.2010 16:28:54   
Anonimen
Navijaš ponavadi, če sam ne delaš na bejbiju, ja. Lahko pa tudi navijaš in še delaš na user posted image .

auser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

dodajanje umetnega mleka
nataly33

Katero mleko dodajate dojenčku?

Novalac (26%)

Aptamil (38%)

Milupa (4%)

Drugo (33%)

Število vseh glasov: 104

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!