Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Leela, sem tolk navdušena, da moram povedat ti najdeš fajne stvari!
tale dr. Karb ali kaj je že je superca!
je zmajček zjutraj trmaril, da bi pil pri meni, meni se je spalo,... pa ga pogledam in rečem:" vem, da bi tipilpil pil ( )" in on neha trmarit, samo solzice se mu ulijejo po ličku in me pogleda češ, hvala, ker me razumeš:"JA" potem nadaljujem:"ampak mene boli, boš pil vodo?" (prej jo je odklanjal,...) in privoli. voila!!!
o nadaljnih podvigih izogibanja trme poročam. majanca, še ti poskusi!
no me veseli. Če je res kar pravijo je super, bi kar naročila tale dvd . Jaz sem enkrat probala pa ni šlo, je bilo že predaleč.
L. je zgleda pičil komar na zapestje, ima kar orenk zatečeno. Je občutljiv na vse te "dodatke" v telo. Včeraj dobim kuharsko knjigico o muffinih iz amazona in odprem in je v francoščini . Na angleškem am., ang. naslov in res nisem šla preverjat v kakšnem jeziku je napisana. se bom pa malo francosk naučila, saj imam google.
no sem že napisala: L. je dobil antibiotik zaradi pika. Danes smo F. peljali cepit za pnevmokok. Je šlo celo na zdr.zavarovanje. Bo pa za ta denar dobil skirojček. Poganjalček na dve kolesi mu ne potegne. se L. z njim fura. Sem že popila dve kavi, zdaj pa delat.