|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2011 - 2.del
27.1.2011 12:57:33   
Akilene
Če je kateri do branja - članek o zadnjem trimesečju nosečnosti...

http://www.abczdravja.si/pdf/07nov28.pdf

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
27.1.2011 14:29:48   
discoamela
evo jaz ravnokar iz LJ... sem imela izpit, 16.2.me čaka še en in pol konc.. vsaj upam .. čisto nič se me niso usmilili, čeprav sem komaj sedela tisto uro in pol.. a tamali je brcal kot zmešan...user posted image  pamet mamina!!! user posted image  mi je kao hotel pomagat, ma nisem ga dosti razumela... pa še tista dva mlada asistenta sta me skozi gledala nisem mogla niti za sekundo plonkat...user posted image  pa toliko lepih, mladih, nenosečih študentk okoli mene...NE... oni na "hvišno"... buahahaha..user posted image
mi je kar malo odleglo in pol sem skočila še do mc donald's - a in si privoščila en konkreten chicken menu.....mmmmmmmmm...primorke smo itak nore na mcdonalds ker ga nimamo in to nam je obvezen opravek ko pridemo v LJ - najprej zdrava hrana..user posted image  od vseh tistih mineštric in jot in rib prav paše za spremembo nekaj z majonezo in en kup E-ji..

zdaj pa grem po tamalega v vrtec in pol bova oba za urco zaspala ( če ni on že v vrtcu- kar ponavadi ne) . Danes je prav jokal ko sem ga tako zgodaj morala zbudit...meni pa je bilo itak težko ustat, ker sem se do polnoči učila, pol pa premetavala po postelji, da ja ne prespim (kljub 2 budilkam..).

Sem pa imela take sanje, to vam moram povedat: da se je tamali želel obrnit, pa sem videla da se je z nogico odrinil od moj trebuh in se je prav orisalo stopalce mikeno pa sem ga z roko nežno odrinila, ko češ, dej zdej odrini se in se fajn obrni...on je pa padel skupaj z mojim trebuhom dol v levo hlačnico user posted image  in ko sem ga dvignila, je bil tako leeeep dojenček!!! z rdečimi lički in zdrav...sem samo gledala če diha, ker vem da je prezgodaj rojen in bilo je vse super.. pa se mu je že mleko cedilo z ust ven ko se je nasmehnil...user posted image  ma tak cukrček je bil, res...sem se zbudila s tako lepim občutkom... če bo resnično porod tako enostaven, podpišem takoj za 10 takih user posted image
mama pravi, da je bolj povezano z izpitom in nekimi mojimi novimi projekti, kot s porodom/otrokom...ah... pa nič... upanje pa vselih ostane ne? :)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
27.1.2011 14:55:24   
tanjusi
Vse nekaj sanjate porode , jaz pa še nič, samo v prvi polovici nosečnosti sem sanjala ene grozne sanje v zvezi z porodom in jih ne morem pozabit..
user posted image

mAM pa drugače včasih take čudne sanje da groza , po moje res hormoni delajo ...
Discoamella pridna si da še izpite delaš , jaz jih ne bi mogla
user posted image
Po kosilu sem tak9o utrujena da navadno ni več kaj z mano ....

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu discoamela)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
27.1.2011 15:01:32   
Akilene
discoamela - lepe sanje...in pridna si, ja...in še en izpit v februarju? uf, vsaka čast---
Lun1ca - upam, da se nam čimprej javiš iz bolnice. Kako pa je šlo na pregledu rožice86?
tanjusi, tudi jaz sem po kosilu, utrujena do skrajnosti, a sem moža vseeno nahecala, da greva malo peš..prvo polovico nosečnosti sem morala zelo fejst počivat, sedaj pa, če en dan ne grem na zrak, sem kar živčna...

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
27.1.2011 15:04:10   
tanjusi
Lun1ca - upam, da se nam čimprej javiš iz bolnice. Kako pa je šlo na pregledu rožice86?

