|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2011 - 2.del
25.12.2010 20:41:01   
Akilene
kot pri miji75 je tudi pri meni, danes še posebej "kuham" - preveč hrane - očitno. Jutri - sadni dan!

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 676
26.12.2010 9:56:06   
tanjusi
Jutri - sadni dan!

Raje ne , kaj pa če želodcu ne bo pasalo , pa te bo potem,, šraufalo ,,user posted image

Jaz sem pa začela razmišljat da morem možeku zrihtat en mobitel, ker moj mož pa mobitel to so trije pojmiuser posted image , dela v taki službo, da je nedosegljiv in se mu zdi da telefona ne rabi, pa ko sem jaz bla še v službi , ga je imel pa še to vedno v kuhinji , nikoli ga ni nosil s sabo, zdaj ko sem pa v staležu, se mu pa zdi da ga še manj rabi...Bom mogla nekaj ukrenit , smo na takem mestu , da če se začne kaj dogajat ne vem kaj bo user posted image ..Sicer če sem dva že rodila, še bom ta tretjega , prvič sem bila sama doma pa sem klicala rešilca, drugič sem pa itak v bolnici čakala user posted image

Grem na simobil malo pogledat, mi vztrajno ene sms -e pošiljajo da imajo do konca leta ene akcije ...Mogoče pa Deda Mraz meni prinese nov mobi, potem bo pa možek podedoval mojega ta starega user posted image user posted image user posted image user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 677
26.12.2010 11:52:36   
Akilene
no, nimam sadnega dne, ker nimam kaj sadja doma...user posted image  fajn izgovor..no, sem pa popila en navadni probiotični jogurt in pojdela krožnik kisle juhe...to je vse - do sedaj...a dan je še dolg!

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 678
26.12.2010 12:31:16   
naja17
Ojla....

Jaz sem pa danes vstala ob 8h, ob 9h me je moj zvleku nazaj v posjtlo, me mal zmasiral in sem spala do 11h user posted image user posted image ... Se mi prov fino zdi user posted image ...

Sadni dan user posted image Noup nau šlo, me je pa drgač kr strah na vago stopit, sem se včeri spet napokala, ko slon user posted image Pa naj me ena potolaži, da se je tud pregrešila user posted image

Grem zdej na en sprehod, da se vsaj mal razgibam....

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 679
26.12.2010 13:33:21   
SaMaa
Helo bejbe,

evo mi2 sva ravno kosilo pojedla, še sreča, da pomivalec pere namesto mene user posted image

Sedaj pa eno kitico poležat, kasneje pa na sprehod malo rito zmigat. Jaz počasi že odštevam dneve pristnosti v službi, torej samo še 20x pičim na šiht user posted image

Eno lepo nedeljo še naprej.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 680
26.12.2010 20:28:07   
Sitnoba
Prelenarila nedeljo user posted image pa se čisto nič ne bunim user posted image

Sem šla na mali sprehod z možekom, pa pridno sem jedla čez cel dan user posted image

To je bilo pa vse od gibanja - no otroček se pa GIBLJE na muč user posted image mu ustreza, da mami lenari.
Sej sem si zaslužila, saj ponoči sem bolj dremala kot spala, pa ob 7 pokonc, pa ob pol 8 je bil že zajterk ampak se nisem dala, sem tavala nazaj v posteljo, do 10 user posted image

Je mož sanjal, da mi je v bolnišnico prinesel otročka v kartonasti škatli, pa sem ga vprašala kaj je? pa je odgovoril, da je pozabil vprašat ampak ker ima tako lepe velike očke in meke laske, da je punčka Ajda.

Je bil čisto blažen zjutraj.

Joooj Angelcare - ja enkrat sva se o tem pogovarjala, sedaj pa kar pozabila na to in na marskija drugega... :-/
Danes sem zopet klikala preko in počež teh vozičkov...... še vedno na 0 user posted image

Hvala bogu na babici in tetah od user posted image - je največ pokasiral za božička, pa plišasta igračka, pa pojočo-svetleča igrača za spat(je ati skor baterije ponucal user posted image ), pa dekica, pa poušterček, pa igrača,...pa taki kjut bodiji - hvala mami!!!! user posted image
Vsaj gol ne bo :D, če bo že brez vozička.

