Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.1.2011 16:37:57
|
|
|
|
Dudica1
|
DAN SMO NAROČILI NOV RAČUNALNIK Pri nas hvalabogu nimamo težav s težo...T bi kvečjemu lahko še kej dobil Pa dva nova člana imamo...ptička ... tamala dva imata ful dela z njima
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.1.2011 20:33:48
|
|
|
|
eelyy
|
Čer No sem danes šla spet v razprodaje sicer z mojim in L. ki je več ali manj časa prespala tako da sva si privoščila še kosilo po skoraj 2 letih kje skupaj. Mož je iskal superge in je bolj zatežen kot kakšna baba smo vse okoli obrnili in jih na koncu ni kupil zaradi št. druge so bile skoraj iste in jih ni hotel,tako da jutri sopingiramo do kranja. Važno da sem dobila Nodija v bc....je bil T. toliko vesel.Na cunje v bc sem pa čist bolana bi kr kupovala. Razmišljam da bi T. eno jakno kupila za jesen pa L. bundo pa sem še v dvomih,ali katera tudi tako kupuje? živa;Mala princeska je tak cukeerr..me kr stisne,ko vidim tako majhnega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.1.2011 8:37:57
|
|
|
|
nikolet
|
jutro smo ustali... pospravli, obesili in dal oprat cujne, pozajterkovali, zdaj pa gledata otroka KRIŽ KRAŽ, jz se pa malo relaksiram na kompu... mi smo tud mel pred leti ptiča pa je kr naprej svinsko okol kletke tak da ptiča ne bi imela več... bom pa mogoče čez par let mela ribice....
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.1.2011 9:17:07
|
|
|
|
Dudica1
|
Jutro! Nimamo papagaja ampak ene vrste drugih ptic,sta čist majhna tko da okrog njiju ni nobene svinjarije ...ker če bi bla potem jih tud jaz ne bi mela Smo po zajtrku-obilnem Zdej pa mal pospravljat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.1.2011 10:41:15
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Kero bedno vreme... sem mogla v trgovino, po kruh in mleko, ker kliše mi bomo pa enkrat imeli zajčka, se J. ful razume s Tinetom, od mojih staršev, ga nič ne cuka ali kaj podobnega. Ponoči ni več kuhal, bomo videli kaj bo čez dan, če ne gremo spet na Metelkovo... jupi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.1.2011 11:51:15
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Smo mal bolj zdravi. Je biu pa mož izredno priden in pedenou mali cel teden. Očitno tut jst nism bla poredna, sm mi je zjutrej prnesu novga notesnika.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.1.2011 11:58:16
|
|
|
|
majana79
|
a dej, zdej boste mel pa vsi nove fouš! moj ga tut že neki sračka, bo treba v roku enga leta menjat... J. zaenkrat še brez vročine, grem kej delat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.1.2011 12:32:13
|
|
|
|
Dudica1
|
midva sva tud prenosnika zdej naročila,čeprav ne vem nisem glih prepričana v njega...imam dvome... Otroci spijo,midva poležavava popoldne gremo pa v Logatec na en obisk
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.1.2011 12:46:20
|
|
|
|
maja1488
|
Kakšne dvome dudi? Sej je isto v končni fazi. Cenovno pa tut niso nč dražji kot stacionarci.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.1.2011 13:36:41
|
|
|
|
Dudica1
|
Jah ne vem kr neki sej vem,ekran se mi zdi da me bo motil ker je manjši,čeprav bo med največjimi...itd...se bo treba navadit pa bo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.1.2011 13:37:34
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Jah ne vem kr neki sej vem,ekran se mi zdi da me bo motil ker je manjši,čeprav bo med največjimi...itd...se bo treba navadit pa bo Se boš hitr navadla. Kaj sta pa vzela?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.1.2011 14:24:36
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Jah ne vem kr neki sej vem,ekran se mi zdi da me bo motil ker je manjši,čeprav bo med največjimi...itd...se bo treba navadit pa bo Se boš hitr navadla. Kaj sta pa vzela? ej pojma nimam,je kr od mojega stric naročil ker je računalničar in k se unga ni dal popravt je pol kar on naročil k se spozna kaj mora met jaz itak pojma nimam...povem ko izvem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.1.2011 14:33:44
|
|
|
|
koala.cek
|
