|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
27.1.2011 9:02:10   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

tamika...dobro jutro, dober dan!...kako so tvoji fantje??
dan user posted image
4 na delovnih mestih user posted image , eden na bolniški

no, če je 1 ni hudga...pa naj se še ta na brzino pozdravi...user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
27.1.2011 9:02:20   
Čebel@
tamika......upam,da gre njegovo zdravje na boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm.....dobra si,res-klanjam se tiuser posted image user posted image ......sej tale user posted image  v bušiju je tudi bolj kot ne moja želja,ampak bo dedec glih tko ustajal,ker je glih tok moj kot njegovuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
27.1.2011 9:02:26   
TAMIKA3

aja, čebelcv...pa tašča mi zmer pamet pere d me moj že čez dan dost razvaja k dela namest mene, jz pa doma afne guncamuser posted image ...sem ji zelo hvaležnauser posted image za take besede
sve že dve taki user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
27.1.2011 9:02:41   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

petrušk.....mi bomo šli le tiste 14 dni na morje,ko ima moj dopust,mami je itak še v službi,s sestro tud slučajno ne grem nikamor,s taščo pa tud neuser posted image ....največ od priprav bo pa pranjeuser posted image .....voziček bomo itak kasneje oprali,ker sedaj se še Hana kdaj notr peljeuser posted image ......kar naj se orenk pocajta tvoja princeska da bo RD zdravauser posted image ......kaj ji bosta pa dala za darilo?

tamika....hvala za tooook kofetkauser posted image user posted image .......kako je Marin?

ja mi mamo zj privilegij k je naša mati v penziji, tko da bomo mal izkoristl....
mi bomo tud voziček aprila prali, k je tud še v uporabi, no edin košaro morm mal osvežit, sam bom tud počakala, da se otopli, da bom lahko na sončku posušila, k zj je v vreči na podstrešni zavito vse skupaj....

pa bravo za 33 teden....jst pa polnim 29. še 2 dni pa bo nafilanuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
27.1.2011 9:02:45   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

hej...

dobro jutro....spet v službi...doma včer bla luda kuča...smo dobl iz kitajske servise za jest...super lepiuser posted image user posted image user posted image   KAKŠNE SERVISE?? A PRAV S KITAJSKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo..
.upam, da ste se mal pocajtal....ja pomoje tud eva nekam na ene skrivne zmenke hodi, k tko sumljivo zbolevauser posted image user posted image user posted image nikol ne veš...mogoč mi pa še res na gorenjsko uideuser posted image user posted image
ti kako si? si kej prišla k močem...pa šime spet na terenu...sam ti si res fulll sama z malčki...dobra si....ne imej slabe vesti, sj pri vaših uživata...gresta saj kej vn k s tabo bi bl težko šla k si sama....eno dozo user posted image user posted image user posted image user posted image pa da boste čimprej spet kompletni...kako pa jurček?

ajvy..ni za kej za recept...naj vam teknejo...res pridejo super, tud mrzli za jest so fini....
pa SUPERCAAAAAAAAA ta Tarjo...sm res vesela za vaju, da se je izboljšal in da vsaj veš kako in kaj naprej.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm....ja pri tvojem tempu nič čudnega da te vsake tolk mal podre....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da čimprej prideš k sebi
pa fino za načrt sobic in vseh predelav v stanovanju.....
tamika..sm šele zj pogruntala kaj si napisala...kako ti ni prijemala blond....??? IMAM PREMOČAN PIGMENT IN SEM POTEM RUMENO-ORANŽNA user posted image ... JE PA ŠKODA LAS, DA BI JIH BLAJHALA ... jst bi pa vseen probala vsaj kakšen pramenček za poživit...VSE OB VSOJEM ČASU user posted image user posted image user posted image user posted image ... ampak to je valjda moje mnenje k sm rada bl šekasta v glavo...trenutno blond, lešnikova in bakrenauser posted image user posted image user posted image user posted image   DAJ KAKO SLIKICO user posted image
pršilo za nos Syntocinon za izločanje mleka   - tole pa mal bl razloži????!!!???

