Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.12.2010 20:39:41
|
|
|
|
Leela
|
ojoj ivana To pa res ni ok, da imaš toliko časa vročino.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.12.2010 20:55:34
|
|
|
|
ivanamdb
|
oj leela, kako si? mah...mislim da imam sinusitis...simptomi so.tko da ce mi se da v pondeljek grem dohtarju (ce ne bo prevec penzionerckov... ) to kaj me moti je da tud D ma spet vrocino, pa je pri tasci, nikamor niso sli, nc posebnega ni delala...tko da je res strange... jaz in moj sva se mal pokregala...potem me je klical in rekel da spet pride naslednji vikend in bomo poskusili it gor.... ah drugac, v cetrtek sm opravila ful stvari - tehnicni, zavarovanje (pa se sm ga lepo znizala - tko direkt sem vprasala in mi je dala se 5%!), nakupe, ah ja baby center v PO je zdaj v intersparu - lepsi mi se zdi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.12.2010 20:59:52
|
|
|
|
Leela
|
še za D. A misliš, da se vleče še od zadnjič? Jaz sem utrujena . Zjutraj zgodaj vstat, otroke obleeeečt (poleti je veliko lažje), kidat, se par ur vozit v službo in nazaj. Doma vse v razsulu. F. revež me je danes peljal v spalnico naj ga dam spat. danes sem nekaj še za miklavža nabavla in dobita kar jutri zjutraj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.12.2010 21:19:27
|
|
|
|
ivanamdb
|
uhh boga, verjamem da ste vsi utrujeni! ma nc brigat za razsulo...ponoc pridejo palcki! hm..ja mozno da se D to spet vlece, kjer drugac ne razumem kaj je. rekla sm tasci da jo pelje P. v ponedeljek. ah ja miklavz, mi tega ne prakticiramo, nam prinese s. lucija, pa bozicek in s. tri kralja....tako da jih je ze kar prevec!
< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 4.12.2010 21:20:15 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.12.2010 8:42:43
|
|
|
|
Dudica1
|
Jutro...sonček je
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.12.2010 9:15:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Dudi kje je sonček? Pri nas zgleda, kot da bo vsak čas začelo spet padat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.12.2010 9:17:48
|
|
|
|
Dudica1
|
Pri nas je sonček
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.12.2010 10:16:40
|
|
|
|
ivanamdb
|
juuuuuutrrrrceeek punce! tud tukaj je lep soncek, takoj se bolj pocutim! ah malo za se nasmejat - neki sem slucajno brala in potem sm vidla to vprasanje: hčerkam je ime lea in zara,zanima me izvor in pomen teh imen ter kateri dan imat god. halooooo?? pa kako si se za imena odlocil??? ce ne znas kaj pomenijo? potem sm mal brskala, in se to najdla: Ne vem, če sta tile imeni še nenavadni, ampak gre za dekliški imeni Naomi in Noemi. Nekaj časa sem imela blazne težave, da sem ju ločila. Je pa tako, da mi prvo ni všeč, drugo mi pa je. Ob imenu Noemi si kaj predstavljam eno luštno nežno punčko. Sicer nimam pojma, kaj ime pomeni, ampak meni se zdi takšno lepo jesensko, za deklico na gugalnici med visokimi rdečelistimi drevesi mozno sm jaz sm bolj old fashioned, ne izbiram ime na ta nacin...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.12.2010 10:24:24
|
|
|
|
ivanamdb
|
ok to je pa prevec...zdaj sm prebrala da je ena dala puncki ime Enea!!! sorry, ampak Enea je samo mosko ime...v bistvu Enej - grski junak iz trojanske vojne... neki ga wiki ser@@e da je zenska razlicica, ampak ne more bit na noben nacin, ne obstaja zenska oblika tega imena!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.12.2010 11:03:36
|
|
|
|
ivanamdb
|
ok danes imam monolog ta je res kot na trznici: Naši novorojenki ki je rojena 27.11 smo dali ime Jana zdaj pa smo v dilemi kdaj naj bi imela god. Ali se naj bi to gledalo po prvem Janezu ki je seveda 27.11 ali naj izberemo po Julijani,Tatjani,Marjani ja sedaj bomo "izbirali" god takoj kot nam pase, a ne.... prosim se pol kg krompirja in mal cebule zraven.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.12.2010 11:24:55
|
|
|
|
Dudica1
|
ivana meni je pa Enea čist kul,mi je všeč...ne vem no itak ima vsak svoj okus ane Stric M je končno zavil darila...zdaj so zunaj sem lahko opravila ...popoldne gremo pa na predstavo v kulturni dom in dobijo darila potem bo pa že tud doma kaj . Upam da ste nastavile?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.12.2010 11:38:11
|
|
|
|
ivanamdb
|
ja dudi, men je tud vsec ime enea, lepo je, mozatno - ampak je samo mosko ime, ni za punco. tud enega poznam. to je kot da bi jaz dala D ime Stefan, kjer mi je vsec.
< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 5.12.2010 11:42:10 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.12.2010 11:48:32
|
|
|
|
Anonimen
|
haha... Jst sploh nimam pojma, kdaj naj bi Žiga imel god. Nisem katolik in me to ne zanima Mi je pa enkrat v oči padlo, da je ena mamica dala svojima hčerama imeni Veja in Njiva. To se mi zdi še bolj grozno kot Enea Dobimo popoldne obiske, ki bodo kosilo s sabo prinesli Bomo petkove sarmice pojedli danes
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.12.2010 12:49:07
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb ja dudi, men je tud vsec ime enea, lepo je, mozatno - ampak je samo mosko ime, ni za punco. tud enega poznam. to je kot da bi jaz dala D ime Stefan, kjer mi je vsec. e, tako jaz "pizzzduliram" pri imenih a la Nikita, Aljoša in druge ruske pomanjševalnice. Moško ime, kakorkoli obrneš, in samo moško. Tako, kot da bi dal ime sinu Ines, npr. pa par za tebe! AB pa ne jemat na svojo rokko, ker če je virusno, kar maš, ti bo to naredilo še slabše. Mamo pa tud tu sonce
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.12.2010 13:08:42
|
|
|
|
betty.ford
|
ivana, pri nas je bilo glede goda kot na tržnici... je župnik vzel svojo knjigico svetnikov, pobrskal in nas vprašal:"a damo tega?" načeloma so tudi meni všeč klasična imena. pa obvezno moram poznati pomen, ker me je s temi pomeni imen oče filal celo življenje... pa ne morem iz svoje kože. sicer pa - pri nas Miklavžev sprevod odpade. je moj peljal mulčka št. 1 k dežurnemu, ker ga grozno boli trebuh. slepič po vsej verjetnosti ni, a vseeno se ni za hecat pa doma čajčkat... ma... kujchew dan!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.12.2010 13:33:09
|
|
|
|
ivanamdb
|
uuu betty ! ma ja za god - imas potem tud imena katera imajo vec moznosti - npr. ivana.... ne vec je vse skupaj 3-4, jst sm na ivana trogirskega.... ki ga noben ne pozna ...hahaha ah...pomen...moja mami je bla huda! ko je bla prof. v srednji in ko bi dobila prvoletnike, bi vsakega vprasala kako ti je ime, a ves kaj pomeni, in ce niso vedeli je to bila domaca naloga. se se spomnem enkrat je imela eno v razredu (zdaj ne vem tocno ime, ampak bilo je ne vem katero tursko) tipa tufakija bilic... milsim...bilic pravi splitski priimek, mami in ati neki marija in jozo, ona pa tufakija, saksija ali kaj vem...in boga punca ni vedla, pride potem drug dan in rece - ja mami mi je povedala da je to ime najdla v enem "ljubicu" (ti majhni ljubezenski "romani", ne vem ce se obstajajo), mami sploh ni vedela kaj pomeni... punca je iskala in je najdla da mozno pomeni neki cvet... a da ne govorim o enem prijatelju ki je dobil ime iz telefonskega imenika...kjer je oce bil pijan....(to je ziva resnica!) drugac pa ...hm vem da ne bi smela AB sama .... ampak moram rect da se ze boljs pocutim... jutr pa grem dohtarju!
< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 5.12.2010 13:40:22 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.12.2010 13:41:12
|
|
|
|
ivanamdb
|
rr ga spet danes se&$%£&$%"**
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.12.2010 14:08:01
|
|
|
|
ivanamdb
|
ok sla sm na forum o RR in jim zajamrala....ma daj...da je sneg problem....dej no! a ze cel mesec je sneg problem?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.12.2010 14:11:56
|
|
|
|
koala.cek
|
imena - jest sem bila tudi mnenja in mi je lepo, če je kakšen pomen. zato imata naša dva : prvi po prvi ljubezenski zgodbi, ker pred Romeo in Julijo sta bila....no sej veste. drugi pa je dobil po slovenskem umetniku, Kogoju in svetovnemu piscu Wildu. Ko sva ravno prebirala kakšno ime dati, mi je nekako pred očmi prišlo tole: Ambicioznost je zadnje prebivališče neuspeha. in to je rekel O.Wild. in to mi je takrat ravno prav prišlo. naš obisk prestolnice danes odpade. dobimo obiske, pa se bomo zunaj sankali, pili kuhano vino in pojedli še zadnje kremšnite. in mi tako prav paše. kaj jih čem zdaj nekaj begati.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.12.2010 17:56:29
|
|
|
|
šivilja
|
Crknjena, zdaj čakam, da nalgesin prime, da lahko spet začnem glavo premikat. Glede imen se strinjam - morajo imeti pomen oz. ozadje, pa po spolu je tudi bolje, da se loči (npr. Saša - pojma nimaš ali je m ali ž) Mi smo tudi svetnike vedno tako izbrali, da lahko otroku nekaj pokažeš oz. ga pelješ na kraj kjer je ta svetnik bil - K. smo že peljali na zavetnikov grob (je pokopan v eni cerkvi na Dunaju), He. in H. pa to še čaka. Najbolj se veselim He. (hahaha) - bom mela še jaz kaj od tega.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.12.2010 18:28:10
|
|
|
|
ivanamdb
|
wilde rules!! sivilja ! pa lepa ideja! mislim to za zavetnike. drugac...hahahaha....moj in gospa tasca sta oba zivcna, ker D kaslja, ima vrocino, ne spi ker smkrlja....(edino je tast miren)...hahaha....aha...a ko sm ja bla sama z njo in je bla bolana in sem imela Guantanamo timetable....potem so vsi filozofirali da se moram bolj organizirat, da neki narobe delam, da se to pri gospi tasci nikoli ne dogaja...tam jih je trije z njo sedaj...pa so 2 od 3 zivcna....ah bi se morali bolj organizirat...hahahahahaha...
< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 5.12.2010 18:29:29 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.12.2010 20:00:38
|
|
|
|
majana79
|
Čer! Pridne, niste veliko pisale, sem vas lahko prebrala, ampak na hitro. Crknjena, včeraj night of hell, sem dobila živčni zlom sredi noči... Upam da bo danes boljše. Preživela obisk, zaklenila skrinjo, tako da upam da imam pol leta spet mir. Umrta totalno. aja, danes me je g. mož spomnil, da ima otrok leto in pol. Ne morem da verjamem! F. in M., čestitke za 19. mesečnico
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.12.2010 20:38:09
|
|
|
|
ivanamdb
|
uuh majana, upam na ni bilo prehudo...(mislim ceste in vse skupi). ma zakva jaz sploh gledam hrvatsko tv??? ma "braca hrvati" so res malo neumni, da ne recem maloumni! zdaj je kao neki kviz, in voditelj vprasa tipa - odkod ste?tip rece daje ne vem od kam, na meji s slovenijo.... voditelj ga vprasa-a vi nimaste problema s slovenci? a ce to ni propaganda..... tolk mi to gre na zivce....moja teta je tud taka, take izprane mozgane ima, kot da so jih prali s dashom ali dixanom!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.12.2010 21:24:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Majana mislimo nate... Upam, da bo danes bolje, ko boste doma spali Naš otrok še kar ne spi Zdej upam, da mi bo uspelo desca prepričat, da je skrajni čas, da gre z njim... Danes bova namreč naredila izjemo in ga bo on spat spravil, da lahko mami BB pogleda u miru
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.12.2010 21:39:00
|
|
|
|
majana79
|
ivana, pri njih dejansko ful dela propaganda... imaš ljudi, ki te bi zato, ker si slovenec, vzeli za svojega, drugi bi te pa zato dali na križ... BV na poti dol so bile ceste super, danes nazaj pa tako tako, sicer prevozne, ampak se vidi da nimajo pojma kako plužit AC je bila pa spet ok, nobene gužve aja, pa za vaju z D. (nisem sledila, ma ti nimaš osebnega zdravnika v SLO, da bi se šla pokazat?) živček, hvala ti , res upam da bo danes boljše tvoja pupa naj pa še vseeno mičkeno počaka no, sej bo 11.1. mim grede tukej, do takrat se moramo spomnit kako gre dihanje ledenka, hvala tudi tebi za skrb , mail dobiš jutri
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?