![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 6:42:20
|
|
|
|
Čebel@
|
še enkrat spali bi vsi 3je super,če mož nebi smrčal simona.....lepo,da se tudi na nas spomniš birdy.....WB .....pusti pucanje in uživaj z malimi urša.....uživajta v ustvarjanju .....bo Eva tačas z atijem? ajvy.....ja,mene je ujel prehlad ......lepo,da te v službi malo šparajo sjmm.......ta tvoj lover bo pregorel, k si tok pridna kolumbo......me je G vprašala če sem bila že pri Hani na testu-pa sem bila in ni bilo nič povišano....no pa se je vseeno odločila,da nej grem zdej tudi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 7:35:19
|
|
|
|
Urša08
|
jutro No eto sem se tok veselila današnjega popoldneva da bova z Nejcem šla skup ustvarjat pa se je zbudil z vročino . Tko da smo danes tuto kompleto doma. čebela a si kej boljša? Kolumbo če moj ne bi bil na očetovskem in ne bi bla tamaledva v vrtcu bi mela bore malo časa za naju. Popoldan se mi zdi da se okol ta velikih sučeva, vmes še mal z evico, potem večerna rutina in dol padeva. Bo čez par mesecev boljše no al pa let .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 7:37:06
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy hvala za odgovor. Tud jaz ne bom ponoči več zbujala Eve, sej se bo sama. Ful si pridna ko nas vse pokomentiraš. Pogrešam pa kako besedico kako ste vi? Sta princeski zdravi?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 7:37:57
|
|
|
|
Urša08
|
Grem kavico popit z potem vas pridem pa še mal pokomentirat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 8:17:09
|
|
|
|
Čebel@
|
urša.....najprej za Nejca....a je Žiga tudi doma?.....sej boste pa doma kaj ustvarjali ....moje zdravje:mogoče za odtenek boljše,ker sem vsaj ponoči spala in čutim da imam več energije kot včeraj hvala za skrb mala v vrtcu,mami pa fruštek in RR
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 8:33:25
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravček. Danes pa imam precej deloven dan. sem se odločila da mal pospravim stanovanje. Posteljnina se že pere, spalnica je pospravljena. Zdej pa sledi nikova sooba, še prej pa zajtrk. Magistrska naloga je popravljena in jo potem popoldan, ko grem po nika nesem na pošto. grem vas še malo za nazaj prebrati.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 8:40:17
|
|
|
|
brkn83
|
čebela - ne ne načrtujemo še zaenkrat novega družinskega člana, ker se js ne morem odločiti ali bi še kakšnega imeli, moj bi ga takoj imel. Poleg tega pa si zdej želi imeti punčko, tak da ne vem no. kolumbo - moja tema v magistrki nalogi je - razvitost trga življenjskih zavarovanj v sloveniji v primerjavit s trgom evropske unije
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2010 9:06:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 9:15:27
|
|
|
|
brkn83
|
kolumbo - sej je fajn tema na katero se da velik napisat, sam je problem ker mam ful smotanega mentorja, ki sam ne ve kaj hoče v magistrki nalogi met napisano, in potem kr naprej neki spreminja in dodaja. Ja sej mogoče še bomo imeli enga, da ne bo nik edinček, ker potem bo ful razvajen, kar je že zdej
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 9:18:03
|
|
|
|
sjmm
|
dan! vidm d ste že vse pridne...jz pa dons neki pozn štartam...smo mau žural ponoč, naš Maj pač 3 noči zapored ne more lepo spat mene pa desna roka boli....d ni od peglezna..au ...zdej je šu mau na počitnice birdy...slikco????ni???škoda!!!! brkn...navijamo za kolumbo....lahko dodaš oziroma narahlo v testo potisneš koščke šele , ko imaš že testo v pekaču ali pa koščke čokolade povaljaš v moki in potem jih narahlo umešaš v testo s penovko na koncu, ko že nehaš miksat...bi moglo biti bolje ....lepo da je Šime navratio tko kmau zvečer...upam, da sta se nastiskala...še mau za naju...k jz sm bla tečna včeri zvečer iz neznanega razloga in ni blo nč stiskanja urša...ooo, škoda....pa sej bodo še take priložnosti...za Nejčka...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 9:21:04
