|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2011 - 2.del
16.2.2011 15:00:27   
aischa1
Punce vaša Tanjuši je sped v bolnišnici sporočila mi je da je plodovnica na meji.Pa da upa da čim prej dobi svojo pupo v naročje.Ni še prepričana če je to to in pa da jo je ful strah.Jaz ji želim da dobi svojo pupo čim prej.Držim pestke

Gaja 04.07.2000
Klarisa 15.04.2003
Aischa 26.04.2005
Nataly 13.12.2010

(odgovor članu Porodne zgodbe)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
16.2.2011 15:02:54   
naja17
Hvala za info... Pozdravi jo od nas vseh user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
16.2.2011 15:08:24   
discoamela
jaz se pa bolj slabo počutim danes...sva bila s sinom na vpisu v 1.razred..user posted image  ful lepo nas je sprejela tista psihologinja in tudi sin je bil zelo zadovoljen s šolo, komaj čaka, da jo začne obiskovat...user posted image  že sprašuje do kdaj bo še moral v vrtec pa da on ne bo mogel dočakat jeseni...user posted image  upam da bo tudi čez par let tako navdušen nad šolo ...user posted image  No po tem sva šla naokoli nakupovat za pusta...si je zamislil neko masko joj meni..."megamind"!! in valda, to ne obstaja nikjer v trgovinah, niti na netu..pa jo bova kar sama izdelala...v trgovini me je začelo zvijat in oblivat, pa pritiskat dol...sem kar malo pohitela domov. Zjutraj sem imela "čistko" na wcju in otrok se giba tako malo, tako nežno, da sploh ne vem več če je to ok... mož pride zdej ob 16h iz službe in pol s sinom direkt v Cerknico k zobarju...tako da bom zgleda sama..user posted image  bi najraje poklicala svakinjo naj me pride ahtat...slučajno če se kaj začne,...zdej me spet neki šravfa na blato...mogoče pa sem samo kakšno fajn virozo staknila ker toliko pohajam po trgovinah....user posted image  se oglasim kasneje...

Neposredna povezava do sporočila: 1678
16.2.2011 15:09:02   
discoamela
jaz se pa bolj slabo počutim danes...sva bila s sinom na vpisu v 1.razred..user posted image  ful lepo nas je sprejela tista psihologinja in tudi sin je bil zelo zadovoljen s šolo, komaj čaka, da jo začne obiskovat...user posted image  že sprašuje do kdaj bo še moral v vrtec pa da on ne bo mogel dočakat jeseni...user posted image  upam da bo tudi čez par let tako navdušen nad šolo ...user posted image  No po tem sva šla naokoli nakupovat za pusta...si je zamislil neko masko joj meni..."megamind"!! in valda, to ne obstaja nikjer v trgovinah, niti na netu..pa jo bova kar sama izdelala...v trgovini me je začelo zvijat in oblivat, pa pritiskat dol...sem kar malo pohitela domov. Zjutraj sem imela "čistko" na wcju in otrok se giba tako malo, tako nežno, da sploh ne vem več če je to ok... mož pride zdej ob 16h iz službe in pol s sinom direkt v Cerknico k zobarju...tako da bom zgleda sama..user posted image  bi najraje poklicala svakinjo naj me pride ahtat...slučajno če se kaj začne,...zdej me spet neki šravfa na blato...mogoče pa sem samo kakšno fajn virozo staknila ker toliko pohajam po trgovinah....user posted image  se oglasim kasneje...

Neposredna povezava do sporočila: 1679
16.2.2011 16:14:38   
SaMaa
Jaz sem pa na RR kar malo pozabila, ker tako intenzivno čvekamo po FB user posted image

(odgovor članu discoamela)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
16.2.2011 17:02:34   
emilija2008
Discoamela drži se. Mogoče pa bo le pri tebi vpliv lune pomagal, da čimprej zibaš!!! Pa javi, kako ti bo kaj zvečer!

Aischa, hvala za info od Tanjuši. Tudi zanjo veliko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
16.2.2011 17:29:45   
maladva
pozdravljene.
ko berem in vidim da čvekate po FB-ju, ali bi se lahko pridružila? tudi jaz sem t6am bolj dosegljiva, oz. aktivna, tako da bi prosila kako se dodam kaj imate kakšno skupino?hvala lp

