|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo januarja 2011
30.12.2010 13:25:01   
bubulina
Se vam pridružujem na januarju. Plusek pričakujem konec meseca, ampak naj bo kr x.1. zaradi nerednih tečk - upam, da bo kmalu odotna kar en lep čas.
Držim pesti za vse nas.

It could have all turned out differently, I suppose. But it didn't.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 201
30.12.2010 18:19:43   
Katte

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.1.
lakaya (1. krog)

2.1.
sashy (x. krog)

3.1.
LeJo (1. krog)

5.1.
Katte (7. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)
Pepa (12. krog)

6.1.
Natka23 (3. krog)

8.1.
anonimna user posted image (3. krog)
Nutry (30. krog)

9.1.
tejchy*(10. krog)
*žurerka* (2. krog)
Martinya (3. krog)
krisv (12. krog)

10.1.
Lineta (x. krog)

16.1.
tedi2 (9. krog)
anonimna26 (2. krog)

17.1.
ribica81 (x. krog)
benji (8. krog)
Sa.Ka (4. krog)

18.1.
jolika (7. krog)

20.1.
sover (7. krog)

20.1. - 25.1.
amon (5. krog)

23.1.
thanchyka (25. krog)
lollypop (x. krog)

25.1.
anity_1 (4. krog)

31.1.
Nusyka (x. krog)

x.1.
Arual (40. krog)
 bey86(x. krog)
witch (14. krog)
Agnes27 (2. krog)
bubulina (x. krog)
dory (1. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 32

NOSEČK: ______

user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
witch, xoxox, Katte,
nadka30, tejchy*,
sasek79, mladika,
thanchyka, anonimna user posted image ,
twetka, lananai, aTri,
Agnes27

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 202
30.12.2010 18:20:32   
Katte
tedi2, anonimna26, krisv, lepo, da ste se spet oglasile.
sashy, upam, da zagledaš plusek, pa naj bo to v zadnjih dneh starega leta ali pa v prvih dneh novega. Te bom kar sem tudi dodala, na 2.1., če ti je prav.
Anonimna user posted image , res upam, da izcedek ne pomeni, da se za ta krog napoveduje user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nusyka, bubulina, hudo mi je, da nam sledita v januar.
dory, pozdravljena.

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 203
30.12.2010 20:02:50   
tedi2
punce leto se izteka in prihaja novo leto katero bomo mi priskrbele, da bo roza obarvano

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj veste, kar je bilo slabega bomo pozabile, lepe spomine pa z seboj prinesle v leto 2011

ŽELIM VAM ROZA LETO!!!!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 204
30.12.2010 20:04:34   
tedi2
Katte ti pa že odštevaš dneveuser posted image user posted image user posted image
Držim pesti, da boš med prvimi rozikami v letu 2011

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 205
30.12.2010 20:11:31   
Katte
Hvala, tedi2 user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 206
30.12.2010 21:47:28   
lollypop
pozdravljene punce user posted image

moja tečka user posted image se počasi poslavlja tako da na silvestrovo bomo že veselo user posted image .. potem pa kar cel ciklus na dva dni, če se nama bo dalo seveda user posted image no, saj se ne pritožujeva, je pa res da včasih, ko se ti res ne da, pa maš v glavi "dons pa morava, ker že včeraj nisva" to pa lahko postane malo mučno..

upam, da res leto 2011 začnemo v lepi roza barvi in da se nam vsem uresniči ta naša največja novoletna želja user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 207
31.12.2010 7:36:12   
tedi2
jutro moje soborke. Jutri se začne naš mesecuser posted image user posted image user posted image . Jaz sem kupila O teste v dm. Dva dni nazaj se mi je pojavila O sluz (če sem odkrita jo nisem imela že dolgo dolgo), sem delala test pa je pokazal samo rahlo črico-kar pomeni da ni še čas za Ouser posted image . Joški me še vedno bolijo za umret (drugi mesec je že odkar pijem čaje, sirup za odpravo neplodnosti in ta mesec sem začela piti še matični mleček). Zdaj sta možni tri stvari:
- da O lažejo
-da sploh nimam O
-da jo imam bolj na koncu ciklauser posted image
Ko sem šla v lekarno v Italijo Kopit klomifen, sem malce poklepetalo v lekarni. Farmacevtka mi je rekla, da zelo veliko žensk po prvem porodu zgubi O (vsaj za kako leto). Nekateri pravijo, da rabi telo da pride k sebi, enak primer ko po virozi, nekdo rabi en dan, drugi en teden. Še posebej rabijo tiste ženske več časa ki niso dojile. Jaz nisem imela nič mlekauser posted image . V neki reviji v Italiji je bila objaljena statistika, da tiste ženske ki niso dojile, jih 70% ne more zanositi več ko 3 lete po porodu. No težko je bit pametenuser posted image

