Klemy82
|
Hej, da se še tu malo pofočkam. Včeraj imeli pregled, vse ok, mali obrnjan na glavo, spal ko angelček. Drugače vse ok, dala kri za hemogolobin, v petek bojo izvidi pa itak, če kaj ni kul, pokličejo. edino kar je, moram malo več hodit... ker sem prišla tja čist zadihana (je treba peš malo v en klanček) in je G rekla, da če me ta klanček utrudi, sem pa res brez kondicije in da moram se malo več gibat, da ne bom šla brez kondicije rodit. Pffff, in to reče meni, ki celo nosečnost nekaj šibam okoli... je pa res, da sem par dni zdaj kar hitro brez sape, se čisto nič ne čudim, trebuh mi je ful zrastel, praktično prepone nimam več, vse me tišči okoli pljuč, pol nej pa globoko diham, ja. V nedeljo sem trebila solato, pa sem se morala dol vsest ... bomo videli, mogoče sem tudi malo slabokrvna, če bo kaj, me bodo itak poklicali, pa že zdaj en čas pijem železove tablete z vitaminom c za aktivne ženske in nosečnice od Sensilaba, no, kadar se spomnim pa prisilim... zakaj morajo bit te železove reči tako ogabne? NAslednji pregled 21.2