|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2011 - 2.del
28.1.2011 8:48:15   
Lun1ca
Jaz sem že enkrat nekje vmes sicer omenla, samo se itak spregleda in pozabi
We are sorry... rešite s pritiskom na tipko backspace, skopirate besedilo ki ste ga napisale, zaprete okno in potem ponovno odgovorite oz. v novo okence prilepite besedilo.

Jaz sem tudi bla prej malo šokirana ko pogledam skoz okno še cela zalimana, pa vidim vse belo veni user posted image Namesto da bi bil kak sonček in toplo, da bi lahko šla malo na zrak.. zdaj pa tak user posted image
mmmm bi jaz tudi kake napolitanke z veseljem zmazala user posted image

Mi smo pa začeli štet otročkove gibe in risat križce v razpredelnico user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
28.1.2011 9:20:08   
Akilene
Lun1 ca - kakšno razpredelnico imaš to? Bi jo delila z nami siromaki, ki je nimamo?user posted image

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
28.1.2011 10:37:05   
Lun1ca
Hehe jaz sem jo sicer dobila pri G, vendar mam še eno čisto enako na mailu ko si jo je kolegica nardila sama. Bom poiskala pa prilepla user posted image Si komot sprintate..

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
28.1.2011 10:49:26   
Lun1ca
Evo jo

user posted image

V prvem delu tam ko ni ure se ob vsakem gibanju otroka označi križec.
Ko je pa po desetem gibanju stolpec poln, pa označiote spodaj ob kateri uri ste zaznalni deseto plodovo gibanje. Več ko 10 gibov ni potrebno označevat. Če en dan zapored ne čutite otrokovega gibanja vsaj desetkrat, se je treba isti dan oglasit pri svoje G oz. v P.

Ko kliknete na link oz. slikico zgodaj in vam jo odpre, kliknite na sliko z desnim gumbkom miške ter klikni kopiraj (ctr+p) - odpri Word in daj prilepi (ctr+v). Komot si date 2 tabeli na en A4 format in sprintate. user posted image Upam da bo šlo..

< Sporočilo je popravil Lun1ca -- 28.1.2011 10:51:16 >

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
28.1.2011 11:18:18   
nina42
IZVIRNO SPOROČILO: Poli_H

Jutro punce,
pa je peeeeetek user posted image . Včeraj mi je en šofer iz MK prinesel darilo od svatoštiniti (moževa familija) - 2 kompleta posteljnine za user posted image  user posted image user posted image user posted image . Vsebuje čisto tanki pojšterček, pa odejo, pa napenjalna rjuha, pa obroba pri glavi, pri nogah, pa po celih straneh user posted image  In je tooooolk kjut! Pa mi povejo, da 1 komplet stane samo 25 €. HB da se še da kaj poceni dobit. Jutri barvama sobico, v nedeljo jo postavljama, potem pa pofotkam, pa dam slikce na FB. Končno user posted image
Čakam da se absorbira Legofer, navalim na čokolino, potem pa šibam na sodišče raziskovat kaj se dogaja z mojo tožbo proti bivšemu delodajalu. Mater se devajo! Na delovno sodišče sem vložla tožbo septembra 09, res so takoj meni v prid razsodili (dolžen mi je zadnji 2 plači), postalo pravnomočno decembra 09. Potem pa predlog za izvršbo na okrajno sodišče dan februarja 10, postala izvršba pravnomočna šele 13.10.10, 18.10. pa je on zaprl zadnji TRR!!! In od takrat ni ne duha ne sluha o nadaljevanju izvršbe ali o evrčkih... user posted image  Toliko o tem, koliko smo delavci zaščiteni in bla bla bla. Tako da zdaj imam čas, pa grem gnjavit na sodišče, kaj dogaja... Upam da mi bodo sploh kaj povedali (po moji logiki mi morejo...)
Potem pa še v službo po pole za CSD, na CSD, pa v trgovino po Dormeo jogi za user posted image . Pa domov kuhat, pa bo dneva skor konc.
Mater hitro minevajo dnevi. Sem mislila, da ko bom doma, da mi bo dolgčas... NO WAY! user posted image  Zdaj razumem penzioniste, zakaj nikoli nimajo časa user posted image
Jutri zvečer pa me moj pelje na ples user posted image . Da še izkoristiva fraj dneve user posted image

Pridne bodite user posted image

Ah...user posted image to imaš na Okrajnem v MB? Edino kar bo delovalo je, da na predsednico sodišča nasloviš Nadzorstveno pritožbo (in jo v vednost pošlješ tudi Ministrstvu za pravosodje) ker ti je kršena pravica do sojenja brez odlašanja, drugače boš še par let čakala, da zmigajo riti user posted image

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
28.1.2011 11:28:25   
Akilene
Lun1 ca - super, hvala ti!!

