Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:32:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk....veselo capljaš za mano .....jaz samo še mihailo in petrop počakam,pol me bo pa panika zagrabla,ker bom že na vrsti urša......smiliš se mi,res ....upam,da res otroci kaj ne pokasirajo .....ti si pa močna ženska .....jaz sem ji tudi dudo vrnila sjmm....ma jaz pa ne pustim,da kdorkoli hodi po meni-se avtomatsko branim ....sej včasih me moj dolg jezik tepe,ampak če se sama ne bom branila,me drug itak ne bo ....lahko pa jaz tasvoje povem tvoji tašči-imam glih dovolj hormonov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] ..k bo hudo te narufam ti bom po hitri pošti malo hormonov poslala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:35:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm aja, čebelcv...pa tašča mi zmer pamet pere d me moj že čez dan dost razvaja k dela namest mene, jz pa doma afne guncam ...sem ji zelo hvaležna za take besede sve že dve taki tamika a tvoja je ista? podobna ja so po večini vse naše tašče iz istega planeta ušle ja sj pazi pol...zj bo eva doma, k bom pa končala s službo in pričela z dopustom bo šla pa nazaj v vrtec...to bo enih govoranc za pop..... kakšna sem, da sm doma pa malo bom dala v vrtec pa skoz je bolana pa..... no comment....dobr da smo jo zj navadl da mamo zaklenjena vrata - ki vodijo iz njenega v naše stanovanje....ker jih na srečo eva že zna odpret in da nebi po stopnicah padla jih zaklenjemo tko da bo tko ostal tud naprej...sam čakam, da bo začela okrog hodit zj k kodo pozna....pol k bo dojenček pa na novem delu ne bom slišala da trka na una vrata.... morm pol k bom doma kodo zamenjat pod pretvezo, da sm neki zablokirala k sm se zmotila pr tipkanju al sm žleht..... ej točno to bi jaz že sedaj naredila .....če ti bo začela kej bluzit,samo reč da nisi doma na dopustu,da bi noge gor tiščala in se po riti praskala,ampak da imaš k si zasluži glih tok tvoje pozornosti kot jo je dobila Eva ko je bila -sigurno jo utišaš
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:35:27
|
|
|
|
sjmm
|
no, zdej morm pa kej postorit, čeprav dons neki nimam pravega elana...sam kr se more ni težko...al kako že pa moj bo uletu čez ene pol urce na malco....se morm kej dobrega zmislit, ker greva pol ploščice za predsobo kupit, pa če bo lepo sit, pol ne bo sitek...k baby in bom lahk kej lepega zbrala
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:36:36
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm aja, čebelcv...pa tašča mi zmer pamet pere d me moj že čez dan dost razvaja k dela namest mene, jz pa doma afne guncam ...sem ji zelo hvaležna za take besede sve že dve taki tamika a tvoja je ista? podobna ja so po večini vse naše tašče iz istega planeta ušle ja sj pazi pol...zj bo eva doma, k bom pa končala s službo in pričela z dopustom bo šla pa nazaj v vrtec...to bo enih govoranc za pop..... kakšna sem, da sm doma pa malo bom dala v vrtec pa skoz je bolana pa..... no comment....dobr da smo jo zj navadl da mamo zaklenjena vrata - ki vodijo iz njenega v naše stanovanje....ker jih na srečo eva že zna odpret in da nebi po stopnicah padla jih zaklenjemo tko da bo tko ostal tud naprej...sam čakam, da bo začela okrog hodit zj k kodo pozna....pol k bo dojenček pa na novem delu ne bom slišala da trka na una vrata.... morm pol k bom doma kodo zamenjat pod pretvezo, da sm neki zablokirala k sm se zmotila pr tipkanju al sm žleht..... ej točno to bi jaz že sedaj naredila .....če ti bo začela kej bluzit,samo reč da nisi doma na dopustu,da bi noge gor tiščala in se po riti praskala,ampak da imaš k si zasluži glih tok tvoje pozornosti kot jo je dobila Eva ko je bila -sigurno jo utišaš evo, naša čebel@...zakladnica dobrih idej...človk kr bol samozavesten rata
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:36:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm no, zdej morm pa kej postorit, čeprav dons neki nimam pravega elana...sam kr se more ni težko...al kako že pa moj bo uletu čez ene pol urce na malco....se morm kej dobrega zmislit, ker greva pol ploščice za predsobo kupit, pa če bo lepo sit, pol ne bo sitek...k baby in bom lahk kej lepega zbrala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:37:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm evo, naša čebel@...zakladnica dobrih idej...človk kr bol samozavesten rata lahko knjigo napišem