Ampak sem jim kar rekla, da nas se umirijo in da nič več ne kupijo dokler nebo otrok eno leto star - so čisto po svoje razumeli in se že veselijo ko se bo rodil, da ga zasipajo... :D Se sploh ne morem jezit, ker smo itak vsi čisto veseli :)

Paket ob rojstvu otroka: ste se že fiksno kaj odločili?
mi smo nekako na lupinici maxi cosi- ker itak nameravamo to kupit
pa na banjici -ker je nimamo
potem pa tetra plenice
pa kakšne cunjice - samo kaj so te majčke za zavezovanje praktične?

Dovolj za danes! user posted image

Tiste ki greste jutri v službo PRIDNO odštevajte počasi še zadnje dneve v službi - jaz se jutri točno pozanimam koliko še user posted image

souser posted image LAHKO NOČ

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 681
27.12.2010 10:00:01   
Heilie
Jutrooo!!

Kaj pa je to danes, ne morem biti jaz prva user posted image

Drugače pa kar se tiče paketa bova mi2 kar denar vzela, ker po večini že imava oz. dobiva stvari.

Sem pa za božička dobila najlepše darijo. Tašča mi je dala nekaj oblekic, ki jih je nosil moj dragi, ko je bil mali. Ne vem mene je tako ganilo, da sem skoraj jokala, ker so tako kjut, pa lepa gesta se mi zdi user posted image

Drugače pa baje nas čaka sončen teden, pri nas že ful lepo sije...izkoristite lepo vreme user posted image

(odgovor članu Sitnoba)
Neposredna povezava do sporočila: 682
27.12.2010 10:20:04   
naja17
Ojla...

Ma sem rekla, da počakam, da se kaka javi, da ne bom skos jest prva user posted image ....

Sem šla zjutrej po bolniško, sem mi je trapst zdel, da mi je una ta nova G k je zanč mojga nadomeščala, napisala, da moram počivat user posted image V latinščini, pa jest sploh nisem bla pozorna, sam tam k je pa izvid od ledvic, pa ma napisano, da se moram gibat user posted image Sej dobr, da je moja splošna taka na izi, mi je vseen napisala potrdilo za gibanje....

Uglavnem tile prazniki so požartija, jest bom januarja kr stradala... Naslednjega user posted image ....

Midva bova tudi dnar vzela pr paketu, ker ne morem nič sestavit, ker velik dobim, tko da bom raje porabla za voz in te zadeve...

Jest sem prov vesela, da sem se rešla voza, zdej so pa na vrsti cunjice in vse kar paše zraven... Delam seznam res nujnih zadev, pa kuj k naberem cunce od ostalih, da bom vidla kaj pokupit....

Zdej pa čakam mojo BF, da pride na kufe in tamala po božičkovo darilce....

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 683
27.12.2010 17:28:07   
Akilene
Oj..kakšno zatišje ...

dobila voziček, sem zjutraj pogledala na BC in videla, da je Moon od Baby Welta znižan na 120 eurov in evo ga že imam doma.user posted image  Globokega si bom sposodila, tista 2 meseca bo že služil. Tako, da sem zadovoljna.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 684
27.12.2010 18:14:34   
emilija2008
POzdravček še od mene po dolgem času!  Odštevam zadnje dneve v službi. Delam še do 07.01.2011, potem ld, 04.02. pa porodniška. Mi je prav hecno, kaj bom počela doma dopoldan, ko bom sama, dokler ne rodim...user posted image

Čeprav me praktično še vse čaka- od generalnega pospravljanja, priprave stvari za malega, do nakupov cotk... itd. Upam,da bo hčerka čimbolj zdrava, sicer pa bo kar skoz zraven mene doma. V vrtcu vse pokasira- niti ena viroza ji ne uide. user posted image  Prejšnji teden je fasala začetek bronhitisa,in je dobila antibiotik, no danes ponoči, povsem nepojasnjeno pa še vnetje uhic. Tako da imamo še novo dozo antibiotika. user posted image

