Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.12.2010 10:02:17
|
|
|
|
ledenka
|
a tu ste pismarija, tale RR ga sere danes! pol tem manjka, datumi so weird, vas sploh ne bi našla, če ne bi vidla šivilje majana, ne vem, če je pametno v tem it na pot, če ni nujno, raje prestavite. mi smo mislili na morje, pa raj ne gremo sem pa itak bolna... no, ne tolk, da bi ostala doma (me viroza lovi). sem se prišla spočit na šiht, da bom lahk med vikendom aktivna
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.12.2010 10:02:19
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG o majana, a gremo še po isti poti? Mi gremo proti zagrebu pa še naprej proti Slavoniji. Ubistvu bi najbolje naredile, če bi dale mulce v en avto, pa nej se zabavata. Se kr mal bojim, ker je mulo hiperaktivc in mu sedenje tri ure v avtu sploh ne sede. Bomo šli pa okoli petih pomoje, tko da ni direkt po spanju pa mogoče pol še kaj zaspi. Pa en kup knjigic bomo vzeli, ga bo moj zabaval zadej, pa je. Upamo na najboljše :) Šivilja-sem tvoja rešiteljica, a? Dobiš kuhanca, če se uspemo kaj zmenit, pa seveda, če prideš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.12.2010 10:04:09
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a tu ste pismarija, tale RR ga sere danes! pol tem manjka, datumi so weird, vas sploh ne bi našla, če ne bi vidla šivilje majana, ne vem, če je pametno v tem it na pot, če ni nujno, raje prestavite. mi smo mislili na morje, pa raj ne gremo sem pa itak bolna... no, ne tolk, da bi ostala doma (me viroza lovi). sem se prišla spočit na šiht, da bom lahk med vikendom aktivna pol jaz tudi kuhančka dobim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.12.2010 10:05:03
|
|
|
|
šivilja
|
Požrla sem že vse kar je bilo približno užitnega v bajti - očitno mi dopust škoduje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.12.2010 10:16:21
|
|
|
|
ledenka
|
pejd že enkrat Mercator naročat kuhančka pa itak. živa je še doma, bil lažni alarm.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.12.2010 10:43:56
|
|
|
|
majana79
|
evo, me je ledenka prehitela, živa je res ok, sam včeri je bila prepozna in ni prižgala računalnika papua, mi gremo tut via Zagreb, samo potem proti Karlovcu pa do Plitvic. Naj bi šli pa že okoli 2, če bo moj dobil frej. Mah ne da se mi kregat z njim, tašča pa itak ne dojame kaj pomen slabo vreme sej dol baje ne pada več, tako da...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.12.2010 11:00:35
|
|
|
|
ledenka
|
majana, izkušnje od prejšnjega petka: smo šli ob 2h, pa smo rabli več kot uro sam do Domžal (od Trojan dalje pa HB ni blo več zasneženo) tako da če le lahko, pojdite še prej! smo pa vozli do D. skor 5 ur, običajno je 3,5. ustavli vmes samo za tankanje. sej če je spluženo, ni panike, ampak kaj, ko se na to ni za zanašat.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.12.2010 11:05:27
|
|
|
|
PapuaNG
|
Ma jst pa računam, da bo do popoldneva že več al manj nehalo snežit in bojo tut ceste bolj splužene. Itak pa delam do dveh, pol pa še vse spakirat itd...bo ura prec 4 al pa 5.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.12.2010 11:11:10
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, jst to vse vem, ampak res se mi ne da kregat z njim... že tako sva bolj kot ne na bojni nogi, tašča bi pa najrajši videla, da smo že na poti za J. bom imela s sabo hrano, dvdje, za previt, in to je to, upam da ne bo gužve papua, ne mislit da imamo mi spakirano...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.12.2010 11:11:37
|
|
|
|
ledenka
|
papua, pol raje po 5h, do takrat se bo najbrž že spucalo. med 2. in 5. ni za hodit.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.12.2010 11:20:28
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, jst to vse vem, ampak res se mi ne da kregat z njim... že tako sva bolj kot ne na bojni nogi, tašča bi pa najrajši videla, da smo že na poti da ne boste ob 4h na obvoznici obupali in se raj obrnili.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.12.2010 11:23:35
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, jst to vse vem, ampak res se mi ne da kregat z njim... že tako sva bolj kot ne na bojni nogi, tašča bi pa najrajši videla, da smo že na poti da ne boste ob 4h na obvoznici obupali in se raj obrnili. oooooooooo tut če! gremo pol na prižiganje lučk, nimam nč proti
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.12.2010 11:38:35
|
|
|
|
PapuaNG
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka papua, pol raje po 5h, do takrat se bo najbrž že spucalo. med 2. in 5. ni za hodit. Sej zato pa šele takrat. Se gužva mal spuca, pa še ceste bojo bolj splužene. Hopefully
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.12.2010 11:40:29
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, jst to vse vem, ampak res se mi ne da kregat z njim... že tako sva bolj kot ne na bojni nogi, tašča bi pa najrajši videla, da smo že na poti da ne boste ob 4h na obvoznici obupali in se raj obrnili. oooooooooo tut če! gremo pol na prižiganje lučk, nimam nč proti qurc pa lučke, kuhanc, kuhanc!