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 208
31.12.2010 7:45:10   
dory
Meni je prav hecno,ko se javljam tukaj. Zakaj? Ker zame ni nikol pravi trenutek za otročka, poleg tega sem zaradi jemanja KT fasala trombozo. In to je bilo ključno,da sem sploh začela razmišljat o še enem otročku, ker vem, da zdravje res ni samoumevno in da sem rizična že po defoltu. Začela sva se o tem pogovarjat, ko nama je spodrsnilo ravno v trenutku moje ovulacije. Pa sem si rekla, da če je pa tako, potem pa zakaj ne? Ko vas berem, si tako prizadevate za user posted image in za vsako posebej držim pesti,da se vam želja čimprej uresniči.

No potihem si tudi jaz želim zagledat user posted image , prehitevat pa ne upam, saj sem ravno zaključila terapijo z marevanom. Želim si le,da ko bo, da bova oba zdrava :)

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 209
31.12.2010 8:04:59   
sover
Dory, hecno ali pa ne, ti kar piši. Več nas je, lažje se podpiramo. user posted image

Midva zdaj tudi pridno user posted image  čim pogosteje. Sicer to ne pomeni vedno vsak drugi dan, se pa trudiva. Jaz sem na začetku tega tedna pridelala prehlad, pa upam, da ne bo to preveč vplivalo na O (sicer naj bi bila O čez kak teden - menda).

In še en Q: razmišljam o tem, da bi začela meriti BT, ker bi rada ugotovila, kdaj (če sploh) imam O. A je navadni digitalni termometer na eno decimalko dovolj natančen?

Lepo se imejte čez praznike.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 210
31.12.2010 8:17:26   
smeška83
Navaden termometer na eno decimalko je okuser posted image

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 211
31.12.2010 8:34:12   
smeška83
Naj bo 2011 srečno, predvsem pa plodnouser posted image  In da bomo na pragu 2012 že vse srečne mamiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 212
31.12.2010 9:17:02   
benji
Živjo punce!

Upam da bo leto ki prihaja vse razveselilo z user posted image  in zdravim user posted image .
Jaz že od včeraj čutim neko dogajanje v jajčniku in danes se je pojavilo še malo sluzi, tako da očitno O, časa za user posted image  pa ni ker sem v službi, potem pa večerja z družino, pa verjetno ne bo izgledalo prav fino če izgineva za pol urce user posted image .
Sicer pa če mi je usojeno januarja dočakat user posted image , upam da user posted image od predvčerajšnjim še migajo user posted image  ali pa da O počaka še en dan.
Prav ne da se mi delat O testov, ker sem jih že enkrat, pa mi ni bilo potem nič več jasno saj je tista druga črtica bila en dan močnejša pa drugi dan šibkejša potem spet močnejša user posted image  user posted image .

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 213
31.12.2010 10:41:34   
witch
user posted image

Lepo silvestrsko noč vam želim user posted image Lepo leto 2011! Naj se vam izpolni VSAJ 1 skrita in 1 neskrita želja. Še boljše bo, če se vam izpolni vseh 2011 želja user posted image
Vse dobro!

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 214
31.12.2010 13:00:51   
aTri
V teh dneh prejemate mnoga voščila:
ena so romantična, druga bolj stvarna,
ena izvirna druga uradna in suhoparna.

Kaj naj vam zaželim jaz?
...
Naj bo moja želja tokrat nasvet:

ne pozabite nase,
imejte se radi,
hitite počasi,
ljubite življenje...

Praznujte!!

