Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:02:10
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm tamika...dobro jutro, dober dan!...kako so tvoji fantje?? dan 4 na delovnih mestih , eden na bolniški no, če je 1 ni hudga...pa naj se še ta na brzino pozdravi...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:02:20
|
|
|
|
Čebel@
|
tamika......upam,da gre njegovo zdravje na boljše sjmm.....dobra si,res-klanjam se ti ......sej tale v bušiju je tudi bolj kot ne moja želja,ampak bo dedec glih tko ustajal,ker je glih tok moj kot njegov
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:02:26
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm aja, čebelcv...pa tašča mi zmer pamet pere d me moj že čez dan dost razvaja k dela namest mene, jz pa doma afne guncam ...sem ji zelo hvaležna za take besede sve že dve taki
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:02:41
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.....mi bomo šli le tiste 14 dni na morje,ko ima moj dopust,mami je itak še v službi,s sestro tud slučajno ne grem nikamor,s taščo pa tud ne ....največ od priprav bo pa pranje .....voziček bomo itak kasneje oprali,ker sedaj se še Hana kdaj notr pelje ......kar naj se orenk pocajta tvoja princeska da bo RD zdrava ......kaj ji bosta pa dala za darilo? tamika....hvala za tooook kofetka .......kako je Marin? ja mi mamo zj privilegij k je naša mati v penziji, tko da bomo mal izkoristl.... mi bomo tud voziček aprila prali, k je tud še v uporabi, no edin košaro morm mal osvežit, sam bom tud počakala, da se otopli, da bom lahko na sončku posušila, k zj je v vreči na podstrešni zavito vse skupaj.... pa bravo za 33 teden....jst pa polnim 29. še 2 dni pa bo nafilan
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:02:45
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ hej... dobro jutro....spet v službi...doma včer bla luda kuča...smo dobl iz kitajske servise za jest...super lepi KAKŠNE SERVISE?? A PRAV S KITAJSKE kolumbo...upam, da ste se mal pocajtal....ja pomoje tud eva nekam na ene skrivne zmenke hodi, k tko sumljivo zboleva nikol ne veš...mogoč mi pa še res na gorenjsko uide ti kako si? si kej prišla k močem...pa šime spet na terenu...sam ti si res fulll sama z malčki...dobra si....ne imej slabe vesti, sj pri vaših uživata...gresta saj kej vn k s tabo bi bl težko šla k si sama....eno dozo pa da boste čimprej spet kompletni...kako pa jurček? ajvy..ni za kej za recept...naj vam teknejo...res pridejo super, tud mrzli za jest so fini.... pa SUPERCAAAAAAAAA ta Tarjo...sm res vesela za vaju, da se je izboljšal in da vsaj veš kako in kaj naprej..... sjmm....ja pri tvojem tempu nič čudnega da te vsake tolk mal podre.... da čimprej prideš k sebi pa fino za načrt sobic in vseh predelav v stanovanju..... tamika..sm šele zj pogruntala kaj si napisala...kako ti ni prijemala blond....??? IMAM PREMOČAN PIGMENT IN SEM POTEM RUMENO-ORANŽNA ... JE PA ŠKODA LAS, DA BI JIH BLAJHALA ... jst bi pa vseen probala vsaj kakšen pramenček za poživit...VSE OB VSOJEM ČASU ... ampak to je valjda moje mnenje k sm rada bl šekasta v glavo...trenutno blond, lešnikova in bakrena DAJ KAKO SLIKICO pršilo za nos Syntocinon za izločanje mleka - tole pa mal bl razloži????!!!??? katjuša...super, da se ti vse tako lepo odpira...in prima za kratek oddih.... tametil debata jst sm jih pr evi dobila od P, v porodnišnci mi niso nič dal, ampak k sm prebrala navodila in straske učinke sm se dobesedno "pokakala" in vrgla zadevo v smeti...zj k ste ve govorile, da to jeste mi je blo žal da nism jedla in bi lahko dalj dojila, ampak od včerajšnjega članka naprej sm spet vesela da sm to nardila...tko da?? jst ne vem kaj bi rekla...... eva načeloma ok, sam kašlja še res konkretno...čist too much.... dons mam dela doma za ponort.....zvečer pečem 3 biskvite za tortico, da bom jutr vlaka tomažka skup spravla.... pa jutr morm po pregledu v črnuče v pekarno vrhnika po barve za smetanco pobarvat pa še kakšen dodaten rekvizit v soboto popoldne bo pestro k norc v nedeljo dopoldan pride bratranc z družinico, popoldan pa tetice pa naša mami...na kosilo.... Ja, s kitajske...kitajski porcelan...lepi so....zame, za mame in mojo staro mamo, janezovo sestro in še eno gospo sva jih pripeljala....res fini..... aja..to pa je pol problem, če ti vse na oranž potegne...sam sj se dobi neki k ubija pigment in lahko glih tko barvajo z barvo...ni treba blanža....slikco...hmm....nekje založili polnilec za fotkiča....bom ko najdem..pomoje je u bohinju