Jaz in moj mali sva zaenkrat ok. Šele to sredo imam 3d, ker sem mogla zaradi moža prestavit. Upam,da bo vse vredu.. da bom dobila nekaj lepih posnetkov našega fantka. Sicer bo že malo velik za 3d, sem že polnih 30.tednov, ampak dr.Ocvirkova pravi, da bo čisto ok. Prejšnji ponedeljek sem imela kontrola cukra in je bila ok. Mi je prav čudno, ker sem se večkrat pregrešila, nekaj meric tudi prekrila... Upam,da s tem vseeno ne bom preveč škodila otročku. Ginekologinja pa ga je tudi na hitrco pogledala na UZ, poslušali sva srček, ampak vse par sekund. Za sebo sem dobila Legofer, ker  mi je železo precej padlo.

Sicer pa planov za Novo leto nimam. Bomo kar lepo doma na toplem... To mi zaenkrat tudi največ pomeni. O, sem se razpisala... user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 685
27.12.2010 18:54:31   
slama
Živjo,
je pa kar zatišje. Smo očitno vse zaposlene user posted image . Če ne s hrano pa gotovo s predpripravami na novega člana.

IZVIRNO SPOROČILO: emilija2008

Prejšnji teden je fasala začetek bronhitisa,in je dobila antibiotik, no danes ponoči, povsem nepojasnjeno pa še vnetje uhic. Tako da imamo še novo dozo antibiotika. user posted image

Moja mala je včeraj kar znenada zakulala na 39. user posted image  Pa sva ji dala sirup za zbijanje tem., ki je pomagal, sam kaj ko je mesarsko klanje spravt tisto dozo v njena usta. Čez noč je šlo spet nazaj na 39,5, tako da smo šli zjutraj naravnost v ZD - diagnoza: blago vnetje desnega ušeska user posted image , pa smo dobili tudi antibiotik, pa kapljice. Da ne govorim, kako nori vsakih, ko mora dobiti dozo sirupa ali kapljic user posted image user posted image user posted image

Zadeva je nova za vse - za naju in za našo malo, ki je prvič zbolela. Če ma katera izkušnje, kako s čim manj vroče krvi otroku dati zdravilo. Dobrodošli predlogi.

Da nisem skoraj nič spala mi ni treba posebi razlagat ...

Ah, je lažje, ko zliješ dušo na RR ...

Drugače sem pa naredila seznam potrebščin, ki jih moram kupit zase: vložki, mrežaste hlačke, blazinice za dojenje, pa še kaj se najde ...

Nič, grem mal piskre premetat in se psihično pripravit na novo rundo dajanja zdravil oz. mesarsko klanje 3. del

Uživajte!!

(odgovor članu emilija2008)
Neposredna povezava do sporočila: 686
27.12.2010 19:55:31   
emilija2008
Slama- žal nimam enega pametnega nasveta glede dajanja zdravil. Sem že iskala na RR, ampak pri enih ni noben problem, pri drugih tako kot pri vas kot pri nas je pa nočna mora. Eno noč smo se 1 uro pogajali glede Calpola, glede Sumameda pa raje sploh ne govorim. Mož ji je za vsak dan obljubil eno igračo, pa še to ni palilo( februarja bo stara 3 leta). Skratka, izpljune vse ven, po možnosti zbruha, pa spet ponovimo... tako da postopoma naberemo tisti odmerek.user posted image  Doziramo na silo, mož jo drži, jaz ji vlivam preko žličke ali špricle. S tem,da smo vsi na koncu celi lepljivi in še povrh skregani med seboj. Sliši se grdo, ampak pri nas drugače ne gre. Že lani pri 2 letih je bil problem... Zdravljenja nisva resno jemala, in ni dobila dovolj antibiotika, na koncu sva pristali v bolnici. Zato zdaj brez pardona dajemo zdravilo. No, danes in včeraj mi jo je uspelo dobiti na finto, da naredi požirek zdravila,pa sproti pije vodo s pipe. Bomo videli, kako dolgo ji bo to aktualno.
Da ne govorim o neprespanih nočeh... ta teden smo spali samo 1x celo noč.Meni se ful pozna, ker sem noseča, čez dan pa še v službo, mož pa isto že kar blodi... user posted image

