|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2011 - 2.del
31.1.2011 9:51:03   
tanjusi
Danes sem takkooooo utrujena, da se mi tudi tipkati ne da. Pa še na telovadbo gre sedajle, da bom za čisto fuč.

Pridnauser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
31.1.2011 9:56:04   
Akilene
Po zdravem zajtrku sem šla k sosedi na kavo in ji pojedla skodelico napolitank, ma sm smotana...Bomo zgleda danes kar večinoma ostanke glodali...tudi pri nas, goveja juha, meso iz juhe, restan krompir, solata, mogoče puding...Jutri me čaka Dan odrekanja, ker imam v sredo ginekologa in zopet soočenje s tehtnico. Me pa res jezi to, ker se mi presnova v nosečnosti popolnoma obrne. Drugače namreč lahko pojem VSE in se ne redim, a sedaj...groza, komaj čakam, da bo konec nosečnosti in se bom POŠTENO najedla. Do sitega.

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
31.1.2011 10:11:33   
Poli_H
Jutro souser posted image ,
mi2 sma bla pa tak pridna cel vikend, skitala, zbrusla, prebarvala sobico, jo okrasila, danes začnema pohištvo postavljat... user posted image  komaj čakam da bo fertig, pol pa res lahko grem rodit user posted image

mija75 meni je moj včeraj rekel da smrčim, pa sem mu zabrusla da ne verjamem, pa da me naj posname user posted image  Smrčim samo ko sem prehlajena, kar pa zdaj nisem. Očitno pa bi lahko imel prav, samo mu tega ne bom povedala user posted image  Pa naj bo, naj še moški vidijo kak je to fajn, ko ti nekdo na uho žaga user posted image

mama123 jaz pijem oring dozo Mg, bom pa nehala naslednji teden, ker dopolnim 36.teden, pa se lahko akcija začne user posted image

Zdaj šibam v službo po pole, da končno nesem na CSD (je danes zadnji dan), potem grem do G. dat kri za hepatitis B, pa naročit se na CTG v P...popoldan pa dalje delovna akcija...

Pridne bodite punce, če ima katera pa pregled, pa srečno!

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
31.1.2011 10:25:05   
Lun1ca
Jaz sem tudi začela smrčat ja.. že kak mesec to pridno počnem user posted image
Jaz sklepam, da je to od tega, ker se kao v nosečnosti odebeli nosna sluznica in je slabši prehod. Tak nekak... user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
31.1.2011 10:30:48   
mija75

hvala punce....ste me potolažle user posted image . Čeprav se meni moj kar smili, ga že prekašam v smrčanju. Še bolj me je groza v porodnišnici. Uboge moje sostanovalke user posted image .

mama123 - jaz MG ne pijem, mogoče sem spila 8 tbl v celi nosečnosti, zdaj pa ne, ker mi je ogaben. Če nimam krčev, ga ne rabim pit - tako mi je bilo rečeno. Krčev nimam, neboleče otrdevanje je pa normalna stvar za ta čas nosečnosti.

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
31.1.2011 10:33:58   
Heilie
Dobro jutro oz. dober dan user posted image

Sem zjutraj malo nadoknadila nespanje ponoči.

Mg jaz tudi pijem, ker drugače mi tako otrdeva, da je jooj.

Drugače me pa zanima, kako je s temi odločbami iz CSD user posted image

Jaz sem dobila, da se odobri tisti paket pač. Nič pa še nisem dobila za porodniško, ki jo nastopim 9.2.2011..a bi to tudi že mogla dobiti? Moram kaj klicati? A sploh kaj dobimo al kako?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
31.1.2011 10:36:54   
maja1985
Jaz več ne pijem magnezija ... zdej smo že itak tak daleč, da tud če se začne, ni panike.

Smrčim ... hmmm, glede na to, da sem prehlajena, verjetno ja user posted image Ampak moj tud, tak da ni panike user posted image

Uh, si ne predstavljam, da bi šla na telovadbo ... mislim, da imam zadost telovadbe, ko grem ene 5x na dan gor pa dol po stopnicah v drugo nadstropje user posted image

Zdajle se pa spravljam počasi v trgovino ... je treba Mercator pike izkoristit, da ne bodo propadle, potem pa tako že po Aljaža v šolo in naredit kosilo. Po kosilu grem pa malo spat.

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
31.1.2011 10:46:53   
mija75
IZVIRNO SPOROČILO: Heilie

Drugače me pa zanima, kako je s temi odločbami iz CSD user posted image

Jaz sem dobila, da se odobri tisti paket pač. Nič pa še nisem dobila za porodniško, ki jo nastopim 9.2.2011..a bi to tudi že mogla dobiti? Moram kaj klicati? A sploh kaj dobimo al kako?