< Sporočilo je popravil ledenka -- 3.12.2010 11:42:14 >
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.12.2010 11:50:16
|
|
|
|
šivilja
|
me tolk zebe tlele doma, da bi prov pasu en kuhan. Pa še ven grem zdele Ledenka - Mercator še vedno ni naročen, so pa zato računi plačani in poštimani
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.12.2010 12:01:14
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, jaaaa, dejmo čim prej ej jst bi ti neki pisala a ti lahko v službo? maš ime.priimek@g...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.12.2010 12:06:44
|
|
|
|
ledenka
|
majana, može mail je itak standarden šivilja, priporočam grog - vodo in kak močen likohol najbrž maš a Mečkator dostavlja ob sobotah? ne vem, če se mi da it jutri v šoping.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.12.2010 12:56:10
|
|
|
|
Anonimen
|
DAN!!! Vidm da je tale RR spet čist u p....... Jst več ne razumem tega... AH!!! Kr neki No mi smo šli včeraj zvečer v P se pokazat, pa je dr. Grošelj ugotovil, da sem še lepo zaprta in da tekočina v vagini ni plodovna voda Sicer morm priznat, da se ne bi nič pritoževala, če bi morala it rodit, ampak malo pa lahko tudi še počaka... Sem včeraj na vrat na nos še torbe spakirala za v P in lupinico oblačla in dragemu razlagala kje je kaj, če bo kej rabil Me je kr malo stisnilo, k sem pomislila, da mogoče gre pa zares No, uglavnem... Nič novega, razen tega, da nisem več mati samohranilka z velikim trebuhom, ampak je dragi včeraj za dobrodošlico doživel šok, ko sem mu pred hišo rekla, da mi je voda zgleda odtekla Je bil čist paf No zdej se morm pa spravit počasi plačat tisto usrano prisotnost pri porodu za mojega dragega, da ne bo zunaj ostal, ko bo šlo zares Zdej pa upam, da bo tole objavlo... No, bom kopirala za vsak slučaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.12.2010 13:03:14
|
|
|
|
PapuaNG
|
Živa, mulček naj kar lepo še malo počaka, ima še dober mesec časa, da ven pride. Sem se pa ob tvojih besedah spomnila, kako sem se počutila leto in pol nazaj, ko sem končno dobila popadke...joj, se mi kr oči orosijo, ko pomislim na to...no, sej se mi že itak vedno ob pogledu na kakšne pravkar rojene štručke oči solzijo Bo res treba še enga naštimat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.12.2010 13:11:25
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka majana, može mail je itak standarden šivilja, priporočam grog - vodo in kak močen likohol najbrž maš a Mečkator dostavlja ob sobotah? ne vem, če se mi da it jutri v šoping. Ja, Mečkator dostavlja tudi ob sobotah - bo meni (če se bom seveda spravila k temu, da naročim) Grog - trenutno ne najbolj genialna ideja, ker moram cel popoldan otroke okrog prevažat. Sem šla namesto tega v Hofer (nabavila sladkarije za Miklavža - tako da ni treba v Muellerja). Pri nošenju robe iz avta v bajto sem se pa itak ogrela. Živa - ti nas pa nekaj strašit ali veselit (kakor vzameš). Naša soseda je rodila pred skoraj enim mesecem, rok pa je imela februarja - sem danes soseda vprašala kako je in ima mali 900g (pri rojstvu 600g) in 35cm. Si sploh ne znam predstavljat kolk je to mičkeno. Je pa to četrti otrok - dve sta že v drugi polovici osnovne šole, tretja je pa tri mesece mlajša od naše H. - se pravi komaj eno leto.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.12.2010 13:12:17
|
|
|
|
šivilja
|
NO, pa je polovica popoldanskih načrtov padla v virozo - je nečak zbolel, pa se raj ne gremo nalest.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.12.2010 13:32:36
|
|
|
|
koala.cek
|
ah pri nas je luda kuča. ampak sem si vzela trenutek, da vsaj zadiham. mi gremo na miklavža popoldan. v knjižnico. pravi moj mož, da bo bolj dostojno, kot pa v cerkvi gledat tiste bandite. razmišljam, da bi se tudi čez vikend v prestolnico zapeljali. gledat lučke...če ne bo preveč mraz, ker potem meni to ni glih filing
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.12.2010 14:01:13
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek ah pri nas je luda kuča. ampak sem si vzela trenutek, da vsaj zadiham. mi gremo na miklavža popoldan. v knjižnico. pravi moj mož, da bo bolj dostojno, kot pa v cerkvi gledat tiste bandite. razmišljam, da bi se tudi čez vikend v prestolnico zapeljali. gledat lučke...če ne bo preveč mraz, ker potem meni to ni glih filing A imate vremensko pogojene težave? V nedeljo lahko pridete k nam pečt parklje. Bo vsaj toplo. Sem se dobro najedla - solatko iz rdečega radiča, pečene maslenke in feta. Zdaj moram pa spet ven , pa tko bi šla v posteljo. Sem čist zaspana, pa spet me mal zebe.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.12.2010 14:02:55
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Grog - trenutno ne najbolj genialna ideja, ker moram cel popoldan otroke okrog prevažat. Grog je vedno genialna ideja boš vozla ko Schumacher! pa še dretje v avtu ne bo moteče, ampak boš lahko zraven prepevala po mili volji sem skočla do Müllerja, M bo dobil za Miklavža par avtkov... čokolade itak ne je, nad sadjem pa tudi ni navdušen. Moj dobi pa kako vino, če bo priden
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.12.2010 14:06:03
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Zdaj moram pa spet ven , pa tko bi šla v posteljo. Sem čist zaspana, pa spet me mal zebe. Glej zgornji nasvet ali pa vsaj čaj, pa 10 min v tišini na kavču. upam, da se te kaj ne loteva!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?