Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 13:39:39
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tamika...vav res lepa gesta sjmm....sta bila pridna .....jaz danes počivam in ne delam NIČ brkn....še malo pa bo magisterij fertik ja res je, upam da kmalu. Jutri jo pošljem v pregled, pa da vidim kaj bo rekel mentor. Če je uredu, gre potem naslednji teden v printanje in vezavo. ČČeprav ne upam kaj preveč sanjati o tem glede na to da kr mal preveč komplicira, pa vedn najde neke popravke. Res bi rada končala, še preden bi potem bla drugič noseča.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 14:31:36
|
|
|
|
Urša08
|
Punce men kr slabo vest delate k ste vse tok pridne. Jaz pa že tri tedne po večini samo počivam. Midva sva pojedla kosilo, sedaj je šel možek po otroka, Evica spančka, jaz sem vas pa mogla mal pokukat . Tamika super za aparat Boš povedala kako se ti zdi? Baki še vedno čakam recept za piškotke Sjmm tile piškotki ki si mi jih spekla so res okusni, pa kok lepo dišijo - a mi zaupaš recept? Bi za praznike rada neki spekla kar lahko tudi jem Aja pa z mojim sva mal klepetala o pobiranju otrok drug teden in jih bo zgleda kr on. Pravi da bi blo fino da še malo počivam in ne nosim lupince z Evo in po možnosti še Žiga. Bomo vidli kako se bo sešlo. Si grem en čajček narest.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 15:03:36
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce men kr slabo vest delate k ste vse tok pridne. Jaz pa že tri tedne po večini samo počivam. JA SEJ SI RODILA, BEJBA..SI SMEŠNA..LE POČIVEJ..D SE DELA MLEKEC IN SE EVICA REDI IN VESELO RASTE!!! Midva sva pojedla kosilo, sedaj je šel možek po otroka, Evica spančka, jaz sem vas pa mogla mal pokukat . Tamika super za aparat Boš povedala kako se ti zdi? Baki še vedno čakam recept za piškotke Sjmm tile piškotki ki si mi jih spekla so res okusni, pa kok lepo dišijo - a mi zaupaš recept? Bi za praznike rada neki spekla kar lahko tudi jem Aja pa z mojim sva mal klepetala o pobiranju otrok drug teden in jih bo zgleda kr on. Pravi da bi blo fino da še malo počivam in ne nosim lupince z Evo in po možnosti še Žiga. Bomo vidli kako se bo sešlo. Si grem en čajček narest.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 15:10:41
|
|
|
|
sjmm
|
URŠA...PIšKOTKI..tile so tok simpl...v pol urce si ferik..s pečenjem vred 15 dag masla na sobni temperaturi 18 dag sladkorja + vanili ( jz dam tistega k ima ta prave vanilijeve črne pikce notr) 2 jajci zgornje sestavine penasto zmiksamo , nato dodamo naribano lupinico bio limone in bio pomaranče, 2-3 žlice mleka, 40 dag moke + pecilni, 10 dag rozin ali poljubnega mešanega suhega sadja..namočenega v vodi za ene 10 minut, pol pa odcedimo.. *po želji pa lahk dodaš samo koščke čokolade, če vam čokolada bol odgovarja...jz ponavadi nardim obe sorti , po želji pa lagk dodaš še kak ščep cimeta, mletih klinčkov, mletega ingverja...d pač diši bol praznično, lahko pa tudi 10 dag moke nadomestiš zs kokosovo moko...so tud fajn okusa, če vam je to všeč potem jih pa kr z mokro žličko nadevamo po kupčkih na pekač na peki papir in spečemo v ogreti pečici ene 10 minut na 180...da so pač rahlo zlati po vrhu...men pride za ene 3 pekače une iz pečice..pa dober tek
< Sporočilo je popravil sjmm -- 9.12.2010 15:11:22 >
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 15:12:56
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tamika...vav res lepa gesta sjmm....sta bila pridna .....jaz danes počivam in ne delam NIČ brkn....še malo pa bo magisterij fertik ja res je, upam da kmalu. Jutri jo pošljem v pregled, pa da vidim kaj bo rekel mentor. Če je uredu, gre potem naslednji teden v printanje in vezavo. ČČeprav ne upam kaj preveč sanjati o tem glede na to da kr mal preveč komplicira, pa vedn najde neke popravke. Res bi rada končala, še preden bi potem bla drugič noseča. k si tok pridna..upam, da bo mentor zadovoljen
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 15:24:24
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy a sta se res s Tiso dojili 3x na dan? Uvau kr ne morem verjeti. A drugače je pa spala? Kaj pa nočke? eto alarm lakota kliče 3 krat na dan,iz ene McZize......spala je pa ponoči od 18.00 do 01.00 pol pa do 07.00 KO je bila stara tri mesece....sva se dojili po 4 krat na dan.....spala je od 20.00 do 6-7.00..... V prvem mesecu se je zredila kilo in še majčken.....tko da ..nisem je nikoli budila ponoči..... Pet obrokov sva uvedli mislim da v osmem mesecu..da nama je takrat uspelo.... Je pa blo pr Tarji tko..ponoči sem jo pustila spat...čez dan sem jo pa na tri ure budila....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 16:54:58