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
28.1.2011 11:49:24   
tinkapobalinka
user posted image En mrzel pozdrav od mene...

Brrrrrrrr je danes hladno; ma kje je že pomladuser posted image

Lun1ca, kako si danes?? Izcedek še vedno prisoten??

naja17, jaz sem si danes ponoči privoščila taščin marmorni kolačuser posted image  Bogami paše.... Si je v tem našem stanju treba privoščiti

Hvala za tabelico za beleženje gibov; jaz zaenkrat nimam težav s tem, ker bebica miga ama celi dan, res... Bo to en razgrajačekuser posted image

Poli_H, glede sodišča se strinjam z nino42...

Papa

Danes kuham musako in zelena solata bo še zraven... Mljask, sem že lačna...

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
28.1.2011 12:14:07   
Lun1ca
tinkapobalinka ne oz. še čist mičkeno, tak da bo zgleda kul. Pa sej ni čuda, da sm zakrvavela, če so mi tak vrtali po moji "kolegici" not cel dan user posted image

Drugače pa to tabelo naj bi vsaka dobila pri svojem G okoli 35. tedna in potem označevala gibe.

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu tinkapobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
28.1.2011 18:49:50   
naja17
Jest sem si sprintala tole lunca, ampak nisem jest za to, sej ga čutim, da mrda vornk, v večini me ponoči nabija, tko da po moje nima kej bit... G mi tudi ni omenil štetja, me pa vedno vpraša, če gibe čutim, tko da nam še okrog tega nervozna...

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
28.1.2011 19:35:10   
Lun1ca
Mogoče boš pa dobila na naslednjem pregledu. Mogoče pa sploh ne.user posted image
Gre se zato, da je pač otrok vedno večji in posteljica vedno težje opravlja svojo nalogo in če bi blo kaj narobe s posteljico se otrok ne bi več toliko gibal, ker ne bi dobival dovolj hrane in kisika in vsega ostalega za življenje in tako lahko potem kao preprečiš najhujše.

Sicer, če itak veš da je otrok ful aktiven in te skos nekaj žoka, potem neko štetje ni potrebno. Mene so do zdaj npr. vedno samo vprašali če čutim gibe, zdaj pa sem dobla ta list oz. tabelo (še predno sem prišla not do Gja) od sestre z vsemi ostalimi napotnicami za porod, CTG, ostalimi izvidi in (pazi to) navodili za konec nosečnosti.
Jaz beležim samo zaradi tega, ker ne vem ali bom mogla na naslednjem pregledu tabelo pokazat ali ne. Zaenkrat je namreč otroček zelo aktiven in tudi močno žokne. user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
28.1.2011 20:29:03   
discoamela
mene pa zanima če vas user posted image  brcajo na obeh straneh enakomerno?? mene namreč v desno full intenzivno -vsak dan, skozi no.. leva stran pa tako, občasno, pa odvisno kako ležim, ampak ne nujno vsak dan...pa načeloma imam na desni strani njegovo glavo in roke, na levi pa nogice...sicer si niti ne predstavljam kako je dejansko, ker nisem imela UZ od 22.11. ko sem šla na 3d, tako da le ugibam...ampak se mi zdi čudno... prvi sin je brcal nekako enakomerno v obe smeri oz potem proti koncu v mehur in pod prsnim košem... komaj čakam ponedeljek in pregled ter dolgo pričakovani UZ!! upam da bo vse ok..te dni me samo skrbi kako bo, če je vse ok, če bo porod ok, če  bo po porodu zdrav, glede na vse te viroze v vrtcu, katerih smo deležni v januarju...user posted image  

Danes je bolj miren, ampak teh 10 sklopov gibov sem že naštela (pa je tudi moj ponoči kar precej aktiven).. je pa prav da spremljamo..ko se malo preveč umiri, pa prekontroliram za vsak slučaj še prek angelsound (god bless AS!)

Mi pa imamo burjo...nas bo vsak cajt odneslo...user posted image  ta malega sem prav držala za roko medtem ko sva šla na trening...ok, gledam preveč risank, ampak res sem bila v strahu, da ga bo kakšen sunek vsak cajt zvrnil, pa mi reče: mami ne se bat, tebe ne more odnest ker si debela ker imaš bratca, mene pa ne more ker imam mišice.... user posted image user posted image  ma skozi se mu smejim, kakšne meče .. samo njemu sem lahko hvaležna, da sem preživela lanskoletno izgubo... pa sem razmišljala...4letnik in tako pameten, izbere besede, ki te bodo spravile v dobro voljo in točno ve, kaj te sme in kaj ne sme vprašat v določenem momentu, starejše osebe - ki naj bi ti znale svetovati in ti pomagati, pa so se izkazale za tahujše sovražnike, ki so še posipale sol na rano... no, hvala bogu imam jaz v svojem sinu zaveznika in prijatelja in upam da ostane tak in najin odnos tudi...ok dosti zdej, ker hormoni so udarili v oči in bom vsak cajt začela cmizdrit... user posted image

