Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.4.2011 15:18:57
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela dajmo probat tole restavracijo ob kaminu (mislim, da je isto kot minutka, ampak pri minutki je malo smotano za parkirat) Tudi meni diši kamin. No zmente se. Velja pa ob 19 ane? Da mojga naročim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.4.2011 15:48:46
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Leela dajmo probat tole restavracijo ob kaminu (mislim, da je isto kot minutka, ampak pri minutki je malo smotano za parkirat) Tudi meni diši kamin. No zmente se. Velja pa ob 19 ane? Da mojga naročim. jst kr leeli pa maji verjamem, k nista od tle, ampak iz Postojne (no, vsaj ena)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.4.2011 16:02:05
|
|
|
|
maja1488
|
OMG, nočem bit iz Postojne . Tm so čudni ldje. Ane leela?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.4.2011 16:07:47
|
|
|
|
majana79
|
aja sori, nisem hotla nobenga užalit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.4.2011 16:10:10
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 aja sori, nisem hotla nobenga užalit Sej pomojem se zavedajo. No...lahko bi se
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.4.2011 18:08:05
|
|
|
|
betty.ford
|
a o postojnčanih tudi kakšne šale obstajajo? a nismo rekle, da gremo na čevapke? ko se zmenite, kje bomo, prosim za gps koordinate, da pridemo do tja. pa upam, da veter ne bo hud. a si čem sploh delat frizuro? živa, če se zmeniš za varstvo s tvojim, se komot pelješ z mano. samo pozor: sem zelo previdna voznica (po predpisih:) sem si danes dala duška in malo zapravljala (kupovala stvari, ki jih niti ne potrebujem, op.p.). kupila knjigico o letalih iz papirja (da bom kreativna mama, ki uči svoje otroke papirne prakse in origamija) pa kao eno poučno Od plenic do zmenkov. saj mi je že malo škoda, ker sem to slednjo kupila, a je bila takooo poceni, da jo je bilo težko tam pustit... gremo skakat po žogah! lepo mi bodite pa upam, da uživate! današnji delovni dan mi je minil hitro - sem pričakovala, da so vsi na morskih počitnikovanjih, a ni tako. rada imam teden pred prvim majem! Dudica, se že pripravljaš na rojstnodnevno zabavo? jutri se začnejo "rojevati" naši zmajčki
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.4.2011 18:41:00
|
|
|
|
maja1488
|
Jaaaaa čevapke. To je v kaminu. Pomojem najbolš da gremo tja. Sem ZA! Spletno stran majo pa krasno: http://www.gostilnaobkaminu.si/ tipično postonjsko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.4.2011 18:41:56
|
|
|
|
maja1488
|
A jutri se je prvi zmajček rodil? Dudi, a tvoj? Kdo je še kej pri začetku?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.4.2011 18:53:33
|
|
|
|
Dudica1
|
Ja naš zMAJček se jutri rodi oz zdej so že bolečine prisotne...kmalu bo Ne vem pa točno če je prvi pomoje da je še kdo prej...Zabavo pa ima v nedeljo Za večerjo pa ne vem še točno povem pa jutri. Kozic smo se tud znebili,hitro tako da smo zdej frej...upam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.4.2011 19:00:52
|
|
|
|
zoja10
|
mi smo 2 maj .. torto letos delam sama... kamin v četrtek, komi čakam... jaz grem v kik ob 18 še katera
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.4.2011 19:08:57
|
|
|
|
betty.ford
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 http://www.gostilnaobkaminu.si/ tipično postonjsko jaz vidim samo eno veliko rozno stran... a je veter vse odpihnil ali imam pomanjkljiv laptop? moram kakšen dodaten program naložit? jaz kar ne morem verjet, da bosta že 2 svečki!!! leti sta expresno minili
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.4.2011 19:43:41
|
|
|
|
majana79
|
betka, ja, spletna stran je višek ustvarjalnosti, ni kej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.4.2011 20:54:29
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 betka, ja, spletna stran je višek ustvarjalnosti, ni kej v Operi pokaže slikco in naslov, linkov ni pa nobenih. thats it..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.4.2011 21:02:10
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: majana79 betka, ja, spletna stran je višek ustvarjalnosti, ni kej v Operi pokaže slikco in naslov, linkov ni pa nobenih. thats it.. Explorer tega ne nudi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.4.2011 21:02:14
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: majana79 betka, ja, spletna stran je višek ustvarjalnosti, ni kej v Operi pokaže slikco in naslov, linkov ni pa nobenih. thats it.. ja v chrome tudi, mam občutek da je dejansko tak statičen page, kode pa res nisem šla gledat koalka, kolegica, a niste na morju?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.4.2011 21:28:27
