|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
27.1.2011 9:32:28   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

petrušk....veselo capljaš za manouser posted image user posted image user posted image user posted image .....jaz samo še mihailo in petrop počakam,pol me bo pa panika zagrabla,ker bom že na vrstiuser posted image user posted image user posted image

urša......smiliš se mi,resuser posted image ....upam,da res otroci kaj ne pokasirajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....ti si pa močna ženskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....jaz sem ji tudi dudo vrnilauser posted image

sjmm....ma jaz pa ne pustim,da kdorkoli hodi po meni-se avtomatsko branimuser posted image ....sej včasih me moj dolg jezik tepe,ampak če se sama ne bom branila,me drug itak ne bouser posted image ....lahko pa jaz tasvoje povem tvoji tašči-imam glih dovolj hormonov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ..k bo hudo te narufamuser posted image user posted image

user posted image user posted image
ti bom po hitri pošti malo hormonov poslalauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
27.1.2011 9:35:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

aja, čebelcv...pa tašča mi zmer pamet pere d me moj že čez dan dost razvaja k dela namest mene, jz pa doma afne guncamuser posted image ...sem ji zelo hvaležnauser posted image za take besede
sve že dve taki user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika a tvoja je ista?
podobna ja user posted image

so po večini vse naše tašče iz istega planeta ušleuser posted image user posted image user posted image

ja sj pazi pol...zj bo eva doma, k bom pa končala s službo in pričela z dopustom bo  šla pa nazaj v vrtec...to bo enih govoranc za pop.....
kakšna sem, da sm doma pa malo bom dala v vrtec pa skoz je bolana pa.....
no comment....dobr da smo jo zj navadl da mamo zaklenjena vrata  - ki vodijo iz njenega v naše stanovanje....ker jih na srečo eva že zna odpret in da nebi po stopnicah padla jih zaklenjemouser posted image user posted image user posted image user posted image
tko da bo tko ostal tud naprej...sam čakam, da bo začela okrog hodit zj k kodo pozna....pol k bo dojenček pa na novem delu ne bom slišala da trka na una vrata....
morm pol k bom doma kodo zamenjat pod pretvezo, da sm neki zablokirala k sm se zmotila pr tipkanjuuser posted image user posted image user posted image al sm žleht.....

ej točno to bi jaz že sedaj naredilauser posted image .....če ti bo začela kej bluzit,samo reč da nisi doma na dopustu,da bi noge gor tiščala in se po riti praskala,ampak da imaš user posted image  k si zasluži glih tok tvoje pozornosti kot jo je dobila Eva ko je bila user posted image -sigurno jo utišašuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
27.1.2011 9:35:27   
sjmm
no, zdej morm pa kej postorit, čeprav dons neki nimam pravega elana...sam kr se more ni težko...al kako žeuser posted image

pa moj bo uletu čez ene pol urce na malco....se morm kej dobrega zmislit, ker greva pol ploščice za predsobo kupit, pa če bo lepo sit, pol ne bo sitek...k baby in bom lahk kej lepega zbralauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
27.1.2011 9:36:36   
sjmm

aja, čebelcv...pa tašča mi zmer pamet pere d me moj že čez dan dost razvaja k dela namest mene, jz pa doma afne guncamuser posted image ...sem ji zelo hvaležnauser posted image za take besede

tamika a tvoja je ista?

so po večini vse naše tašče iz istega planeta ušleuser posted image user posted image user posted image

ja sj pazi pol...zj bo eva doma, k bom pa končala s službo in pričela z dopustom bo  šla pa nazaj v vrtec...to bo enih govoranc za pop.....
no comment....dobr da smo jo zj navadl da mamo zaklenjena vrata  - ki vodijo iz njenega v naše stanovanje....ker jih na srečo eva že zna odpret in da nebi po stopnicah padla jih zaklenjemouser posted image user posted image user posted image user posted image
tko da bo tko ostal tud naprej...sam čakam, da bo začela okrog hodit zj k kodo pozna....pol k bo dojenček pa na novem delu ne bom slišala da trka na una vrata....
morm pol k bom doma kodo zamenjat pod pretvezo, da sm neki zablokirala k sm se zmotila pr tipkanjuuser posted image user posted image user posted image al sm žleht.....