Akilene - Lunica se je javila na fb- vse je ok ...

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
27.1.2011 15:09:57   
tanjusi
Sprehodi pa ja user posted image ... pri nas je zima in mi je včeraj tako pasalo it na sprehod no in .... sem padla ... na kolena, tako da sem smotana , saj vem pa si ne upam , zato pa grejo kile gor user posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
27.1.2011 15:11:10   
tanjusi
user posted image

< Sporočilo je popravil tanjusi -- 27.1.2011 15:12:29 >

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
27.1.2011 15:11:49   
maja1985
Jaz danes že cel dan nisem za nikamor. Zdajle pa tak grem počasi proti zdravniku ... ker tole je pa že preveč ... in pol me še napizdi, da kak se nisem mogla naročit ... ful sem vedela pred enim tednom, da se ne bo čez en teden nič izboljšalo. Kr neki no ... prav čudni so.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
27.1.2011 15:14:43   
tanjusi
n pol me še napizdi, da kak se nisem mogla naročit ... ful sem vedela pred enim tednom, da se ne bo čez en teden nič izboljšalo. Kr neki no ... prav čudni so.

To je meni zadnjič v otroški nardila, v pondeljek zjutraj majo vse polno , ja drugič ga bom pa za vsak slučaj kar v petek naročila, za vsak slučaj če bo čez vikend zboleluser posted image user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
27.1.2011 15:18:21   
maja1985
Zdej grem tak počasi tja in bom pač čakala ... druga mi ne preostane. Ker če je kaj, bi rada, da ugotovi, če je pa še res sam prehlad, pa tud prav ... sam da vem, kaj je ... ker prehlajena pa res ne bi rada rojevala ... 

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
27.1.2011 15:43:34   
tinkapobalinka
Ojla!

Hvala za nasvete glede pranja s kisom; bom vsekakor poskusila. Pa začiščenje tudi. Sem se zaleča izogibati vsemogoči kemiji, kjer se le da...

SaMaa, jaz v P ne bom jemala svoje pižame, niti spalne strajce, se pa nagibam, da bi vzela svoj kopalni plašč, če me bo slučajno zeblouser posted image  Glede modrčka, pa bi ti jaz toplo svetovala od da-da; fenomenalen, res, pa še fajn raztegljiv ravno zaradi tega, ker je izdelan ob upoštevanju dejstva, da se prvi npr. že med dvema podojema znajo fajn povečati (prebrala na spletni straniuser posted image ). Jaz sem v glavnem že zdaj samo v njem in ga ne morem prehvaliti... Drugače pa imam jaz še na seznamu fotoaparat in nekaj za branje... Pa seveda moje japonke...

naja17, za mene je zaprtost. če ne greš par dni zaporedoma na wc. Vsaki drugi dan je npr. meni čisto normalno.... Drugače pa naj bi pomagale čez noč namočene slive, laneno seme,...

Poli_H, jaz sem vzela flaško in dudo od TommeeTippee...

maja1985, jaz se bom testirala za streptokok...

slama, pikica pa naj se čimprej pozdravi...

discoamela, držim pesti, da si uspešno opravila izpit. Prav res občudujem vse mamice, ki študirajo... Ne vem, kako ti znese... Pa lepe sanjeuser posted image

LP

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
27.1.2011 16:38:19   
nelikaa
Jaz imam pa zadnje čase take erotično - seksualne sanje user posted image . Ni čudno ko pa že neki časa ni bilo akcije. Baje sedaj ni priporočljivo več. Kaj veste kako je s tem?

(odgovor članu tinkapobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
27.1.2011 17:32:27   
tanjusi
Nelikaa nekaj časa sem jaz mela take težave, že dolgo ni blo akcije, zdaj so se sanje malo umirile...So pa menda to hormoni...