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:03:46
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Jaz sem čist morto pa šele devet bo ura Si bom tole timo 100% zapomnila . Možek še kar bogi, no danes se je vsaj zbudil z manj vročine tko da nekako gre na boljše, tamaledva sta začela kašljat , občasno tud Eva, jaz pa panična ponoč skačem pa tipam čela če ma kdo vročino, pa poslušam če kdo zakašlja me boso po tej zimi sam še nekam pelal. Prebrat vas še morm, pa čebeli sem še dolžna odgovor. čebela dudo sva mu dala nazaj k jo je tko iskal, pa s tistim koščkom je revček delal ojej, lej uuu - se nama je zasmilil, pa tud ponoči je bil nemiren tko da ima spet dudo ampak samo za spat potem se pospravi. Sej je že to uspeh. Ajvy res sem vesela da so izvidi boljši kot zadnjič in seveda da je bil odnos zdravnika tokrat boljši.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:04:09
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tamika......upam,da gre njegovo zdravje na boljše sjmm.....dobra si,res-klanjam se ti ......sej tale v bušiju je tudi bolj kot ne moja želja,ampak bo dedec glih tko ustajal,ker je glih tok moj kot njegov hvala čebelc@...ma jz se tud tebi klanjam...k maš močn karakter ..men to kr manjka...sej za moje ...bi se z vsakomur stepla, sam zase sm pa bol cinclasta
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:04:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm aja, čebelcv...pa tašča mi zmer pamet pere d me moj že čez dan dost razvaja k dela namest mene, jz pa doma afne guncam ...sem ji zelo hvaležna za take besede o ti šus babji ....dobra si da take izjave poslušaš-resno ....jaz bi ji sigurno povedala tasvoje,pa če nikol več ne spregovori z mano
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:04:42
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm tamika...dobro jutro, dober dan!...kako so tvoji fantje?? dan 4 na delovnih mestih , eden na bolniški no, če je 1 ni hudga...pa naj se še ta na brzino pozdravi... mislim, da je preutrujen ... hvala vsem ...brez vas bi mi bilo dosti težje
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:04:57
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm aja, čebelcv...pa tašča mi zmer pamet pere d me moj že čez dan dost razvaja k dela namest mene, jz pa doma afne guncam ...sem ji zelo hvaležna za take besede sve že dve taki tamika...sej pokažmo zobe
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:06:06
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk dej plis potem pokaži kako si naredila vlakca tomažka - pri nas je ta zakon No že moram it, Eva kliče
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:07:12
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm aja, čebelcv...pa tašča mi zmer pamet pere d me moj že čez dan dost razvaja k dela namest mene, jz pa doma afne guncam ...sem ji zelo hvaležna za take besede aleluja.-...šusss v glavo!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:07:20
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm tamika...dobro jutro, dober dan!...kako so tvoji fantje?? dan 4 na delovnih mestih , eden na bolniški no, če je 1 ni hudga...pa naj se še ta na brzino pozdravi... mislim, da je preutrujen ... hvala vsem ...brez vas bi mi bilo dosti težje tamika tej izjavi se moram pa 100 % pridružit....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:08:28
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm ojej tale tvoja tašča . Jaz dam teb in tamiki kapo dol k po cele dneve skrbita za 4. Men se po dveh dneh že meša, sem čist prekurjena in ne vem kolk bom še zdržala . Mi prav manjka popoldan moj ko mi mal pomaga.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:10:32
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk....veselo capljaš za mano .....jaz samo še mihailo in petrop počakam,pol me bo pa panika zagrabla,ker bom že na vrsti urša......smiliš se mi,res ....upam,da res otroci kaj ne pokasirajo .....ti si pa močna ženska .....jaz sem ji tudi dudo vrnila sjmm....ma jaz pa ne pustim,da kdorkoli hodi po meni-se avtomatsko branim ....sej včasih me moj dolg jezik tepe,ampak če se sama ne bom branila,me drug itak ne bo ....lahko pa jaz tasvoje povem tvoji tašči-imam glih dovolj hormonov
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:12:10