ej točno to bi jaz že sedaj naredilauser posted image .....če ti bo začela kej bluzit,samo reč da nisi doma na dopustu,da bi noge gor tiščala in se po riti praskala,ampak da imaš user posted image  k si zasluži glih tok tvoje pozornosti kot jo je dobila Eva ko je bila user posted image -sigurno jo utišašuser posted image

evo, naša čebel@...zakladnica dobrih idej...človk kr bol samozavesten ratauser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
27.1.2011 9:36:59   
Čebel@

no, zdej morm pa kej postorit, čeprav dons neki nimam pravega elana...sam kr se more ni težko...al kako žeuser posted image

pa moj bo uletu čez ene pol urce na malco....se morm kej dobrega zmislit, ker greva pol ploščice za predsobo kupit, pa če bo lepo sit, pol ne bo sitek...k baby in bom lahk kej lepega zbralauser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
27.1.2011 9:37:49   
Čebel@
evo, naša čebel@...zakladnica dobrih idej...človk kr bol samozavesten ratauser posted image user posted image user posted image
lahko knjigo napišemuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
27.1.2011 9:43:50   
TAMIKA3

tamika a tvoja je ista?

upam, da jaz ne bom takšen  user posted image   . potem me naj kar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
27.1.2011 9:49:00   
petrušk_

tamika a tvoja je ista?

ne morm še zdaj...če še enkrat pozabva odklent zj k jo merka bova mogla spet kodo povedat...pol sm pa na istem, počakam, tolk da bom doma pol pa itak nima da mrda gor....
zanč je mojmu rekla, da nej povem če rabim, da mi okna pomijeuser posted image user posted image user posted image user posted image mam zgleda preveč umazane...no wayyyyyyyyyyy....mam rajš take k mam, ker k jo bom enkrat gor spustila pucat se je ne znebim več...bo skoz hodila pucat....sj je dobra...ne rečem da ni...bi mi vse pomagala, ampak kaj k nima meje, pol bi se pa spet po celmu stanvanju pasla...nakonc bi jo še dobila k mi skret puca....pa firnke pere, tacajt k nas ni doma
sj mogoč sm res tečna, ampak ne paše mi, da mi kdo štrefi po stanovanju...rada mam svoj mir, pa čeprav včasih ni glih vse kot iz škatlceuser posted image user posted image user posted image a sm fejst čudaška???
rajš počakam mojo mami pa jo nafehtam, da mi okna pomije...k vem, da se v drugo ne bo vtikala

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
27.1.2011 9:49:43   
Čebel@

tamika a tvoja je ista?

upam, da jaz ne bom takšen  user posted image   . potem me naj kar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri tebi se bo ta zloba razdelila med 4 tamladeuser posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
27.1.2011 9:52:34   
Čebel@
ne morm še zdaj...če še enkrat pozabva odklent zj k jo merka bova mogla spet kodo povedat...pol sm pa na istem, počakam, tolk da bom doma pol pa itak nima da mrda gor....
zanč je mojmu rekla, da nej povem če rabim, da mi okna pomijeuser posted image user posted image user posted image user posted image mam zgleda preveč umazane...no wayyyyyyyyyyy....mam rajš take k mam, ker k jo bom enkrat gor spustila pucat se je ne znebim več...bo skoz hodila pucat....sj je dobra...ne rečem da ni...bi mi vse pomagala, ampak kaj k nima meje, pol bi se pa spet po celmu stanvanju pasla...nakonc bi jo še dobila k mi skret puca....pa firnke pere, tacajt k nas ni doma
sj mogoč sm res tečna, ampak ne paše mi, da mi kdo štrefi po stanovanju...rada mam svoj mir, pa čeprav včasih ni glih vse kot iz škatlceuser posted image user posted image user posted image a sm fejst čudaška???
rajš počakam mojo mami pa jo nafehtam, da mi okna pomije...k vem, da se v drugo ne bo vtikala

ej edino pravilno,da če ti ne paše,da ti šari po bajti,da jo že v šusu sploh ne pustiš da karkoli puca in prčka...nič nisi čudaška.....ampak je fajn da se zavedaš,če 1x popustiš,ti res zna skos stat za ritjo