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:43:50
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm aja, čebelcv...pa tašča mi zmer pamet pere d me moj že čez dan dost razvaja k dela namest mene, jz pa doma afne guncam ...sem ji zelo hvaležna za take besede sve že dve taki tamika a tvoja je ista? podobna ja so po večini vse naše tašče iz istega planeta ušle upam, da jaz ne bom takšen . potem me naj kar
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:49:00
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm aja, čebelcv...pa tašča mi zmer pamet pere d me moj že čez dan dost razvaja k dela namest mene, jz pa doma afne guncam ...sem ji zelo hvaležna za take besede sve že dve taki tamika a tvoja je ista? podobna ja so po večini vse naše tašče iz istega planeta ušle ja sj pazi pol...zj bo eva doma, k bom pa končala s službo in pričela z dopustom bo šla pa nazaj v vrtec...to bo enih govoranc za pop..... kakšna sem, da sm doma pa malo bom dala v vrtec pa skoz je bolana pa..... no comment....dobr da smo jo zj navadl da mamo zaklenjena vrata - ki vodijo iz njenega v naše stanovanje....ker jih na srečo eva že zna odpret in da nebi po stopnicah padla jih zaklenjemo tko da bo tko ostal tud naprej...sam čakam, da bo začela okrog hodit zj k kodo pozna....pol k bo dojenček pa na novem delu ne bom slišala da trka na una vrata.... morm pol k bom doma kodo zamenjat pod pretvezo, da sm neki zablokirala k sm se zmotila pr tipkanju al sm žleht..... ej točno to bi jaz že sedaj naredila .....če ti bo začela kej bluzit,samo reč da nisi doma na dopustu,da bi noge gor tiščala in se po riti praskala,ampak da imaš k si zasluži glih tok tvoje pozornosti kot jo je dobila Eva ko je bila -sigurno jo utišaš ne morm še zdaj...če še enkrat pozabva odklent zj k jo merka bova mogla spet kodo povedat...pol sm pa na istem, počakam, tolk da bom doma pol pa itak nima da mrda gor.... zanč je mojmu rekla, da nej povem če rabim, da mi okna pomije mam zgleda preveč umazane...no wayyyyyyyyyyy....mam rajš take k mam, ker k jo bom enkrat gor spustila pucat se je ne znebim več...bo skoz hodila pucat....sj je dobra...ne rečem da ni...bi mi vse pomagala, ampak kaj k nima meje, pol bi se pa spet po celmu stanvanju pasla...nakonc bi jo še dobila k mi skret puca....pa firnke pere, tacajt k nas ni doma sj mogoč sm res tečna, ampak ne paše mi, da mi kdo štrefi po stanovanju...rada mam svoj mir, pa čeprav včasih ni glih vse kot iz škatlce a sm fejst čudaška??? rajš počakam mojo mami pa jo nafehtam, da mi okna pomije...k vem, da se v drugo ne bo vtikala
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:49:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm aja, čebelcv...pa tašča mi zmer pamet pere d me moj že čez dan dost razvaja k dela namest mene, jz pa doma afne guncam ...sem ji zelo hvaležna za take besede sve že dve taki tamika a tvoja je ista? podobna ja so po večini vse naše tašče iz istega planeta ušle upam, da jaz ne bom takšen . potem me naj kar pri tebi se bo ta zloba razdelila med 4 tamlade
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:52:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ ne morm še zdaj...če še enkrat pozabva odklent zj k jo merka bova mogla spet kodo povedat...pol sm pa na istem, počakam, tolk da bom doma pol pa itak nima da mrda gor.... zanč je mojmu rekla, da nej povem če rabim, da mi okna pomije mam zgleda preveč umazane...no wayyyyyyyyyyy....mam rajš take k mam, ker k jo bom enkrat gor spustila pucat se je ne znebim več...bo skoz hodila pucat....sj je dobra...ne rečem da ni...bi mi vse pomagala, ampak kaj k nima meje, pol bi se pa spet po celmu stanvanju pasla...nakonc bi jo še dobila k mi skret puca....pa firnke pere, tacajt k nas ni doma sj mogoč sm res tečna, ampak ne paše mi, da mi kdo štrefi po stanovanju...rada mam svoj mir, pa čeprav včasih ni glih vse kot iz škatlce a sm fejst čudaška??? rajš počakam mojo mami pa jo nafehtam, da mi okna pomije...k vem, da se v drugo ne bo vtikala ej edino pravilno,da če ti ne paše,da ti šari po bajti,da jo že v šusu sploh ne pustiš da karkoli puca in prčka...nič nisi čudaška.....ampak je fajn da se zavedaš,če 1x popustiš,ti res zna skos stat za ritjo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 10:00:35