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Jaz sem čist morto pa šele devet bo ura Si bom tole timo 100% zapomnila . Možek še kar bogi, no danes se je vsaj zbudil z manj vročine tko da nekako gre na boljše, tamaledva sta začela kašljat , občasno tud Eva, jaz pa panična ponoč skačem pa tipam čela če ma kdo vročino, pa poslušam če kdo zakašlja me boso po tej zimi sam še nekam pelal. Prebrat vas še morm, pa čebeli sem še dolžna odgovor. čebela dudo sva mu dala nazaj k jo je tko iskal, pa s tistim koščkom je revček delal ojej, lej uuu - se nama je zasmilil, pa tud ponoči je bil nemiren tko da ima spet dudo ampak samo za spat potem se pospravi. Sej je že to uspeh. Ajvy res sem vesela da so izvidi boljši kot zadnjič in seveda da je bil odnos zdravnika tokrat boljši. ajej urša....noro mamo res tele zime....res ne pomnim take, upam, da slabše ne more več bit, in da bo druga lahko le še boljša sj ne vem kakšno kavico nej ti prpopam, za dvignt energijo.....pa tisti vaši debati o mleku in dojenju lahko dodam samo to, da pri vsem tempu in težavam ki jih imaš zadnje mesece si dobra, da tvoje telo sploh uspe pridelat take količine mleka, tko da se ne muči in dodaj če misliš, da je treba tako...poslušaj le sebe.....ker si res carica pri vsem tem....zraven lahko vključim tud kolumbo s temi ultra tempi brez šimeta in bolanima ptičkoma....tko da....super ste občudujem vas... sj veš birdy...teb je s temi boleznimi en malček prizanešeno.... jst nimam malega dojenčka še doma pa včasih samo evo komaj spedenam in držim pokkonci kadar je bolana.... za dudo se pa čist strinjam, da sta jo dala nazaj...če je tebi vsaj malo lažje tako naj bo še malo...sj bo še čas, da jo boste ukinli....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:12:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm aja, čebelcv...pa tašča mi zmer pamet pere d me moj že čez dan dost razvaja k dela namest mene, jz pa doma afne guncam ...sem ji zelo hvaležna za take besede sve že dve taki tamika a tvoja je ista?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:13:08
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk dej plis potem pokaži kako si naredila vlakca tomažka - pri nas je ta zakon No že moram it, Eva kliče bom veš da bom jst bi pa tebe prosila, da mi pripopaš sliko od lanskoletne vaše torte k si rekla da je bla lepša kot pa una na sliki od pekarne
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:13:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Jaz sem čist morto pa šele devet bo ura Si bom tole timo 100% zapomnila . Možek še kar bogi, no danes se je vsaj zbudil z manj vročine tko da nekako gre na boljše, tamaledva sta začela kašljat , občasno tud Eva, jaz pa panična ponoč skačem pa tipam čela če ma kdo vročino, pa poslušam če kdo zakašlja me boso po tej zimi sam še nekam pelal. Prebrat vas še morm, pa čebeli sem še dolžna odgovor. čebela dudo sva mu dala nazaj k jo je tko iskal, pa s tistim koščkom je revček delal ojej, lej uuu - se nama je zasmilil, pa tud ponoči je bil nemiren tko da ima spet dudo ampak samo za spat potem se pospravi. Sej je že to uspeh. Ajvy res sem vesela da so izvidi boljši kot zadnjič in seveda da je bil odnos zdravnika tokrat boljši. ajej urša....noro mamo res tele zime....res ne pomnim take, upam, da slabše ne more več bit, in da bo druga lahko le še boljša sj ne vem kakšno kavico nej ti prpopam, za dvignt energijo.....pa tisti vaši debati o mleku in dojenju lahko dodam samo to, da pri vsem tempu in težavam ki jih imaš zadnje mesece si dobra, da tvoje telo sploh uspe pridelat take količine mleka, tko da se ne muči in dodaj če misliš, da je treba tako...poslušaj le sebe.....ker si res carica pri vsem tem....zraven lahko vključim tud kolumbo s temi ultra tempi brez šimeta in bolanima ptičkoma....tko da....super ste občudujem vas... sj veš birdy...teb je s temi boleznimi en malček prizanešeno.... jst nimam malega dojenčka še doma pa včasih samo evo komaj spedenam in držim pokkonci kadar je bolana.... za dudo se pa čist strinjam, da sta jo dala nazaj...če je tebi vsaj malo lažje tako naj bo še malo...sj bo še čas, da jo boste ukinli.... se bom kar strinjala s petrušk
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:16:26
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm aja, čebelcv...pa tašča mi zmer pamet pere d me moj že čez dan dost razvaja k dela namest mene, jz pa doma afne guncam ...sem ji zelo hvaležna za take besede sve že dve taki tamika a tvoja je ista? podobna ja
