Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.11.2010 20:30:59
|
|
|
|
PapuaNG
|
čer, meni je pa za začetek po službi akumulator crknu, da avto tut vžgal ni. Sem morala asistenco klicat in zmrzovat na mrazu, ampak so k sreči prišli v roku dobre pol ure Mi je mal nafilal akumulator, da sem lahko vsaj do štacune z akumulatorji pršla, pol sva šla pa z mojim še po hlače za mulčka, bundice pa še kar nisva našla. Imeli so sicer eno modro v h&m, ampak bom šla še mal okol pogledat. Pol sva si pa meka prvoščla Nisem nič kosila jedla, tko da je prav pasalo. Mulčka je pa tast merkal. Bo kar fino, če ga bo mel tkole vsak teden en popoldne, da lahko še midva kam greva pa kej opraviva v miru.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.11.2010 20:45:03
|
|
|
|
majana79
|
leela, ja, baje je ta zapestnica pravi hit samo se bojim da je pri meni kronično dudi, ma bi šla, samo mam sto stvari za naredit grem perilo zlagat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.11.2010 20:45:27
|
|
|
|
koala.cek
|
o papua. nič fouš. za akumulator. ampak imaš pa zdaj vsaj novega kajne ? meni šoping v slo prav nič ne potegne. preveč gužve, pa ti šoping centri no way. ma me ne vidiš v city parku. dudica - a da vam nadure plačajo ? meni jih niso že 10 let zagotovo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.11.2010 20:47:36
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: majana79 super kaj naj vzamem, da se rešim lenobe? ko ugotoviš mi javi. Sem gledala na topshop irenew zapestnico . Tisto kupiš in si menda potem nepremagljiv. je pa L. velik ljubitelj reklam od topshopa . je rekel, da moreva pralno kroglo kupit. saj nočeš da ribe umrejo a? Mwahahahhahha, pol bi se z mojim očetom zastopla. On bi tut vse imel.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.11.2010 21:09:12
|
|
|
|
Dudica1
|
Plačajo ja nad ne vem kolk nadur...40 mislim. Pri nas sneži nočko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.11.2010 21:25:38
|
|
|
|
eelyy
|
Čer! Evo obadva malčka spita....Tian je tok jezen ko pride domov,če ni po njegovo se kr dere sploh nevem kaj nej nardim??Tudi,če mu nepustim se še hujše dere sm že obupala,Linica je pa sonček sem danes probala z gh pa je prv smešna... Sem danes ko smo prišli domov,bili še pred blokom Tiana je skakal po lužah in snegcu. Kar se tiče sopingiranja po službi; vsaj jst pridem tok zbita da komaj prilezem do avta do parkirišča,sploh pomislim da pičim domov takoj. Jst zelo rada hodim po centrih,samo z dvema se mi neda nikamer(ker ves čas enega hranim in nemorem nič v miru pogledati) ponavadi T. pustim pri mami in gremo samo z Lino,če pa gremo z T. gre sestrica zmano da ga ves čas motivira. Želim vam lahko noč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.12.2010 8:28:03
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Spali celo do 5:50. Luksuz. Drugače pa dežuje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.12.2010 8:43:02
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali odlično. Če se še ob petih ne bi zbudil, bi bilo pa sploh fajn. Prej je pa itak moj dežural, da sem jst lahko spala. Zunaj pa ufff...sem mislila še peš v službo, pa sem bila potem že tako pozna, da sem šla vseeno z avtom. Bom že kako prišla domov...bomo pa malo potelovadili z lopato pa odkidali dvorišče, da bomo do ceste prišli. Mali je sicer začel neki kašljat, upam,da se ne razvije v kaj hujšega.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.12.2010 9:30:54
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Spali za en drek, ima očitno neke moraste sanje, sploh ga nisva mogla 2x umirit...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.12.2010 10:56:46
