|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
10.12.2010 6:42:20   
Čebel@
še enkratuser posted image

spali bi vsi 3je super,če mož nebi smrčaluser posted image

simona.....lepo,da se tudi na nas spomnišuser posted image user posted image user posted image

birdy.....WBuser posted image user posted image user posted image .....pusti pucanje in uživaj z malimiuser posted image user posted image user posted image

urša.....uživajta v ustvarjanjuuser posted image user posted image user posted image .....bo Eva tačas z atijem?

ajvy.....ja,mene je ujel prehladuser posted image ......lepo,da te v službi malo šparajouser posted image user posted image user posted image

sjmm.......ta tvoj lover bo pregorel, k si tok pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo......me je G vprašala če sem bila že pri Hani na testu-pa sem bila in ni bilo nič povišano....no pa se je vseeno odločila,da nej grem zdej tudiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 876
10.12.2010 7:35:19   
Urša08
jutro

No eto sem se tok veselila današnjega popoldneva da bova z Nejcem šla skup ustvarjat pa se je zbudil z vročinouser posted image . Tko da smo danes tuto kompleto doma.

čebela a si kej boljša?

Kolumbo če moj ne bi bil na očetovskem in ne bi bla tamaledva v vrtcu bi mela bore malo časa za naju. Popoldan se mi zdi da se okol ta velikih sučeva, vmes še mal z evico, potem večerna rutina in dol padeva. Bo čez par mesecev boljše no al pa letuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 877
10.12.2010 7:37:06   
Urša08
Ajvy hvala za odgovor. Tud jaz ne bom ponoči več zbujala Eve, sej se bo sama. Ful si pridna ko nas vse pokomentiraš. Pogrešam pa kako besedico kako ste vi? Sta princeski zdravi?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 878
10.12.2010 7:37:57   
Urša08
Grem kavico popit z user posted image potem vas pridem pa še mal pokomentiratuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 879
10.12.2010 8:17:09   
Čebel@
urša.....najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Nejca....a je Žiga tudi doma?.....sej boste pa doma kaj ustvarjaliuser posted image user posted image user posted image ....moje zdravje:mogoče za odtenek boljše,ker sem vsaj ponoči spala in čutim da imam več energije kot včerajuser posted image hvala za skrbuser posted image user posted image user posted image

mala v vrtcu,mami pa fruštek in RRuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 880
10.12.2010 8:33:25   
brkn83
Pozdravček.

Danes pa imam precej deloven dan. sem se odločila da mal pospravim stanovanje. Posteljnina se že pere, spalnica je pospravljena. Zdej pa sledi nikova sooba, še prej pa zajtrk.

Magistrska naloga je popravljena in jo potem popoldan, ko grem po nika nesem na pošto.

grem vas še malo za nazaj prebrati.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 881
10.12.2010 8:40:17   
brkn83
čebela - ne ne načrtujemo še zaenkrat novega družinskega člana, ker se js ne morem odločiti ali bi še kakšnega imeli, moj bi ga takoj imel. Poleg tega pa si zdej želi imeti punčko, tak da ne vem no.

kolumbo - moja tema v magistrki nalogi je  - razvitost trga življenjskih zavarovanj v sloveniji v primerjavit s trgom evropske unije

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 882
   [Brisano sporočilo]
10.12.2010 9:06:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 883
10.12.2010 9:15:27   
brkn83
kolumbo - sej je fajn tema na katero se da velik napisat, sam je problem ker mam ful smotanega mentorja, ki sam ne ve kaj hoče v magistrki nalogi met napisano, in potem kr naprej neki spreminja in dodaja.
Ja sej mogoče še bomo imeli enga, da ne bo nik edinček, ker potem bo ful razvajen, kar je že zdej

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 884
10.12.2010 9:18:03   
sjmm
dan!

vidm d ste že vse pridne...jz pa dons neki pozn štartam...smo mau žural ponoč, naš Maj pač 3 noči zapored ne more lepo spatuser posted image

mene pa desna roka boli....d ni od peglezna..auuser posted image ...zdej je šu mau na počitniceuser posted image

birdy...slikco????ni???škoda!!!!

