Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 11:13:15
|
|
|
|
brkn83
|
ajvy - nisi povedala. Ampak hvala. Sem vesela, da ste opazile, da me prej ni bilo tk pogosto. Zdej je pač malo več časa, sam mislim da ne bo dolgo tako.
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2011 11:13:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2011 11:15:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 11:15:47
|
|
|
|
Ajvy
|
Urša....ojej....upam,da bo tokrat vse obšlo otročke in da se možek lepo in čimprej pozdravi, da še ti prideš do zasluženega počitka..... Glede dude te popolnoma podpiram in pozdravljam tvojo odločitev........ Pošiljam vam milion zdravilnih objemčkov..... Čebela...prav tako pozdravljam tvojo odločitev o vrnitvi dude....še bo čas , ko bomo morali nastopati strogo in nepopustljivo......
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 11:15:54
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo BELO-RDEČO
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 11:16:05
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Jaz sem čist morto pa šele devet bo ura Si bom tole timo 100% zapomnila . Možek še kar bogi, no danes se je vsaj zbudil z manj vročine tko da nekako gre na boljše, tamaledva sta začela kašljat , občasno tud Eva, jaz pa panična ponoč skačem pa tipam čela če ma kdo vročino, pa poslušam če kdo zakašlja me boso po tej zimi sam še nekam pelal. Prebrat vas še morm, pa čebeli sem še dolžna odgovor. čebela dudo sva mu dala nazaj k jo je tko iskal, pa s tistim koščkom je revček delal ojej, lej uuu - se nama je zasmilil, pa tud ponoči je bil nemiren tko da ima spet dudo ampak samo za spat potem se pospravi. Sej je že to uspeh. Ajvy res sem vesela da so izvidi boljši kot zadnjič in seveda da je bil odnos zdravnika tokrat boljši. ajej urša....noro mamo res tele zime....res ne pomnim take, upam, da slabše ne more več bit, in da bo druga lahko le še boljša sj ne vem kakšno kavico nej ti prpopam, za dvignt energijo.....pa tisti vaši debati o mleku in dojenju lahko dodam samo to, da pri vsem tempu in težavam ki jih imaš zadnje mesece si dobra, da tvoje telo sploh uspe pridelat take količine mleka, tko da se ne muči in dodaj če misliš, da je treba tako...poslušaj le sebe.....ker si res carica pri vsem tem....zraven lahko vključim tud kolumbo s temi ultra tempi brez šimeta in bolanima ptičkoma....tko da....super ste občudujem vas... sj veš birdy...teb je s temi boleznimi en malček prizanešeno.... jst nimam malega dojenčka še doma pa včasih samo evo komaj spedenam in držim pokkonci kadar je bolana.... za dudo se pa čist strinjam, da sta jo dala nazaj...če je tebi vsaj malo lažje tako naj bo še malo...sj bo še čas, da jo boste ukinli.... se bom kar strinjala s petrušk jaz tudi petrušk je tole tko lepo napisala, da se kar podpišem...če smem----
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 11:16:52
|
|
|
|
sjmm
|
ekola...smo že nazaj...ploščice po mojem okusu naročene za kombinirat k unim k jih imamo....pa še za na steno sva ene take dekorativne izbrala...niso glih ploščice...so taki ceglasti delčki...bo ena stena v celoti s tem obložena pol smo skočil še k vaškemu sosedu...je mami podabla kis in čistilo za kuhno Maj je očija odpeljal en krog..jz pa sušilca spraznm..pol pa v kuhalno akcijo dons ponujamo...brokolijevo kremno juho s krompirjem in koromačem, kitajske jajčne zvitke, pa za posladek ali popoldnasko lakoto skutno zdrobove žličnike z malinovo marmelado..ajdi..zdej pa tečem...d ulovim še en kapučinček
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 11:17:18