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:17:33
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Jaz sem čist morto pa šele devet bo ura Si bom tole timo 100% zapomnila . Možek še kar bogi, no danes se je vsaj zbudil z manj vročine tko da nekako gre na boljše, tamaledva sta začela kašljat , občasno tud Eva, jaz pa panična ponoč skačem pa tipam čela če ma kdo vročino, pa poslušam če kdo zakašlja me boso po tej zimi sam še nekam pelal. Prebrat vas še morm, pa čebeli sem še dolžna odgovor. čebela dudo sva mu dala nazaj k jo je tko iskal, pa s tistim koščkom je revček delal ojej, lej uuu - se nama je zasmilil, pa tud ponoči je bil nemiren tko da ima spet dudo ampak samo za spat potem se pospravi. Sej je že to uspeh. Ajvy res sem vesela da so izvidi boljši kot zadnjič in seveda da je bil odnos zdravnika tokrat boljši. ajej urša....noro mamo res tele zime....res ne pomnim take, upam, da slabše ne more več bit, in da bo druga lahko le še boljša sj ne vem kakšno kavico nej ti prpopam, za dvignt energijo.....pa tisti vaši debati o mleku in dojenju lahko dodam samo to, da pri vsem tempu in težavam ki jih imaš zadnje mesece si dobra, da tvoje telo sploh uspe pridelat take količine mleka, tko da se ne muči in dodaj če misliš, da je treba tako...poslušaj le sebe.....ker si res carica pri vsem tem....zraven lahko vključim tud kolumbo s temi ultra tempi brez šimeta in bolanima ptičkoma....tko da....super ste občudujem vas... sj veš birdy...teb je s temi boleznimi en malček prizanešeno.... jst nimam malega dojenčka še doma pa včasih samo evo komaj spedenam in držim pokkonci kadar je bolana.... za dudo se pa čist strinjam, da sta jo dala nazaj...če je tebi vsaj malo lažje tako naj bo še malo...sj bo še čas, da jo boste ukinli.... se bom kar strinjala s petrušk jaz tudi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:18:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm aja, čebelcv...pa tašča mi zmer pamet pere d me moj že čez dan dost razvaja k dela namest mene, jz pa doma afne guncam ...sem ji zelo hvaležna za take besede sve že dve taki tamika a tvoja je ista? podobna ja so po večini vse naše tašče iz istega planeta ušle
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:26:04
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk....veselo capljaš za mano .....jaz samo še mihailo in petrop počakam,pol me bo pa panika zagrabla,ker bom že na vrsti urša......smiliš se mi,res ....upam,da res otroci kaj ne pokasirajo .....ti si pa močna ženska .....jaz sem ji tudi dudo vrnila sjmm....ma jaz pa ne pustim,da kdorkoli hodi po meni-se avtomatsko branim ....sej včasih me moj dolg jezik tepe,ampak če se sama ne bom branila,me drug itak ne bo ....lahko pa jaz tasvoje povem tvoji tašči-imam glih dovolj hormonov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] ..k bo hudo te narufam
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:27:10
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm aja, čebelcv...pa tašča mi zmer pamet pere d me moj že čez dan dost razvaja k dela namest mene, jz pa doma afne guncam ...sem ji zelo hvaležna za take besede sve že dve taki tamika a tvoja je ista? podobna ja so po večini vse naše tašče iz istega planeta ušle ja sj pazi pol...zj bo eva doma, k bom pa končala s službo in pričela z dopustom bo šla pa nazaj v vrtec...to bo enih govoranc za pop..... kakšna sem, da sm doma pa malo bom dala v vrtec pa skoz je bolana pa..... no comment....dobr da smo jo zj navadl da mamo zaklenjena vrata - ki vodijo iz njenega v naše stanovanje....ker jih na srečo eva že zna odpret in da nebi po stopnicah padla jih zaklenjemo tko da bo tko ostal tud naprej...sam čakam, da bo začela okrog hodit zj k kodo pozna....pol k bo dojenček pa na novem delu ne bom slišala da trka na una vrata.... morm pol k bom doma kodo zamenjat pod pretvezo, da sm neki zablokirala k sm se zmotila pr tipkanju al sm žleht.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 27.1.2011 9:28:47
|
|
|
|
sjmm
|
urša...joj, pri vas je pa res pestro....upam, da en paketek pomaga... DRŽI SE MAMI, SEJ TA HUDO K STA Z EVICO PREŽIVELI JE ŽE MOMO, ŠE TALE VIROZICA, PA BO...MORŠ TVOJEMU KAKE VITAMINČKE KUPIT
|
Celulitdarja72Si upamo priznati?imam ga res veliko (
50%)
le na zadnjici (
8%)
imam, a ni zelo opazen (
28%)
zelo malo (
9%)
nič (
4%)
Število vseh glasov: 330Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!