grem bit "nadzornik" možu-  sestavlja omaro iz ikee..smo šli včeraj  v Villese in dobili eno super za 69€, rabimo za "šok sobo", da bo vsaj zgledalo pospravljeno..user posted image  če se bo izkazala kot dobra, gremo kupit naslednji teden še eno za zgornji štuk - teh neumnosti se je nabralo ma polna bajta...in VSE nujno rabimo .. pol pa v Ikei vidim še en miljon stvari, ki jih rabim in vse poceni...aaaaa...

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
29.1.2011 7:04:46   
naja17
Jutro...

Evo, z izjemo lulanja, prespala noč user posted image ... Dones pa pranje cotic, po zaslugi prjatlc, ene 3-4 stroje user posted image ... Popoldne mava obiske, zvečer greva na obisk, nek vmes moram neki skuhat, bom vidla kake želje ma moj, če bi blo po moje, bi bil tko krompir pa meso user posted image ...

lunca - dvomim, da tole pri nas dajejo, mislim tale list, še nobena nikol ni omenjala, sem šele tu zvedla za štetje
discoamela - moje dete tko leži nekak čist na desno, na levi kot, da ni nič, me nikol sploh tam ne tovče user posted image
Pa user posted image za malega, viš kak te zna potolažit user posted image ... Jaz sem mela lih tamauga na obisku iz Sarajeva, je bil en dan na vašem koncu, mu sploh ni šlo v račun kako piha user posted image ...

(odgovor članu discoamela)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
29.1.2011 8:36:42   
vipercat
lepo pozdravljene

najprej naj se opravičim, ker vam vdiram v debato user posted image . drugače spadam med februarčice imam pa samo eno vprašanje. doma imamo enega fantiča (starega 3,5 let), sedaj pa pričakujemo punčko. zanima me, če je med vami kakšna z ravno obratno situacijo (da že ima punco in sedaj pričakuje fantka), ker imam ogromno oblačil in obutve, ki bi jih z veseljem zamennjala. če je katera za, mi prosim piši na zs, pa se bomo dogovorile bol podrobno

hvala in lepo nosečnost še naprej

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
29.1.2011 10:29:56   
SaMaa
Helo,

naja17 veliko užitkov pri pranju cunjic user posted image  meni se tudi že drugi stroj pere, ampak posteljnine.

Naš otrok je nazadnje ležal tako, da je imel na moji levi strani hrbet, na desni pa rokice in pod prsmi nogice. In ko se preteguje prav čutim in vidim, kako se mi naredi izboklina na desni strani trebuha. Je pa tole brcanje in raztegovanje v zadnjem tednu zelo intenzivno, na trenutke kar malo boleče. Ravno danes me je za dobro jutro fajn pod rebra brcnil, da se mi je kar zameglilo pred očmi od bolečine.

Nič sedajle pa šibava v trgovino, potem pa naredim za kosilo home made pico- mnjamiii user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
29.1.2011 10:59:33   
Akilene
Ojla,

jaz pa sem si za danes popoldan namislila nakupovanje zame - oblačila za po poroduuser posted image  in sicer kakšno lepo spalno srajčko, spodnje perilo, haljo...skratka ta oblačila, ki jih nosim sedaj bodo šla samo še v kanto za smeti, tako sem jih naveličana...pa še vse sem zaflekala po ogormnem trebušnem deluuser posted image

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
29.1.2011 11:04:03   
discoamela
mi pa danes ribe.... moram sama očistit user posted image , sem pozabila včeraj rečt prodajalki, če mi jih očisti..ko sem prišla domov pa šok...ojej, pozabla...user posted image  in zdaj sploh ne vem kako bom, ker se mi tako gnjusiii to čiščenje...user posted image

A pol je možno, da tudi moj user posted image  leži tako nekako ker tle desno pod rebri je včasih tak direndaj, da se mi zdi kot da me z rokami in z nogami brca .. no še 2x prespim in bom vedla user posted image  komaj čakam!!!!!!

