Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 14:05:00
|
|
|
|
koala.cek
|
Moški in ženska se peljeta v avtu in se divje prepirata o njegovi domnevni nezvestobi. Naenkrat ženski prekipi. Iz torbe izvleče ogromne škarje, bliskovito odpre možu zadrgo, mu v kančku sekunde odreže penis in ga zabriše skozi okno. Za njima se meščanska družinica pelje na nedeljski izlet. Naenkrat, sredi ljubega miru trešči penis ob vetrobransko steklo. Presenečena devetletna hčerka začudeno vpraša, "Oči, kaj pa je bilo to?" Oče ne bi rad šokiral male hčerke, zato si hitro izmisli: "Nič, dragica samo sršen je treščil ob šipo. Mala nekaj časa sedi z začudenim izrazom na obrazu, na koncu pa se vseeno opogumi: "Samo tiča je pa imel res ogromnega, a NE?"
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 14:05:39
|
|
|
|
koala.cek
|
kej zdej ? se ga boste napilile ? mah meni noben datum ne ustreza. sem službeno odsotna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 14:13:27
|
|
|
|
ledenka
|
opa, kam pa jo mahaš? jaz bi tud nekam šlaaaaa, pa ne vem, kak naj to z M speljem
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 14:23:48
|
|
|
|
koala.cek
|
ledenka - kako že pravijo : v krizi tudi hudič muhe žre. al nekaj podobnega. probaj . jah, bom kar bolj po evropi skakala. najprej sama dva dni, potem pa s familijo tri dni. ma moram en starbucks si v žilo nafilat, pa kakšen pir ruknit. rabim adrenalin
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 14:42:56
|
|
|
|
Leela
|
u koalka kam greste? super šivilja dobre torbce in dobro si začela leto just pa jaz zaenkrat nič več ne zapravljam. jaz sem pa danes zaaaspanaaa,
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 14:44:31
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ pa na taquitose?Mmmm...Za pit moram pa še razmislit. cuba libre zdaj sem vam pa fouš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 15:35:18
|
|
|
|
majana79
|
dejte se pofočkat, bo treba rezervirat, tam zna bit kar gužva! se pravi: ledenka majana tubby petrazg tanja lejkica?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 15:36:56
|
|
|
|
Tanja_
|
KAJ NAUČIJO MAME 1.Moja mami me je naučila SPOŠTOVATI DOBRO OPRAVLJENO DELO: "Če se mislite pobiti med sabo, naredite to zunaj, stanovanje sem pravkar počistila!" 2.Moja mami me je naučila RELIGIJE: Zdaj pa moli, da bo to šlo ven iz preproge!" 3.Moja mami me je naučila OSNOV POTOVANJA V ČASU: "Če ne boš sedel vzravnano, ti bom tako pripeljala, da te bo odneslo tri dni daleč!" 4.Moja mami me je naučila LOGIKE: "Zakaj? Zato, ker sem jaz to rekla!" 5.Moja mami me je naučila ŠE VEČ O LOGIKI: "Če boš padel iz gugalnice in si zlomil vrat, ne boš šel z mano v trgovino!" 6.Moja mami me je naučila PREVIDNOSTI: "Nosi vedno čisto perilo, kaj če se ti zgodi nesreča!" 7.Moja mami me je naučila OSNOV IRONIJE: "Če se boš še naprej drl, se boš imel zakaj dreti!" 8.Moja mami me je naučila OSNOV OSMOZE: " Zapri usta in jej!" 9.Moja mami me je naučila EKSTREMNEGA ZVIJANJA TELESA: "Samo poglej si to umazanijo na svojem vratu!" 10.Moja mami me je naučila POTRPLJENJA: "Tukaj boš sedel, dokler špinača ne bo izginila!" 11.Moja mami me je naučila METEOROLOGOJE: "Tvoja soba je takšna, kot bi skoznjo šel tornado!" 12.Moja mami me je naučila HINAVŠČINE: "Če sem ti povedala enkrat, sem ti povedala milijonkrat. NE PRETIRAVAJ!" 13.Moja mami me je naučila PRIMERNEGA VEDENJA: "Nehaj se obnašati kot oče!" 14.Moja mami me je naučila ZAVISTI: "Na svetu je na milijone manj srečnih otrok, ki nimajo tako čudovitih staršev kot ti!" 15.Moja mami me je naučila PRIČAKOVATI: "Samo počakaj, da pridemo domov!" 16.Moja mami me je naučila O SPREJEMANJU STVARI: "Dobil jih boš, ko pridemo domov." 17.Moja mami me je naučila OSNOV MEDICINSKIH ZNANOSTI: "Če ne boš nehal škiliti, ti bodo oči tako ostale!" 18.Moja mami me je naučila ŠPIJONAŽE: "Obleci si pulover! Mar misliš da ne vem, kdaj ti je hladno?" 19.Moja mami me je naučila HUMORJA: "Ko ti bo kosilnica porezala prste na nogah, nikar ne tekaj za mano!" 20.Moja mami me je naučila KAKO ODRASTEŠ: "Če ne poješ zelenjave, ne boš nikoli zrastel!" 21.Moja mami me je naučila OSNOV GENETIKE: "Prav tak si, kot oče." 22.Moja mami me je naučila, DA SE ZAVEDAM SVOJIH KORENIN: "Zapri vrata za sabo! Misliš, da imaš rep?" 23.Moja mami me je naučila MODROSTI: "Ko boš star toliko kot jaz, boš že razumel."
