Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.7.2011 6:39:50
|
|
|
|
betty.ford
|
Leela, sem tolk navdušena, da moram povedat ti najdeš fajne stvari! tale dr. Karb ali kaj je že je superca! je zmajček zjutraj trmaril, da bi pil pri meni, meni se je spalo,... pa ga pogledam in rečem:" vem, da bi ti pil pil pil ( )" in on neha trmarit, samo solzice se mu ulijejo po ličku in me pogleda češ, hvala, ker me razumeš:"JA" potem nadaljujem:"ampak mene boli, boš pil vodo?" (prej jo je odklanjal,...) in privoli. voila!!! o nadaljnih podvigih izogibanja trme poročam. majanca, še ti poskusi! http://www.youtube.com/watch?v=lrxBKvV1p-A
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.7.2011 7:36:29
|
|
|
|
Leela
|
no me veseli. Če je res kar pravijo je super, bi kar naročila tale dvd . Jaz sem enkrat probala pa ni šlo, je bilo že predaleč. L. je zgleda pičil komar na zapestje, ima kar orenk zatečeno. Je občutljiv na vse te "dodatke" v telo. Včeraj dobim kuharsko knjigico o muffinih iz amazona in odprem in je v francoščini . Na angleškem am., ang. naslov in res nisem šla preverjat v kakšnem jeziku je napisana. se bom pa malo francosk naučila, saj imam google.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.7.2011 12:55:55
|
|
|
|
majana79
|
betka, hvala, bom pogledala hvala bogu da je petek, jaz komi še živim...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.7.2011 10:11:28
|
|
|
|
Leela
|
no sem že napisala: L. je dobil antibiotik zaradi pika. Danes smo F. peljali cepit za pnevmokok. Je šlo celo na zdr.zavarovanje. Bo pa za ta denar dobil skirojček. Poganjalček na dve kolesi mu ne potegne. se L. z njim fura. Sem že popila dve kavi, zdaj pa delat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.7.2011 15:55:23
|
|
|
|
meduzica
|
pozdravljene Majčice malo vas iz praha dviguje ena zgubljena duša ne bom dolgovezila, mi smo super uživamo v našem malem klepetavčku in moram rečt da se mi res zdi to kar pravijo vsi "To so zdej najlepša leta" Uživajte še naprej v poletju ker bo mimogrede spet jesen in mraz
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.7.2011 22:46:32
|
|
|
|
betty.ford
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
sindarinKje najpogosteje kupujete igrače?Baby Center (
32%)
Pikapolonica (
8%)
preko spletnih trgovin (
1%)
v specializiranih majnih trgovinicah (
1%)
supermarketi in hipermarketi... (
10%)
ne morem reči, zelo različno (
46%)
Število vseh glasov: 277Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!