|
|
|
|
sjmm
|
kolumbo...tale tvoj Majkl...faca ni kej....se človk vpraša...kje jih pobira pobič ...ja, nč mami...a bove šle skup v štacuno po
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 10:14:04
|
|
|
|
sjmm
|
sva dala juhco kuhat, pa kruhomat sva naštimala, Maj je strmoglavil s fotelja...k pleza z enga na drugega...bosta vsak cajt oba letela iz dnevne brisače sva zložila, pa mau sva risala...zdej bova pa probala mau sončka ujet
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 10:47:38
|
|
|
|
brkn83
|
sjmm - kolk sta vidva pridna. Evo js pa sem zdej spedenala kopalnico, čaka me še kuhinja in dnevna, ter hodnik. Pa igrače so tud povsod (bo treba mal red narediti), tk da bo še kr pestro. Aja pa počas bo treba dat kosilo kuhat -bo danes kr krompirjev golaž s hrenovko. No popoldan ko pa pride moj domov, pa mal počitka. Ob 17h gremo pa na božička v planet tuš. Mislim, da bo nik spet ful užival tako kot je na miklavžu.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 10:57:34
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz danes spet počivam in se nalivam s čajem me je klicala moja stara mama(Hanina prababica),da se naj popoldan oglasimo pri njej,ker ima darilo za Hano res se mi zdi lepo od nje,glede na to da ima majhno penzijo da obdaruje pravnuke(ima 4,5ti je na poti)
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 12:49:46
|
|
|
|
sjmm
|
sva se sprehodila...na zraku skor 2 urci..kok je pasaloooo ko sva pršla domov je bil tast na dvorišču je poliral avto...je reku nej greva mau mamo pozdravt...ok, sva šla...ma sm še zmer razkurjena...prvo je Maj hitr dobil čokolado v roke, je rekla ..sej vem d tti je mami ne da , ok ni bla ful velka, pa naj jo poje, čeprav je bla načrtovana sadna malca kot ponavadi...pol pa začne, če smo bral o alpskem mleku, čeorav ve, da ga Majkiju res redko dam, ponavadi imam bohinjka al pa planika mleko...sam to se hitr pokvari, mi2 pa pač nakupujeva za cel teden..ok, požrem še to....pol začne d so otroc rekl, da bomo novo sedežno kupil in mi moli pod nos en cajng od Lesnine...mini kotna sedežna...za ene 3 ljudke gor sedet...zgleda, da še ni dojela d nas je 6 komadov ..v glavnem..point je bil d je bla sam 150€..pa kva čva mi2 s takim sranjem..je že bolš ta k jo mamo zdej, čeprav je sam 3sed, pa mamo še 2 fotelja iz Ikee...pa jz pravm, da bova vzela na Piko in to ta pravo sedežno, ene 250x250, da se bomo vsi lahk gor zaparkiral, tud k mejnhe ritke zrastejo, pa nism mogla bit tih in sm dodala, pa če slučajno še kaka ritka pride in bova mi2 celo spala v dnevni, da bodo imeli mulčki dost placa za svoje sobe.....je odprla usta ...rekla nič...Maj je pa zamaširal proti vraom in sva rekla...čao in sva šla en štuk viši...uf, sm mogla povedat...po takem fajn sprehodu..prec ena mina
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 12:50:15
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jaz danes spet počivam in se nalivam s čajem me je klicala moja stara mama(Hanina prababica),da se naj popoldan oglasimo pri njej,ker ima darilo za Hano res se mi zdi lepo od nje,glede na to da ima majhno penzijo da obdaruje pravnuke(ima 4,5ti je na poti) za take pridne bakice
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2010 12:54:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 13:03:12
|
|
|
|
Urša08
|
Nejc ma norice upam, da jih vsaj Eva ne dobi.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 13:04:41