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 687
27.12.2010 20:03:35   
tanjusi
Jaz sem imela danes zelo naporen dan...Zjutraj sem šla po bolniški list, pa kratek obisk mojega delavnega mesta, kratek čvek, kuhanje kosila..
Popoldan pa sem pomagala delat klobase možeku, v glavnem zdajle sem uničena, mogoče bom pa celo spala danesuser posted image ...
Predvidevam da čez kak mesec bo dosti bolj pestro na našem forumu, ko bomo že blizu dogajanu...

(a camus)

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 688
27.12.2010 20:45:02   
Akilene
Za zniževanje vročine, bolečin je lažje uporabiti svečko, vsekakor pa se strinjam z emilijo, da se mora pojest antibiotik "brez pardona". Ne vem za kakšen prijazen način...mogoče, da se zakamuflira v sok, čaj, kompot?

tanjusi - si bila pa (preveč) pridna, sedaj pa hitro v horizontalo!!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 689
27.12.2010 20:50:11   
tanjusi
Za zniževanje vročine, bolečin je lažje uporabiti svečko, vsekakor pa se strinjam z emilijo, da se mora pojest antibiotik "brez pardona". Ne vem za kakšen prijazen način...mogoče, da se zakamuflira v sok, čaj, kompot?

Pri nas se to kamufliranje v čaj ni obneslo, še najboljš je bla šprica, s katero sem brizgnila zdravilo v usta...se je kar obneslo...

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 690
28.12.2010 6:43:20   
naja17
Jutro...

Super... Poleg tega, da vstajm ob 6h, zdej tud spim ne več tm nekje od 2.30 dalje user posted image user posted image Zraven še malo bitje miga, ampak to mene niti ne moti toliko, ker me ne buta, ampak nekak bolj močno valovi user posted image

Včeraj mi je prjatlca pregledala tele sprintane sezname in mi nepotrebne stvari črtala, tko da si zdej dokončam seznam nujnega nakupa. Med obveznimi oz. obkroženimi so tud mrežaste hlačke user posted image . Slama kje se jih dobi (razen v bolnici - ljeva ruka desni đep user posted image )? In kakšen je vaš seznam oz. vsaj tisti nujnih stvari? Ej a 3. paketi vir-a so za štart dost? Te sem dobla, tko da verjetno ne rabim kupovat več, al kako?

emilija - veš kak ti bo hitro minil dan, ko boš doma... Vsaj pri meni je tako... Mal grem na sprehod, mam pa na splošno ful obiskov, si kar urnik delam in razporejam, ene mam že v drugo leto preložene user posted image ....

Predporodne misli
:

Zadnjič sem mal mamo zaslišala okoli njenega poroda, sej nekaj sem že vedla, ampak v večini pozitivno, nikoli ni govorila kakih negativnih stvari in mene je najbolj strah rezanja oz. da se kr raztrgam in valda je blo to prvo vprašanje in mi pol odgovor sploh ni bil všeč user posted image ... Raztrgana od do, ker je bil brat v medenični vstavi in se je namatrala ona in še pol bolniškega osebja zraven... Pol smo bli kar naprej kr konkretni otroci, ampak mene zdej že vsi tolažijo s tem, da če bo res veliko dete, ala moja sekica, grem direktno na CR, kar mi spet ni, ker bi bla rada prisotna ob prihodu moje sreče... Sem rekla, da bom zahtevala spinalno, se je moj zabunil, da nej se jaz nič ne bunim in ne odločam, ker so tam dohtarji za to in naj ne bom pametna.... Kaj menite o tem - spinalna? Kateri poznano, je kera v vaši bližini tko rodila? Aja, a ve kera za bivacin sprej, k je pri nas ukinjen, meni ga je priporočila sodelavka za šive (če sem pametna, da si ga zrihtam z yuge), ampak ko sem to omenila dvema k se spoznata mal na ta zdravila, sta me kr mal škilast pogledali, da naj ne bom neumna user posted image

slama
- jaz sicer ne vem kak poteka zdravljenje minijev, ampak sem zagovornica tega, da se čim več proba naravno... drgač po napisanem, mi je glede zdravila, najbolj všeč tanjusi-na varianta, torej s šprico... drgač ji pa dejte mal pogreto cunjo na ušeska, pa vročino mal zbijat s kisom....