|
|
|
|
koala.cek
|
kolegica, jutri zjutraj gremo. smo morali še nekaj stvari nakupiti, pa so šele danes dobili robo. sicer pa bom tudi na morju lahko na spletu. sem odkrila wifi. . pa slovenski signal ima nekje za enim drevesom. tako da ni panike, spljoh. dudica - uauaua boš otvorila sezono rojstnih dnevov ? čisto prehitro gre vse skupaj. dve leti je od tega, ko smo skupaj dihale. ne morem verjet.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.4.2011 21:47:48
|
|
|
|
zoja10
|
sem šla gledat tisti tastar seznam... a se oliva še kaj javi? povabite jo na večerjo k ona je tudi tam okrog postojne ane? mogoče so jo je tamale že do golega postrigle zdej k zna že ta majhna škarje držat... pa še to sm opazla da bo mogla maja večerjo častit... al pa vsaj kaj v kiku kupit kakšno tiaro in si jo na glavo posadit pri nas... bojna noga, tišina pri hiši... vsak za svojim ekranom... boriiing.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.4.2011 21:49:04
|
|
|
|
ivanamdb
|
vecerko! I'm back in PO D. je ze zdrava, kot da ji ni nc bilo, ampak je zdaj moj zbolel....in to taprav mancold HB da sem tuki.... prej sem jih klicala in mi je tasca povedala da je prava komedija, in da se zdaj zaveda zakaj sem vedno "on a short fuse" moj umira v epizodah....kot tele spanske nadaljevanke na kavcu, in joka "oojojojojoj umrl bom!" drugac jutr sem planirala opravke...pa jih ne bo...ker so mi rekli da je jutr praznik (hvala leela!)....na to sem cist pozabla hb da obstaja pizza cuk dostava in mlekomat...drugac lahk do TS grem kaj kupit ce bo res nujno... ob kaminu - a je to nova gostilna?? se nikoli nisem bla. zoja - ja ja, pridem tud jst do kika! to je enkratno dozivetje!! se ti povem v cetrkek (ker moram vse opravke naredit, ma bo slo!)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.4.2011 22:01:41
|
|
|
|
betty.ford
|
koalčka, da slućajno ne boš na morju z računalnikom okrog hodila! pridemo dol s taško! ti se lepo usedi na stoček, pivce v roki z drugo pa signalne znake mulčkoma in možu, kaj jim je za počet! pa prijetno vožnjo! IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: majana79 betka, ja, spletna stran je višek ustvarjalnosti, ni kej v Operi pokaže slikco in naslov, linkov ni pa nobenih. thats it.. Explorer tega ne nudi no, se mi je zdelo, da nimam pravšnjega programa za odpiranje njihove spletne strani! a sem se zdaj izdala, da imam samo Explorer? zoja, ivana,... punce, kaj imate zdaj s tem kikom? ali ga res res lajkate ali vas prodajalke tam čudno gledate, ker se umirajoče valjate po tleh?? se trudim pa vas ne ujamem... sicer pa priznam, da me je majana okužila s preteklostjo... kar nisem nas mogla nehat brat! hvala, ker lahko z vami delim tale forum! zdaj pa - Breezer je v meni, svežina noči v stanovanju. čaka me en krasen spanec! mulčka sta šla bolj kasno v mižalčke, tako da jutri pričakujem jutranje poležavanje. aja, koalčka, a je morje že dovolj toplo za namakanje nogic? in pa zoja, kaj če bi naredila nekaj norega? ugasni računalnik pa zlezi pod mizo,... zaneti ogenj... ivana, tvojemu pa en košek - da čimprej oživi! šic, šic,... že grem. lepo mi bodite pa uživajte jutri maximalno!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.4.2011 22:04:14
|
|
|
|
betty.ford
|
še to: tudi jaz pogrešam nekaj zmajčic, upam, da se še kdaj oglasijo. (AKP, mani2, Olive, Obelix, majchi, ... pa zanima me, kaj se je zgodilo z zojo9 - upam, da je vse okej z njo)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.4.2011 22:04:41
|
|
|
|
betty.ford
|
lahko noč.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.4.2011 22:24:21
|
|
|
|
ivanamdb
|
betty - kik... ma imajo tolk zanimive izdelke..... ;-) if you know what I mean....recimo, bizarne....jp, mislim da se bove zoja in jst (a maja ti prides???) valjale po tleh, zihr!!!!.... ja vem da je zelo otrocje...ampak...kaj ces.... v bistvu sm notr se en veeeeeeeeeeeeelik otrok hvala za pikepoke...ma nc mu ne bo....jutr bo ze fajn, samo mora tko mal sceno naredit....drama queen..... zoja - bettin predlog sploh ni slab!daj poskus!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.4.2011 6:52:08
|
|
|
|
nikolet
|
jutro spet doma sem pa mislila da se mi bo včeraj totalno zmešal.... k sem pršla v službo je šefica mahala z novim planogramom od zmrzjenega.... in k ga pogledam je blo vse za preložt vso skrinjo sem mogla premetat... HB za sodelovko da mi je pomagala k ne bi bla še dons fertik.... no je pa vsaj narejeno danes pa mal dela na vrtu, pa mal pekl bomo... jutri pa nov dan in mal pavze, k bojo vsi v službi, tud otroc bojo v vrtcu
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?