Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.6.2011 20:14:20
|
|
|
|
nikolet
|
čer no pa je teden skoraj že mim še trikrat v službo pol pa en dan frej, pa spet v službo pri nas pa otroka hodita v posteljo med pol osmo in osmo in potem zaspita enkrat do devetih se masta preveč za pogovort nč grem NCIS gledat nočko
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.6.2011 21:22:20
|
|
|
|
eelyy
|
Čerr!! Otroci spijo tako,da sem vas lahko nahitro prišla pogledat.Danes smo šli na igrišče iz vrtca pridemo domov in hranjene gledanje Nodija obvezno kopanje in spanje.Pri nas se usede na kahlico sam še nič ni podelal,problem je v tem,da se je večkrat polulal v tuš in zdej,bi kar tam hodil,ko pride probava lulat,sej ga pustim....se bojim,da se bo navadil. beti;foruma odprla nisem skoraj 2meseca se mi zdi,tako da čisto noben koverte nisem dobila...nevem ali dela ali ne. mama;zelo ste pridni Kje in kako vas najdem na fcb???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.6.2011 23:23:23
|
|
|
|
betty.ford
|
o, dober večer eelyy, a si na FB prijavljena pod imenom, kamor sem ti pošiljala takrat paket? če ja, te poiščem pa pošljem prošnjo za prijateljstvo. zsja na RR ti očitno ne morem poslati. glava me boli za znoret. lunin mrk, pravijo. jaz pa vem, da so krive položnice. koliko denarja se to nabere! dejte mi povedat, mi je ostala ena položnica oz. UPN - univerzalni plačilni nalog, ki ga je moj dobil od davčne. mislim, da je v vezi z nepremičninskim davkom. kako to plačam. ker na elektronski banki imam le navadno položnico pa BN1. se mi zdi, da so mu to kar sami trgali z računa kakšno leto nazaj (ker vem, da smo morali dati zahtevek za povračilo, ker sem nekaj šušmarila s položnicami) - ima katera izkušnje? ivana, očitno imate veliko časa pa radi se vozite sem pa tja. D. bo prava popotnica. poliglotska! mama11, čestitke! upate na fanta? pa res upam, da se nam večkrat oglasiš. če imaš FB, si dobrodošla tudi ti! še nekaj me je imelo, da bi zapisala, a sem - kako se temu reče - lesena? te dni se v službi počutim kot lolek. sem pravzaprav na začetni fazi. upam, da hitro mine in da bom čez kakšen teden že plavala s slogom.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.6.2011 23:44:04
|
|
|
|
betty.ford
|
hehe, mama11, sem se spet malo igrala na widdleyTinks.com pa si naredila takšno silhueto kot si jo želim ewo, grem malo lažjih misli spat lllllllahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.6.2011 7:24:16
|
|
|
|
Leela
|
jutro, ivana boste imeli pa dolgo pot, čez pol evrope. Tašča&co so že dol v Splitu ta teden. Na Hvar pa menda ne bodo šli. Drugače se je pa trajekt do Hvara ful podražil. Avgusta imam tudi splanirano nekaj dopusta tako, da se zna zgodit legoland. Če boste doma pridemo na obisk. betka nič ne vem o položnicah žal, durs mi je pa že od vedno misterij.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.6.2011 8:41:09
|
|
|
|
betty.ford
|
dobro jutro! čaka me en kup pranja. tako perila kot možganov. vožnja s trajektom se je kar podražila, ja ampak dobro, če morajo pač morajo. ne sledim več tem podražitvam. no, pa kar veselo na delo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.6.2011 9:56:01
|
|
|
|
majana79
|
betka, UPN je nova univerzalna položnica in bi jo že morali imeti v spletni banki, mi na kliku jo imamo. Pokliči na helpdesk, zakaj je še niso dali v sistem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.6.2011 10:11:32
|
|
|
|
betty.ford
|
hvala, majana, res jo imam. ne razumem, kako se mi je včeraj tako skrivala sem gledala samo pod bližnjicami, ampak logično, da je tam nisem imela, ker je do sedaj še nisem uporabila. no, pa sem lažja še za par evrčkov. bi pa rajši imela manj kil pa več pod palcem upam, da me tisti tam zgoraj sliši
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.6.2011 11:09:34
|
|
|
|
majana79
|
wouldn't we all
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.6.2011 11:13:28
|
|
|
|
mama11
|
Ivana, sem slišala ful krasne stvari o Legolandu, ampak za malo starejše od naših. Ali imaš ti kaj več info o tem, kaj imajo za 2-3 letnike? Betty, ja, letos je NUSZ na UPN-jih, sem ravno včeraj plačevala po kliku in imajo pri plačilih tudi opcijo izbire UPN-ja. Ne vem pa kako je pri drugih spletnih bankah. Aha, zdaj vidim, da si jo že našla. Fantka tudi tokrat ne bo, imamo napovedano punco. Bi bilo luštno imeti fanta, ampak finančno toliko bolje, ker imam potem že vse doma. Če je imel kakšno posebno željo po fantu, jo je tudi dobro skril . Ampak resno - noben od naju ne bi najinih punc zamenjal za nobenega fanta na tem planetu, mislim, da je tako z vsakim staršem - ljubiš tega in takšnega otroka, ki ga imaš. Aja, pa ful dobra silhueta... jaz žal v kratki oblekici ne izgledam tako dobro .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.6.2011 12:10:06
|
|
|
|
ivanamdb
