discoamela
|
mene pa zanima če vas brcajo na obeh straneh enakomerno?? mene namreč v desno full intenzivno -vsak dan, skozi no.. leva stran pa tako, občasno, pa odvisno kako ležim, ampak ne nujno vsak dan...pa načeloma imam na desni strani njegovo glavo in roke, na levi pa nogice...sicer si niti ne predstavljam kako je dejansko, ker nisem imela UZ od 22.11. ko sem šla na 3d, tako da le ugibam...ampak se mi zdi čudno... prvi sin je brcal nekako enakomerno v obe smeri oz potem proti koncu v mehur in pod prsnim košem... komaj čakam ponedeljek in pregled ter dolgo pričakovani UZ!! upam da bo vse ok..te dni me samo skrbi kako bo, če je vse ok, če bo porod ok, če bo po porodu zdrav, glede na vse te viroze v vrtcu, katerih smo deležni v januarju... Danes je bolj miren, ampak teh 10 sklopov gibov sem že naštela (pa je tudi moj ponoči kar precej aktiven).. je pa prav da spremljamo..ko se malo preveč umiri, pa prekontroliram za vsak slučaj še prek angelsound (god bless AS!) Mi pa imamo burjo...nas bo vsak cajt odneslo... ta malega sem prav držala za roko medtem ko sva šla na trening...ok, gledam preveč risank, ampak res sem bila v strahu, da ga bo kakšen sunek vsak cajt zvrnil, pa mi reče: mami ne se bat, tebe ne more odnest ker si debela ker imaš bratca, mene pa ne more ker imam mišice.... ma skozi se mu smejim, kakšne meče .. samo njemu sem lahko hvaležna, da sem preživela lanskoletno izgubo... pa sem razmišljala...4letnik in tako pameten, izbere besede, ki te bodo spravile v dobro voljo in točno ve, kaj te sme in kaj ne sme vprašat v določenem momentu, starejše osebe - ki naj bi ti znale svetovati in ti pomagati, pa so se izkazale za tahujše sovražnike, ki so še posipale sol na rano... no, hvala bogu imam jaz v svojem sinu zaveznika in prijatelja in upam da ostane tak in najin odnos tudi...ok dosti zdej, ker hormoni so udarili v oči in bom vsak cajt začela cmizdrit... grem bit "nadzornik" možu- sestavlja omaro iz ikee..smo šli včeraj v Villese in dobili eno super za 69€, rabimo za "šok sobo", da bo vsaj zgledalo pospravljeno.. če se bo izkazala kot dobra, gremo kupit naslednji teden še eno za zgornji štuk - teh neumnosti se je nabralo ma polna bajta...in VSE nujno rabimo .. pol pa v Ikei vidim še en miljon stvari, ki jih rabim in vse poceni...aaaaa...
|