Jaz sem vlogo dala 17.1. za denar in porodniško in že v treh dneh dobila odločbo za paket in porodniško (prvih 105 dni). Nastop porodniške imam 5.2.2011.

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
31.1.2011 11:36:33   
mama123
o jaz pa začnem z porodniško komaj 02.03,denar za paket še pa tud nimam nakazan-mislim da bo 18.02

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
31.1.2011 11:56:33   
Poli_H
Novičke iz CSD - tiste, ki smo oddale vloge v januarju, dobimo denar za paket nakazan 11.2. user posted image  Lep datum user posted image

(odgovor članu mama123)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
31.1.2011 12:27:43   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Danes sem takkooooo utrujena, da se mi tudi tipkati ne da. Pa še na telovadbo gre sedajle, da bom za čisto fuč.

Pridnauser posted image

Evo sm že nazaj, direkt za na kavč user posted image

Jaz sem papirje za CSD oddala 12.1. pa še do danes nisem dobila nobene odločbe in nič. Katastrofa!

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
31.1.2011 15:00:52   
tinkapobalinka
Oj marčevke!

discoamela, moj bebač je očitno tako zvit, da ima nogice na levi strani, ker npr. ponoči, ko se vležem na levi bok, takoj začne ful brcati, vse dokler se ne obrnem na desnega... Tako da lahko spim samo na levem boku... Drugače pa tudi roke steguje, pa se odriva levo in desno, ma ni da ni. Prav celi trebuh se premika levo desnouser posted image  Izjava tvojega sina pa je sdefinitivno izjava mesecauser posted image user posted image user posted image  Že dolgo se nisem tako nasmejala... Si pa zelo napisala to glede vajinega odnova; le neguj to še naprej! Pa tudi meni so ob tem branju stopile solze v oči...

akilene, tudi jaz nič kaj seksi perila ne kupujem; vodi me načelo samo da je udobnouser posted image  V mladih letih pa ni da ni česar ni bilo v mojem predaluuser posted image

mama123, jaz še vedno pijem magnezij; bom na naslednjem pregledu malo povprašala glede tega...

Lun1ca, katere blazinice za dojenje pa imaš?? Jaz sem kupila bombažne in so mi krasne... Pralne seveda... Upam, da se bodo tudi po porodu tako izkazale...

Današnje kosilo: špageti bolognese in zelena solata...

Jutri kosilo: sarma iz zmrzovalnikauser posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
31.1.2011 15:04:14   
Sitnoba
CSD jaz vam bi kar svetovala, da če je že nekaj časa od kar ste oddale da malo povprašate kaj je na stvari - kar telefonsko..da jih malo spomnete :D

sobica mi imamo tudi 2 oranžni steni, pa 2 rumeni :D upam, da se bo otroček tako fajn počutu kot se da jaz notri :D

Čeprav imamo vse pripravljeno....hmmm JAZ NISEM ŠE!!!!!!!!!!!!user posted image

Večina vas piše, da samo čakate 37. teden potem pa....

Mene pa kar panika grabi glede poroda in bivanja v porodnišnici z bebačem in potem vsega.....
Tako da si niti ne dovolim sploh o čem razmišljat....

Grem malo psa in sebe preluftat ..bodo lepše misli user posted image

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
31.1.2011 15:23:42   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: mija75

jutro punce!

MEne pa nekaj zanima. Tale zadnji teden sem začela smrčat user posted image in to tako, da se še jaz slišim in zbudim. Predvidevam, da je to zaradi nosečnosti in da po porodu izzveni. A je imela ali pa ima katera podobne izkušnje?

Zadnjič sem prebrala, da nosečnice občutno več smrčijo.
In ja, tud moj je zanč pobegnu in šel v dnevno spat. Jst pa še dodatno prehlajena...in pol kako se je to slišalo...ko en star zariban traktor sem po moje smrčala, sej ni čudno da ni mogel spat user posted image user posted image user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
31.1.2011 15:26:42   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Poli_H