(a camus)

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
27.1.2011 18:52:14   
Lun1ca
Jao punce za pikico na i mam pa zdaj še krvav izcedek user posted image Valda od vseh teh štoranj in poseganj v mojo kolegico, ker je izcedek čisto blag. No sem se odločla, da ga do jutra več ne sme bit nič!
What a day!!!
Ko mi je moj G reko, da me bojo verjetno v porodnišnici kr obdržali in ko sm študirala, da bi mogla bit tam še par tednov.. waaaaaaaaaaaaaaaaaaa se mi je kr bliskat začelo pred očmi.. No ampak hvala bogu temu ni tako.
Sem se uspela še celo že danes naročit na naslednji pregled pri svojem G, ki pa bo 4.2. user posted image

Aja in kak fajn UZ majo v bolnici.. pf.. vse sm tak lepo vidla gor jau.. bi si ga kr domov nesla.. ekran ma tam taki vlki skor ko mama mi2 doma TV user posted image in se res ful lepo vse vidi. So mi pa rekli, da mora otroček še vsaj 2 tedna počakat, pol pa že lahko pride, če se mu mudi. Ampak jaz pravim naj raje 3 tedne še zdrži, da bomo vsaj v 37. tednu user posted image Ne vem kaj tak dol sili pa ven.. a mu ni všeč v mojem bušiju user posted image user posted image
Sem pa mela v bolnici 146 zgornji pritisk, ko doma pa včasih še 100 nimam user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
27.1.2011 19:13:59   
Akilene
Lun1ca - si pa res imela pester dan, ampak zaenkrat se je lepo izteklouser posted image ..izcedek pa je najbrž res od pregledov, če pa se ne bo umiril, pa le nazaj. Koliko pa si odprta? najbrž ne veliko?

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
27.1.2011 19:26:16   
Lun1ca
Ne nisem še sploh tak odprta. Pač odpirat sem se začela.. maternični vrat oz. ustje je že tanko bol. Ve npr. še mate po tam nekje čez 10cm maternični vrat zaprt, jaz pa mam še samo dobre 3cm. Mali namreč je čist nizko in pritiska dol, ampak na srečo se še maternica tolko drži skupaj.. zato sm pa mogla kašljat tam med UZjem, da je spremlal, če se kaj odpiram med tem..

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
27.1.2011 19:28:48   
Lun1ca
http://www.babycenter.com.ph/video/pregnancy/labor-and-birth/ da si še mal pogledate kaj nas čaka user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
27.1.2011 20:32:27   
Poli_H
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca

Ne nisem še sploh tak odprta. Pač odpirat sem se začela.. maternični vrat oz. ustje je že tanko bol. Ve npr. še mate po tam nekje čez 10cm maternični vrat zaprt, jaz pa mam še samo dobre 3cm. Mali namreč je čist nizko in pritiska dol, ampak na srečo se še maternica tolko drži skupaj.. zato sm pa mogla kašljat tam med UZjem, da je spremlal, če se kaj odpiram med tem..

Uf, me zmeraj zmrazi ko breberem da je kera v P. user posted image  Super da si OK in da so te domov spustili - There's no place like home user posted image  Če se ti krvav izcedek poveča, al pa če bo zjutraj še tu, pa brž nazaj. Naj te še 1x pogledajo, pa magari domov naženejo, kot pa da bi kaj bilo narobe...
MV pa sem jaz v P imela 4,6cm, me pa je G. že učil, kako se potiska pri porodu user posted image  in sma prišla do 4,0 cm, pa so rekli da je to še super. Da ni tolko važno koliko je MV, pač pa da se ne "vda" od pritisku - zato test s kašljanjem user posted image
A ne da imajo super UZ? So ene 3 slikce naredili, samo mi jih potem niso dali zraven user posted image  Verjetno so kar tam v kartoteki ostale...
Nič, drži jo skupaj, pa počivaaaaaaat!!!

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
27.1.2011 20:39:55   
tanjusi
poly ali si našla tel. st., če ne rti jih jaz pošljem...

