|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
25.1.2011 23:38:30   
birdy
Urša, pa še tole. Zakaj pa si ob devetih dala izčrpano mleko po flaški? Mislim, zakaj nisi probala dojit? Jst bi jo raj prikolopila pa pol dala flašo. Pa ne da bi hotla bit pametna ampak od šestih zvečer pa do štirih zjutri ne dojit se mi ne zdi dobro. Raj vmes kadar doijš na eno uro dodaj flašo. No, to je še ena od stvari... Zdej bo to sicer mal antidojilsko se bralo ampak vseen, vem da si samo človek... Jst bi enkrat kadar se tamala tkole doji na eno uro probala ji dat dodatek. Da vidiš vsaj kok dejansko poje, če je to sam ene 20-30 je to samo crklanje, in tistega hranjenja dejansko ni rabila.
Mal misli tud nase... Ne bit jst, sicer tega nikol ne napišem, ampak jst sem vse tri otroke dojila na približno eno uro, včas mal več. Včas so pa spal tud tri ure, mogoče 1x na dan, drugač pa maraton, vsako uro. Butara jst, zarad bojazni da so lačni sem jim dajala zizo, oni so jo pa mel za dudo. Zakaj sem kasnej dojela da sem jim živa duda? No, ni bilo težko ugotovit, Neli je bila pri ene 1o. mesecih seveda že skor čist na gosti. Dojile sva se pa še vedno vsaj ene 5x dnevno, huda lakota ti rečemuser posted image
Grem spat, mal me že trga...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
26.1.2011 8:22:41   
petrušk_
jutro...

včer zlo naporen dan za mano....zapravljanje v hiperju uspelo, predavanje pa še bolj...
prov super da sm šla, sm par osnov o zdravi prehrani zvedla in vidla da tud to prehranjevanje med nosečnostjo s sladkorno ni tak bav bav...lahko več jem kot sm mislla....tko da prov super...
dobila sm trakce za ketone merit, zjutrej so bli ok, tko da sm zvečer dovolj pojedla in je super.....v petek mam pa sam še testiranje v lj....pa da vidmo rezultate...je pa rekla včer, da glede na to, da mam visoke vrednosti izvida, da bom dobila kr aparat za merit sladkor in se bom lepo špikala po vsakem obroku in zjutraj na tešče...user posted image user posted image user posted image ma bo že...prvi teden bo mal kriza pol bo pa boljš pomojeuser posted image user posted image

prebrala vas bom zvečer, ker sm na šihtu in mam ful dela, tko da...se sam javljam...pa postavljam en BIG user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se keri sanja kje nej dobim avto od nodija....je eva včeri naročila, da ji more jan prinest od nodija avto in balončkeuser posted image user posted image user posted image
zj pa nej iščem k nora...ga še nisem zasledila nikjer

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
26.1.2011 8:24:41   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

srečanje
:bi bile za,da bi ga imele spomladi(npr. maja) eno nedeljo skupaj z user posted image -piknik???

JAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... samo ne 22. user posted image

JAAAAAAAAAA samo ne 29. :)

@čebela - glede pogodbe pa ni še nič znanega...zvedela bom konec junija ali pa konec avgusta ko bo podpis take ali drugačne pogodbe...

joj bejbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...djte mal name mislt...plizzzzzzzzzzz....djmo rajš pol junija,a??? ste za??? da bomo mi vsaj 2 mesca stari?? kaj pravte?...mene moj itak že spet 5 tednov nau iz bajte spustu kaj šele na srečanje...pa bi res rada prišla.....PLIZZZZZZZZZZZuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
26.1.2011 8:25:25   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čer

Uf jaz sem čist mortouser posted image . Spet mamo bolančka doma tokrat mož user posted image ajoj kok mam dost teh bolezni. In sedaj samo srčno upam, da obide otroke sploh Evo. No sej da ne povem da je popoldan parkrat zakašljala, pa Žiga tud. Men se meša ker sedaj sem že za vsako najmanjšo stvar paničnauser posted image user posted image user posted image . Prebrala vas bom jutri ko / če bo čas dopuščal.

nočka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
26.1.2011 8:30:24   
petrušk_
tamika eno goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za marina...pa slike od frizurce obvezno...ne bod tolk zlobna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo kako ste vi in zdravje???