|
|
|
|
ledenka
|
jutro spali katastrofalno... ni hotu zaspat do 23.30 sem bila na tem, da ga po riti, ker mi je vse živce ven potegnu... itak je pol zaspal pri meni. pa do vrtca smo se vozili pol ure... ampak zdaj sem na šihtu in danes počivam
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.12.2010 11:03:44
|
|
|
|
koala.cek
|
mi smo tudi kar fajn spali, se ne bom pritoževala. izgleda mu paše veliiiiika postelja . se tako fletno raztegne po dolgem in počez.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.12.2010 11:04:32
|
|
|
|
koala.cek
|
aja, v službo sem se vozila 1,5 ure. no, vmes sem še otroke v vrtcu ven vrgla . ampak važno, da smo varni prišli.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.12.2010 11:30:14
|
|
|
|
ivanamdb
|
Zivjo punce…. Jst sm D odpelala tasci v soboto, kjer sm tukaj samohranika pa se ta sneg vse komplicira ... ko sve prisle tasci ko da ni imela vrocine....a 4 ure prej je zdela.... Jst sm se vrnila v nedeljo in je blo res hudo 30 na uro sm se pelala od razdrtega, se izhod za PO se ni vidu, je bil bel in ni blo nic spluzeno. Komaj sm nasla parking pred blokom in dala avto notr, in od tedaj je tam. v ponedeljek sm se upadla v sneg in sem zdaj...of course... prehlajena...38-39°C pa se srackam ....no comment...hb da je D pri tasci drugac ne vem kako bi to slo. Skoraj je “D-day” - Torbe so ze spakirane, tako da jutr ali v petek grem v IT (upam da bo sneg nehal tako da se opravim neke stvari), v nedeljo pa vsi skupaj v nemcijo in gospodicna, pardon, frojlajn, zacne s uvajanjem v novem vrtcu... upam da bo slo fajn! Papua –a ves da je tvoj poster na vhodu urgence v PO!!! Pa cestitke (vsaj za zivljenepis…you never know!) leela – upam da ti danes hitro mine!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.12.2010 11:40:57
|
|
|
|
PapuaNG
|
haha, a sem res? To je bilo pa mojih najdaljših 5 minut slave
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.12.2010 12:10:07
|
|
|
|
Tanja_
|
Dan! Kakšno lousy vreme. Kr neki. Pa še glava me boli, tko da sem čist neproduktivna v službi. VČeraj sem si hotla kupit ene škornje in je že vse pobrano tisto, kar mi je všeč.Eh... Dejte mi povedat-ene čevlje bi si naročila iz USA-kako potem zaračunajo na to carino in DDV?Da vidim, koliko bi me sumasumarum prišle.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.12.2010 14:36:14
|
|
|
|
eelyy
|
Dan! Zjutraj je snežilo zdej pa dež pada bo jutri taka poledica...vseno sem šla z Lino k očetu na obisk in ga po operaciji hrbta zelo boli,ker ga nebi smelo sploh...še en dan ni bil,pa so ga odpustili ven nekateri so dalj ostali odvisno od pacienta. Sem pospravla 3 žehte cunj in nekaj likala,zdej delam kosilo. Tanja; To ti pa nebi znala povedat za carino,sploh nenaročujem iz tujine. papua; super za spanje. ledenka; Men je enkrat T. rogovilil okoli kave in je čist ponesreči jezik notel dal in je mejčkeno popil..in ni zaspal tkole do 1h zjutraj,pa sploh nisem vedla kaj bi mu se mi je mešalo in sem potem pokaperala moja kava
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.12.2010 14:52:14
|
|
|
|
ledenka
|
kakšen dan... sem mislila, da je že 4, pa bo treba še kar tu viset dobro uro najboljš, da mal odspim eelyy, nič ni takega bilo, niti čokolade ali sladkega ni jedu bom šla danes kar z njim spat, če ne bo drugače
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.12.2010 15:54:06
|
|
|
|
maja1488
|
