|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
10.12.2010 13:32:03   
sjmm
čebelc@....kako kej prehlad, vidm d mau počivaš...sej je provuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 901
17.10.2010 19:48:32   
sjmm
mene pa dons tok desna roka boli....sm mogla mau Majkija domov nest...mi je skor roka odpadla....zgleda da ga dobr futramuser posted image

ok, zdej grem pa nudelčke skuhat....k so že začel domov kapljat...pol pa bomo kr ene palačinke s skutnim nadevom...Maj jih obožuje...itak..mlek, jogurt, skuta....se bo en dan utopil v em...včeri zvečer je pred spanjem spil en aktimel, pa še flašo am-ja zravn...skoz hodi k hladilniku...pa pravi...meksija pil (mlekija pil)...sm včas kr mau huda k se vsega tok nažlampa...pol pa je s kosilom mau problem...dons bo itak tako kosilo k ga obožuje...mislm d ne bo težavuser posted image

popoldne pa še ne vem , kako bo...saška je neki zmenjenaza v kolosej, jan bo prjatlce in enga kolega v kolosej in v meka povabil.....sam ne vem, če se bomo lahk vsi v svto zguzil, da bi šla lahk še mi2 z majkijem, pa bi šli mau po štacunah pošnoflat...hm, bomo vidluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 902
17.10.2010 19:49:15   
sjmm
OK, mam monodramo...grem kej postorit, pa na en kapučinčekuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 903
10.12.2010 13:54:50   
brkn83
kolumbo - js sem tudi za srečanje!!!!!

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 904
10.12.2010 14:08:47   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

čebelc@....kako kej prehlad, vidm d mau počivaš...sej je provuser posted image
neki časa diham,pol malo neham,..user posted image user posted image user posted image ....je boljše,ker sem 2 dopoldneva lepo počivala-zdej bo pa Hani poskrbela da ne bom preveč počivalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 905
10.12.2010 14:10:26   
Čebel@
user posted image  po škratka

lep dan in se tipkamo zvečeruser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 906
10.12.2010 14:56:25   
Pikica_82
Ojla, da se vam malo javim. Mava atija od včeraj doma, ma mini dopust. Tak da uživamo v troje, jaz se še nekaj učim vmes, mam v ponedeljek izpit. Danes bi si mogla it eno bradavico dat odstranit še, pa so me po 2 urnem čakanju prenaročli na januar user posted image  Čista zguba časa v glavnem...

Urša user posted image za tvojga miškota! Midva z Aleksom tudi čakava, če jih bo dobil, jih ma njegov prijateljček, in smo bli v stiku (ko se mu še ni nič poznalo, tak da nismo vedli, da jih sploh ma).

Kak ste vse pridne s pospravljanjem, mi mamo trenutno pravo bombo v stanovanju user posted image  Bom v ponedeljek mela čistilno akcijo. Danes gremo še v vilinsko deželo malo pogledat, jutri baje na neke obiske, in bo vikend šel kot keks user posted image

Nič, uživajte! Pa pazite nase, sploh novopečene mamice.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 907
10.12.2010 16:40:44   
sjmm
HELOV!

oči peljal ta velka 2 na lepš, mami pa ta mala 2 na marost...smo se nadihal zraka...super je blo...zdej sta pa čajček spila, pa aktimel...pa sta pred risanko mau omagala....še majči celo u sede gleda

zdej grem pa eno skutno pecivo narest, ker gremo ju3 na praznovanje rojstnega dne Petrove sestre

pa u kuhni me je vsa posoda počakala..k smo takoj po kosilu šibnil še mau sončka ujet

no, pa dejmo...

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 908
10.12.2010 17:05:02   
Čebel@
pikica...lepo se imejte skupaj z atijemuser posted image user posted image user posted image ....zdravstvo pa itak no commentuser posted image

sjmm.....super za sprehoduser posted image user posted image user posted image ...lepo praznujte jutriuser posted image user posted image user posted image

smo bili pri stari mami na obisku,pol pa še usput v trgovino in je že tema zunajuser posted image .....Hana je šla malo v spodnji štuk-ju pogrešauser posted image ......jaz sem pa kar nekaj sitnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 909
   [Brisano sporočilo]
10.12.2010 17:06:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 910
10.12.2010 17:10:20   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan...smo vsi na kupu....ata na sedežni, Majkl na skretuuser posted image , Rokso tlele pr men u naročju u kotroliuser posted image , Jure pa u kombinezonu pa u lupini spi u spalnici, ker je spet zaspal k smo šli v vrtec po kričača.