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
26.1.2011 8:40:52   
Čebel@
user posted image  vse pokometiram in we are soryuser posted image user posted image user posted image ......ponovi vajo miško:

tamika......ziher si čist hudaaaaaaauser posted image user posted image user posted image ......bušija moram pa kar sama mazatuser posted image

sjmm....si spregledala moje ?:a je kaj važno koliko morajo biti velike kocke kruha za pecivo?

deja....jaz mislim da boste poleti že lahko delalii na user posted image user posted image user posted image user posted image

urša......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojga možka in user posted image user posted image user posted image  zate-verjamem,da se bosta spet polno dojiliuser posted image

brkn.....mi gremo verjetno s šotorom v Valkanelouser posted image

birdy.....kako so Levovi krčki?

ajvy......uživaj na dopustkuuser posted image user posted image user posted image ......spočij seuser posted image ......boš sama doma,ali imate plan skupaj kam šibati?

petrušk....en avto z nodijem nam je dala tamika(žal je padel po stopnicah in ima razbito havbouser posted image )......je pa za dlan velik,notr so bombončki,vidla sem jih pa v mercatorju pri bonbonih...lahko ti našega slikam,da vidiš kaj mislimuser posted image .......kdaj se vidimo,da ti vrnem fredija?

srečanje.....meni je vseeno ali bi se videle maja ali junija,samo da se ne začnejo prej dopusti predno se vidimouser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
26.1.2011 8:44:54   
Čebel@
jutro

user posted image

mala v vrtcu...je pa zjutraj 2x tekoče kakala(čist svetlo in s koščki hrane)user posted image upam,da se kaj ne kuhauser posted image

ponoči nisem spala NIČ.....sem zvečer pojedla pleskavico in mi je bilo user posted image  za ponoret-pa še user posted image  je bil parkiran na želodcu-tko da sem ponoči bruhalauser posted image ....zdej sem si naredila sadni čaj in pa kos kruha zraven,pol grem pa še malo počivat

kosilo:verjetno kar makarončki in omakica

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
26.1.2011 8:58:33   
petrušk_

user posted image  vse pokometiram in we are soryuser posted image user posted image user posted image ......ponovi vajo miško:

tamika......ziher si čist hudaaaaaaauser posted image user posted image user posted image ......bušija moram pa kar sama mazatuser posted image

sjmm....si spregledala moje ?:a je kaj važno koliko morajo biti velike kocke kruha za pecivo?

deja....jaz mislim da boste poleti že lahko delalii na user posted image user posted image user posted image user posted image

urša......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojga možka in user posted image user posted image user posted image  zate-verjamem,da se bosta spet polno dojiliuser posted image

ajvy......uživaj na dopustkuuser posted image user posted image user posted image ......spočij seuser posted image ......boš sama doma,ali imate plan skupaj kam šibati?

petrušk....en avto z nodijem nam je dala tamika(žal je padel po stopnicah in ima razbito havbouser posted image )......je pa za dlan velik,notr so bombončki,vidla sem jih pa v mercatorju pri bonbonih...lahko ti našega slikam,da vidiš kaj mislimuser posted image .......kdaj se vidimo,da ti vrnem fredija?

srečanje.....meni je vseeno ali bi se videle maja ali junija,samo da se ne začnejo prej dopusti predno se vidimouser posted image

hvala...sj sm že slišala, da dobim te avtočke v tušu ali intersparu, sam jst bi tavelicga....user posted image user posted image user posted image user posted image
sm ugledala ene na amazon.co.uk, ampak mi je zavrnilo, kao da ne morm naročit v slovenijo?!?!?! any idea kako nej naročim...se mi zdi da bi urša in kolumbo to znale vedt, al se motim???

je pa to to:

http://www.amazon.co.uk/Bandai-4117-Noddy-House-Playset/dp/B002AS9TB6/ref=sr_1_28?ie=UTF8&qid=1296027669&sr=8-28

in to:
http://www.amazon.co.uk/Bandai-Noddy-Remote-Control-Car/dp/B002OC5OWG/ref=sr_1_18?ie=UTF8&qid=1296027577&sr=8-18

res bi mela to...vsaj hišouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lohk se pa dobiva enkrat drug teden....če se ti da pridt do semuser posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
26.1.2011 9:03:20   
TAMIKA3
jutro user posted image
user posted image user posted image user posted image in ati na delovnih mestih ... Marin na bolniški user posted image ... se je zvečer zbudil ves prepoten, pidžama za ožet user posted image

