|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
29.11.2010 21:58:15   
PapuaNG
čer,

mi smo šli pa na sprehod po vrtcu-sva se z mojim lih v vrtcu ujela, potem smo šli pa na krog do banke, pa v trgovino pa lekarno...se je kar nahodil mulček. Pa seveda čofotal po vseh možnih lužah. Bolj je bila globoka, bolje je bilo. Pa sva ga kar pustila, moram pogledat čevlje, če so zdržali kopanje user posted image Upam, da bo danes kaj bolj pridno spal-zaenkrat že kaže tako. Smrči na polno user posted image Si pa zdej končno pusti fiziološko dajat v nos. Sem ga od začetka ful hvalila, kok je priden pa vsakič smo ploskali, tako da mu je zdaj očitno postalo zabavno in prav lepo nastavi nosek user posted image Upam, da se to obdrži tudi vnaprej. Zdej grem pa zadremat pred tv, moj itak fusbal gleda...


nočko...

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
30.11.2010 7:38:52   
koala.cek
dobro jutro,

a bo dones spet medel ane ? poledica pa je uhhhuser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
30.11.2010 8:27:43   
maja1488
Jutro! Poledica tut pri nas user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
30.11.2010 9:32:32   
majana79
Jutro!

Night of hell user posted image sem zaspala zjutraj v službo, od vsega hudega user posted image otrok je še doma, z očetom... me zanima kako bosta danes laufala, glede na to da je prišel domov okol pol 3

upam da bo snega samo za vzorec

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
30.11.2010 10:07:50   
ledenka
jutro user posted image  

sva še doma, danes bova, jutri pa gremo naprej... bova pa šla zdaj na sprehod, da se malo razhodi mulo, ker je že 2 dni samo noter...

_____________________________

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!


(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
30.11.2010 10:27:51   
petrazg
oj babike...

Evo nas... mi smo še zaenkrat v vrtcu, ampak čudno kaže... L. mi zvečer , ko gre v posteljo full kašlja, potem je pa celo noč mir. Kašljati začne takoj ko se vleže... in potem toliko časa, da se skašlja... Bomo vidli, zjutraj je bil čisto ok. Mu pa rastejo 5... tako, da so mogoče one krive za neprespane noči...

Eno vprašanje za tiste, ki imate velike otroke... a gre katera na Miklavževanje v Zoo?

Majana, Ledenka vama pošiljamuser posted image , da se čimprej pozdravite...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
30.11.2010 10:46:56   
Leela
petra lahko, da kašlja ker ima še kakšno sluz v nosu ali grlu. F. ponavadi kašlja tako zaradi sluzi, ko se izkašlja je pa dobro do jutra. kaj že 5-ke ??? F. rastejo 3-ke.

Včeraj sta oba še pol enajstih zvečer norela kot, da je dan. ne in ne zaspat. Midva z B. pa kot mesečnika.

drugače pa mission accomlished: sem bila na rentgenu, peš in sem hodila kot po jajcih zaradi poledice. Ne razumem zakaj morajo iti starejši (mislim stari nad 70 let ob 9h zjutraj ven??) in posesala sem.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
30.11.2010 10:47:40   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Majana, Ledenka vama pošiljamuser posted image , da se čimprej pozdravite...


tudi jaz

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
30.11.2010 11:01:42   
PapuaNG
Leela, mi imamo že tri štirke (no, ena je lih za glih ven), pa še nobene trojke  Se pa slini non stop, da je slinček takoj moker. Moram kupit še slinčkov, ker so kot da se vgrezajo v tla. Sem kupla že dva kompleta po 7, pa ne vem, če jih je še 7 doma 

Smo pa s sestanka oz. strokovnega sveta, sem tut uradno postala predsednica sveta centra Nič kaj dosti sicer nimam od tega (ena seja na leto), ampak sliši se pa dobro

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
30.11.2010 11:07:24   
ledenka
hvala za pikepoke!

papua, najprej zrastejo štirke, potem pa trojke user posted image  

greva mal ven, da zgonim mulca, da bo spal user posted image

_____________________________

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!


(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
30.11.2010 11:10:38   
koala.cek
Malo za dobro voljo, sem našla star mail, ...no mislim, da nam bo vsem v teh viroznih časih dobro del......:J
 
a veste, kako izgleda MAMA NA BOLNIŠKI ?
 