(odgovor članu emilija2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
16.2.2011 18:11:29   
discoamela
držimo pesti za tanjusi!!! user posted image user posted image user posted image  
emilija2008... ja, luna mi sigurno nagaja, prejšnji mesec je bilo čisto isto! ampak se je po luni vse umirilo za en cajt in ustavilo...tako da lahko da bo tokrat zašravfalo do konca...??? sicer bi raje počakala do naslednjega petka, ampak, če ima prav silo it ven, že ve zakaj...naj bo kot on ukaže user posted image
mene še kar naprej zvija, boli, krči,...ne stopnjuje se ampak tudi zmanjšuje ne...sem počivala do zdaj, upam da bo noč bolj mirna.
Sem se prav veselila, ko je moj rekel, da ima še opravke v LJ in da mi bo šel ekstra kupit Chicken menu ... zdaj pa mi tako obrača želodec, da če samo pomislim na hrano, mi gre gor....user posted image  

A je možno da se je začelo vse zaradi malinovega čaja?????? Ker zdej je ene 3 dni kar redno pijem in si naredim kar večjo skodelico ... skoraj pol litrska zgleda user posted image ma dobro, ene 3 dcl je sigurno... da ni preveč?

(odgovor članu maladva)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
16.2.2011 18:21:54   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: maladva

pozdravljene.
ko berem in vidim da čvekate po FB-ju, ali bi se lahko pridružila? tudi jaz sem t6am bolj dosegljiva, oz. aktivna, tako da bi prosila kako se dodam kaj imate kakšno skupino?hvala lp

Pošlji mi zs z imenom in priimkom user posted image

(odgovor članu maladva)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
17.2.2011 7:15:06   
5ra8
jutrooo

čaastim zajtrk user posted image

user posted image      user posted image

uf bi pasal zdej en takle....mmmmmmmmmmmmmmmmm......

zdej pa šibam na kavico z bratrančevo ženo, potem pa naprej....morm še pogruntat kaj bi dans kuhala....

Vse ki imate pregled, srečnooooo user posted image

A pride dans že slama domov? user posted image

Še vedno ni nič novičk od line10? Kaj pa tanjusi? Akilene? kako kaže? user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
17.2.2011 7:28:15   
naja17
Jutro....

Oooo hvala fruštkkkk... Ga ni blo dolg, si nas kao stradala, pa nč preveč ni pomagal user posted image

Ej, tud ti dobr oprav ma pregledu, poleg ostalih sevede, pa javi...

Ne, slama bo po moje še mal user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
17.2.2011 7:49:40   
Akilene
Helov..

o kakšen zajtrk...user posted image , jaz se zadržujem, da še ne napadem hladilnika...dobro, kakšnih 5 minut bom še zdržala. A veste, da v bolnici ful pitajo nosečnice?! Kakšne porcije, če bi doma tako jedla, bi bila že na +30...Zajtrk je bil bela kava, kruh, sirni namaz, 1 jabolko, 1 mandarina..čez 2 uri pa malica jagodni štrudelj in kompot...kosila sicer nisem več dobila, je bila pa večerja prejšnji dan tudi nenormalno velika: zeljna juha, štrukelj, kompot..res, ogromno! Sedaj pa imam raztegjen želodec in sem skoz lačna...

Bližajoča polna luna danes na mene (še) ni delovala, vsa srečna sem spala v svoji postelji, ker je bilo spanje v bolnici obup. nekako sem se vdala v usodo, da še ne bom kar rodila. Tako, da punce, čakam, katera bo prva! Tanjusi se danes ni kaj javila, no, sicer je pa še hitro!

lep dan vsem!

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
17.2.2011 8:20:12   
maja1985
Dober dan!

Uf, danes je pa bila super noč ... jutro pa še lepše user posted image user posted image

Zdajle zajtrk, skodelica "najboljšega" čaja, potem grem pa za tamalega posteljo plačat. Pri nas sneži ... CTG imam šele ob 13h,bom rekla, če me malo pogleda spodaj ...

Kosilo ... hmmm, Aljaž bo jedel pri babici, moj bo imel dunajske, pomfri in solato, jaz pa še ne vem ... nočem zdejle preveč jest, da ne bo prevelik šok na tehtanju.

Danes nas ima kar nekaj preglede ... držim pesti!

Lep dan!