Novičke iz CSD - tiste, ki smo oddale vloge v januarju, dobimo denar za paket nakazan 11.2. user posted image  Lep datum user posted image

super. user posted image glih ko nastopim porodniško user posted image

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
31.1.2011 16:25:53   
discoamela
Pregled je bil super user posted image  sem prav vesela...tisti hemoglobin 117... ampak je rekla da je ok. UZ super, vse ustreza.. je pa baje malo bolj velik otrok...oz bo. Pa na glavo smo se obrnili!!!!!!! Jeeeeej!!!user posted image  user posted image  Tako se uboga mamo, vidiš... hehe... se je splačalo bit kuža zadnji mesec...torej leži tako, da je na levi strani hrbet (pol mesec) in na desni ima roke in noge, zato tam čutim ful vsega, na levi pa malo nič... je rekla, da je precej nizko že in čaka da pride ven...moram počivat in nič kaj preveč se obremenjevat ali naprezat, ker baje bo lahko tudi prej...pa ne no. Vsaj ne do 16.2., da izpit naredim...user posted image  pol mi je pravila o enem primeru pred kratkim pri nas, ko je gospa rodila doma - pok, šla voda, nato v 2 iztisih otrok ven user posted image ...
No, potem je nekaj zagledala user posted image  in rekla, ooo ti si pa pravi fantina .. tako da zdaj je skoraj 100% - imeli bomo še enega fantka...!
Vzela mi je tudi bris user posted image  nisem vedla, da tudi iz tiste ta druge luknje.... mi ni bilo lih prijetno no, verjetno bolj zato ker me je presenetila...Naslednji pregled na valentinovo 14.2.2011.

Po merah, ki jih je izračunala je težek okoli 2600, nekaj je govorila tudi o velikem premeru glavice, ma ni vpisano nič od tega...no..kakorkoli. Ven bo moral na tak ali drugačen način...ne bom se sekirala glede tega..

Zdej se grem naprej učit, pa počivat na levi bok (baje mu tako najbolj paše, da lahko pol na desni miga).  Tej braxtoni pa so baje v redu, naj samo redno spremljam, če bi bili prepogosti ali se stopnjevali, potem pa kar pozorno saj je lahko že to to...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
31.1.2011 17:05:02   
Akilene
discoamela - lepe novice, čestitamuser posted image

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu discoamela)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
31.1.2011 18:54:29   
rožica86
Pozdravljene...

Tudi mene zadnje dni kr ornk dajejo tele lažni popadki, sam, men so kr mal boleči, oz. mi je zelo zelo nelagodno takrat, zato sem začela spet jemat Magnesol... Upam, da bo kaj bolje...
Drugač pa, danes je konec moje bolniške in se začne dopust... star in 10 dni novega, jupi jupi...
Sobica bo do konca tedna zrihtana, pol pa začnem prat cujnce, namreč jih še nisem, ker nimam prostora, da bi jih potem odložila, konec tedna pa dobim previjalno in omarico za v sobo, pa bom to delala... Se mi zdi, da je še čisto dovolj časa da to naredim, saj imam rok šele 27. marca...user posted image UPAM...

Fajn se mejte... user posted image

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
1.2.2011 6:47:25   
Lun1ca
CSD vedno nakazuje ta denar za paket okoli 12. v mesecu oz. približno takrat ko se nakazuje tudi otroški dodatek in menda tudi štipendije. Tak da brez skrbi niso nič pozabli na nas user posted image No če ste le odločbo kar se pakera tiče dobile.

tinkapobalinka uporabljam Tosamine ali pa Babylove blazinice za enkratno uporabo. Teh pralnih mi ni za met, ker bi jih mogla nardit kar celo zalogo se mi zdi, namreč včasih moram že zdaj menjat večkrat na dan, kaj šele bo. Perem pa tudi ne vsak dan user posted image Pa lažje mi je da pol vržem vstran pa je.. zaenkrat user posted image

Drugače pa se je tisti moj kašelj prelevil včeraj v pravo virozo. Kmalu se mi je zabil nos, potem pa še 38 vročine. No za pikico na i je zvečer dobil vročino še moj in zdaj oba kašljama, smrkama in švicama user posted image Zdaj sm načeloma še kr ok, drugače pa sem čist povožena in komaj hodim okoli user posted image Tak zdaj pa nazaj v posteljo, pa da se hitro pozdravim..
Aja sumim pa še to, da sma tole fasala oba v porodnišnici v četrtek.. namreč v petek zvečer sem jaz začela kašljat, moj pa smrkat in iz dneva v dan oba slabše..

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu rožica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
1.2.2011 7:40:46   
Akilene
Dobro jutro,

Lun1ca - o, to pa ni luštno, da si zbolela, pa še vročino imaš. Mogoče bi bilo dobro, da se greš pokazat k zdravniku? Kašelj zna bit kar zahrbten...

rožica86 - lep začetek dopusta ti želim in veliko užitkov ob pripravah

magnezij - ne pijem več...nadomestila s čajem iz malinovih listov (1x na dan, od naslednjega tedna bom 2x na dan)

hrana danes - glede na jutrišnje tehtanje bom morala jest minimalno, ampak kosilala pa že bom: opečeni piščančji zrezki, rizi-bizi, solata

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
1.2.2011 8:53:47   
SaMaa
Dobro jutro,

danes pa pregled in testiranje na streptokok (pa bom lažja za 50 EUR:) ).