ČEBELA NE KUPUJ KOMBINEZONA TI BOM JST MOJGA DALA MAM OD 0-3M je iz flisa pa podložen ful mehak in topel, tko d ti ga z veseljem podarim.....pa take lepe modre barve z avtom

MIHAILO ZATE MAM PA RDEČ KOMBINEZON  Z BELO-ROZA SNEŽENIM MOŽEM ŠT. 62 ZA BEJBO

PETRUŠK A TI KEJ RABŠ ZA TVOJGAuser posted image user posted image

NOSEČKE ČE ŠE KERA KEJ RABI PROSM DA ME POCUKATE št. 56-62 VSE PODARIM

aja mam še 2 šteke vatirancev in skor polno tubo lanolina za nego bradavic v prvih dneh dojenja.....mislm d tut še en paket mrežastih hlač
ok en Q k ga MORAŠ vzeti za hec:a pri vas € serjete,da vse podarjaš???kaj če bi ti to PRODALA??? user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 911
10.12.2010 17:47:39   
Urša08
oj

Pri nas so popoldan vsi trije istočasno spali - neverjetno. Drugače se pa Nejcu delajo pikice, ga že srbijo, močno upam da bo kaka lažja oblika.

Punce k ste že mele norice pri otročkih dejte mi povedat kolk časa traja, kako poteka vse skup, s čim lahko otroku olajšam - sedaj ma en sirup. hvala

Sedaj Nejc gleda risanko, Žiga je šel mal dol k babi in dediju, Eva pa pančka. Jaz grem pa en kapučinček narest za naju z user posted image .

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 912
10.12.2010 18:01:10   
birdy
Urša, jst ti težko pomagam glede noric. Neli jih je mela v tok blagi obliki da je ni nič matral, ne vročine ne nič. Sam pikice k jih je probala mal praskat, no, ene dve vem da je fejst skrampala ampak se ji nič ne pozna. Držim pesti da bo pri vas tud tako.
Pa en vprašanje direkt zate??? A se kej spomniš, a so malčico v P vagal z plenico vred, a so tetra pleničko kej odštel? Moj je dons zvagan 30g lažji, ampak sem študirala... Enkrat sem bila pri vaganju zraven in ga je dala na vago v tetra plenici pa ni pomoje nič odštela teže te plenice... Ker mi je čudno da bi šel dol k tok lepo je, pa lepo mi spi ene tri ure. Tud patronažna je rekla da je čudno in da misli da so ga al narobe zvagal al pa da se gre za odstopanja pri različnih vagah... Mi je rekla naj ne bom živčna al pa zaskrbljena zarad tega (hmmmmm, ko bi bilo tako kamotuser posted image ), da bova v ponedeljek še enkrat zvagale i vidle kako je v resnici.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 913
10.12.2010 18:06:46   
Urša08
Birdy sedaj si me pa dobla. a veš da sploh nisem bila nikol zraven k so jo vagaliuser posted image Mislim da ti ni treba nč skrbet in so res pozable pleničko odštet. Se boš v ponedeljek pomirila ko bosta ponovno vagaliuser posted image . Pa hvala za odgovor glede noric. Sem mal brala in naj bi drugi v družini mel hujšo obliko tko da Žiga čaka hujša oblika, sploh pa ne upam niti pomislit da bi jih Eva dobilauser posted image user posted image user posted image me je kr groza.
Aja še vedno čakamo slikicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 914
   [Brisano sporočilo]
10.12.2010 18:50:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 915
10.12.2010 19:01:55   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

oj

Pri nas so popoldan vsi trije istočasno spali - neverjetno. Drugače se pa Nejcu delajo pikice, ga že srbijo, močno upam da bo kaka lažja oblika.