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 15:39:49
|
|
|
|
PapuaNG
|
jst grem dam. Itak so že vsi šli. Sicer po malem ure nabiram, ampak prav dolgo itak ne smem bit, ker je treba otroka pobrat iz vrtca. Upam, da bo danes parking pred vrtcem, se mi ne da z malim pol ure do doma pešačit (sej ne, da je sam 100 metrov za prehodit, ampak je toook zanimivih stvari vmes). Itak sem spet samohranilka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 15:42:55
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dejte se pofočkat, bo treba rezervirat, tam zna bit kar gužva! se pravi: ledenka majana tubby petrazg tanja lejkica? tubby nima cajta. kaj pa ajetam?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 16:07:59
|
|
|
|
nikolet
|
nikolet, kako pa si ti razumela zresniti se? jaz pod tem razumem tudi odrasti, sprejeti posledice svojih dejanj itd. jz pod zo besedo razumem, da naj začnem delat, nehat bandat, naj začnem se sama sebe rihtat... ne pa da naj ne bom zaletava in premišljena... to je zame nekaj druzga ne pa resnost no ja, zdej vem... no je že torek... sam še štirikratgrem ta teden v službo
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 16:08:05
|
|
|
|
majana79
|
ne vem, nimam kontakta, najbrž se bo petra slišala z njo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 16:15:26
|
|
|
|
Dudica1
|
Dan Se grem barvat mal zrelaksirat ker sem slabe volje!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 19:39:37
|
|
|
|
šivilja
|
SI bom probala zrihtat fraj za četrtek, čeprav če povem po pravici postajam zelo lena in se mi zvečer sploh ne da v ta trapast mraz, pa še en orenk prehlad me šlata (mislim, da mi ga je H. nakihala ponoči, ko si deliva poušter oz, ko sem jaz njen poušter). Ajetam lahko jaz sporočim.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 19:45:48
|
|
|
|
šivilja
|
Aja, pa ugotavljam, da očitno govorim kitajsko - imamo enega modela v službi, ki ne upošteva nobenega navodila. Mu nekaj naročim, pa ne bo naredil nič ali pa popolnoma nasprotno (mogoče probam z navodilom - pa da se ne bi vrgel iz terase). Mislim, že neštetokrat je bil opomnjen, nad glavo mu visi prijava na disciplinsko on ga pa še kar serje. Ob njem moji otroci izgledajo najuboglivejši angeli, ko pravilno izpolnijo vsaj vsako tretje navodilo, ta ti pa kima in pritrjuje, čez pet minut pa je že vse narobe. IN to pri takih osnovnih navodilih - pojdi tega in tega iskat v klet, ker ga rabim. Potem pa ni ne njega ne unega človeka iz kleti, ker on tistemu človeku ni povedal, da ga rabimo, ampak se mu je pridružil pri opravkih v kleti. IN to iz dneva v dan - mislim za ubit se!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 21:49:47
|
|
|
|
betty.ford
|
jaz pa spet izvisim glede večerje,... ampak bom v mislih z vami mljackala danes sta me otroka počakala, da sem ju jaz pospremila v spanec... joj, koliko sta mi morala povedati, preden sta zaspala! in potem ju je dohitel škrat Sanjavec - najprej enega potem drugega,... tudi vam želim lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.1.2011 9:21:00
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, kako smo? Pred mano spet dolga sreda. Jupiiii....se bo treba zaposlit, da bo hitro minilo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.1.2011 9:32:15
|
|
|
|
ledenka
|
jutro spali še kar, moj prehlad je boljši, upam, da se M ne bo nalezel. sem mu že začela dajat Immunoglukan, upam, da bo kaj pomagalo. jaz pa jemljem echinacea duo al nekaj takega. pa zvečer mal konjaka s čim bolj toplo vodo za zdravje! šivilja, tale je pa res model mogoče pa hoče, da ga ODPUSTITE, DA BO POL TOŽIL ups, črke papua, kdaj imaš ti taprvi pregled? se dobro držiš
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.1.2011 9:37:52
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! J. je bruhal ponoči, mu zgleda ni pasalo kosilo, glede na to, da je šla sama hrana ven... Pa spet ne žveči, ker so leteli celi koščki hrane bomo morali spet začet z učenjem danes je zato doma, prideta še babi in dedi, da se moj malo naspi, ker je dežural do 5. Je pa vsaj 'lepo' bruhal, sploh nimam veliko za prat bila včera pri zobarju, sem spet pustila celo premoženje tam, ampak mi jih je pa končno z UZ spolirala in imam malo manj obarvanja, zarad vseh hektolitrov čaja za dojenje in podobnega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.1.2011 9:50:34
|
|
|
|
ledenka
|
majana a pr vas še kar ni konec? za J! zate pa
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.1.2011 10:02:56
|
|
|
|
majana79
|
uuuu, konjak! mah zgleda da neki v kosilu ni blo ok... vsaj upam bom videla, če bo danes še bruhal, če ne, pač ne znam kuhat, kaj čem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.1.2011 10:26:20
|
|
|
|
koala.cek
|
cheers babe, pijem sturbucks kofe.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.1.2011 10:47:57
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek cheers babe, pijem sturbucks kofe. a dej, nehi se hvalt, da ne bo taška padla itak da smo ti fouš, pišem v imenu vseh uživej še namesto nas malo, dej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.1.2011 11:03:20
|
|
|
|
ledenka
|
bom še mojo taško privlekla uživaj!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.1.2011 11:06:28
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, ajetam pride, sam mal kasnej, tko k lejkica boš ti rezervirala al kličem jaz? kolk nas je pol? 6?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......