|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2011 - 2.del
21.2.2011 14:19:10   
Lun1ca
Pregled - Sej ne morem verjet.. naročena bla ob 10h prišla domov zdaj. Od dohtarjev se mi pa kr meša.. Skratka vaginalni pregled ok - maternica 38cm, UZ ok, gibi normalno, plodovnice dovolj, posteljica ok. Omenim težave - 2x napad aritmije v roku 3h tednov - utrip 185 v mirovanju in tiščanje v prsih in seveda dobim napotnico za kardiologa, da če je kaj narobe, da se to zve pred porodom in po možnosti ne med porodom. Ok grem v bolnico pridem na kardiologijo, mi reče sestra, da me ne more vzet, ker ne piše na napotnici "NUJNO" in naj grem nazaj do G da to dopiše. Ok.. super 20 minut cajta (ker pol zaprejo sprejem) leti hitro moj do mojga G, da ta dopiše "nujno" pride nazaj, me vzamejo na EKG takoj pred vsemi (pohvale sestri) in potem se začne čakanje na zdravnika.. ob 12h pridem na vrsto k temu kretenu, da druga ne morem rečt. Prvo me vpraša kolk sm noseča, rečem v 38. tednu in mi reče kaj sploh delam tam noseča, da on ni ginekolog in ni plačan za to, da bi reševal te probleme, da ginekologi bi pa mogli vedet za takšne težave kot jih mam. Gledam šokirano, brez besed.. me vpraša kaj je blo, mu začnem razlagat, me prekine sredi odgovora, začne blebetat v tist njegov k***** diktafon. Mi reče, da to ni normalno tak visok utrip, da moram bit v bolnici do nosečnosti, naj grem h G po napotnico, da me bom do poroda not. Mi napiše neke zablete, ki ne vem zakaj so in nič. Vprašam, kdaj v bolnico in kak z izvidom, ker verjetno ne bom dobla napotnice kar brez njegovega izvida. Mi reče, da to ni njegova stvar, da se naj zmenim s sestro, da se bom že sama pobrigala za izvid.. HAAAALOOOOOOOOOOOOOOOOO?!?!?! Kaj si normaln?! Pravkar mi poveš, da bom mogla do konca nosečnosti bit bolnici in to s takim načinom, meni, polni hormonov in občutljivi nosečnici?!?! FAK OFF!!!! user posted image
No se zmenim s sestro glede izvidov, da bo zrihtala in jih naj jutri zjutraj pridem iskat. Grem do G povem kak je na stvari in hja.. kam me poslat?! No po pogovoru z drugim kardiologom se odločijo, da grem na internistični odelek, do poroda in takrat me bojo pač premestili v porodnišnico čez cesto. Jaz bi si 100x raje želela porodnišnico, moj G se strinja z mano in upam, da me še ta tedn prestavijo iz kardiologije v porodnišnico. Skratka.. ju3 grem v bolnico :(( Če kaj sovražim.. so to bolnice.. in po možnosti bom tam ležala med samimi krehavimi, bolanimi penzionisti..
Za zjokat.. če ne bi blo mojga najdražjega danes z mano, ne vem kaj bi nardila - po mojem se zaprla neki v bolnici na WC in v kakem kotičku jokala in čakala, da dobim popadke..
Upam in res močno si želim, da rodim še danes ponoči!!!!!  user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
21.2.2011 14:30:02   
naja17
user posted image user posted image user posted image

Sej bo....

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
21.2.2011 16:15:45   
mama123
joj lunn1ca kaj se pa grejo,vztrajaj da te dajo v porodnišnico če že morašuser posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
21.2.2011 17:00:59   
minka tonka
Lun1ca, ne morem verjet, da si naletela na takega zdravnika. Razumem, da ima vsak kdaj slab dan, ampak eni res ne bi smeli delati z ljudmi. Zdaj se raje umiri, pojdi lepo jutri v bolnico in razmišljaj pozitivno. Upam, da boš čim manj časa v bolnici in da boš kmalu uživala z malim zakladkom. user posted image user posted image
Slama, tvoja zgodba me je pa kar prilepila na stol. Lepo, da si ostala pozitivna, kljub napeti situaciji. Veliko užitkov v medsebojnem spoznavanju ti želim! Aja, pa zelo lepo ime si izbrala za svojo punči.

Somarčevke, zanima me, če se vam lahko pridružim v Fb skupini in kako to naredim.

Punce, lepo bodte in uživajte v pričakovanju!!