 
Ko zboli moški, se svet ustavi. Nujno potrebuje domače medicinsko osebje, nenehno pozornost in nešteto besed, s katerimi ga pomilujemo. Načrt zdravljenja ima pripravljen ob prvi bolečini v grlu.
Ko pri nas zboli gospod oče, je zdravljenje jasno in načrtovano. Recimo, da gre za navaden prehlad. Teče iz nosu, boli grlo, boli glava. Gospod se ob prvih znakih zvali v posteljo, v spalnici, da ne bo pomote! V dnevni sobi bi otroški hrup škodoval njegovi prehlajeni glavi. Njegova teorija prehlada je tri dni potenja pod odejo in si ozdravljen. Seveda je moškega treba okrepiti z domačo govejo juho, vsako uro liter vročega čaja, da se njegovo telo lahko spoti. Ja, vsekakor je tako zdravljen prehlad v treh dneh mimo.


Kako pa je, ko zboli mama?

Že teden prej čutim, kako me praska po grlu, vsako jutro neprijetna bolečina v grlu in poln nos. Nekako se vlečem skozi teden in napade glavobola krotim z zmernimi analgetiki. Ko vse to preraste v resnejše težave, ko mi že lije iz nosu in me boli vse telo, se >>filam<< z vitamini, dodatki analgetiki ... a zraven še kuham, pospravljam, vozim otroke v vrtec, plesne, trgovino  - pa čeprav se zjutraj komaj sestavim.
Počitka ni, vlečem se kot sluzasta zmes, iz tedna v teden bolj slabotna.
Čaj in vitamine si pripravljam sama, mimogrede, če imam čas.


>>Bolniška<< na drugačen način
Ves teden me je glavobol opozarjal, da se nekaj >>kuha.<< Spet sem ga napadala s tabletami in upala, da je za vse >>krivo<< vreme. V četrtek me je povozilo. Že v službi strašen glavobol, ki se je doma nadaljeval. V petek sem otroke komaj spravila v vrtec, verjetno sem se otrokom zasmilila, ker sem tako milo prosila: >>Prosim, oblecita se, prosim, obujta se, samo danes, prosim ...!<< Verjetno se jima je zdelo malce nenavadno, da imamo tako mirno jutro - ja, mama ne more kričati!!!

Dopoldan sem ležala na kavču in v mislih načrtovala, kaj bom  skuhala, da bo hitro neboleče in nasitno. Hvala bogu je šel po otroke gospod oče. Ko so prišli domov, so me našli na kavču, obloženo z robčki, čajem, medom, sirupom, smrekovimi vršički ...
Od vsakega sem dobila kratek pozdrav, potem pa so vsi že sedeli za mizo in čakali ... halo?!
>>Mamica, a bomo kaj jedli?<<

... je vprašal najstarejši. Ja, seveda, takoj, saj nisem bolna, samo tako za zabavo malo poležavam na kavču! Polna ihte sem premetavala lonce in jim jezno stresla na krožnike špagete in tunino omako. Ulegla sem se nazaj na kavč in skovala načrt.

Bolniška
Zvečer sem moje drage sklicala na družinski sestanek. Povedala sem, da je moj prehlad napredoval do te mere, da potrebujem tridnevno potenje v postelji v spalnici.

Možu so oči skočile iz jamic, starejši sin je nekaj momljal, mali pa vojne napovedi ni ravno razumel. Oče mojih otrok je previdno in počasi vprašal, če sem prepričana, da je moj prehlad tako hud. A sem že s pogledom povedala, da je vprašanje nepotrebno.
Uf, sobota bo moja! Ves dan bom v pižami, v postelji z dobro knjigo, glasbo ali pa bom visela na Facebooku. Moji predragi mi bodo skuhali kosilo, mi stregli spredaj in zadaj. S temi lepimi mislimi sem zaspala ...
Sobota, ura 7 :15 zjutraj (še ptiči so spali) Iz otroške sobe se sliši: "Mamica......mamica....maaamiiicaaaaaa!" Jaz sem tiho, saj sem na bolniški, a ne?! Moj predragi se >>naredi<<, da trdno spi, a iz druge sobe najstarejši sine vztraja. Ko je že čisto obupan, njun oče dojame, da sem z bolniško mislila resno. Ko odnese svojo še vedno seksi ritko iz spalnice, si privoščim vse razkošje velike postelje. Mmm, ravno zadremam, ko zaslišim:
>>Kaj naj jima pa oblečem?<<
>>Ja, kopalke pa rokavčke!<< se zaderem.
Predvidevam, da so se oblekli, upam, da v dolge hlače, ker je bil deževen in hladen dan. Spet se razkomotim in zadremam ... Sredi najlepšega dremuckanja spet pride mož:
>>Lubi, a paštete nimamo?<<
>>Ne vem, poglej v hladilnik!<<
>>Ja, saj sem!<<
>>In?"
>> Ja, ni je...<<
>>O, moj bog! Pogledaš v hladilnik, ugotoviš, da ni paštete, in potem
prehodiš 15 stopnic, da vprašaš bolno ženo, če imamo pašteto. Ja, verjetno jo imam v kopalnici med vložki še kaj za rezervo!!!<< Skušam ostati mirna, usedem se, ga pogledam v prelepe čokoladne oči in mu mirno povem, da je njegova žena na tridnevnem potenju v postelji, da sprejema samo zajtrk, kosilo, večerjo in vsako uro liter čaja. Da ne želi, da jo kdo moti, razen če gori hiša!