Magnezol: kadar me ful boli trebuh ali pa mi začne na polno otrdevat, vzamem eno tableto.

Železo: danes vprašam G, kaj mi priporoča oziroma ali mi bo kaj predpisala ali grem v lastno nabavo.

Kosilo danes: na srečo je mami skuhala en pisker jote in sva jo bila deležna tudi mi2, tak da danes nimam skrbi kaj skuhati.

CSD nič še nisem dobila, čakam poštarja, potem pa pokličem, da vidim kaj zaboga sanjajo.

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
1.2.2011 8:53:51   
naja17
Evo, tretji stroj cotic opran, 2 zlikana (včeraj, da nau kake pomote, sem pa umrla, trebuh čist trd, stopala pekoča, počivala vmes pa ne bi user posted image ), še en stroj za oprat čaka, pol moram pa še posteljnino... V bistvu mi mal prostora primanjkuje user posted image ... Če bo pa pupa, bom mela pa pol še ful dela, ker mam v treh škatlah še ful roza cotic user posted image ... Pa kako so tini mini kjut user posted image ....

Dones bo pa tako na izi kosilo, k morva kruh pojest, moj si je zaželu kuj hrenovke, tko da to bo to user posted image ...

Ufff, tole masiranje presredka, mi ni baš prijetno, dobla občutek, da nisem lih tuk prožna user posted image in se bojim, da bo hudič... Čaj sem pa včeri pozabla spit, ga moram nekam na dnevni red dat, k nisem lih ljubitelj čajev... In Akilene ti že po 2 skodelci? Uff, to se jest moram prpravt... Aja, pa magnesol še kr pijem, bom po moje kr do konca, tko k tanjusi, ker itak kuj eno na dan spijem, k mi trebuh otrdi user posted image

CSD - jaz mam vse poštiman, poslali so po 2 dneh vse papirje, februarja je rekla, da bo nakazano...

< Sporočilo je popravil naja17 -- 1.2.2011 8:55:34 >

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
1.2.2011 9:01:17   
tanjusi
Dobro jutro!user posted image
Sem vstala in napol v komi skuhala kavo, zdaj pa sedim pred tv srkam kavo .... Pa noben me ne gnjavi , otroke sem spravila v šolo , možek je šel spat iz nočne, tak da počasi bom že nardila karje treba, pač kosilo , pa malo da pospravim po hiši , ker ne morem gledat bombe v hiši user posted image ..
Drugače pa ene bote mele dve tri kontrole med tem ko bom jaz čakala na ta drugo ...
Sem malo brala in tudi ni panike, pozoren je treba bit le na to če bi začelo ekstremno zatekanje, pa več kot 1kg na teden če se zredimo je sumljivo , ja pa če bi mala manj brcala bi blo sumljivo ...
Tak da mogoče pa še celo zdržim 14 dni do kontrole user posted image , vsem ki imate pa kontrolo pa vso srečo!

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
1.2.2011 9:36:17   
5ra8

user posted image

user posted image  

01.02 - SaMaa
02.02 - Akilene , Vanček*, mija75
03.02 - 5ra8 + testiranje streptokok
04.02 - Lun1ca
07.02 - Naja17
10.02 - maja1985, Heilie + testiranje streptokok
09.02 - nelikaa, *piškotek*, Poli_H
10.02 - Heilie
14.02 - *Ninočka*, discoamela
16.02 - tanjusi + testiranje streptokok
21.02 - Sitnoba

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.02 - lina10

? - slama

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
1.2.2011 10:30:01   
*Ninočka*
Dobro jutro,

tudi jaz se pridružujem klubu: Spim manjuser posted image ....za mano že dve neprespani noči. Tak po 15, 30 min pa spet auf. Danes pa me še kolki bolijo za znoret. Mi očitno včerajšnja telovadba ni pasala. Bom morala začet obiskovati samo sprostitvene vaje.

Lun1ca - mene je kašelj matral ene 14 dni nazaj in je bilo res grozno. Na momente se mi je zdelo, da mi bo voda zdaj zdaj odtekla od vsega tistega pritiska. Pojdi si v Sanolbaor po naravni sirup iz smrekovih vršičkov. Meni je bilo po tem res bolje.

S pitjem čaja in masiranjem presredka bom začela nekje čez dva tedna. Se mi zdi, da kar odlašamuser posted image Drugače pa mi je moj včeraj namontiral previjalno mizo. Tako, da danes pospravim, poslikam in na FB našopam s fotkami.

Lepo bodite....

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.