< Sporočilo je popravil minka tonka -- 21.2.2011 17:02:00 >

I dont care about distance, I just care about you.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
21.2.2011 17:08:22   
naja17
Wiiiiiiiiiiiiiii naša tanjusi, ki je odprla temo marčevk, pa cartaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Dobrodošla Nika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minka tonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
21.2.2011 17:27:14   
*Ninočka*
Joj, slama, me je ob tvoji zgodbi kar zmrazilo. Sama nonstop preverjam vložek, ker se mi zdi, da vedno nekaj teče....da pa ugledam kri...pa po mojem direkt skup padem. Res, vsaka ti čast. Samo, da se je vse dobro izteklo in da že cartaš svojo pupo.

Potem pa še lun1ca. Boga revica. Sploh škoda zgubljat besed ob takšnih debilih. Pa kaj res ni možno, da te dajo v porodnišnico???

nina42 - meni je za streptokok b vzela s palčko bris vaginalno in analno. Plačala pa sem 24€.

Drugače pa sem ravno iz mesta. Sem šla neke stvari še kupit in sem crknjena kot cunja. Boli me križ, povrh pa me je še moj razp..., da mi ga najraje zgrizla. Dedi pač...

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
21.2.2011 17:28:15   
*Ninočka*
Tanjusi, čestitke za NIKO.user posted image

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
21.2.2011 19:43:06   
maladva
Jooj tanjusi,.. jaz bi tudi že cartala:):) no še moram malo počakat,.. tebi pa veliko prespanih noči in  veeeelllliiiiiikkkkkkoooooo zdravja z malo niko:)

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
21.2.2011 20:00:00   
žabica_
Tudi mi že cartamo user posted image

15. 2. smo povili princesko Mašo (50 cm, 3060 g).

Vsem novopečenim mamicam iskrene čestitke, čakajočim na marec pa veliko poguma, ko bo tukaj dan D user posted image držte se, diham z vami user posted image

(odgovor članu maladva)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
21.2.2011 20:30:59   
maladva
Žabica tudi tebi čestitke:)): uživaj ob hčerkici:)

(odgovor članu žabica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
22.2.2011 8:10:23   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: žabica_

Vsem novopečenim mamicam iskrene čestitke, čakajočim na marec pa veliko poguma, ko bo tukaj dan D user posted image držte se, diham z vami user posted image

user posted image A res? Super user posted image

Čestitke user posted image

(odgovor članu žabica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
22.2.2011 8:22:07   
tarikata
ČESTITKE TANJUSI IN ŽABICI_!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
22.2.2011 8:25:46   
SaMaa
Žabica tudi tebi čestitke in veliko cartanja :))

Lun1ca upam, da se bo vse dobro izšlo in da bo tudi čas v bolnici hitro minil.

Uglavnem jaz pa šibam na pregled, danes imam CTG ;)

(odgovor članu tarikata)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
22.2.2011 8:33:43   
nina42
IZVIRNO SPOROČILO: žabica_

Čestitam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žabica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
22.2.2011 8:50:05   
tejka23
Vsem novopečenim mamicam iskrene čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi še vedno čakamo, v bistvu ima še naša žaba časa 20 dni.. Bi pa radi da čimprej pokuka na svetuser posted image
Bomo vidli kako bo, upam na datum 25.2.user posted image user posted image

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
22.2.2011 9:02:51   
inia
Čestitke vsem novim mamicam!!!!!! user posted image  user posted image

Ostale pa še malooooo.....

(odgovor članu tejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
22.2.2011 10:02:31   
tejka23
Za vse ki ste že rodile:
Sama bom zdaj drugič rodila.. V prvi nosečnosti nisem dala pozornosti na čep zato nevem kako zgleda.. Pred kake pol ure je iz mene priletelo kar za pol pesti belo-rumeno prozornega "izcedka"..Izcedek imam že celo nosečnost, zato sem pa prepričana da to ni izcedek ker je bilo zelo kompaktno, malo bolj kot jajčni beljak..
Ali mislite da bi to lahko bil čep???

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
22.2.2011 10:20:27   
seven7
Pri meni je bil čep nekoliko roza rdečkaste barve, torej dodane malo krvi.
Jaz imam celo nosečnost izcedek - prozoren rumenkast, tako da to ni čep, če mene vprašaš.

22.09.2007 je prijokala sončica Kaja
17.03.2011 pričakujemo novega sončka :)

(odgovor članu tejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
22.2.2011 10:53:08   
mama123
č€stitk€ vs€m mamicam in doj€nčicam,pr€vladujuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz s€m im€la pr€gl€d in G pravi da j€ mat€rnični vrat dolg in zaprt tako da imamo š€ tako v€č kot 1 m€s€cuser posted image ,drug t€d€n začn€m z ctg v 36t ?