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 ajvy - nisi povedala. Ampak hvala. Sem vesela, da ste opazile, da me prej ni bilo tk pogosto. Zdej je pač malo več časa, sam mislim da ne bo dolgo tako. no, le glej da vas bomo lahko še naprej spremljale.....je super tako....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 11:17:54
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jure spi, js sm mu pa glih mislna AM nardit k sm mela fiksno idejo d je fuuul lačn....ej s tem mlekom bom doktorirala welcome to the club
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 11:18:51
|
|
|
|
sjmm
|
ajvy...kaj pa te je napeljalo na misel name...pozna ura al nadaljevanka
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 11:19:13
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Tvoja tašča je pa prav ona tašča iz vicev....takšne izjave...sej človeku se mora smilit revca...o kakšnih stvareh razmišlja AJVY KDAJ LOH PRIDEM NA TEČAJ DIPLOMATSKEGA IZRAŽANJA ...ej res rabm par tvojih inštrukcij in par diplomatskih stavkov, k jst preveč direktno vn padem in pol na konc sm jst una ta grda...... poleti enkrat...se bodo otroc zunaj igral...midve mame ..bova pa kavo pile....he he
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 11:19:33
|
|
|
|
sjmm
|
šibam, da me dec ne zaloti d zabušavam...pol bo mislu d je vsak dopoldan tko
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 11:21:11
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ajvy...kaj pa te je napeljalo na misel name...pozna ura al nadaljevanka oboje....sem si misnla....glej tko kot sjmm...namesto ,da grem spat. klelele buljim v telenovelo....o ja....sam sanjat je pa fino zraven....a ne ?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 11:25:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Čebela...prav tako pozdravljam tvojo odločitev o vrnitvi dude....še bo čas , ko bomo morali nastopati strogo in nepopustljivo...... sem videla da je dovolj da ji večerno uro premaknem za pol urce(čeprav včeraj je glih tko dol padla ob 19.00) in se ne zbuja ...a Tisa ima že vse zobke?....ne vem tak čuden kakec ima Hana(rumen,tekoč in koščki hrane so notr),da sploh ne vem če se kaj kuha v njej pa smrdi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 11:26:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Tvoja tašča je pa prav ona tašča iz vicev....takšne izjave...sej človeku se mora smilit revca...o kakšnih stvareh razmišlja AJVY KDAJ LOH PRIDEM NA TEČAJ DIPLOMATSKEGA IZRAŽANJA ...ej res rabm par tvojih inštrukcij in par diplomatskih stavkov, k jst preveč direktno vn padem in pol na konc sm jst una ta grda...... jaz tudi,jaz tudi ....sem gli tko ena s predolgim jezikom
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 11:27:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ekola...smo že nazaj...ploščice po mojem okusu naročene za kombinirat k unim k jih imamo....pa še za na steno sva ene take dekorativne izbrala...niso glih ploščice...so taki ceglasti delčki...bo ena stena v celoti s tem obložena pol smo skočil še k vaškemu sosedu...je mami podabla kis in čistilo za kuhno Maj je očija odpeljal en krog..jz pa sušilca spraznm..pol pa v kuhalno akcijo dons ponujamo...brokolijevo kremno juho s krompirjem in koromačem, kitajske jajčne zvitke, pa za posladek ali popoldnasko lakoto skutno zdrobove žličnike z malinovo marmelado..ajdi..zdej pa tečem...d ulovim še en kapučinček u to sta pa hitr izbrala .......komaj čakam slikice
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 11:31:17