Punce k ste že mele norice pri otročkih dejte mi povedat kolk časa traja, kako poteka vse skup, s čim lahko otroku olajšam - sedaj ma en sirup. hvala

Sedaj Nejc gleda risanko, Žiga je šel mal dol k babi in dediju, Eva pa pančka. Jaz grem pa en kapučinček narest za naju z user posted image .

pri nas je najbolj pomagalo tuširanje, pa en gel imajo v lekarni d mu ublaži srbenje....sam k bi se jz spomnila kako se reče bi blo tud fajn...je pa neki na A...je brez barvil, dišav....mogoče se pa spomnimuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 916
10.12.2010 19:03:44   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Birdy sedaj si me pa dobla. a veš da sploh nisem bila nikol zraven k so jo vagaliuser posted image Mislim da ti ni treba nč skrbet in so res pozable pleničko odštet. Se boš v ponedeljek pomirila ko bosta ponovno vagaliuser posted image . Pa hvala za odgovor glede noric. Sem mal brala in naj bi drugi v družini mel hujšo obliko tko da Žiga čaka hujša oblika, sploh pa ne upam niti pomislit da bi jih Eva dobilauser posted image user posted image user posted image me je kr groza.
Aja še vedno čakamo slikicouser posted image user posted image user posted image

urša...za vse skupaj....user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 917
10.12.2010 19:26:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ČEBELA tkole ti bom reklauser posted image : enkrat me je ena sošolka vprašala: KJE PA kaj TI DELAŠ d živita v bajti (vedla je d sm faks pacala 10 let in d bl mal delovne dobeuser posted image )....sm ji zlo grdo rekla: Rt brišem tistim, ki si jo sami ne morjo........
......tut za otroške stvari sm se že zdavnej odločila da bom vse podarila, ........in pri meni definitivno drži:
ŽANEŠ TO KAR SEJEŠ.......jst grem zmer na Mars za vsako malenkost...tut za Uršinga Poldetauser posted image ....DOBROTA NI SIROTA.....no ja, delat je tut treba še zmeriuser posted image .....ti bom enkrat u živo razložila vso mojo filozofijouser posted image
sej ne za slabo vzeti...ampak res imaš preveliko user posted image ....če res kaj dobim od tebe za user posted image  ti bom res hvaležna,ampak pazi na svojo dobroto-marsikdo jo zna izkoristit-žaluser posted image ....sej ne vem kok bom kaj rabila kombinizon glede na to d BOM RODILA konec marcauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 918
10.12.2010 19:29:09   
Čebel@
sem se napokala večerjeuser posted image je mož naredil hamburgerje-mmmmmmuser posted image ...user posted image  je kar premetaval,ko sem jedlauser posted image user posted image user posted image

Hana že 1 uro pančkauser posted image ...sva si pa danes laske umile,tko da ni bilo tako veselje pod tušem,ampak je kar pridno potrpelauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 919
10.12.2010 20:48:11   
Ajvy
čer...............

Sjmm...komaj čakam na vajino končno odločitev....

KOlumbo...upam ,da danes nadoknadita stiskanje ..aha...prebrala ,da sta še nadoknadila...the best user posted image user posted image user posted image
Hvala za skrb....ledvica so ok...upam,je pa smešno da jih zdej bolj čutim ,kot sem jih pred primotrenom...
A veš ko si ti brala na enmu forumu, da bo v Mullerju 20 posto na igrače..kej veš kdaj bo?

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 920
10.12.2010 21:06:12   
Ajvy
Čebela...hitro poceli prehlad...
He he ...šparajo..ja...sem si izborila šparanje....

Urša...ojej...boga vidva..pa tko sta se veselila user posted image
Ja, mal vas pokomentiram...da mam feeling da sodelujem....he he
MI smo ok...ne vem kaj naj rečem...vsake dva dni kašljamo...pa tko...sej veš...zimske radosti.....
Hvala za skrb...

Brkn....waw...čist naspidirana....waw...