katjuša...super, da se ti vse tako lepo odpira...in prima za kratek oddih....

tametil debata jst sm jih pr evi dobila od P, v porodnišnci mi niso nič dal, ampak k sm prebrala navodila in straske učinke sm se dobesedno "pokakala" in vrgla zadevo v smeti...zj k ste ve govorile, da to jeste mi je blo žal da nism jedla in bi lahko dalj dojila, ampak od včerajšnjega članka naprej sm spet vesela da sm to nardila...tko da?? jst ne vem kaj bi rekla......

eva načeloma ok, sam kašlja še res konkretno...čist too much....
dons mam dela doma za ponort.....zvečer pečem 3 biskvite za tortico, da bom jutr vlaka tomažka skup spravla....
pa jutr morm po pregledu v črnuče v pekarno vrhnika po barve za smetanco pobarvat pa še kakšen dodaten rekvizituser posted image user posted image
v soboto popoldne bo pestro k norc
v nedeljo dopoldan pride bratranc z družinico, popoldan pa tetice pa naša mami...na kosilo....

Ja, s kitajske...kitajski porcelan...lepi so....zame, za mame in mojo staro mamo, janezovo sestro in še eno gospo sva jih pripeljala....res fini.....
aja..to pa je pol problem, če ti vse na oranž potegne...sam sj se dobi neki k ubija pigment in lahko glih tko barvajo z barvo...ni treba blanža....slikco...hmm....nekje založili polnilec za fotkiča....bom ko najdem..pomoje je u bohinjuuser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
27.1.2011 9:03:46   
Urša08
jutro

Jaz sem čist morto pa šele devet bo urauser posted image Si bom tole timo 100% zapomnila user posted image user posted image user posted image . Možek še kar bogi, no danes se je vsaj zbudil z manj vročine tko da nekako gre na boljše, tamaledva sta začela kašljat , občasno tud Eva, jaz pa panična ponoč skačem pa tipam čela če ma kdo vročino, pa poslušam če kdo zakašlja user posted image user posted image user posted image me boso po tej zimi sam še nekam pelal.

Prebrat vas še morm, pa čebeli sem še dolžna odgovor.
čebela dudo sva mu dala nazaj k jo je tko iskal, pa s tistim koščkom je revček delal ojej, lej uuu - se nama je zasmilil, pa tud ponoči je bil nemiren tko da ima spet dudo ampak samo za spat potem se pospravi. Sej je že to uspeh.

Ajvy res sem vesela da so izvidi boljši kot zadnjič in seveda da je bil odnos zdravnika tokrat boljši.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
27.1.2011 9:04:09   
sjmm

tamika......upam,da gre njegovo zdravje na boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm.....dobra si,res-klanjam se tiuser posted image user posted image ......sej tale user posted image  v bušiju je tudi bolj kot ne moja želja,ampak bo dedec glih tko ustajal,ker je glih tok moj kot njegovuser posted image

hvala čebelc@...ma jz se tud tebi klanjam...k maš močn karakteruser posted image user posted image ..men to kr manjka...sej za mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...bi se z vsakomur stepla, sam zase sm pa bol cinclasta

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
27.1.2011 9:04:16   
Čebel@

aja, čebelcv...pa tašča mi zmer pamet pere d me moj že čez dan dost razvaja k dela namest mene, jz pa doma afne guncamuser posted image ...sem ji zelo hvaležnauser posted image za take besede
o ti šus babjiuser posted image user posted image ....dobra si da take izjave poslušaš-resnouser posted image ....jaz bi ji sigurno povedala tasvoje,pa če nikol več ne spregovori z manouser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
27.1.2011 9:04:42   
TAMIKA3

dan user posted image

no, če je 1 ni hudga...pa naj se še ta na brzino pozdravi...user posted image user posted image user posted image user posted image
mislim, da je preutrujen user posted image ... hvala vsem user posted image user posted image user posted image user posted image ...brez vas bi mi bilo dosti težje user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
27.1.2011 9:04:57   
sjmm

tamika...sej pokažmo zobeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
27.1.2011 9:06:06   
Urša08
Petrušk dej plis potem pokaži kako si naredila vlakca tomažka - pri nas je ta zakon user posted image

No že moram it, Eva kliče

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
27.1.2011 9:07:12   
petrušk_

aleluja.-...šusss v glavo!!!!!!!!!!!!!!