čebel@... hvala za user posted image ... probaj nadoknadit user posted image
urša... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za možeka in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate mami
petrušk... super, da lahko ješ več kot si mislila user posted image ... nodi-avto je pa takšen kot ga je čebel@ opisala ... mislim, da je še kakšen na zalogi pri nas doma user posted image
ajvy... DOPUST  user posted image user posted image user posted image user posted image    ... uživaj user posted image
brkn... mi gremo na otok Rab - Lopar http://www.hrvaska.net/hoteli/rab/hn_san_marino.htm

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
26.1.2011 9:09:58   
sjmm

OPROSTI...MAM NEKI POLNE DNI ZDELE, PA MAU MANJ BEREM....FAJN JE D SO ENE 3X3 CM....DRGAČ PA ČIST PO ŽELJI...LAHK TUD NATRGAŠ KOSE...ITAK SE POL VSE PREPOJIuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
26.1.2011 9:10:54   
petrušk_

jutro user posted image
user posted image user posted image user posted image in ati na delovnih mestih ... Marin na bolniški user posted image ... se je zvečer zbudil ves prepoten, pidžama za ožet user posted image

čebel@... hvala za user posted image ... probaj nadoknadit user posted image
urša... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za možeka in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate mami
petrušk... super, da lahko ješ več kot si mislila user posted image ... nodi-avto je pa takšen kot ga je čebel@ opisala ... mislim, da je še kakšen na zalogi pri nas doma user posted image
ajvy... DOPUST  user posted image user posted image user posted image user posted image    ... uživaj user posted image
brkn... mi gremo na otok Rab - Lopar http://www.hrvaska.net/hoteli/rab/hn_san_marino.htm

mi bi pa na morje letos šli v mobilne hiške v umagu..je že kera bla????

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
26.1.2011 9:13:12   
TAMIKA3
FRIZURA user posted image

user posted image

user posted image

pa moj bolanček, ki se vsem zahvaljuje za user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
26.1.2011 9:13:51   
sjmm
DAN!

noč....grozna....sploh nism mogla ne spat, ne zaspat...pa je bil Majki čist priden...do ene 2h je spal v svoji posteljici, brez d bi se oglasil, zvečer zaspal v 20 minutah...priden, priden...jz pa k d me luna nosi...pol sm šla ta zadnjič lulat okol 5h...ura je pa pol zvonila ob 5.45

morm u kuhno...sta oči in Maj en fajt začelauser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
26.1.2011 9:15:17   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

DAN!

noč....grozna....sploh nism mogla ne spat, ne zaspat...pa je bil Majki čist priden...do ene 2h je spal v svoji posteljici, brez d bi se oglasil, zvečer zaspal v 20 minutah...priden, priden...jz pa k d me luna nosi...pol sm šla ta zadnjič lulat okol 5h...ura je pa pol zvonila ob 5.45

morm u kuhno...sta oči in Maj en fajt začelauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
26.1.2011 9:16:02   
petrušk_
TAMIKA......FINA FRIZURCA JE!!! SAM BARVO POGREŠAM,.....JST BI TE KR MAL NAZAJ NA BLOND POŠTRIHALA...GLIH TKO ŠEKAST K JE BLA UNA NA SLIKI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
26.1.2011 9:16:26   
Čebel@
petrušk....pri nas je tudi ratala Nodi manijauser posted image ...sem ji včeraj kupila knjigico-je bila čist srečnauser posted image user posted image .....upam,da ti uspe dobit avto v Slovenijouser posted image ....sporoči mi,kako bi ti odgovarjalo drug teden-le v ponedeljek zjutraj ne bo šlo,ker moram k dohtarju po bolniški list

tamika......še malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Marina

sjmm....itak da je razumljivo,da ne bereš vsegauser posted image .....hvala za odgovoruser posted image user posted image user posted image

tko čudno me buši boliuser posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
26.1.2011 9:18:29   
Čebel@
tamika......hej kje so pa premena?una je bolj pisanauser posted image

sjmm.....priden Majuser posted image user posted image user posted image ......ah mami,ko bi lahko spala pa ne morešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
26.1.2011 9:25:01   
petrušk_