KOlumbo...he he ....tale MAj je res fantastične s svojimi izjavami....
Jst se takoj javim.....za večerjo....

sjmm
...upam,da danes nadomestita stiskanje.....
in spanje...
Dobr si ji odgovorila...tko ada kar se mene tiče ...si čist lepo mino obšla...zdej pa naj razmišlja kolkr če...in kaj če user posted image user posted image

Urša...ojej...norice....upam,da bodo v čimlažji obliki....in da obidejo Evo...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 921
10.12.2010 21:19:11   
Ajvy
Urša---norice....hm...pena, kopel iz ovsa od Avene...to je nam najbolj pomagalo...in seveda dogovor da se norice tapkajo in ne praskajo.....in takoj ko je prišla, sem jo našpricala s to peno...in je bila pomirjena....v kopeli smo se pa dopoldne namakal...
TArja je drugi dan tut vse ven vrgla- bruhala...ampak samo zato ,ker ji je vse zavrelo....
DRGAČ Je bilo pa najhuje 4 al 5 dan ,ko so začele norice pokat....srbelo za znoret, motilo jo je za znoret...pa tečna je bila zelo...

PIKICA...FULL dobr da uživate v troje...

KOlumbo....jst sem tut še vedno mnenja, da je v dobroti čar življenja....ko visiš nasmeh....waw...neprecenljivo....

sjmm...seveda je težak tvoj fant, če pa njegova mati tako fantastično kuhajo..

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 922
10.12.2010 21:22:03   
TAMIKA3
čer user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=IVA44VKM37I

včeraj popoldan smo bili v vrtcu ... je Maieva skupina pripravila program in pogostitev za starše, nato pa smo še skupaj ustvarjali ... delali smo okraske za igralnico ... user posted image user posted image user posted image user posted image sva po hitrem postopku spedenala v postelje ... 18:45 user posted image , da sva lahko šla nazdravit novorojenemu user posted image user posted image prijateljev ... domov prišla ob 22.

danes smo pa v spodnjem štuku meso pakirali za v zmrzovalnik in za dimljenje ... ob 14. sva z user posted image šla po user posted image user posted image user posted image user posted image , ko smo prišli domov je šel pogledat eno delo ... kasneje pa smo šli še čestitat bratrančevi ženi za RD ... user posted image user posted image user posted image user posted image v postelje, ker imata user posted image user posted image ju3 šolo ... nastop za starše po razredih ... kako videt oba ob istem času user posted image , mi še ni jasno user posted image ... po predstavi pa imajo božično-novoletni bazar ... atija ju3 ni user posted image ... tako da bo še pester dan user posted image user posted image

to je na kratko od nas, da veste, da še živimo user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 923
10.12.2010 21:40:43   
TAMIKA3
ajvy... spet pridna s komentiranjem user posted image user posted image
čebel@... user posted image user posted image za tvoj prehlad ... user posted image Hana, pošasi se daleč pride user posted image
kolumbo... malo je še takšnih ljudi user posted image user posted image user posted image ... Maj je pa car user posted image ... izjave, da te kap user posted image
sjmmm... user posted image user posted image user posted image user posted image mami ... ne daj se user posted image ... Maj pa je itak korenjak user posted image , ko pa ga vedno nekdo pita, ker je prekla user posted image
pikica... uživajte v troje user posted image user posted image user posted image
brkn... upam, da mentor ne bo imel spet kakšnih novih zahtev user posted image user posted image ... navijamo za user posted image user posted image
birdy... ne se sekirat za 30g user posted image user posted image user posted image ... korenjak že ve koliko rabi user posted image
urša.... ni mi všeč vaše stanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ... za Nejca pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.pomurje.si/aktualno/zanimivosti/norice-ali-vodene-koze/

pri nas je pomagalo tuširanje, otroški tekoči puder in sirup Claritine

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 924
10.12.2010 21:45:19   
sjmm
čer!

ko je šel ati po ta velka 2 žurerja...smo se mi3 skopali in laske umili...sta bla oba M&M zelo pridna in dišeča, zdej že en cajt Hb spita, ta velka 2 pa mata še mau žurke doma...se dogaja ni kejuser posted image user posted image

ajvy...super d si bolje, odločitev nisva hotla prehitr sprejet...bomo vidl kaj bo prinesel časuser posted image

uuu, tamika..mate pa natrpan urnik....naj vam ju3 vse kar najbolje uspe, pa mirno noč in ju3 en lep dan želimo z našega konca!!

no, še naš plan za ju3...zju3 gre oči še nekja poštimat, mami more na pošto priporočeno račune oddat...se bom mau sprehodila, mulčki naloge, pol pa še šoping za darilo in par malenkosti..pol pa žur..sevedauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.