Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.1.2011 15:38:20
|
|
|
|
PapuaNG
|
Jst grem pa počasi domov. Sem mislila z mulcem kaj ven, pa tako piha, da ne vem, kaj bo kej s tem. Mogoče pa le za kakšne pol ure, da se malo nadiha svežega zraka. Pa skuhat moram kaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.1.2011 15:45:30
|
|
|
|
ledenka
|
mi pa mamo ene kao plane za popoldan... pa še nujno bi morala it v Merkur, nimam več vrečk za sesalec, je pa zelo nujno treba menjat. eh ja... na zrak pa se mi ne da, M je bil z vrtcem, jaz bom pa že preživela... al bom šla pa po avto peš
< Sporočilo je popravil ledenka -- 24.1.2011 15:46:25 >
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.1.2011 17:46:26
|
|
|
|
nikolet
|
čer evo pa je prvi dan šihta konec, pa še svinjak pod pralnim strojem sem spucala me pa neki zanima a mi zna kera razlošt kaj pomeni beseda ZRESNITI SE... k jz jo ne razumem... tast skojz pravi da se moreva z možem zresniti.... pa jz sem tojk naumna da ne vem več kaj naj bi ta beseda pomenila.... grem premišljevat... lep večer
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.1.2011 17:51:24
|
|
|
|
betty.ford
|
postati bolj resen? verjetno misli v kontekstu, da postaneta bolj premišljena in ne zaletava? nikolet, kar lepo zadihaj pa se pomiri - se mi zdiš čist dovolj resna punca! meni se pa vedno bolj pluski kažejo - jej, jej,... naj gre v to smer naprej!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.1.2011 18:03:11
|
|
|
|
nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford postati bolj resen? verjetno misli v kontekstu, da postaneta bolj premišljena in ne zaletava? nikolet, kar lepo zadihaj pa se pomiri - se mi zdiš čist dovolj resna punca! meni se pa vedno bolj pluski kažejo - jej, jej,... naj gre v to smer naprej!!! aha... no mogoče e res to... k jz sem si drugače razlagala in pol mi ni nič šlo v možgane no to je pa lepo za pluske
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.1.2011 19:07:57
|
|
|
|
Tanja_
|
Čer! Je bil en naporen dan. Ponoči je imela mami napad ledvičnih kamnov, tko da sva z mojim vsak pol dneva doma ostala. Jaz sem šla zjutrej v službo, k sm mela nujne stvari za nardti. Moj je šel pa ob 11ih, ko sem dam prišla. Še dobro, da imamo take službe, da si to lahko privoščimo.Mami je pa na srečo že bolje. Sicer smo pa kar kul. šivilja, če boš imela kak dober termin Justovanje, bi tud jaz prišla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.1.2011 20:22:32
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ šivilja, če boš imela kak dober termin Justovanje, bi tud jaz prišla. zainteresirane mi napišite kdaj ja in kdaj ne, pa bomo poskusli kaj uredit
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.1.2011 21:21:21
|
|
|
|
ledenka
|
majana, jaz sem kokoš pozabla poslat SMS varuški. bom jutri zjutraj, pls spomni me! a je v zvezdah kaka težnja po spremembah? nujno hočem nekaj spremenit! betty, super za pluske nikolet, kako pa si ti razumela zresniti se? jaz pod tem razumem tudi odrasti, sprejeti posledice svojih dejanj itd. šivilja, načeloma lahko kadarkoli v pon. ali tor. srede in četrtki so pri nas bolj napeti. no, srede še nekak, v četrtek pa je plavanje in sem tud jaz umrta
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.1.2011 21:32:56
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, te bom s taško, boš vidla btw, vem da je spet obvestilo na hitro, če ma katera v sredo zvečer čas, po 19., pa ima želje po alkoholu, naj sporoči, gremo na kak koktelj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 8:29:11
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali še kar. Ene dve budnici, tako da napredujemo. Če ne bi moj predragi mož ob pol petih zjutraj lomastil po stanovanju, verjetno ne bi rabila več kot pol ure, da nazaj zaspim Imajo danes snemanje, pa si itak ni zvečer ničesar pripravil. Ah ja, moški. nikolet-jst se ne bi nič sekirala. Meni moja mami že četa govori, naj se popravim Se mi zdi, da je to že bolj floskula kot ne.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 9:24:15
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 btw, vem da je spet obvestilo na hitro, če ma katera v sredo zvečer čas, po 19., pa ima želje po alkoholu, naj sporoči, gremo na kak koktelj SPUSTI MI SMS V SREDO!!! Ker bom spet pozabila. Itak.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 9:33:17
|
|
|
|
ledenka
|
tkole, sprememba plana - cajt mam v ČETRTEK. v sredo ne, ker gre moj v čet. zjutraj na pot. anybody za?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 9:47:45
|
|
|
|
majana79
|
flaska, prestavljamo na četrtek, bo mogoče več kandidatk ti ustreza?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 9:49:22
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 flaska, prestavljamo na četrtek, bo mogoče več kandidatk ti ustreza? ne. buuuuuu!!!!!! petek bi tudi šel pri meni.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 9:57:58
|
|
|
|
majana79
|
ej ne mene kregat jaz se prilagajam večini
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 10:06:42
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ej ne mene kregat jaz se prilagajam večini ja, ja, nič ti kriva
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 10:33:08
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ej ne mene kregat jaz se prilagajam večini ja, ja, nič ti kriva v bistvu res ne, poglej en post višje, ledenka is to blame
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 11:12:11
|
|
|
|
ledenka
|
pravzaprav je kriv moj ker so mu sestanek prestavljali že parkrat.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 11:12:54
|
|
|
|
koala.cek
|
dobro jutro, sem bila na nekem posegu in sem zadeta. dobesedno. me pa že glava boli, tko da verjetno že delno popušča... .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 11:13:41
|
|
|
|
koala.cek
|
Neki moški je iskal pomoč v trgovini in je vprašal prodajalko, kje so tamponi. Ta mu razloži in moški jih gre iskat. Nato pride do blagajne s polnim velikim vozičkom vate in zavojem vrvice. Prodajalka ga začudeno gleda in vpraša, ali ni našel tamponov. Pa reče moški: "Včeraj sem poslal ženo po škatlico cigaret, pa mi je prinesla tobak in papirčke, ker je to veeeeliko ceneje. Pa sem si rekel, če moram jaz zvijat svoje, pa naj še ona zvija svoje."
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 11:21:02
|
|
|
|
FLASK_A
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 11:22:34
|
|
|
|
koala.cek
|
ja, tale vic me je spomnil na mojga fotra..... ga je enkrat naša mati poslala v trgovino po Quenty forty, pa ji je prinesel Liquiy oly
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 11:46:28
|
|
|
|
Tanja_
|
četrtek-count me in!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 12:15:57
|
|
|
|
ledenka
|
sem Tubby tud obvestila, ko bomo vedele točno, ji bom poslala koordinate. sicer pa sem za Joe Penasa, z Majano greva na Mohito
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.1.2011 12:33:42
|
|
|
|
Tanja_
|
pa na taquitose?Mmmm...Za pit moram pa še razmislit.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......