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
27.1.2011 9:07:20   
petrušk_

dan user posted image

mislim, da je preutrujen user posted image ... hvala vsem user posted image user posted image user posted image user posted image ...brez vas bi mi bilo dosti težje user posted image

tamika tej izjavi se moram pa 100 % pridružit....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
27.1.2011 9:08:28   
Urša08
Sjmm ojej tale tvoja tašča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz dam teb in tamiki kapo dol k po cele dneve skrbita za 4. user posted image user posted image user posted image Men se po dveh dneh že meša, sem čist prekurjena in ne vem kolk bom še zdržalauser posted image . Mi prav manjka popoldan moj ko mi mal pomaga. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
27.1.2011 9:10:32   
Čebel@
petrušk....veselo capljaš za manouser posted image user posted image user posted image user posted image .....jaz samo še mihailo in petrop počakam,pol me bo pa panika zagrabla,ker bom že na vrstiuser posted image user posted image user posted image

urša......smiliš se mi,resuser posted image ....upam,da res otroci kaj ne pokasirajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....ti si pa močna ženskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....jaz sem ji tudi dudo vrnilauser posted image

sjmm....ma jaz pa ne pustim,da kdorkoli hodi po meni-se avtomatsko branimuser posted image ....sej včasih me moj dolg jezik tepe,ampak če se sama ne bom branila,me drug itak ne bouser posted image ....lahko pa jaz tasvoje povem tvoji tašči-imam glih dovolj hormonovuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
27.1.2011 9:12:10   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

Jaz sem čist morto pa šele devet bo urauser posted image Si bom tole timo 100% zapomnila user posted image user posted image user posted image . Možek še kar bogi, no danes se je vsaj zbudil z manj vročine tko da nekako gre na boljše, tamaledva sta začela kašljat , občasno tud Eva, jaz pa panična ponoč skačem pa tipam čela če ma kdo vročino, pa poslušam če kdo zakašlja user posted image user posted image user posted image me boso po tej zimi sam še nekam pelal.

čebela dudo sva mu dala nazaj k jo je tko iskal, pa s tistim koščkom je revček delal ojej, lej uuu - se nama je zasmilil, pa tud ponoči je bil nemiren tko da ima spet dudo ampak samo za spat potem se pospravi. Sej je že to uspeh.

Ajvy res sem vesela da so izvidi boljši kot zadnjič in seveda da je bil odnos zdravnika tokrat boljši.

ajej urša....noro mamo res tele zime....res ne pomnim take, upam, da slabše ne more več bit, in da bo druga lahko le še boljša
sj ne vem kakšno kavico nej ti prpopam, za dvignt energijo.....pa tisti vaši debati o mleku in dojenju lahko dodam samo to, da pri vsem tempu in težavam ki jih imaš zadnje mesece si dobra, da tvoje telo sploh uspe pridelat take količine mleka, tko da se ne muči in dodaj če misliš, da je treba tako...poslušaj le sebe.....ker si res carica pri vsem tem....zraven lahko vključim tud kolumbo s temi ultra tempi brez šimeta in bolanima ptičkoma....tko da....super ste občudujem vas...
sj veš birdy...teb je s temi boleznimi en malček prizanešeno....
jst nimam malega dojenčka še doma pa včasih samo evo komaj spedenam in držim pokkonci kadar je bolana....

za dudo se pa čist strinjam, da sta jo dala nazaj...če je tebi vsaj malo lažje tako naj bo še malo...sj bo še čas, da jo boste ukinli....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
27.1.2011 9:12:28   
Čebel@

tamika a tvoja je ista?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
27.1.2011 9:13:08   
petrušk_

Petrušk dej plis potem pokaži kako si naredila vlakca tomažka - pri nas je ta zakon user posted image

No že moram it, Eva kliče

bom veš da bomuser posted image user posted image user posted image
jst bi pa tebe prosila, da mi pripopaš sliko od lanskoletne vaše torte k si rekla da je bla lepša kot pa una na sliki od pekarne