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm URŠA...PIšKOTKI..tile so tok simpl...v pol urce si ferik..s pečenjem vred 15 dag masla na sobni temperaturi 18 dag sladkorja + vanili ( jz dam tistega k ima ta prave vanilijeve črne pikce notr) 2 jajci zgornje sestavine penasto zmiksamo , nato dodamo naribano lupinico bio limone in bio pomaranče, 2-3 žlice mleka, 40 dag moke + pecilni, 10 dag rozin ali poljubnega mešanega suhega sadja..namočenega v vodi za ene 10 minut, pol pa odcedimo.. *po želji pa lahk dodaš samo koščke čokolade, če vam čokolada bol odgovarja...jz ponavadi nardim obe sorti , po želji pa lagk dodaš še kak ščep cimeta, mletih klinčkov, mletega ingverja...d pač diši bol praznično, lahko pa tudi 10 dag moke nadomestiš zs kokosovo moko...so tud fajn okusa, če vam je to všeč potem jih pa kr z mokro žličko nadevamo po kupčkih na pekač na peki papir in spečemo v ogreti pečici ene 10 minut na 180...da so pač rahlo zlati po vrhu...men pride za ene 3 pekače une iz pečice..pa dober tek uuu tole morm pa enkrat probat....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 16:57:36
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce men kr slabo vest delate k ste vse tok pridne. Jaz pa že tri tedne po večini samo počivam. Midva sva pojedla kosilo, sedaj je šel možek po otroka, Evica spančka, jaz sem vas pa mogla mal pokukat . Tamika super za aparat Boš povedala kako se ti zdi? Baki še vedno čakam recept za piškotke Sjmm tile piškotki ki si mi jih spekla so res okusni, pa kok lepo dišijo - a mi zaupaš recept? Bi za praznike rada neki spekla kar lahko tudi jem Aja pa z mojim sva mal klepetala o pobiranju otrok drug teden in jih bo zgleda kr on. Pravi da bi blo fino da še malo počivam in ne nosim lupince z Evo in po možnosti še Žiga. Bomo vidli kako se bo sešlo. Si grem en čajček narest. a prosim nehaš s takimi izjavami...sj si glih dobro po porodu....sj MORAŠ počivat....boš še dost časa mela za pospravljat.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 16:57:39
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 no, pa mi je le uspelo umiti po tleh ... včeraj me je najprej zmotila tašča ... z vabilom na kosilo , nato pa še prijateljica, ki je prišla na , kar z ... v zahvalo, ker ji včasih popazim (star 2 leti) in (7 let) (14 let) odpeljem v šolo ... pa me je božiček/ka že obiskala ... sem v ponedeljek pazila na najmlajšega in se menive o dolce gusto, potem me pa v torek popoldan kliče, če sem ga kupila ... in mi ga je kupila kar ona ... HVALA ooo kako lepo je slišat, da tvoja dobra volja ne ostane neopažena... za prijateljico in obilo užitkov ob kavici
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 17:54:35
|
|
|
|
Čebel@
|
brkn...a že načrtujete novega člana? urša.....valda,da počivaj,sej si glihkar rodila!....super,da se bosta lahko z možem uskladila pri pobiranju otrok-res lepo od njega,da te čuva sjmm....u tele piškotke bomo pa mi tudi sprobali ajvy...ti nisi več na bolniški? Hana in ati se namakata-možek ni bil za,pa ga je Hana kar zvlekla v kopalnico .....mami pa v miru večerja
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 18:07:57
|
|
|
|
simonakr
|
Dan evo mene še mal pa gremo domov! Končno! Dons se mi je pa mal vlekel. Bo šlo jutr hitrejš - tolk mamo naročenih da bomo do 15.00 na šihtu. Urša - itak da počivej! Dej če misliš že po kakšnih obiskih skakat pa te zadeve pridem do tebe pa te sunem v rit! Resno mislim. Vse hočjo bit fit mamice, ne pomislijo pa da je porod napor in da telo rab da pride k seb! Dons sm glih eno našo pacientko rahlo nadrla naj bo doma in naj malo počiva - po 2 tednih je že v Mercatorju na kavici z kolegico! Mislm! Ok zdej pa res grem Aja pa hvala za pikapoke za malo miss.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 18:45:17
|
|
|
|
Čebel@
|
pri nas mir in tišina spijem še en kakavček,lekadol v rit in počasi proti postelji .....upam,da bom danes več spala kot sinoči
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 19:21:59
|
|
|
|
birdy
|