(a camus)

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
28.1.2011 0:46:45   
5ra8

user posted image

user posted image  

31.01 - Klemy82, discoamela + testiranje streptokok
01.02 - SaMaa
02.02 - Akilene , Vanček*, mija75
03.02 - 5ra8 + testiranje streptokok
04.02 - Lun1ca
07.02 - Naja17
10.02 - maja1985, Heilie + testiranje streptokok
09.02 - nelikaa, *piškotek*, Poli_H
10.02 - Heilie
14.02 - *Ninočka*
16.02 - tanjusi + testiranje streptokok
21.02 - Sitnoba

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.02 - lina10

? - slama

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
28.1.2011 2:37:30   
naja17
Mmmmm... Kaj je boljšega kot napolitanke in mrzlo mleko ob 2.30 zjutrej? user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
28.1.2011 7:42:46   
Akilene
user posted image  ah naja17, ti si pa dobra...ja, jaz bi tud napolitanke+mleko...

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
28.1.2011 8:34:09   
Poli_H
Jutro punce,
pa je peeeeetek user posted image . Včeraj mi je en šofer iz MK prinesel darilo od svatoštiniti (moževa familija) - 2 kompleta posteljnine za user posted image  user posted image user posted image user posted image . Vsebuje čisto tanki pojšterček, pa odejo, pa napenjalna rjuha, pa obroba pri glavi, pri nogah, pa po celih straneh user posted image  In je tooooolk kjut! Pa mi povejo, da 1 komplet stane samo 25 €. HB da se še da kaj poceni dobit. Jutri barvama sobico, v nedeljo jo postavljama, potem pa pofotkam, pa dam slikce na FB. Končno user posted image
Čakam da se absorbira Legofer, navalim na čokolino, potem pa šibam na sodišče raziskovat kaj se dogaja z mojo tožbo proti bivšemu delodajalu. Mater se devajo! Na delovno sodišče sem vložla tožbo septembra 09, res so takoj meni v prid razsodili (dolžen mi je zadnji 2 plači), postalo pravnomočno decembra 09. Potem pa predlog za izvršbo na okrajno sodišče dan februarja 10, postala izvršba pravnomočna šele 13.10.10, 18.10. pa je on zaprl zadnji TRR!!! In od takrat ni ne duha ne sluha o nadaljevanju izvršbe ali o evrčkih... user posted image  Toliko o tem, koliko smo delavci zaščiteni in bla bla bla. Tako da zdaj imam čas, pa grem gnjavit na sodišče, kaj dogaja... Upam da mi bodo sploh kaj povedali (po moji logiki mi morejo...)
Potem pa še v službo po pole za CSD, na CSD, pa v trgovino po Dormeo jogi za user posted image . Pa domov kuhat, pa bo dneva skor konc.
Mater hitro minevajo dnevi. Sem mislila, da ko bom doma, da mi bo dolgčas... NO WAY! user posted image  Zdaj razumem penzioniste, zakaj nikoli nimajo časa user posted image
Jutri zvečer pa me moj pelje na ples user posted image . Da še izkoristiva fraj dneve user posted image

Pridne bodite user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
28.1.2011 8:35:25   
Poli_H
Punce, še nekaj sem ugotovila... Ko pišete na RR, če ne vklopite funkcije "več smeškov" in uporabljate samo te na levi, ti sporočila ne zabriše ven... Tisto lepo We are sorry... user posted image

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
28.1.2011 8:41:50   
SaMaa
Dobro jutro,

evo jutranja rutina je za menoj. Naja17 tebi pa res hormončki nagajajo :) se že privajaš na nov ritem vstajanja? user posted image

Jaz grem pa sedajle na en konkreten sprehod, da se malo preluftam. Upam samo, da ne piha preveč, ker potem ko pridem nazaj domov, postanem vsa flekasta po obrazu. Se mi spustijo take rdeče pike po celi faci.

Kaj boste danes kuhale? Jaz študiram, da bom kar rižev narastek naredila in pa kompot Tale je preverjeno zelo dober http://www.kulinarika.net/recepti/5017/sladice/rizev-narastek-po-moje/

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.