dudica super za računalnik in ptiče !!! kar se tiče PC- so zdaj itak potrošno blago, pa se jih na vsake par let menja. kar se tiče ptičev - tudi fajn. Naše ribice so se po 14 dneh obrnile na bok. Jih je kap zadela tako da tudi s tem smo zaključili. sicer pa smo čisto pomladansko razpoloženi. pucamo bajto, sekamo drva, sadimo rožice, ... popoldne se bomo spravili pa drsat. majana - super za timing brez vročine. naj tako ostane. čuj, si pila limonce ? ti lahko pošljem novo dozo likohola. zdaj imam 10 litrov domačega teranovega likerja, 4 litre borovničevega, 3 litre pomarančnega in 3 litre navadnega. jupi sem skoz mal fajhtna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.1.2011 14:58:59
|
|
|
|
majana79
|
ooooo koalka, pa ti si zakon! pijem pijem, samo jst to tko, požirk dva za zdravje, pa zgleda da meu Kristus prste vmes, ker nič ne zmanjka teranovega se sploh ne bi branila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.1.2011 15:16:47
|
|
|
|
maja1488
|
Uuuuu jst menjam teranovga za pomarančnega! Gospa M...ena velika vreča vsegadobrega vas še čaka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.1.2011 16:57:08
|
|
|
|
Anonimen
|
ME HOME!!!!! Joj kok sem vesela... Samo upam, da se zlatenca ne razvije in da doma tudi ostanemo Malo je rumena, ampak menda so vrednosti zelo nizke, zato nas je spustila domov Žiga pa neki kiha in smrka Pa še domov nismo dobro prišli
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.1.2011 17:08:39
|
|
|
|
maja1488
|
U živica! Vesela zate! Lepo se cartajte. Sm ravno brala danes v moji lekarni o rsv virusu. Baje ga je ful več kot prejšnja leta.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.1.2011 19:06:57
|
|
|
|
Anonimen
|
PUNCE MOJE ZLATE!!! HVALA!!!!! Fulllll sem bla vesela, ko sem vidla, da ste mislile name in da ste se borile v mislih z mano Porod je bil tak, da ga še nisem prebolela. Niti nevem kdaj ga bom. Ampak bo že.... Zdej se super počutim. VESELA SEM DA VAS IMAM!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.1.2011 19:29:34
|
|
|
|
majana79
|
živček, sam da ste doma zdej pa čuvejte malo pupo, predvsem pred virusi, razkužilo na vhod, pa stroga bogi (ker je čist preveč virusov naokol) porod boš prebolela, enkrat, čez par let (mal te moram v dobro voljo spravit, a veš) drugače pa upam da bo Žiga tut zdrav, da ne boš še zanj v skrbeh
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.1.2011 19:30:04
|
|
|
|
Dudica1
|
živa welcome back Kaj pa je bilo z porodom?...težko?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.1.2011 20:05:48
|
|
|
|
maja1488
|
So true...porod boš prebolela...mene na prvega spomni vsako slabo vreme
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.1.2011 20:11:06
|
|
|
|
koala.cek
|
Živa - dobrodošla. Seveda smo mislile nate. Se sploh nisem upala čustveno izpostavljat, ker bi me nekatere imele še za bolj čudno. Super si ! Mi pa smo preživeli športno popoldne. Se nadrsali, igrali hokej, tavelik je užival. Zmajček pa je itak maširal ko predsednik in samo komandiral. Zdaj pa me mož pelje plesat. Pravi, da bi me rad zavrtel tako kot v dobrih starih časih. le da jest nisem v tisti fit kondiciji. Mah, bom malo glumila Sploh si ne morem misliti, da sva včasih skoraj tekmovala v plesih, zdaj pa ... mah čisti drug svet. Ne vem, al je bilo to v prejšnem življenju al kaj. tako kot še nekaj stvari. Uživajte drage moj, pojdite peglat, gledat King Konga, al pa samo spat...bodite v cvetju
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.1.2011 20:19:12
|
|
|
|
majana79
|
koalka, vi ste pa res lahko vzor, k ste tako aktivni... ni čudno da nista nič bolna plesat ja... enkrat pa mogoče spet btw vem da je 'short notice' - ampak, a je katera za pijačo v torek zvečer pa junk?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.1.2011 20:36:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj jst bi z veseljem šla na junk Koalca jst sem si naštimala, da bom gledala Izmišljeni (tisto na Kanalu A) pa sem samo en insert pogledala in mojmu naročila, da naj prešalta, ker sem že začela nabirat Zdej pa King Konga kao gleda, ubistvu pa surfam in slikce bi rada pogledala, ki so nastale v preteklih 72ih urah Bom na FB upam kej objavla...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.1.2011 21:21:24
|
|
|
|
ledenka
|
živa mimo je, to je glavno! likohoooool moram nardit čokoladni liker, mam vse sestavine majana, za torek jaaaaaaaaaaaaaaaaa ampak 100% še potrdim. saj veš, varuška
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......