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
27.1.2011 9:13:39   
Čebel@

jutro

ajej urša....noro mamo res tele zime....res ne pomnim take, upam, da slabše ne more več bit, in da bo druga lahko le še boljša
sj ne vem kakšno kavico nej ti prpopam, za dvignt energijo.....pa tisti vaši debati o mleku in dojenju lahko dodam samo to, da pri vsem tempu in težavam ki jih imaš zadnje mesece si dobra, da tvoje telo sploh uspe pridelat take količine mleka, tko da se ne muči in dodaj če misliš, da je treba tako...poslušaj le sebe.....ker si res carica pri vsem tem....zraven lahko vključim tud kolumbo s temi ultra tempi brez šimeta in bolanima ptičkoma....tko da....super ste občudujem vas...
jst nimam malega dojenčka še doma pa včasih samo evo komaj spedenam in držim pokkonci kadar je bolana....

za dudo se pa čist strinjam, da sta jo dala nazaj...če je tebi vsaj malo lažje tako naj bo še malo...sj bo še čas, da jo boste ukinli....

se bom kar strinjala s petruškuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
27.1.2011 9:16:26   
TAMIKA3

tamika a tvoja je ista?
podobna ja user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
27.1.2011 9:17:33   
TAMIKA3

jutro

se bom kar strinjala s petruškuser posted image
jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
27.1.2011 9:18:58   
Čebel@

tamika a tvoja je ista?

so po večini vse naše tašče iz istega planeta ušleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
27.1.2011 9:26:04   
sjmm

petrušk....veselo capljaš za manouser posted image user posted image user posted image user posted image .....jaz samo še mihailo in petrop počakam,pol me bo pa panika zagrabla,ker bom že na vrstiuser posted image user posted image user posted image

urša......smiliš se mi,resuser posted image ....upam,da res otroci kaj ne pokasirajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....ti si pa močna ženskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....jaz sem ji tudi dudo vrnilauser posted image

sjmm....ma jaz pa ne pustim,da kdorkoli hodi po meni-se avtomatsko branimuser posted image ....sej včasih me moj dolg jezik tepe,ampak če se sama ne bom branila,me drug itak ne bouser posted image ....lahko pa jaz tasvoje povem tvoji tašči-imam glih dovolj hormonov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ..k bo hudo te narufamuser posted image user posted image

user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
27.1.2011 9:27:10   
petrušk_

tamika a tvoja je ista?

so po večini vse naše tašče iz istega planeta ušleuser posted image user posted image user posted image

ja sj pazi pol...zj bo eva doma, k bom pa končala s službo in pričela z dopustom bo  šla pa nazaj v vrtec...to bo enih govoranc za pop.....
kakšna sem, da sm doma pa malo bom dala v vrtec pa skoz je bolana pa.....
no comment....dobr da smo jo zj navadl da mamo zaklenjena vrata  - ki vodijo iz njenega v naše stanovanje....ker jih na srečo eva že zna odpret in da nebi po stopnicah padla jih zaklenjemouser posted image user posted image user posted image user posted image
tko da bo tko ostal tud naprej...sam čakam, da bo začela okrog hodit zj k kodo pozna....pol k bo dojenček pa na novem delu ne bom slišala da trka na una vrata....
morm pol k bom doma kodo zamenjat pod pretvezo, da sm neki zablokirala k sm se zmotila pr tipkanjuuser posted image user posted image user posted image al sm žleht.....

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
27.1.2011 9:28:47   
sjmm
urša...joj, pri vas je pa res pestro....upam, da en paketek pomaga...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image DRŽI SE MAMI, SEJ TA HUDO K STA Z EVICO PREŽIVELI JE ŽE MOMO, ŠE TALE VIROZICA, PA BO...MORŠ TVOJEMU KAKE VITAMINČKE KUPITuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Celulit
darja72

Si upamo priznati?

imam ga res veliko (50%)

le na zadnjici (8%)

imam, a ni zelo opazen (28%)

zelo malo (9%)

nič (4%)

Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!