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
29.1.2011 12:04:32   
tanjusi
Ja Discoamella moja punca je tudi v večini na desni , mi je ginekologinja potrdila in to že kar nekaj časa ...
Akilene , kak ti je fajn , jaz bom po moje vse v koš vrgla ko ne bom več potrebovala , uničila sem že dve trenerke spodnji del , pa glede na to da sem večinoma doma to sploh ni čudno ...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu discoamela)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
29.1.2011 12:38:50   
Akilene
tanjusi - ravnokar sem po kosilu in zbiram moči, da se pripravim za vožnjo do Velenja in nakupovanje...uf, bo težka, že zdaj me bolijo nogeuser posted image ...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
29.1.2011 13:18:52   
tanjusi
Ja Akilene to pa te tudi razumem...največja muka ...obisk trgovine user posted image

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
29.1.2011 16:53:39   
Akilene
Sem nazaj..kupila pižamo, par spodnjih majčk&gatk, nič sexy, vse praktično...pol pa še McDonalds na Cool pito...o bi še kar eno...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
29.1.2011 17:00:56   
tanjusi
Sem nazaj..kupila pižamo, par spodnjih majčk&gatk, nič sexy, vse praktično...pol pa še McDonalds na Cool pito...o bi še kar eno...

Kje si to kupovala HM , CA ? jA MC DONALDS .... ne delaj luštov ...
Jaz pa malo sem pospravila po hiši ,pa perilo oprala , zdajle pa študiram al naj grem likat ali knjigo brat ... Mam eno zelo lepo knjigo ,romantično o nastanku Tadž Mahala , pa me kar vleče, tako da ne vem če ne bo likanje počakalo user posted image

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
29.1.2011 18:14:51   
Akilene
To knjigo pa sem tudi jaz brala, res je lepa...naslov sem že pozabila. Drugače pa...v C&A sem dobila spalno srajčko za 9 evrov, v H&M nosečniško spodnjo majico za 3 evre in trojne gatke za 8 evrov, pa v NewYorkerju sem vzela še 2 majici, ki ju lahko nosim kot spodnji majici, obe skupaj 10 evrov. No in še kup revij za 10 evrov...zdaj pa v horizontalo...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
29.1.2011 20:08:59   
*Ninočka*
Hej,

evo tudi sama iz popoldanskega šopinga. In mi sploh ne paše več hodit po trgovinah, kot ne vem, pred mesecem dni. Prej pa je bil to tak moj hobi.user posted image Še sreča, da so vsi večji nakupi že opravljeni. Danes pa samo neka polica in špecerija.

Že samo sedenje v avtu me utrujauser posted image In ta teden sem spoznala tudi čare raztegovanja našega user posted image pod moja rebra. Sem mislila, da glede na to da nosim nizko, ne bo nekih brc v rebra....ampak zadnji teden vse bolj gor žoka. In to pod desno rebro...sicer je pa tudi moj očitno na desni strani. Na levi strani čutim kakšno brco/bokso le tu in tam. Na desni, pa res nastajajo prave bunke. Da je moj na momente čisto prestrašen. No, in danes ko sva šla v mesto, se mi je očitnouser posted image tak fajn namestil, da sem v avtu že skoraj ležala. Šele nekje po dobri uri se je malo premaknil, da sem lahko normalno sedela. Eh, pač čari nosečnosti.

Sem pa ravno včeraj malo pospravljala mojo omaro in gledam poletne majice (nosim številko XS) in ne morem verjet, da mi je bilo to kdaj prav. Da to dam zdaj gor, je cel trebuh zunajuser posted image

< Sporočilo je popravil *Ninočka* -- 29.1.2011 20:09:49 >

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
30.1.2011 7:46:30   
naja17
Dobro jutro v nedeljsko jutro...

Se vse še cartate z user posted image na toplem... Moj smrči, jaz pa ne morem več, tko da... user posted image

Danes... Nič spešl, južna pr tastu in tašči, prot večeru pa na pijačko, k je mela ena kolegica rojstni dan, tko da moram še v Mercator skočit po eno malenkost....

Cunce se še niso posušile, 2 stroja oprana, pa še 2 čakata, to sam cotic, pol moram pa še vse za pojstlco, to bom po moje kr drug teden... Včeri je svakinja še pojstlco prpelala, jo moram mal prebrisat, k je zdej stala ene par let... Likanja se pa prov že veselim user posted image ...

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
30.1.2011 8:42:38   
tanjusi
Moje spanje danes- zeelo slabo , sem spala v sinovi postelji, ker sva spalnico prebelila, najprej z nečim proti plesni in ni blo variante da spim v svoji postli ...ampak res moja postelja je zakon ...
Drgač pa vreme je smotano , sploh ni skozi okno za pogledat...
Oprano imam menda po ta večjem sem pa zaenkrat dobila samo 56 št. pa še tega se je nabralo ...
Ja pa jaz ne vem no pa nisem tehtnica , ponoči namesto da bi spala študiram a so uredu tiste cotke ko sem jih pripravila za iz bolnice, pa ime se ne morem odločit ... grozna sem user posted image
Ma nič lepo nedeljo vam želim ..

(a camus)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.