Sej jest si grem pa tud mrzel obkladek narest za grlo, preden se tole v kej razvije....

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 691
28.12.2010 7:29:14   
Sitnoba
JUTRO!!!!

user posted image  to sporočilo bi znalo bit dolgo!!

Seznami: jih vlačim s sabo kot mačka mlade, pa printam, pa svojmu kažem - mogoč prebere pol prvega,pa je že kaj drugega bolj aktualno. user posted image

Vozički: najprej čestitke Akilene za nabavo!!! Vem kako dobro se bom jaz počutila ko bo to za mano! Drugače se pa prebijam skozi spletne strani z vozički - že najdem skor idealnega, pa moj pribije,da nemu je lep un trikolesnik?!?!? Sej je res najlažji, pa na najmanjše se zloži, pa ni drag, pa dosti stvari v kompletu dobimo...
samo roča se mu pa ne premika <->  - sej to je pa nekako moja fikcija, da jaz bi pa to pod nujno morala imeti user posted image

Kasneje več.... user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 692
28.12.2010 8:24:18   
Sitnoba
user posted image  user posted image  HAHAAAA

Izlila celo dušo, napisala pol romana in RR: We're sorry! :D :D

No prav  - meni je lažje.

Pomemben povzetek:

A ima katera izkušnje s katerim od vozičkov, da se lažje odločimo:

http://www.lux4kids.si/index.php?main_page=product_info&cPath=2&products_id=2
Traffic Lux, King, S6 ali Twist

http://baby-boom.si/ponudba/otroski_vozicki_babyboom/serija_3ycombo/

user posted image

HVALA!!!!

LEP SONČEN DAN ŽELIM moje drage souser posted image

(odgovor članu Sitnoba)
Neposredna povezava do sporočila: 693
28.12.2010 8:43:05   
5ra8
jutro...

jst pa še voza nimam. aaaaaaaaaa user posted image  to me najbolj mori. Čeprav učer se je spet neka varianta pokazala...ampak bomo vidl..... user posted image

Danes bom naročila posteljnino pa obrobo, tko da mam pol posteljico celo zrihtano, januarja dam delat previjalno...aja nimam še banjice, pa elekt. varuške...pa še kej bi se najdlo. aja pa voza!!!! user posted image user posted image user posted image

drugorodke, banjica ali čebriček? user posted image  

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Sitnoba)
Neposredna povezava do sporočila: 694
28.12.2010 8:56:12   
Akilene
mrežaste gatike - nabavila v Sanolaborju, prodajajo po kosih za mali denar...

voziček - ja, vesela, ker sem ga nabavila, samo je zelen, sedaj pa študiram da bi ga šla zamenjat za črnega...Ma, kompliciram...

domača zdravila za otroke - DA, definitvno! Po mojem bi lahko doktorirala iz tega področja, od zdravilnih zelišč, domačih sirupov, obkladkov in ovojev do inhalacij v domači savni (kopalnici) Ampak, ne gre vedno...

danes - sin gre prvič sam v kino, jaz pa mož pa vsak po svojih trgovinah. Bolj gledat, kot kaj drugega...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 695
28.12.2010 8:57:55   
Akilene
5ra8 - banica je bila meni prvič super...ne predstavljam si umivanje glavice v čebričku.user posted image  Z glavo navzdol?user posted image  

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 696
28.12.2010 9:23:36   
Poli_H
Ojla lepotičke,
kako ste mi kaj? Vse ok?

