naja17
|
banjica ali čebriček - definitivno čebriček... otrok se notri počuti varnega, nikamor ti ne more uiti, glavo umiješ tako, da polivaš; banjice tudi ponovem kar odsvetujejo in priporočajo čebriček.... Sama sem že kopala dojenčka v čebričku, ko sem ga priporočila svakinji, ga zdej na veliko hvali, češ to moraš met - halloo jaz sem ti rekla zanj ... Drugače pa si točno to vprašanje postavi na stricu googlu in si preberi, mislim, da prevladuje čebriček... vozek - jaaaa, človek si kar oddahne, ko to da skozi, tko da une k še nimate, držimo pesti (aja 5ra, ti pa ne kompliciraj, itak boš PP na koc vzela )... Akilene, sej je zelena lepa, črna mi je pa tud kul mrežaste gate - tako kot je že Akilene napisala, zarad šivov, baje da k jih maš gor, ko da ne bi imel ničesar, tko da obvezen nakup, če bom šivana košara - dfinitivno zame obvezen nakup, ne glede na letni čas, dosti jih je pa mnenja, da je to stran vržen denar, tko da .... Aja, pa 5ra, sej mislim, da ostale tudi nimamo še marsikej no.... Jaz bom po moje kr AS kupla, ampak mal kasneje, ne kuj, bom vidla glede na otročka, sem pa panični tip glede tega dihanja, tko da bom rajši za mirno dušo to kr kupila....
|