brkn...navijamo za user posted image user posted image

kolumbo....lahko dodaš oziroma narahlo v testo potisneš koščke šele , ko imaš že testo v pekaču ali pa koščke čokolade povaljaš v moki in potem jih narahlo umešaš v testo s penovko na koncu, ko že nehaš miksat...bi moglo biti boljeuser posted image ....lepo da je Šime navratio tko kmau zvečer...upam, da sta se nastiskala...še mau za naju...k jz sm bla tečna včeri zvečer iz neznanega razloga in ni blo nč stiskanjauser posted image user posted image

urša...ooo, škoda....pa sej bodo še take priložnosti...za Nejčka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 885
10.12.2010 9:21:04   
sjmm
kolumbo...tale tvoj Majkl...faca ni kej....se človk vpraša...kje jih pobira pobičuser posted image user posted image ...ja, nč mami...a bove šle skup v štacuno po user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 886
10.12.2010 10:14:04   
sjmm
sva dala juhco kuhat, pa kruhomat sva naštimala, Maj je strmoglavil s fotelja...k pleza z enga na drugega...bosta vsak cajt oba letela iz dnevneuser posted image user posted image

brisače sva zložila, pa mau sva risala...zdej bova pa probala mau sončka ujetuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 887
10.12.2010 10:47:38   
brkn83
sjmm - kolk sta vidva pridna.

Evo js pa sem zdej spedenala kopalnico, čaka me še kuhinja in dnevna, ter hodnik. Pa igrače so tud povsod (bo treba mal red narediti), tk da bo še kr pestro. Aja pa počas bo treba dat kosilo kuhat -bo danes kr krompirjev golaž s hrenovko.

No popoldan ko pa pride moj domov, pa mal počitka. Ob 17h gremo pa na božička v planet tuš. Mislim, da bo nik spet ful užival tako kot je na miklavžu.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 888
10.12.2010 10:57:34   
Čebel@
jaz danes spet počivam in se nalivam s čajemuser posted image

me je klicala moja stara mama(Hanina prababica),da se naj popoldan oglasimo pri njej,ker ima darilo za Hanouser posted image res se mi zdi lepo od nje,glede na to da ima majhno penzijo da obdaruje pravnuke(ima 4,5ti je na poti)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 889
10.12.2010 12:49:46   
sjmm
sva se sprehodila...na zraku skor 2 urci..kok je pasaloooo

ko sva pršla domov je bil tast na dvorišču je poliral avto...je reku nej greva mau mamo pozdravt...ok, sva šla...ma sm še zmer razkurjena...prvo je Maj hitr dobil čokolado v roke, je rekla ..sej vem d tti je mami ne dauser posted image , ok ni bla ful velka, pa naj jo poje, čeprav je bla načrtovana sadna malca kot ponavadi...pol pa začne, če smo bral o alpskem mleku, čeorav ve, da ga Majkiju res redko dam, ponavadi imam bohinjka al pa planika mleko...sam to se hitr pokvari, mi2 pa pač nakupujeva za cel teden..ok, požrem še to....pol začne d so otroc rekl, da bomo novo sedežno kupil in mi moli pod nos en cajng od Lesnine...mini kotna sedežna...za ene 3 ljudke gor sedet...zgleda, da še ni dojela d nas je 6 komadovuser posted image user posted image ..v glavnem..point je bil d je bla sam 150€..pa kva čva mi2 s takim sranjem..je že bolš ta k jo mamo zdej, čeprav je sam 3sed, pa mamo še 2 fotelja iz Ikee...pa jz pravm, da bova vzela na Piko in to ta pravo sedežno, ene 250x250, da se bomo vsi lahk gor zaparkiral, tud k mejnhe ritke zrastejo, pa nism mogla bit tih in sm dodala, pa če slučajno še kaka ritka pride in bova mi2 celo spala v dnevni, da bodo imeli mulčki dost placa za svoje sobe.....je odprla usta ...rekla nič...Maj je pa zamaširal proti vraom in sva rekla...čao in sva šla en štuk viši...uf, sm mogla povedat...po takem fajn sprehodu..prec ena minauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 890
10.12.2010 12:50:15   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jaz danes spet počivam in se nalivam s čajemuser posted image

me je klicala moja stara mama(Hanina prababica),da se naj popoldan oglasimo pri njej,ker ima darilo za Hanouser posted image res se mi zdi lepo od nje,glede na to da ima majhno penzijo da obdaruje pravnuke(ima 4,5ti je na poti)user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za take pridne bakiceuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 891
   [Brisano sporočilo]
10.12.2010 12:54:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 892
10.12.2010 13:03:12   
Urša08
Nejc ma noriceuser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da jih vsaj Eva ne dobi. 