emilija jaz tudi!!! delam do 13.1., pol LD, s 7.2. pa v porodniško... Nači še 11x se zjutraj vstanem za službo user posted image  Pa tudi jaz se sprašujem kaj bom delala... Pa itaq, kafetkanje s prijateljicami ne uide (ker sedaj sploh nimam časa za njih), šoping, urejanje sobice, UČENJE KUHANJA (ja, pride ta dan ko mora Polona razširiti svoje kuharsko znanje) in generalno čiščenje stanovanja. Boš videla - ruk cuk bosta minila ta slaba 2 meseca, pa se bomo že s štručkami ukvarjale user posted image

mrežaste hlačke ok, vem da ti jih dajo v bolnici, ampak zakaj pa bi jih naj doma uporabljale? Sem mislila da v B. dajo pač zaradi higienskih razlogov...

banjica sem absolutno za banjico. Naj user posted image  uživa... Sicer sem pa zadnjič gledala tiste plastične "ležalnike" za v banjico, da ti user posted image  ne more "pobegnit" iz rok... A je katera to uporabljala? Meni ideja sploh ni slaba, edino kaj potem razmišljam je, da dete nima tistega občutka svobode v vodici... ki smo ga me tako uživale...

Nič, šibam dalje delat, ju3 pride tista, ki me bo nadomeščala, da začneva z uvajanjem user posted image  Pridne mi bodite, lep dan vam želim user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 697
28.12.2010 9:27:30   
Poli_H
Aha, še eno vprašanje... Včeraj smo imeli debato... Najin vozek se tako pri športnem delu kot lupinici da naslon spustiti v popolnoma ravno lego, za novorojenčka.
A menite da kljub temu rabiva košaro? Glede na to, da tudi neke zime več ne bo...

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 698
28.12.2010 9:41:15   
Akilene
Poli_H - mrežaste gatike so "must have" v primeru rezanja presredka, ker ne tiščijo. No, vsaj meni so bile super in zato sem jih znova nabavila. Me pa kar skrbi to rezanje, saj so me prvič kar fejst prerezali in se mi potem ni zacelilo cel mesec in je bolelouser posted image , tako, da sem morala sedet na obroču (pa vseeno je bolelo, predvsem pri dolgotrajnem dojenju). Ampak, se lahko kar pripravim na ponovno rezanje, ker menda, če si prvič rerezan, si drugič skoraj sigurno.user posted image

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 699
28.12.2010 10:12:30   
slama
Helo,
danes sem bila že v lab, v petek pa grem po injekcijo.

IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

mrežaste gatike - nabavila v Sanolaborju, prodajajo po kosih za mali denar... Tudi jaz sem jih tam kupila, pa v Tosamini trgovini sem kupila
men se to zdi najbolj praktično, saj ko je čišča prve dva tedna zelo močna, se izogneš prevelikemu št umazanih sp. hlač, pa še nikjer  nič ne tišči, kar je pa bistvo, kot je napisala akilene, če te šivajo

domača zdravila za otroke - DA, definitvno! Po mojem bi lahko doktorirala iz tega področja, od zdravilnih zelišč, domačih sirupov, obkladkov in ovojev do inhalacij v domači savni (kopalnici) Ampak, ne gre vedno...
Se strinjam. Do zdaj je meni vedno uspelo z zelišči in domačimi sirupi zaustaviti kakšen prehlad ... Tokrat pa ni šlo. Včeraj, ko sem se pripravljala na najhušje, ko je bil čas za novo dozo Ab, se je zadeva končala uspešno - bilo je nekaj joka, a ni bilo sile. Uporabljena je bila metoda z žličko. Priznam pa, da se mi srce para, ko ji dajem te zvarke user posted image

vir vložki uh, jaz sem jih vsaj 10 paketov prorabila, je pa trajala čišča res skoraj 6 tednov. V porodnišnici v lj. dobiš en paket, potem sem pa jaz še enga svojga porabila. Nekje 2 paketa v 3 dneh. Nekaj takega. Skratka na začetku gre kar veliko te robe. No, vsaj pri meni jo je šlo.

hvala vsem za nasvete, glede jemanja zdravil - upam, da bo tega čim manj
Nič, se grem nazaj crkljat v posteljo in brat knjigice - a se spomnite šolenčkov user posted image
in srečno vsem pri nakupovanju vozičkov in otalih potrebščin za user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.