(odgovor članu seven7)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
22.2.2011 12:59:17   
mama123
pri m€ni j€ tiskarski škratuser posted image

(odgovor članu mama123)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
22.2.2011 13:55:03   
discoamela
vsem ki že crtate svoje srčke ISKRENE ČESTITKE!!! user posted image user posted image  komaj čakam, da pride še moja štručka na svet...
glede čepa...jaz sem imela bolj na rjavkasto, ampak res bolj trda zadeva, kot navaden izcedek, pa kar v 1 kosu je bil...
Zanima me, kako si pomagate, če imate glavobol??? mene je namreč danes tako zagrabil, ne vem več kaj naj...tablet ne bi jemala, kafe+limona mi obrne želodec... imate kakšen nasvet user posted image

(odgovor članu mama123)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
22.2.2011 14:13:57   
minka tonka
Lep dan, punce!
ravno čakam obiske in sem čisto vesela, ker ko sem sama, samo razmišljam ... zdj pa ne brca, prej pa je .... zdj pa preveč brca ... zakaj mam tako trd trebuh ... pač malo preveč se sama s sabo ukvarjam user posted image .
Čestitke tudi žabici user posted image user posted image !!! Zdj vas je pa kar že nekaj. Druge pa še nestrpno čakamo, kdaj bo akcija user posted image .

Discoamela, meni je rekla g, da lahko občasno kakšen lekadol vzamem. Tako da sem ga do zdaj, mogoče enkrat na mesec vzela in mi je kar pomagal. Kombinacija kava pa limona bi pri men kvečjemu sprožile kontra reakcijo ...

I dont care about distance, I just care about you.

(odgovor članu discoamela)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
22.2.2011 15:45:41   
Musty
Waaaa, se je res končno začelo! Iskrene čestitke vsem mamicam za male zakladke!user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz upam, da kmal spokam rodit! Mam pouhn kufer vsega. Danes zjutraj sem imela zadnji pregled in CTG, pa je se vse mirno... nasi user posted image user posted image se ocitno ne mudi ven.
Kolki me tolk bolijo, da ne morem sedet... blazno se mi pase sprehajat, tko da sem bolj malo doma. Vceraj zvecer sem sla na sprehod, pa me je okrog 9ih moz panicno klical, kje sem, ce sem slucajno ze rodila. user posted image

V petek prideta moja starsa za 2 meseca, komaj cakam!

Discoamela, meni pri glavobolu pomaga masaza senc. Ponavadi zatezim mojmu, da me zmasira. 10-15 minut s kroznimi gibi. Ce dodas se etericno olje mete je se boljse.

Lun1ca, naj se ti uresnici ta zelja, da se danes rodis!

Drugace pa pri nama doma vlada kaos! Jutri pride en stric, ki nama mora zmontirat se zadnjo omaro za user posted image , ker so nekaj zamesali z barvami vrat in sva dobila napacne. Sicer pa je sobica ze prepleskana pa tudi cunjice sem ze vse oprala in pripravila. Manjka mi samo se nekaj kozmetike, ampak to lahko pocaka se kaksen dan. Zanima pa me, ce moram nujno kupit crpalko za mleko? Meni se ne zdi tolk nujno, sem pa od sodelavk slisala vsesorti mnenj in so me potem prepricevale, da to res nujno rabim. Konec koncev ni majhen strosek in se mi zdi brezveze kupovat, ce nama bo dojenje v redu steklo. user posted image

(odgovor članu minka tonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
22.2.2011 19:16:09   
nina42
IZVIRNO SPOROČILO: discoamela

vsem ki že crtate svoje srčke ISKRENE ČESTITKE!!! user posted image user posted image  komaj čakam, da pride še moja štručka na svet...
glede čepa...jaz sem imela bolj na rjavkasto, ampak res bolj trda zadeva, kot navaden izcedek, pa kar v 1 kosu je bil...
Zanima me, kako si pomagate, če imate glavobol??? mene je namreč danes tako zagrabil, ne vem več kaj naj...tablet ne bi jemala, kafe+limona mi obrne želodec... imate kakšen nasvet user posted image

Meni samo user posted image pomaga...

(odgovor članu discoamela)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
22.2.2011 19:20:25   
nina42
Musty jaz črpalke ne bom kupovala, prvič sem jo imela-ročno, pa si kaj dosti nisem mogla načrpat, kolegica je imela poleg ročne še električno pa ista zgodba... user posted image   ti največ sam "počrpa", če imaš premalo mleka je najboljše čimveč dojit, s črpalko si samo zmedo povzročiš, tako pri sebi, kot pri user posted image ... če boš pa imela preveč mleka, si jo še vedno lahko potem kupišuser posted image

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?