petrušk....pri nas je tudi ratala Nodi manijauser posted image ...sem ji včeraj kupila knjigico-je bila čist srečnauser posted image user posted image .....upam,da ti uspe dobit avto v Slovenijouser posted image ....sporoči mi,kako bi ti odgovarjalo drug teden-le v ponedeljek zjutraj ne bo šlo,ker moram k dohtarju po bolniški list

tamika......še malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Marina

sjmm....itak da je razumljivo,da ne bereš vsegauser posted image .....hvala za odgovoruser posted image user posted image user posted image

ja pr nas je bil zj neki časa zatišje, zj pa spet akcijauser posted image user posted image user posted image
ja ne vem če mi bo ratal...iz U.K. ne pošiljajo v slovenijo teh dveh zadev.....
at, de it cz strani pa nimajo teh dveh izdelkovuser posted image user posted image user posted image user posted image
ma kera kakšno žlahto v angliji???

boli buši?? če se ti zdi kej čudnga se pejt pa pokazat...ti maš sam še mesec in pol do konca ane??
drug teden kadar želiš.....jst sm v službi načeloma od 7h do 11h, tko da...

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
26.1.2011 9:30:31   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

TAMIKA......FINA FRIZURCA JE!!! SAM BARVO POGREŠAM,.....JST BI TE KR MAL NAZAJ NA BLOND POŠTRIHALA...GLIH TKO ŠEKAST K JE BLA UNA NA SLIKI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zaenkrat ne bom šekasta user posted image user posted image user posted image user posted image ... bom samo čokoladno sladka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
26.1.2011 9:31:35   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

DAN!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
26.1.2011 9:34:07   
Čebel@

ja pr nas je bil zj neki časa zatišje, zj pa spet akcijauser posted image user posted image user posted image
ja ne vem če mi bo ratal...iz U.K. ne pošiljajo v slovenijo teh dveh zadev.....
at, de it cz strani pa nimajo teh dveh izdelkovuser posted image user posted image user posted image user posted image
ma kera kakšno žlahto v angliji???

boli buši?? če se ti zdi kej čudnga se pejt pa pokazat...ti maš sam še mesec in pol do konca ane??
drug teden kadar želiš.....jst sm v službi načeloma od 7h do 11h, tko da...

pri nas je dedec zadnjič ji zavrtel risanko in je takoj čist posvojila Nodijauser posted image ....tko da bo zgleda še na tortiuser posted image
upam,da najdeš-sej nekaj časa še imašuser posted image ....pri nas bo user posted image  verjetno kar baby borna prineseluser posted image
ma tko čudno na vrhu trebuha me boli-zdele spijem še šalco čaja in grem malo vodoravno.....ja še 1,5m-ubistvu grem lahko kadarkoli zdej že rodituser posted image .....drugače pa je moža začelo skrbeti kako bo Hana sprejela to,da me ne bo 3 dniuser posted image .....pa zdele so še prepovedani obiski v Puser posted image
pol se pa lahko v torek zmenivauser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
26.1.2011 9:34:11   
TAMIKA3
čebel@... a te boli od hrane ali buši buši user posted image če te skrbi pokliči G, da te ne bi kaj presenelilo, ker user posted image še ni pripravljen na prihod na svet user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
26.1.2011 9:36:54   
Čebel@

čebel@... a te boli od hrane ali buši buši user posted image če te skrbi pokliči G, da te ne bi kaj presenelilo, ker user posted image še ni pripravljen na prihod na svet user posted image user posted image user posted image user posted image
od hrane po moje ne,ker je šlo vse venuser posted image ....grem počivat in če ne boljše bom klicala

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
26.1.2011 9:37:51   
TAMIKA3

od hrane po moje ne,ker je šlo vse venuser posted image ....grem počivat in če ne boljše bom klicala
vzemi SPASMEX, če ga imaš in počivaj ... noge imej dvignjene

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
26.1.2011 10:14:01   
brkn83
Pozdravček.

Evo js sem se super spočila. Zdej pa morem hitro delat. Zdej grem najprej kopalnico zglancat, cote se že dala prat. Potem pa mam še masaže. Tk da mam pestro dopoldne.

Grem hitro mal prebrat za nazaj.

Tamika - super frizura

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Februarka08

Ime Lucija - da ali ne?

Da (51%)

Ne (49%)

Število vseh glasov: 285

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!