naja17
|
Jutro... Super... Poleg tega, da vstajm ob 6h, zdej tud spim ne več tm nekje od 2.30 dalje Zraven še malo bitje miga, ampak to mene niti ne moti toliko, ker me ne buta, ampak nekak bolj močno valovi Včeraj mi je prjatlca pregledala tele sprintane sezname in mi nepotrebne stvari črtala, tko da si zdej dokončam seznam nujnega nakupa. Med obveznimi oz. obkroženimi so tud mrežaste hlačke . Slama kje se jih dobi (razen v bolnici - ljeva ruka desni đep )? In kakšen je vaš seznam oz. vsaj tisti nujnih stvari? Ej a 3. paketi vir-a so za štart dost? Te sem dobla, tko da verjetno ne rabim kupovat več, al kako? emilija - veš kak ti bo hitro minil dan, ko boš doma... Vsaj pri meni je tako... Mal grem na sprehod, mam pa na splošno ful obiskov, si kar urnik delam in razporejam, ene mam že v drugo leto preložene .... Predporodne misli: Zadnjič sem mal mamo zaslišala okoli njenega poroda, sej nekaj sem že vedla, ampak v večini pozitivno, nikoli ni govorila kakih negativnih stvari in mene je najbolj strah rezanja oz. da se kr raztrgam in valda je blo to prvo vprašanje in mi pol odgovor sploh ni bil všeč ... Raztrgana od do, ker je bil brat v medenični vstavi in se je namatrala ona in še pol bolniškega osebja zraven... Pol smo bli kar naprej kr konkretni otroci, ampak mene zdej že vsi tolažijo s tem, da če bo res veliko dete, ala moja sekica, grem direktno na CR, kar mi spet ni, ker bi bla rada prisotna ob prihodu moje sreče... Sem rekla, da bom zahtevala spinalno, se je moj zabunil, da nej se jaz nič ne bunim in ne odločam, ker so tam dohtarji za to in naj ne bom pametna.... Kaj menite o tem - spinalna? Kateri poznano, je kera v vaši bližini tko rodila? Aja, a ve kera za bivacin sprej, k je pri nas ukinjen, meni ga je priporočila sodelavka za šive (če sem pametna, da si ga zrihtam z yuge), ampak ko sem to omenila dvema k se spoznata mal na ta zdravila, sta me kr mal škilast pogledali, da naj ne bom neumna slama - jaz sicer ne vem kak poteka zdravljenje minijev, ampak sem zagovornica tega, da se čim več proba naravno... drgač po napisanem, mi je glede zdravila, najbolj všeč tanjusi-na varianta, torej s šprico... drgač ji pa dejte mal pogreto cunjo na ušeska, pa vročino mal zbijat s kisom.... Sej jest si grem pa tud mrzel obkladek narest za grlo, preden se tole v kej razvije....
|