Hej hoj, mene zebe To se mi še ni zgodlo, pri skor 21ih stopinjah me zebe v puloverju, običajno sem pa v kratki majci hodila pa jamrala kok mi je vroče. Vsi otroci spijo. Lev je priden, prišla je že patronažna, je gledala kako se dojiva in je rekla da naj probava brez dodatka ker ful lepo vleče. Jutri bo pa prišla verjetno z vago da vidimo če pridobiva, pa še klamfe mi bo ven pobrala. Smo pa mel živi raztur ko je prišla, ma mi je bilo prov nerodno Pa je rekla da raj vidi da je tako ker pol ve da počivam ne pa pospravljam. No, sej več al manj so bile po tleh igrače, pa v predsobi borše Zdej grem pa pod tuš, pol pa kr mal na kavč. Pridem verjetno še pogledat sem...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 19:42:27
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy kok te je lepo brat Dej kako slikico Leva prlimaj ko boš lahko . Ti kdo pomaga? Dej res počivaj in se čuvaj Kako sta sestrci sprejeli bratca? Uf 21 stopinj jaz zmrznem, pri nas mamo tam med 23 in 24 pa mi je tko fletno
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 19:43:30
|
|
|
|
Urša08
|
Simonakr te že ubogam . Sej sem pridna in počivam. Sjmm hvala za recept
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 19:47:23
|
|
|
|
Urša08
|
Pri nas tamaledva gledata risanko, potem so še zobki in pravljica potem pa upam, da zaspita. Mamo zadnje čase mal ritem sesut. Mah sej bomo prišli spet na stara pota. Kar ne morem verjet kako dnevi letijo mimo. Jutri mamo v vrtcu eno srečanje skupaj starši in otroci - bomo zgleda nekaj ustvarjali glede na to da mormo škarje vzeti sabo. Najbrž bom šla jaz z Nejcem da bova še midva mal skupaj . Grem knjigico pripravit, itak bomo spet dinozavre gledal ker mamo zadnje čase dinozavromanijo . Lepo preživite večer pa se jutri tipkamo. nočka
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 19:58:49
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Birdy kok te je lepo brat Dej kako slikico Leva prlimaj ko boš lahko . Ti kdo pomaga? Dej res počivaj in se čuvaj Kako sta sestrci sprejeli bratca? Uf 21 stopinj jaz zmrznem, pri nas mamo tam med 23 in 24 pa mi je tko fletno Slikica je v planu, sam nekak se mi še ni uspelo lotit. Jah, je pa tak buhtelj, jst mu pravim direktor al pa Buda Drugač je pa moj doma, dans so ga klical da nej pride delat, tko da bo šel ponoč v službo. Tko da jutr bo šla Kristika dol k tastu, Nelči bo pa pri men. Tamali sta super sprejeli, Kristi mu skoz nosi dudo , pa guncat ga hoče v vozičku, ma ful je posrečena. Nelči je pa tud ful pridna, mi pomaga Leva previt pa je ful ponosna Res, ne morem verjet kok dobro sta sprejele. Počivam pa dost, ker ne morem da ne bi, me takoj zvije. Dons sem mela plane da spraznem borše, no, pa jih ne bom, sem prešvoh.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 20:13:51
|
|
|
|
Ajvy
|
čer................... sjmm..kaj sta se kej dogovorila? Tamika...jst mislim ,da te je prijateljica zelo zelo lepo presenetila....waw....zares ceni tvoj trud....in to je tako lepo videti...da ljudje še cenijo nesebično pomoč..... Urša...ah dej ga no srat.....ti moraš počivat....torej delaš vse lepo in prav.... Waw...lepo uživajta jutri z Nejcem....to bo samo vajin čas....superca Čebela...kaj je tebe prehlad ujel...nisem si zapomnila? Ne ...nisem na bolniški....sem bla samo dva dni....jemljem še AB...in delam na okenčku, da ni preveč napora...razen govornega Simonakr...ti si prav ena taka srčna sestra - babca..a ne ?SUperca...... Birdy....kako lepo je slišat ,da vama z Levom laufa....the best.....ne sekiraj se zaradi nereda....ona se tut ni.... Super da sta sestrici tako lepo sprejeli bratca Bravo pupi
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 20:40:26
|
|
|
|
birdy
|
Evo, mojega direktorčka Ah, nč ne bo, RR me zajebava
< Sporočilo je popravil birdy -- 9.12.2010 20:50:19 >
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 22:14:55
|
|
|
|
sjmm
|
čer! a vse gledate bodyguarda??? pri nas končno mir...uf...sm spet loverja zagnala ...sva se še čez posteljnino zapeljala...zdej sva pa oba za neki dni sklenila d se ne vidva birdy..lepo da se nam oglasiš...fajn počivej in crkljaj svoje zakladke ajvy...vse je še odprto..še tehtava idejo no, grem mau popeglat kavč...d vidm konc filma
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2010 22:23:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 22:28:15
|
|
|
|
birdy
|
Kolumbo, nč klicat jutr patronažne kokr vem nimava iste, moja je Romana. Slikce bojo, neki me komp zajebava, sploh mi noče odpret fotk
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 22:29:54
|
|
|
|
birdy
|
Aja, a tvoj mobi sprejema fotke? Ti lohk pošljem
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2010 22:37:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 6:30:27
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.