SREČNO 2011

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 215
31.12.2010 14:42:05   
Natka23
user posted image user posted image user posted image SREČNO UDRAVO IN POLNO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 216
31.12.2010 15:33:14   
lakaya
hej bejbe user posted image

Ob Novem letu vam želim obilo zdravja, sreče in veselja, pa cel kup ljubezni in koš denarja. Najbolj pa, da se vam izpolni največja želja in dobite svojega user posted image

HAPPY NY ***

Evo js ju3 zjutri že probam nardit test, pa da vidmo user posted image

LEPO PRAZNUJTE mwa mwa

(odgovor članu bubulina)
Neposredna povezava do sporočila: 217
31.12.2010 15:40:50   
sashy
Želja je nešteto in novo leto, ki prihaja, naj s srečo nas obdaja, naj z zdravjem nas oskrbi in ljubezen med nas posadi.
SREČNO NOVO LETO 2011 in POLNO user posted image user posted image !

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 218
31.12.2010 16:18:21   
smeška83
Dajte še mene na seznamček. Ker nimam pojma, kdaj se bo user posted image  prikazala, naj bo kar x namesto datumauser posted image

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 219
31.12.2010 17:17:53   
Katte

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

1.1.
lakaya (1. krog)

2.1.
sashy (x. krog)

3.1.
LeJo (1. krog)

5.1.
Katte (7. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)
Pepa (12. krog)

6.1.
Natka23 (3. krog)

8.1.
anonimna user posted image (3. krog)
Nutry (30. krog)

9.1.
tejchy*(10. krog)
*žurerka* (2. krog)
Martinya (3. krog)
krisv (12. krog)

10.1.
Lineta (x. krog)

16.1.
tedi2 (9. krog)
anonimna26 (2. krog)

17.1.
ribica81 (x. krog)
benji (8. krog)
Sa.Ka (4. krog)

18.1.
jolika (7. krog)

20.1.
sover (7. krog)

20.1. - 25.1.
amon (5. krog)

23.1.
thanchyka (25. krog)
lollypop (x. krog)

25.1.
anity_1 (4. krog)

31.1.
Nusyka (x. krog)

x.1.
Arual (40. krog)
 bey86(x. krog)
witch (14. krog)
Agnes27 (2. krog)
bubulina (x. krog)
dory (1. krog)
smeška83 (x. krog)

SKUPAJ NAS JE: 3213214

NOSEČK: ______

user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
witch, xoxox, Katte,
nadka30, tejchy*,
sasek79, mladika,
thanchyka, anonimna user posted image ,
twetka, lananai, aTri,
Agnes27

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 220
31.12.2010 17:19:00   
Katte
Tudi jaz vam vsem želim srečno in plodno novo leto. Naj se vsem nam uresniči naša (skupna) največja želja.

Katte.

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 221
1.1.2011 8:27:17   
sashy
Dobro jutro v novem letu!

Tole pa je srečno novo leto! Seveda neučakana kot sem, sem že danes naredila test in kaj vidim user posted image , sploh ne morem verjet, še zdaj strmim v pozitiven test!user posted image
Zdaj naj se pa roza barva razlije čez cel januar!

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 222
1.1.2011 9:33:03   
Agnes27
Oooo sashy, to je pa res krasno novoletno user posted image user posted image  ČESTITKE!! user posted image user posted image
Ravno tako veselo novico sem rabla na prvi novoletni dan.

Dober začetek mesecauser posted image user posted image  Punce kar tako naprej!!

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 223
1.1.2011 9:34:31   
dory
čestitke prvi januarčici :)

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 224
1.1.2011 10:42:28   
lakaya
Sashy ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image  zdej pa pazi na bušija pa veliko ga božaj user posted image

Evo js sm tudi danes delala test CB  pa se mi je takoj pokazal rahek +, po 2 min je pa čist izginil ( izginila je navpiča črta ) user posted image user posted image  ja f.... mi je res ful čudn, k user posted image  tudi še ni ponovim test čez 3 dni pa bomo pol vidl. A se je to kateri že zgodl????
Pri prejšnji user posted image  mi je test pokazal + šele 34 dan, danes je moj 31 dan, mam pa menstro še neredno ker sm do 3 mes nazaj jemala KT. Tko da upanje ostaja user posted image

Uživajte praznike  pa čim več user posted image  js se pa javim v torek, bomo vidl kaj bo takrat user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Lubenička

Vam je všeč ime Arian?

Da (24%)

Ne (76%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!