Tanja, carina je različna, odvisno kaj naročuješ. DDV pa prištej 20%. S tem da carinijo ti tut znesek poštnine Dej poglej tukaj KLIK. Bi se lotila brat, pa me iz vsake strani ena vleče. Lahko mi pa potem kratko obnovo napišeš
< Sporočilo je popravil maja1488 -- 1.12.2010 15:57:00 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.12.2010 16:27:24
|
|
|
|
Dudica1
|
Helou Sm doma HB ceste so v k*** čist In da ne govorim o kretenih brez zimske opreme...o kaj me to razjezi no! Ne vem a mi je stroj crknu al kaj mu je
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.12.2010 18:48:47
|
|
|
|
nikolet
|
čer no snega imam polno glavo upam da kmalu skopni.... mulca uživata in zato hodmo domov celo uro če ne še mal več.... drugače je pa službi pokukalo sonce in upam da bo začelo orenk sijati.... je pršla nova poslovodkinja in mislim da zdaj pa bo bolje vsaj upam pa lahko... a ne
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.12.2010 19:25:08
|
|
|
|
eelyy
|
Čer! Mi smo bili zunej se je T. sprehajal celo za rokico me je držal in smo hodili,moj je pa L. v vozičku peljal,se je mali tok zmatral pojedel sem ga okopala in zaspal kot topek. Moram v nabavo za miklavža zamujam....kaj ste za miklavža kupili zmajčkom?Jst bi tko nekaj uporabnega,če je igrača da je koristna. ledenka: Kje imaš pa T. ali je v vrtcu,ko tako dolgo delaš? Men se prav smilijo malčki in starši,ko vidim mimo našega vrtca,ko se sprehajamo jih komaj poberejo okoli 17h,so službe in nimaš kej drugega..meni je zdej super,potem pa bo s***** Nikolet; Če mene vprašaš v teh trgovinah se nikoli nebo nič spremenilo(glede poslovodkinje že),če se sodelavci med sabo neštekajo in je polno tega opravljanja se nič neda,pa vedno krivico eden z drugega dajejo,se kregajo zaradi urnika...ah .Držim pesti da bo bolje. Dudi;Danes kr verjeti nisem mogla sem se z L. vstavila in kr odmaknila eden norec je mimo peljala pomoje bi me še pobral,iz enega konca na drugega ga je metalo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.12.2010 19:55:16
|
|
|
|
koala.cek
|
smo bili na otroškem bazarju in je bilo luštno. danes mi je gospod oče pisker dvignil. namreč, vedno ko pride domov iz službe, prvo priklopi računalnik. in danes pridemo domov ob pol sedmih, jest sem letela večerjo kuhat, pa pripravljat stvari že za jutri in vidim njega, kako mirno bere športne novice. ma sem sem ulegla na kavč in čakala komentarje. tavelik sine me zastrašujoče sprašuje če spim, tamali ves vesel pleza po meni, gospod mož pa me debelo vpraša, če gnezdim. ma res mu ni pomoči.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.12.2010 19:57:46
|
|
|
|
majana79
|
nikolet, držim pesti da bo boljše eelyy, v naši skupini gredo vsi otroci domov najkasneje med 15. in 15.30 - zadnjič je bil 15.45 J. že sam v drugi skupini če nimaš nobenega od starih staršev, tako kot jaz ali ledenka, je otrok pač prisiljen bit v vrtcu tudi do 17., čeprav se mi zdi da je takih zelo malo, vsaj po mojih izkušnjah otrok spi, čakajo me kupi posode in perila... pa me nobeno ne vleče sploh zunaj še kar sneži, da bi pa kdo prišel splužit, to pa ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.12.2010 20:08:14
|
|
|
|
šivilja
|
blip, blip, blip................bliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.12.2010 20:13:30
|
|
|
|
Dudica1
|
Ja stroj mi je šel k vragu že drugič .Bi si kupila novega pa zdele nimava denarja za novega...pride jutri iskat.
|
|
|
Nik, Nick, Nicholas?Jaka RRVšeč mi je ime Nicholas, a se mi zdi, da ne paše v naše okolje. Kaj vi mislite?Nik (
58%)
Nick (
4%)
Nicholas (
6%)
Nobeno mi ni všeč (
32%)
Število vseh glasov: 416Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!