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
17.2.2011 9:26:22   
nina42
Dobro jutro user posted image   Jaz sem imela včeraj pregled, ki sem se ga full veselila, ker me je zadnji teden že kar zvijalo od lažnih popadkov in vsaj 3x na dan me full uščipne v materničnem vratu. Me je res zanimalo kako kaj kaže... In glej genialce, na ctg-ju mi nič ni pokazalo, ker imajo itak nek 100 let star aparat, tiste krogce mi je skoz dol trgalo, kerso bile sponke preslabe in jih je elastika trgala dol... mislim, pol mi pa babica začne težit, da se nič ne vidi, ker nisem nič jedla in hodila preden sem prišla???user posted image Mislim, pol sem pa jaz kriva ker se nisem pol ure prej nažrla in šla tečt 3 km okrog da se bo kaj videlo, ali kajuser posted image No, nič sem ji rekla da me full ščipa zadnji teden, kaj misli, in pravi, da se verjetno kaj pripravlja, da naj povem zdravniku, da pogleda. Ok, grem do zdravnika, vpraša če v redu čutim gibe, če se dobro počutim, rečem da ja, ampak da me full ščipa v materničnem vratu, če je to kaj narobe... In mi model pribije, "ja kaj naj vam rečem, saj tudi če jutri rodite ni panike, fino pa bi bilo, da še kak teden počakate" user posted image user posted image user posted image Mislim, a res ali kaj? Še dobro, da imam zdravnika, da mi to pove... in nič kontrola čez 2 tedna... Če bo hujše bom pač šla v porodnišnico, da mi vsaj pogledajo kako je stanje, če se že kaj odpiram ali ne...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čisto so me zabedirali...

Drugače pa je tamala, oz. zdaj že moram rečt tavečjauser posted image vpisana v šolouser posted image OMG, sploh ne morem verjet... za pusta bo pa seveda nevestauser posted image , za kostume imam srečo, šiva babica res dobreuser posted image Grem pa naslednji teden na akupunkturo, že komaj čakamuser posted image

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
17.2.2011 9:30:14   
nina42
Aja, naslednji pregled 2.3.

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
17.2.2011 12:16:27   
discoamela
nina42...vem kako zgledajo taki pregledi...ko komaj čakaš da kaj zveš, pol pa ti pribijejo mrtvo hladno in pol sploh ne veš več na čem si...njim je vse itak normalno, telo se pripravlja bla bla bla...povej mi točno - sem odprta, nisem, imam popadek, nimam.. da vem na čem sem...ufff mene je sesulo ko mi je na enem izmed zadnjih pregledov, ko sem jamrala da me kolki bolijo pa sramna kost fullll boli, je rekla da zato ker se preveč redim*?!!?!?!

user posted image  za ta veliko... jaz sem tudi svojega včeraj šla vpisat...maaa kar solzica stekla, ne vem kaj šele bo 1.septembra user posted image  sem pa zadovoljna, da je bil že včeraj do psihologinje tako odprt, klepetav,sproščen, si je sam postregel s hruško na mizi, začel risat ... jaz kakšna sem, ne bi taknila nič, pa če bi mi v usta potiskali, bi rekla, ma res ne morem hvala...to ima po tatiju sigurnouser posted image  pa bolj kot sem jaz govorila: a si vprašal teto če lahko? je ona držala z njim: ja sej zato pa je na mizi, je že prav, da vzame...

imaš srečo za babico, ki zna šivat...moja mami zna tudi, samo zadnje čase tako slabo vidi, da dobi glavobol, če je preveč časa za šivalnim in nimam srca je prosit...se pa jaz jajcam že celo jutro ... pa še niti na polovici nisem...sem pravi antitalent!!!! Bo treba na kakšen tečaj, ker res rada šivam, samo pač pojma nimam user posted image  

Moja noč je bila obupna..včeraj ves dan popadki, me je pritiskalo kot na blato, pa nič, hvala bogu se je vsaj tamali zbudil in spet začel brcat, na momente prav preveč in sem si mislila, evo to ti je še za nazaj, ker si toliko paničarila zakaj ne brca...user posted image  sem samo tiho, mojemu ne upam niti jamrat več...pol pa nisem mogla zaspat do 2h, sem si navila mp3 in razmišljala kako bom ta kostum delala..na tv itak nič pametnega ob taki uri...za nocoj imam prištimano Grey's anatomy 7 sezono..vsaj to!!!!! 
Sem se pa neki zagledala v moja dva fanta, kako lepo spita in ponoči ful govorita oba, mi je šlo prav na smeh kako sta lušna... ahh..in zdaj še en fantek ajme bo pestro !!! Moram pripravit metlo da bom punce podila proč ko bodo mjavkale okoli hiše user posted image  
Srečno vsem za današnje preglede...mene čaka v ponedeljek 21.2. naslednji, verjetno spet CTG in klepet..user posted image  

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
17.2.2011 13:46:09   
Heilie
Še tukaj da poročam:
CTG narisal en hrib, samo jaz nisem nič čutila, potem se je pa spet vse umirilo. Na pregledu pa je rekel, da je vse zrelo in zmehčano in da je lahko vsak čas, al pa še ne...bomo videli. Naredil je tudi UZ, mali je velik in ima čez 3 kile. Mislim, da sem po velikosti ravno 38. teden. Uglavnem ginekolog pravi, da sem godna za porod, zdaj pa čakamo malega, da se odloči user posted image

Je pa vse ok, grem kamot rodit in ni treba več počivati in paziti ..jeeejuser posted image

Naslednji pregled + CTG čez 1. teden: 24.2.