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ekola...smo že nazaj...ploščice po mojem okusu naročene za kombinirat k unim k jih imamo....pa še za na steno sva ene take dekorativne izbrala...niso glih ploščice...so taki ceglasti delčki...bo ena stena v celoti s tem obložena pol smo skočil še k vaškemu sosedu...je mami podabla kis in čistilo za kuhno Maj je očija odpeljal en krog..jz pa sušilca spraznm..pol pa v kuhalno akcijo dons ponujamo...brokolijevo kremno juho s krompirjem in koromačem, kitajske jajčne zvitke, pa za posladek ali popoldnasko lakoto skutno zdrobove žličnike z malinovo marmelado..ajdi..zdej pa tečem...d ulovim še en kapučinček u to sta pa hitr izbrala .......komaj čakam slikice
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 11:32:04
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Čebela...prav tako pozdravljam tvojo odločitev o vrnitvi dude....še bo čas , ko bomo morali nastopati strogo in nepopustljivo...... sem videla da je dovolj da ji večerno uro premaknem za pol urce(čeprav včeraj je glih tko dol padla ob 19.00) in se ne zbuja ...a Tisa ima že vse zobke?....ne vem tak čuden kakec ima Hana(rumen,tekoč in koščki hrane so notr),da sploh ne vem če se kaj kuha v njej pa smrdi za vsak slučaj
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 11:32:43
|
|
|
|
TAMIKA3
|
kosilo: golaž + polenta + zelena solata s krompirjem
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 12:02:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Čebela...prav tako pozdravljam tvojo odločitev o vrnitvi dude....še bo čas , ko bomo morali nastopati strogo in nepopustljivo...... sem videla da je dovolj da ji večerno uro premaknem za pol urce(čeprav včeraj je glih tko dol padla ob 19.00) in se ne zbuja ...a Tisa ima že vse zobke?....ne vem tak čuden kakec ima Hana(rumen,tekoč in koščki hrane so notr),da sploh ne vem če se kaj kuha v njej pa smrdi za vsak slučaj hvala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 12:03:35
|
|
|
|
Čebel@
|
pri nas je tudi že kosilo na štedilniku:juho sem iz skrinje vzela+pečena bedra(se pečejo)+pire krompir(moram it še iskat krompir v klet)
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 12:26:09
|
|
|
|
sjmm
|
ja, ajvy...kaj si pa gledala????
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 12:43:52
|
|
|
|
petrušk_
|
hejjjjjj naš malček se za ušeska grabi....gremo popoldan k P...pomoje po antibiotik.... a mislte da lohk kljub temu zabavo speljem al boljš da ne pa na drug vikend prestavim??? sploh ne vem kaj nardit...k drgač je ok, kašlja ampak to bo itak še cel mesec, nosek je pa tud ful boljš....sam v torek ji je sam un butast trakec dal notr k po 1 uri vn pade tko da sm točn vedla kaj bo....AB čez 2 dni, namest da bi ga takrat dal pa bi blo zj že dobr....porajtala sm jo pa včer zvečer, k je kupček podrla, začela jokat in se prjela za ušesek....zj k sm iz šihta pršla pa isto...tko da to je to.... a mislte da bo AB takoj prijel?? KAJ NEJ NARDIM ZA SOBOTO???PLIZZZZZ HELLLPPPPPP
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 12:57:12
|
|
|
|
Urša08
|
petrušk jaz bom napisala svoje mnenje pa ne bit huda. Jaz bi zabavo odpovedala če je otrok bolan, pa kljub ab ju bo mogla mal počivat oz. je že tako občutljiva da jo lahko vsak dodatni bacilček ki ga bo kdo prinesel spet v posteljo položi. Odločitev je pa seveda vajina. Sem brala da jim antibiotiki še dodatno oslabijo imunski sistem. Pa držim pesti da mogoče pa ne bo treba antibiotika jest. Za Evo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 12:59:12
|
|
|
|
Urša08
|
Punce hvala vam za vse besede, zlate ste . Si grem en kapučinček narest dokler mam mir, ker je šel Žiga spat, nejca sem mal knjigice poslala gledat, Eva je v zibki tko da grem izkoristit.
|
|
|
Kdaj je vaš dojenček sam poiskal dudo v posteljici?Itkicapred 6. mesecem (
44%)
med 6. in 8. mesecem (
29%)
po 8. mesecu (
27%)
Število vseh glasov: 204Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!