|
|
|
|
Čebel@
|
banko oropat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 10:03:12
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ banko oropat daj še zame
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 10:07:17
|
|
|
|
TAMIKA3
|
jaz pa peljem klubske trenirke v tisk ... bodo naši mali fuzbalerji lepi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 10:07:46
|
|
|
|
TAMIKA3
|
včeraj kupila blago za obleko
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 10:11:47
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 včeraj kupila blago za obleko jeeeeeeeeeeeeee!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 10:13:10
|
|
|
|
sjmm
|
kuhna spedenana, je Maj žemljo po tleh vozu k avto...sm kr vn padla, moj je sit...pa gremo po ploščice...itak je pršu na malco glih k sm vso posodo spoti spravla in vse pulte zglancala...jz morm to delat 2x na dan...vse pošpricam in pomijem...je za znort prometa v naši kuhni
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 10:24:44
|
|
|
|
Čebel@
|
sem še tukaj-mi je tast odpeljal avto...bom šla pa popoldan na banko.....si grem pa 1 čaj skuhat,ker me zebe
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 10:26:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 včeraj kupila blago za obleko
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 10:45:45
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sem še tukaj-mi je tast odpeljal avto...bom šla pa popoldan na banko.....si grem pa 1 čaj skuhat,ker me zebe me back
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2011 10:53:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2011 10:54:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 10:57:14
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 včeraj kupila blago za obleko KJE KAKŠNO??? MS Krpica ... ugani
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 11:09:15
|
|
|
|
Ajvy
|
dannnnnnnnnnnnnnnnnn... KOlumbo...lepo da si si vzela malo časa zase...to je super zdravilo.... Sjmm.....upam,da se ti je uspelo spočit...sem se pa nate spomnila včeraj ponoč, ko sem gledala eno nadaljevanko na youtube...he he Brkn....dobro jutro... Ne vem , če sem ti povedala...ampak sem res vesela, da se veliko več javljaš.... petrušk...ojej...tale kašelj vam pa res nagaja.....upam ,da vas res zapusti..... Super za big party...to bo veselja.... Glede cukra....jst mislim ,da boš ti to z levo roko speljala....držim pesti ,da se razplete vama v korist... <čebela...tISA je tut pr petkah mela drisko...to je blo pa to...tko da upam ,da bo pri vas enako.... waw....33 teden...matr gre hitr.... sjmm...očiji so vedno najbolj utrujeni..ti pa tut nič ne veš...he he Tvoja tašča je pa prav ona tašča iz vicev....takšne izjave...sej človeku se mora smilit revca...o kakšnih stvareh razmišlja
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2011 11:09:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 11:11:45
|
|
|
|
brkn83
|
evo js sem že iz trgovine. Zdej pa grem naprej pospravljati omare v dnevni sobi, ker je tk kot bi bomba urezala. Moram še to narediti, da bo potem končn dnevna popedenana tako kot je treba. Pa bomo potem videli kako dolgo bo tako. Kosilo imam že skoraj narejeno- kaneleoni že v hladilniku, krompirjeva solata pa tudi. Razmišljam še o tem da bi kakšno pecivo naredila, sam se ne morem odločiti katero.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zadnje s foruma
dojenje1hruškaDo kdaj ste dojile?nisem dojila. (
15%)
do 3 mesecev (
18%)
do 6 mesecev (
13%)
do 1 leta (
31%)
do 1,5 leta (
14%)
do 2 let ali več (
9%)
Število vseh glasov: 352Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!