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
27.1.2011 10:00:35   
Čebel@
user posted image  banko oropatuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
27.1.2011 10:03:12   
TAMIKA3

user posted image  banko oropatuser posted image
daj še zame user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
27.1.2011 10:07:17   
TAMIKA3
jaz pa peljem klubske trenirke v tisk user posted image user posted image ... bodo naši mali fuzbalerji lepi user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
27.1.2011 10:07:46   
TAMIKA3
včeraj kupila blago za obleko user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
27.1.2011 10:11:47   
sjmm

včeraj kupila blago za obleko user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

jeeeeeeeeeeeeee!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
27.1.2011 10:13:10   
sjmm
kuhna spedenana, je Maj žemljo po tleh vozu k avto...sm kr vn padla, moj je sit...pa gremo po ploščice...itak je pršu na malco glih k sm vso posodo spoti spravla in vse pulte zglancala...jz morm to delat 2x na dan...vse pošpricam in pomijem...je za znort prometa v naši kuhniuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
27.1.2011 10:24:44   
Čebel@
sem še tukaj-mi je tast odpeljal avto...bom šla pa popoldan na banko.....si grem pa 1 čaj skuhat,ker me zebe

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
27.1.2011 10:26:23   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
27.1.2011 10:45:45   
TAMIKA3

sem še tukaj-mi je tast odpeljal avto...bom šla pa popoldan na banko.....si grem pa 1 čaj skuhat,ker me zebe
me back user posted image

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
   [Brisano sporočilo]
27.1.2011 10:53:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4120
   [Brisano sporočilo]
27.1.2011 10:54:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 4121
27.1.2011 10:57:14   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

KJE KAKŠNO???
MS Krpica ... ugani user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
27.1.2011 11:09:15   
Ajvy
dannnnnnnnnnnnnnnnnn...

KOlumbo...lepo da si si vzela malo časa zase...to je super zdravilo....

Sjmm.....upam,da se ti je uspelo spočit...sem se pa nate spomnila včeraj ponoč, ko sem gledala eno nadaljevanko na youtube...he he

Brkn....dobro jutro...
Ne vem , če sem ti povedala...ampak sem res vesela, da se veliko več javljaš....

petrušk...ojej...tale kašelj vam pa res nagaja.....upam ,da vas res zapusti.....
Super za big party...to bo veselja....
Glede cukra....jst mislim ,da boš ti to z levo roko speljala....držim pesti ,da se razplete vama v korist...

<čebela...tISA je tut pr petkah mela drisko...to je blo pa to...tko da upam ,da bo pri vas enako....
waw....33 teden...matr gre hitr....

sjmm...očiji so vedno najbolj utrujeni..ti pa tut nič ne veš...he he
Tvoja tašča je pa prav ona tašča iz vicev....takšne izjave...sej človeku se mora smilit revca...o kakšnih stvareh razmišlja user posted image user posted image  

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
   [Brisano sporočilo]
27.1.2011 11:09:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 4124
27.1.2011 11:11:45   
brkn83
evo js sem že iz trgovine.

Zdej pa grem naprej pospravljati omare v dnevni sobi, ker je tk kot bi bomba urezala. Moram še to narediti, da bo potem končn dnevna popedenana tako kot je treba. Pa bomo potem videli kako dolgo bo tako.

Kosilo imam že skoraj narejeno- kaneleoni že v hladilniku, krompirjeva solata pa tudi. Razmišljam še o tem da bi kakšno pecivo naredila, sam se ne morem odločiti katero.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

dojenje
1hruška

Do kdaj ste dojile?

nisem dojila. (15%)

do 3 mesecev (18%)

do 6 mesecev (13%)

do 1 leta (31%)

do 1,5 leta (14%)

do 2 let ali več (9%)

Število vseh glasov: 352

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!