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrgggghhhhhh por@@$£&%£&%£&%&£ jp sm glih pogledala cene trajekta....ma @@%&$£...no comment....hvala leela, ker drugac bi tam na salter sla in bi me potem kap...zdaj sem ze pripravljena na krvosesanje.... mama11 - legoland, se nismo bili, v planu je (cakamo leelo ) kolk sem vidla na web strani imajo tudi za majhne, ampak mislim da je boljs it poleti ker so tud vodnjaki in take vodene aktivnosti, in bodo vsi potem mokri. pa tudi playmobil "land" je blizu, ta je bolj taksen "activity park", ne kot luna park, in je poceni v primerjavi s legolandom.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.6.2011 12:14:01
|
|
|
|
betty.ford
|
tudi jaz ne, mama11 zato je virtualnost toliko bolj privlačna! pa čestitke za še eno punčko! bo živahno - imaš prav, ljubiš tisto, kar ti je namenjeno. dejte mi povedat, prejle sem vrgla eno mravljo iz khm nadstropja - a bo preživela? kakšna čudna vprašanja se mi pojavljajo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.6.2011 12:16:02
|
|
|
|
ivanamdb
|
a ja leela - ja avgusta smo tuki, samo neki na koncu mi se zdi da ne bomo (se ni ziher), ker moj ima neko kao konferenco v grciji...ampak to se ni 100%. pridemo nazaj s pocitnic tam 25/07. tko da, ce vam se da .... mi smo tuki (sam povej mal prej da mal spucam )
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.6.2011 12:57:41
|
|
|
|
majana79
|
ivana, dej ti na FB objavi vaš terminski plan da bomo vedeli kdaj ste kje, če bo kdo kje blizu a v PO pridete kej??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.6.2011 13:01:03
|
|
|
|
Leela
|
ivana bom povedala prej. Saj tudi, če ne pospraviš je vseeno, jaz ti ne bom pomagala. betka, mravljica je tako lahka, da bo lepo pristala na travici in živela naprej. Razen, če je ni kakšen prič ujel. Ali pa je na muhi pristala in jo bo ta pripeljala varno na tla. L. sem prijavila na plavalne počitnice v laguni. lani je bilo super.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.6.2011 14:06:18
|
|
|
|
eelyy
|
Lina še spi,nahranti jo moram in šibati po Tiana v vrtec pa ponavadi ga ob 15h že poberem upam,da nam uspe beti;se sploh nespomnim,da sem ti dajala svoje ime za na fcb,drugače je isto ja,nič nisem spreminjala...tako,da če se še spomniš kar pošlji prošnjo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.6.2011 20:12:38
|
|
|
|
maja1488
|
Ivana, kolko časa se furaš do tega Playmobil žura? Recimo iz PO.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.6.2011 20:17:17
|
|
|
|
Leela
|
6 ur, 676km
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.6.2011 21:14:51
|
|
|
|
betty.ford
|
eelyy, imaš preveč soimenjakinj, da bi te našla na FB.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.6.2011 21:20:41
|
|
|
|
betty.ford
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela 6 ur, 676km dolga
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.6.2011 22:11:21
|
|
|
|
majana79
|
pa za en dan lih ni, za 2 al pa 3 dni bi pa šlo na AC 6 ur migne kot za šalo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.6.2011 9:00:12
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 pa za en dan lih ni, za 2 al pa 3 dni bi pa šlo na AC 6 ur migne kot za šalo Sploh z našim tamajhnim otrokom
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.6.2011 9:20:04
|
|
|
|
Leela
|
to bi pa bil dopust a maja? Mi, če bomo letos šli v legoland bomo šli brez F. Včeraj predlagam hallo pizzo, ker smo bili pač lačni in predlaga moj rajši da gremo v picerijo jest. Sem rekla komot samo boš ti F. lovil in se z njim ukvarjal. Potem seveda nismo šli. Ker ponavadi on v miru je, jaz pa otroka pedenam. No, sem tudi jaz končno sprobala Ben&Jerrry's sladoled. Dober, ampak so mi cenejši sladoledi enako dobri (maxim, carte d'or)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.6.2011 9:20:08
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 pa za en dan lih ni, za 2 al pa 3 dni bi pa šlo na AC 6 ur migne kot za šalo Sploh z našim tamajhnim otrokom ja ok, niso vsi taki
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.6.2011 9:36:48
|
|
|
|
ivanamdb
|
daaaan...gospodicna je neki cudno sanjala, kricala in se preselila k nami.... zdaj pa moram hitit na desperate housewives coffee morning ja 6 ur po AC hitr mine (to je nam od tasce do doma) - ponavad startamo po kosilu tako da gospodicna takoj zaspi in je mir kaksne 2 urce, potem neki poje, in se ustavimo na kaksnem autogrillu (tuki v DE so res super, ponavad notr in zuni imajo igrala&igrace tako da enih 45min-urco tam neki poje, mi kavo spijemo, mal se igra, in se 2-3 urce mal spancka mal pa gleda okoli. hahaha leela...ta scenario mi je dobro znan "on v miru je, jaz pa otroka pedenam"..... men je od Ben&Jerrry-a vsec un cookie dough, ampak ni ga za vsak dan jest, mal je prevec cukren. men je super ona od carte d'or - dobos torta. a ja tuki carte d'or zdaj ima okus "doktor zivago"!!!! ni slab neki mascarpone+limona+limoncello..... drugac, majana a ves da so mi to eni prijatli ze svetovali to o terminskem planu....mozno ni slaba ideja!!! ce bi tud jst vedla prej bi bilo super ker moj vedno neki zmislja, planira novo, pozabi kaj smo planirali.... ok zdaj hitim ker zamujam, pa se v shopping moram potem ker sem brez jeans.... ciao ciao
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Katero ime vam je bolj vseč ?jagoodaKatero ime vam je bolj vseč?Klemen (
25%)
Luka (
41%)
Nejc (
34%)
Število vseh glasov: 266Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!