Neposredna povezava do sporočila: 893
10.12.2010 13:04:41   
Čebel@
sjmm,kolumbo......super za sprehoduser posted image user posted image user posted image ...vikend naj bi bil lep,tko da,..user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm.....prav je da si povedala tašči-kar naj jo malo žreuser posted image

kolumbo...jaz sem takoj ZAuser posted image user posted image user posted image

krompir se kuha,jaz sem pa napadla rozine oblite s čokoladouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 894
10.12.2010 13:05:32   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Nejc ma noriceuser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da jih vsaj Eva ne dobi. 
uf pol bo pa še Žigec pikastuser posted image .....en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 895
   [Brisano sporočilo]
10.12.2010 13:07:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 896
10.12.2010 13:20:08   
brkn83
ej ko tole berem okol vaših tašč, se mi kar malo smilite. No js s tem nimam takšnih problemov, ker nimam tašče.

Evo men je uspelo vse pospraviti in popedenati po stanovanju, pa tudi spodaj salon sem poštimala, tk da zdej sem se najedla, zdej pa še hiter prat dat,...........pa en kapučin spit potem pa počasi po nika iti.

Neposredna povezava do sporočila: 897
10.12.2010 13:25:59   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 898
10.12.2010 13:30:38   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

SJMM user posted image  čestitke, da si tašči že naznanila d je varjanta še za kakšnegauser posted image  juhu....user posted image user posted image ....tele naše taščiceuser posted image ...jst sm se že od otroštva natrenirala, k smo mel bako skos na kontroli, čeprav je žvela 1km stran.....non stop je bo bajti vohunla, kastrole prestavlala in mami opravlala, tko d sm zdej "na stara leta" dobila tok trdo kožo, za vsak tak primer težkih ženščinuser posted image ....vsi u žlahti vejo, da mi je ravno do Beograda, tko d me po tanovem včas za tolažbo pokliče Šimetova tetka oz žena od strica k ji je tašča Šimetova bakauser posted image  oz prabaka mojih otrok, da se mi mal skašla, če majo kdaj kakšen fajtuser posted image ....no in glih zanč me kliče da se mi more ful opravičt....men nč jasn ZAKAJ.....par dni pred tem sva se menile, da mi bo prštimala meso za zrezke, katerga je šla iskat MOJA tašča.......in k je MOJA tašča vidla d mamo naročen samo za zrezke je čist vn padla, če JUHE pa ne bomo nč kuhaluser posted image user posted image user posted image -jst sm pa ekstra rekla d meso za juho mam še in ga ne rabm.......tašča je seveda nardila PO SVOJE in mi prvlekla še eno tono mesa za juho-ITAKuser posted image .....sm ga uzela ko da nije ništa bilo, nasledn dan k smo šli pa k njej sm ji ga pa direkt u skrino dala ( verjetn še ni porajtala al je pa obupala nad mojimi dejanjiuser posted image user posted image user posted image ) k mi noben ne reče ne bu ne muuser posted image ......no in tetka mi je pol rekla, d pride mal u tečaj ignoranceuser posted image

kolumbo ...vidm d maš ti že vse naštudiran..pridm na lekcijeuser posted image

pri nas je bil zdele en cajt mir, zdej sa pa pol dala po 3 letih za kurilca zravn..in zdej je kao ta varianta d si pač lahk prvošta pametvat..ker kadar data kej od dnara za pač skupne stroške, se pol počutita k carja in je treba pač mau brihten bit...je reku moj d bova nalašč največjo in najbolšo sedežno nabavla..pa nej se za rit ugrizneta...user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 899
10.12.2010 13:31:24   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

KONČNO sm šla sama z Juretom na konkreten sprehoduser posted image ....sm hotla najprej samo do mosta, pa sm pol še 2 kroga nardila.....čez Savo proti Birdy še ne upam k je treba mal u klanc guratuser posted image ......upam na čim več takih sončnih dni...pa da Jure seveda ne začne spet smkrat za vsakič, ko frišn zrak voha več k 10 minutuser posted image .

Kosilo....tastar hoče spet juhouser posted image ...ITAK  k ma zvečer spet eno novoletno biznis večerjouser posted image .....jutr bi mogu pa u Zagreb na fešto in upam da ga bo minil......

KAJ ČE BI MELE TUT MI ENO DECEMBRSKO NOVOLETNO VEČERJOuser posted image  tm ob ene 16h popolndeuser posted image  en dan

grem zdej župo kuhat....danes bo Porova spet po sistemu SJMMuser posted image

super za sprehod in juhcouser posted image

jz sm kuj za žurkouser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
DOGODKI za OTROKE v FEBRUARJU 2025
Pripravili smo seznam dogodkov, kamor se lahko s svojimi otroki odpravite v mesecu februarju - od gledaliških in kino pr...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.