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm,kolumbo......super za sprehod ...vikend naj bi bil lep,tko da,.. sjmm.....prav je da si povedala tašči-kar naj jo malo žre kolumbo...jaz sem takoj ZA krompir se kuha,jaz sem pa napadla rozine oblite s čokolado
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 13:05:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Nejc ma norice upam, da jih vsaj Eva ne dobi. uf pol bo pa še Žigec pikast .....en kup za vas
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2010 13:07:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 13:20:08
|
|
|
|
brkn83
|
ej ko tole berem okol vaših tašč, se mi kar malo smilite. No js s tem nimam takšnih problemov, ker nimam tašče. Evo men je uspelo vse pospraviti in popedenati po stanovanju, pa tudi spodaj salon sem poštimala, tk da zdej sem se najedla, zdej pa še hiter prat dat,...........pa en kapučin spit potem pa počasi po nika iti.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 13:25:59
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Nejc ma norice upam, da jih vsaj Eva ne dobi.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 13:30:38
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SJMM čestitke, da si tašči že naznanila d je varjanta še za kakšnega juhu.... ....tele naše taščice ...jst sm se že od otroštva natrenirala, k smo mel bako skos na kontroli, čeprav je žvela 1km stran.....non stop je bo bajti vohunla, kastrole prestavlala in mami opravlala, tko d sm zdej "na stara leta" dobila tok trdo kožo, za vsak tak primer težkih ženščin ....vsi u žlahti vejo, da mi je ravno do Beograda, tko d me po tanovem včas za tolažbo pokliče Šimetova tetka oz žena od strica k ji je tašča Šimetova baka oz prabaka mojih otrok, da se mi mal skašla, če majo kdaj kakšen fajt ....no in glih zanč me kliče da se mi more ful opravičt....men nč jasn ZAKAJ.....par dni pred tem sva se menile, da mi bo prštimala meso za zrezke, katerga je šla iskat MOJA tašča.......in k je MOJA tašča vidla d mamo naročen samo za zrezke je čist vn padla, če JUHE pa ne bomo nč kuhal -jst sm pa ekstra rekla d meso za juho mam še in ga ne rabm.......tašča je seveda nardila PO SVOJE in mi prvlekla še eno tono mesa za juho-ITAK .....sm ga uzela ko da nije ništa bilo, nasledn dan k smo šli pa k njej sm ji ga pa direkt u skrino dala ( verjetn še ni porajtala al je pa obupala nad mojimi dejanji ) k mi noben ne reče ne bu ne mu ......no in tetka mi je pol rekla, d pride mal u tečaj ignorance kolumbo ...vidm d maš ti že vse naštudiran..pridm na lekcije pri nas je bil zdele en cajt mir, zdej sa pa pol dala po 3 letih za kurilca zravn..in zdej je kao ta varianta d si pač lahk prvošta pametvat..ker kadar data kej od dnara za pač skupne stroške, se pol počutita k carja in je treba pač mau brihten bit...je reku moj d bova nalašč največjo in najbolšo sedežno nabavla..pa nej se za rit ugrizneta...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 13:31:24
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KONČNO sm šla sama z Juretom na konkreten sprehod ....sm hotla najprej samo do mosta, pa sm pol še 2 kroga nardila.....čez Savo proti Birdy še ne upam k je treba mal u klanc gurat ......upam na čim več takih sončnih dni...pa da Jure seveda ne začne spet smkrat za vsakič, ko frišn zrak voha več k 10 minut . Kosilo....tastar hoče spet juho ...ITAK k ma zvečer spet eno novoletno biznis večerjo .....jutr bi mogu pa u Zagreb na fešto in upam da ga bo minil...... KAJ ČE BI MELE TUT MI ENO DECEMBRSKO NOVOLETNO VEČERJO tm ob ene 16h popolnde en dan grem zdej župo kuhat....danes bo Porova spet po sistemu SJMM super za sprehod in juhco jz sm kuj za žurko
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.