(odgovor članu discoamela)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
17.2.2011 17:31:35   
mija75
Zdravo punce!

Mi smo imeli danes pregled v P. Najprej CTG - rezultati super, je rekel primarij Cerar, da se po CTG-ju vidi da so otročki zdravi . Potem pa mi je dal kar datum 22.2 za sprožitev poroda in me že skoraj odslovi, pa rečem, če je ok, da sta obe v medenični legi. Pol je pa bilo, so se mal razburli na mojga G, ker nič ni na napotnico napisal kako ležita in sem morala še na UZ. No in A dvojčica je medenično, B pa prečno. Je rekel primarij Cerar, da je to fajn za naravno rodit, da on to rad prakticira. Pa sem rekla, pa dajmo naravno in pravi da ga ne bo, drugi se pa ne upajo. Kakšna škoda, ne bo niti njega niti Pušenjaka ni, zdaj pa ne vem kdo mi bo delal CR.

V glavnem dobila sem napotnico za CR, danese sem dala vodo in kri, jutri spet posvet v P in izvem kdaj spoznam moje sončke.

To je to, jutri pa dokončno (upam) izvem kdaj bom vidla moje pupe.

Uživajte!

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
17.2.2011 18:13:54   
tanjusi
Doma.... več napisala na fb... če pa katero kaj zanima pa naj vpraša, sem pa slabe volje :-)

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
17.2.2011 18:36:51   
netopirček
pozdravljene... saj ste me že pozabile... nisem še rodila, hodim že cel januar na akopunkturo, ker januarja že skoraj hodit nisem mogla pa spala tud nisem, pa je bilo po 3 seansah že vse OK, pred nekaj dnevi sem bila z rešilcem prepeljana v bolnico, sem skoraj skupaj padla, pritisk 50/80 (malo več kot mrtva riba), a so mi naredli preiskave in je bilo vse OK, dali infuzijo in poslali domov...
v glavnem, počutim se kot filana paprika, komaj čakam, da bo mimo!

Lepo bodite, držim pesti, da bo vse OK, tako kot ste si zamislile!

cmok

Pomembne stvari naj nikoli ne bi bile pomembnejše od nepomembnih (Goethe)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
18.2.2011 6:58:21   
naja17
Jutro...

Ma netopirček, ne da smo sam tebe pozable, cel RR smo, k na FB-ju ful visimo... Tam tebe ni, a ne user posted image

(odgovor članu netopirček)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
18.2.2011 7:48:22   
lina10
Javljam se v petek11.2.2011 se je ob 11:35 rodila Katja 47cm in 2210g, ob 11:36 pa Špela 49 cm in 2630g. Včeraj smo prišli domov in se lepo privajamo
moram reči da imam zelo malo svojega mleka in dodajam,ker mi je prve dni kri tekla iz bradavic in sem mleko stran zlivala, sedaj pa ne vem s čim bi si proizvodnjo mleka povečala.
Imam povečan pritiak in hemoglobina samo 80,tako da komaj živim imela sem pri CR izgube krvi 1300ml in mi niso dali transfuzije sedaj se bom pa morala sama krpati vsaj dva meseca da pridem k sebi, ke rse počutim kot izžeta cunja. Nad osebjem pa nimam nobenih pripomb sploh nad sestrami na oddelku A v LJ. porodnišnici res so bili zlati glede vsega.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
18.2.2011 7:54:57   
naja17
Ooooo lina10, smo te čakali in navijali zate user posted image user posted image user posted image ...

Iskrene čestitke za Katjo in Špelo user posted image user posted image - sta bili pa pravi dečvi...

Upam, da se ti porihtaš... Za mleko pač spij čim več vode in pa njiju na joške, mislim da druge ni... Ti pa sok rdeče pese in take zadeve... Upam, da imaš kaj pomoči za user posted image user posted image ...

Ful vesela za vas user posted image ...

A na FBju si? A lahko javim na FB tole novičko?

Smo ugotovile, da niti ena nima tvoje cifre, da bi ble na tekočem user posted image ...

< Sporočilo je popravil naja17 -- 18.2.2011 7:55:30 >

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
18.2.2011 7:57:58   
tarikata
čestitke lina za dve zdravi user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
18.2.2011 8:59:31   
nina42
Čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tarikata)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?