Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.1.2011 9:42:16
|
|
|
|
FLASK_A
|
Dudi, uživajte na izletu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.1.2011 9:47:55
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska kaj se dogaja...manjka noči? a da je bla noč pred kratkim nisem zaznala... boga
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.1.2011 11:44:41
|
|
|
|
FLASK_A
|
še 8 ur...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.1.2011 11:51:50
|
|
|
|
betty.ford
|
flašončka, saj bo ti priporočam, da zaposliš gospoda, da prevzame divjad, ti pa se toplo obleci, šal čez usta pa na sprehod! ti bo delo bolje kot tisti irski kofe!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.1.2011 12:00:07
|
|
|
|
FLASK_A
|
hihi, betka, dober nasvet še kar odštevam...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.1.2011 15:42:05
|
|
|
|
FLASK_A
|
ja šit no, a ni nobene ki bi se ga napila z mano
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.1.2011 15:58:56
|
|
|
|
koala.cek
|
kej pa ponujaš ? hihih...jest imam domač meden liker....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.1.2011 16:01:15
|
|
|
|
koala.cek
|
sicer pa uživamo v družinskem krogu in gledamo sonček skozi okno. pa še vedno smo v pižamah. se kar nekako ne moremo nikamor premakniti. tudi prav.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.1.2011 17:00:21
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla zmajčice... Samo sporočim, da sem fasala mastitis in skoraj 40 vročine, ki jo spremlja še UBIJALSKI glavobol Sem dobila dvojno dozo AB in upam, da čimprej prime... Žal več trenutno nisem sposobna... SORRY
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.1.2011 19:19:20
|
|
|
|
betty.ford
|
ojej, živček, upam, da AB čimprej pomagajo... si dobila še kakšno pršilo za nos? mene je pred mastitisom rešil syntocynon (nekako tako se napiše)... da je lažje steklo iz mene,... sicer ne vem, če se lahko kombinira z AB,... jaz sem bila tudi danes bolj na off... najbolj me mučijo dnevi, ko sama od sebe pričakujem odločitev, ki naj bi bila + zame in za moje najbližje pa nikakor ne pridem do prave,... bom morala nekaj pogovorov opraviti, da vidim stvar še izven mene... ivana, a na lotu da sem zadela??? moram preveriti listek! flaška, se ti nisem javila, ker mi likohol zamegli presojo. še pol urce, ne? da bo danes noč tvoja! kar objemi jo in pocukaj luno, da ti nasuje lepe sanje!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.1.2011 19:52:09
|
|
|
|
Dudica1
|
živa ,da bo čimprej bolje ker taka pa res ne moreš nič
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.1.2011 19:55:08
|
|
|
|
nikolet
|
čer super dan bili pri prijateljici na dolenskem, bilo enkratno.... živa: čimhitrejše okrevanje... jutri pa nov dan... uživajte....
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.1.2011 20:59:11
|
|
|
|
Leela
|
živa čimprej se pozdravi grozno se sliši ta mastitis evo L. zaspal na kavču, F. v posteljici poje. Je prekasno vstal popoldne pa je še buden.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.1.2011 21:08:31
|
|
|
|
FLASK_A
|
ojoj živa upam da bo kmalu bolje In betty, hvala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.1.2011 8:29:17
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, kako smo babe žabe? Končno delovni teden, se bomo lahko malo spočili Smo bili cel vikend aktivni, zunaj, malo nas je tudi prepihalo, ampak se je splačalo. Naspali se itak nismo, ampak bo že. Beti-male pikice še nič ne čutim. Mogoče le v obliki malo večje utrujenosti pa manjše kondicije. Slabo mi pa hvalbogu še ni, ampak kokr se spomnim, je blo pri prvi nosečnosti to šele po kakem mesecu in pol, tko da imam še kakšne dva tri tedne časa Sicer sem pa danes in jutri spet samohranilka. Jupiiii....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.1.2011 8:37:25
|
|
|
|
betty.ford
|
oooo, se zbujate? dobro jutro! Papua, super za takšno nosečnost! mogoče ti pa sploh ne bo slabo. meni je bilo v obeh nosečnostih samo 1x (ko sem šla prvič dat vodo pa kri in sem mislila, da moram biti na tešč in zato nisem nič jedla... jaooo!) imam pa mir... se kar ne znam obrniti več, ker je preveč prostora doma in se nihče ne zaletava vame pa moja ušesa poslušajo samo eno stvar kok sta bila danes vesela vrtca! danes kar čutim, da se bodo pomembne stvari dogajale_ lep dan vam želim: naj bo en prekrasen ponedeljek!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.1.2011 8:46:54
|
|
|
|
majana79
|
Dobro jutro! betka, iz tvojih ust v božja ušesa, al kako že bi mi pasal en pozitiven dan samo kaj ko je otrok že navsezgodaj tulil, ko je moral v vrtec no ja, bo že... mogoče spizdim prej iz službe, vsaj kako uro
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.1.2011 9:43:47
|
|
|
|
koala.cek
|
dobro jutro tudi iz našega konca, prav čutim kako sem naspana. ja betka, danes je prav nekam pozitiven dan, jest sem že vikend paket rezervirala. obvezno se moramo nekam spravit, sicer se nam bo sfuzlalo. papua - lepo nosečnost ti želim še naprej. utrujenost bo pa kar tvoj vsakdanjik zdaj do .... tam do 53 leta . razen če ne boš kej snifala. tako kot me justovke majana - sej bo. dont worry, be happy. otrok je v vrtcu, ti v službi, stvari so popolnoma ok, pa pojdi prej iz službe, na kakšen sprehod, relaksacijo, intd. izberi tisto drugo varianto, saj veš, da boš dobre volje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.1.2011 9:47:44
|
|
|
|
ledenka
|
jutro mreža nam ne dela, k sreči je net ok bom pa cel dan tu visela, ni panike
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.1.2011 10:36:53
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, kera sreča koalka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.1.2011 11:26:26
|
|
|
|
ledenka
|
eh, mreža že dela jaz bi tud nekam šla... pa se nikamor ne spravimo moj preživlja vikende na kavču da bi pa skos sama okol lutala, mi pa tud ni.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.1.2011 11:58:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
helou. glavobol... ampak ni prehudo. snifam, kot koalka pravi- čist sem od justa, kar oblak zelišč hodi nad mano zdej si grem pa glavo umit pa podočnjake skrit pod tono pudra. potem bom.... zgledna... upam.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.1.2011 12:13:14
|
|
|
|
zoja10
|
morgen.... :) vsake tolk vas še vedno mal počekiram, da zadostim mojim voajerskim potrebam in se mal nasmejem,... gospodična v vrtcu, men mal dougčas,..pucat se mi ne da... čakam da se gospa spelje delat da si grem enga, dva tri pržgat...hudič so te razvade... .... pa veliko zdravja vam želim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.1.2011 14:42:21
|
|
|
|
PapuaNG
|
Uf, zatišje tukaj Pri nas v službi je pa babji fajt Še dobro, da nisem udeležena. Vsak se hoče otepst dela Sem pa res pridna, se hočem rešit čim več stvari, da bo hitreje konec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.1.2011 14:52:33
|
|
|
|
ledenka
|
jaz čakam pa 2 maila in 2 klica me eni kar ignorirajo, pa danes bi rada dala te zadeve naprej
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......