Z dolgim nosom se je pobral. Jaz pa sem spet zadremala. Prebudi me strašen hrup od spodaj ... poslušam. Mali kriči, tavelik se prepira, gospod oče se nekaj dere,  ... nora hiša! Kar naenkrat vse utihne. Mislim, da jedo, ker so tiho ... to pa je le takrat, kadar jedo. Mmmm, diši po carskem pražencu, šmornu po domače. Se bo kdo spomnil na bolno mamo in ga prinesel?
Ne, ga je takoj zmanjkalo, ker ga je oči premalo naredil. Aha, kaj pa čaj?
Čaja pa nimamo. Aha, kaj pa ... oh, se bom pa postila, tudi to je del zdravljenja.

Okrog treh popoldan slišim ropot posod, loncev, skled. Predvidevam, da se kuha kosilo. .. Ne, ne, babica je prinesla kosilo, ker se ji je sine zasmilil. Revež, sam s dvema naspidiranima fantoma, žena pa poležava, namesto da bi kuhala! Lačna kot volk čakam, če se bodo morda le spomnili name.
Nič ... Pokličem dostavo pic in naročim največjo pico vseh okusov in ledeni čaj. Čez dobre pol ure slišim moža, ki se pod oknom pregovarja z revežem, ki je pripeljal mojo pico.
>>Poslušajte, to je pomota, pri nas ni nihče naročil pice, mi smo ravno
pojedli kosilo!<<
Ko ubogi človek le pride do besede, reče: >>Mislim, da je pico naročila vaša gospa!<< BOINGGGGGG ... umirala sem od smeha, kako ga je zadelo, kako je prebledel, ko se je spomnil, da je pozabil na svojo >>staro<<! Pograbil je pico, plačal in me našel, kako se valjam od smeha. >>Ja, ljubi moj, lačna sem bila!<< Pojedla sem dva kosa pice, ostalo pa skrbno shranila za naslednji obrok. Saj bi pri taki negi v nekaj dneh umrla od lakote!
Zaključek moje bolniške je bil pred predvidenim datumom. Mama enostavno ne more ležati in pričakovati, da ji bo kdo stregel. Moški so nerodni, pa naj rečejo v bran kar hočejo. Če jim stvar, ki jo iščejo, ne skoči naravnost v glavo, je ne bodo našli. Logično razmišljanje je za domačo uporabo preveč zahtevno. Morda se nekoč lotim ustvarjanja žepnega priročnika za moške, ki naj bi izgledal takole:

Vprašanje:
Kako obleči otroka, če je zunaj 10 stopinj Celzija, piha močan veter in dežuje?
a) v trenirko in topel pulover,

b) v kratke hlače in majico brez rokavov,
c) v kopalni plašč.
Izberite odgovor a !

Mogoče bo pa še uspešnica!


(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
30.11.2010 12:25:47   
petrazg
A lahko rečem, da je skoraj resničen user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
30.11.2010 13:03:21   
petrazg
Koalčka... pomoč... miles and more program - a lahko jaz svoje milje Simonu podarim ali jih lahko samo dokupi za razliko? Uporabljaš za brezplačne karte ali kaj drugega... kaj se ti najbolj splača? user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
30.11.2010 14:58:33   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Koalčka... pomoč... miles and more program - a lahko jaz svoje milje Simonu podarim ali jih lahko samo dokupi za razliko? Uporabljaš za brezplačne karte ali kaj drugega... kaj se ti najbolj splača? user posted image

 
pokliči: 080 13 03

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
30.11.2010 16:47:26   
Dudica1
No jaz sm bla že spet mal po trgovinah,na rudniku.


Jutri pa pride k nam v službo še moja sestrica user posted image user posted image user posted image bo fajn

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
30.11.2010 18:27:59   
koala.cek
dudica - bravo za šoping. ampak če pomislim - da se ti sploh da ? jest sem komaj domov prišla, še pilates sem odpovedala danes, bajta je v razsulu, fata je zbolela, avtomobile na veliko vozimo v dolino, ...user posted image  jutri imamo v vrtcu bazar in prednovoletno srečanje. to je za tavelikega. za malega bo naslednji teden. in če pomislim, sej to je skoz nekaj. hujš ko v šoli. in poleg tega danes izvem, da je naš mali zmajček bil deležen ugriza in da je pravi bandit. svašta. nič, jim grem vsaj lubčka za lahko noč zaželet.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
30.11.2010 18:39:39   
majana79
koalka, meni se tudi ne da, še po špecerijo ne... sva se včeraj pogovarjala da pogrešava tiste čase med porodniško, ko smo šli v šoping dopoldne, v miru
zdej pa čas tako hitro mine, skoz je neki user posted image ej a pridete letos tut kej pogledat lučke, tko k lani, da se vsaj na hitro vidimo? user posted image

sem si pa šla danes po službi kupit škornje za sneg, sem si usnjene skoraj uničila včeraj v plundri user posted image


(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
30.11.2010 18:58:40   
Dudica1
Men se pa da vsak dan če je treba ...sm šla že ob 12h iz šihta tko da sm bla že ob 4h skor doma pa tud če bi delala do 14h je še vseen dost zgodaj...
Sem si kupila škorenjčke jupiiii 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
30.11.2010 19:13:59   
koala.cek
majana - ja jest tud pogrešam šoping. ampak tko dopoldan. začne se z jutranjo kavico v starbucksu, nadaljuje s sprehodom do macija, gapa, banane republik in pomežik očiju skozi okno. user posted image  

seveda bomo šli lučke gledat. a ti bi nas kar takole na hitro odklenkala a ?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
30.11.2010 19:32:01   
majana79
koalka, tazga šopinga se tut jaz ne bi branila user posted image pišuka, bi te prec nahecala da organiziraj en trip, sam če bi finance dopuščale user posted image

ja itak da vas ne bi, sam rada bi vas vidla, pa sprašujem user posted image user posted image

dudi, vau, ful fajn, da greš lahko tolk prej ven user posted image . A to vam pustijo nadure koristit?

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
30.11.2010 19:32:50   
Dudica1
ja a pokoristiš al ti jih pa plačajo 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
30.11.2010 19:46:57   
majana79
super user posted image

kaj naj vzamem, da se rešim lenobe? user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
30.11.2010 20:00:01   
Dudica1
najboljše da greš spančkat pa bo...user posted image

pojem pomarančo in bom tud jaz kmal šla proti sobi

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
30.11.2010 20:27:47   
Leela
papua čestitke. super vsaj za cv, če ne drugega user posted image .

Šopinga jaz ne maram. če bi imela neomej vir bi bilo veliko boljše.

Jutri pa spet dež in sneg napovedujejo. Bo spet brozga, potem pa led.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
30.11.2010 20:30:45   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

super user posted image

kaj naj vzamem, da se rešim lenobe? user posted image



ko ugotoviš mi javi.

Sem gledala na topshop irenew zapestnico user posted image . Tisto kupiš in si menda potem nepremagljiv. je pa L. velik ljubitelj reklam od topshopa user posted image . je rekel, da moreva pralno kroglo kupit. saj nočeš da ribe umrejo a?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Kaj storiti, ko je otrok frustriran?
Konflikti in frustracije so neizogiben del medčloveških odnosov, še posebej, ko nas več ljudi živi tako zelo blizu kot v...
BLOG: Spet kričim, ker me nič ne ubogate
Kako biti v stiku z lastnimi avtentičnimi občutki in hkrati osebno odgovoren? In kje se pravzaprav začne tista točka odg...




Nogomet.
пеперутка16

Za koga navijate na EURO 2024?