Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 25.1.2011 23:38:30
|
|
|
|
birdy
|
Urša, pa še tole. Zakaj pa si ob devetih dala izčrpano mleko po flaški? Mislim, zakaj nisi probala dojit? Jst bi jo raj prikolopila pa pol dala flašo. Pa ne da bi hotla bit pametna ampak od šestih zvečer pa do štirih zjutri ne dojit se mi ne zdi dobro. Raj vmes kadar doijš na eno uro dodaj flašo. No, to je še ena od stvari... Zdej bo to sicer mal antidojilsko se bralo ampak vseen, vem da si samo človek... Jst bi enkrat kadar se tamala tkole doji na eno uro probala ji dat dodatek. Da vidiš vsaj kok dejansko poje, če je to sam ene 20-30 je to samo crklanje, in tistega hranjenja dejansko ni rabila. Mal misli tud nase... Ne bit jst, sicer tega nikol ne napišem, ampak jst sem vse tri otroke dojila na približno eno uro, včas mal več. Včas so pa spal tud tri ure, mogoče 1x na dan, drugač pa maraton, vsako uro. Butara jst, zarad bojazni da so lačni sem jim dajala zizo, oni so jo pa mel za dudo. Zakaj sem kasnej dojela da sem jim živa duda? No, ni bilo težko ugotovit, Neli je bila pri ene 1o. mesecih seveda že skor čist na gosti. Dojile sva se pa še vedno vsaj ene 5x dnevno, huda lakota ti rečem Grem spat, mal me že trga...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.1.2011 8:22:41
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro... včer zlo naporen dan za mano....zapravljanje v hiperju uspelo, predavanje pa še bolj... prov super da sm šla, sm par osnov o zdravi prehrani zvedla in vidla da tud to prehranjevanje med nosečnostjo s sladkorno ni tak bav bav...lahko več jem kot sm mislla....tko da prov super... dobila sm trakce za ketone merit, zjutrej so bli ok, tko da sm zvečer dovolj pojedla in je super.....v petek mam pa sam še testiranje v lj....pa da vidmo rezultate...je pa rekla včer, da glede na to, da mam visoke vrednosti izvida, da bom dobila kr aparat za merit sladkor in se bom lepo špikala po vsakem obroku in zjutraj na tešče... ma bo že...prvi teden bo mal kriza pol bo pa boljš pomoje prebrala vas bom zvečer, ker sm na šihtu in mam ful dela, tko da...se sam javljam...pa postavljam en BIG se keri sanja kje nej dobim avto od nodija....je eva včeri naročila, da ji more jan prinest od nodija avto in balončke zj pa nej iščem k nora...ga še nisem zasledila nikjer
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.1.2011 8:24:41
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ srečanje :bi bile za,da bi ga imele spomladi(npr. maja) eno nedeljo skupaj z -piknik??? JAAAAAAAAAAAA ... samo ne 22. JAAAAAAAAAA samo ne 29. :) @čebela - glede pogodbe pa ni še nič znanega...zvedela bom konec junija ali pa konec avgusta ko bo podpis take ali drugačne pogodbe... joj bejbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...djte mal name mislt...plizzzzzzzzzzz....djmo rajš pol junija,a??? ste za??? da bomo mi vsaj 2 mesca stari?? kaj pravte?...mene moj itak že spet 5 tednov nau iz bajte spustu kaj šele na srečanje...pa bi res rada prišla.....PLIZZZZZZZZZZZ
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.1.2011 8:25:25
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čer Uf jaz sem čist morto . Spet mamo bolančka doma tokrat mož ajoj kok mam dost teh bolezni. In sedaj samo srčno upam, da obide otroke sploh Evo. No sej da ne povem da je popoldan parkrat zakašljala, pa Žiga tud. Men se meša ker sedaj sem že za vsako najmanjšo stvar panična . Prebrala vas bom jutri ko / če bo čas dopuščal. nočka
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.1.2011 8:30:24
|
|
|
|
petrušk_
|
tamika eno goro za marina...pa slike od frizurce obvezno...ne bod tolk zlobna kolumbo kako ste vi in zdravje???
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.1.2011 8:40:52
|
|
|
|
Čebel@
|
vse pokometiram in we are sory ......ponovi vajo miško: tamika......ziher si čist hudaaaaaaa ......bušija moram pa kar sama mazat sjmm....si spregledala moje ?:a je kaj važno koliko morajo biti velike kocke kruha za pecivo? deja....jaz mislim da boste poleti že lahko delalii na urša...... za tvojga možka in zate-verjamem,da se bosta spet polno dojili brkn.....mi gremo verjetno s šotorom v Valkanelo birdy.....kako so Levovi krčki? ajvy......uživaj na dopustku ......spočij se ......boš sama doma,ali imate plan skupaj kam šibati? petrušk....en avto z nodijem nam je dala tamika(žal je padel po stopnicah in ima razbito havbo )......je pa za dlan velik,notr so bombončki,vidla sem jih pa v mercatorju pri bonbonih...lahko ti našega slikam,da vidiš kaj mislim .......kdaj se vidimo,da ti vrnem fredija? srečanje.....meni je vseeno ali bi se videle maja ali junija,samo da se ne začnejo prej dopusti predno se vidimo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.1.2011 8:44:54
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro mala v vrtcu...je pa zjutraj 2x tekoče kakala(čist svetlo in s koščki hrane) upam,da se kaj ne kuha ponoči nisem spala NIČ.....sem zvečer pojedla pleskavico in mi je bilo za ponoret-pa še je bil parkiran na želodcu-tko da sem ponoči bruhala ....zdej sem si naredila sadni čaj in pa kos kruha zraven,pol grem pa še malo počivat kosilo:verjetno kar makarončki in omakica
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.1.2011 8:58:33
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ vse pokometiram in we are sory ......ponovi vajo miško: tamika......ziher si čist hudaaaaaaa ......bušija moram pa kar sama mazat sjmm....si spregledala moje ?:a je kaj važno koliko morajo biti velike kocke kruha za pecivo? deja....jaz mislim da boste poleti že lahko delalii na urša...... za tvojga možka in zate-verjamem,da se bosta spet polno dojili brkn.....mi gremo verjetno s šotorom v Valkanelo birdy.....kako so Levovi krčki? ajvy......uživaj na dopustku ......spočij se ......boš sama doma,ali imate plan skupaj kam šibati? petrušk....en avto z nodijem nam je dala tamika(žal je padel po stopnicah in ima razbito havbo )......je pa za dlan velik,notr so bombončki,vidla sem jih pa v mercatorju pri bonbonih...lahko ti našega slikam,da vidiš kaj mislim .......kdaj se vidimo,da ti vrnem fredija? srečanje.....meni je vseeno ali bi se videle maja ali junija,samo da se ne začnejo prej dopusti predno se vidimo hvala...sj sm že slišala, da dobim te avtočke v tušu ali intersparu, sam jst bi tavelicga.... sm ugledala ene na amazon.co.uk, ampak mi je zavrnilo, kao da ne morm naročit v slovenijo?!?!?! any idea kako nej naročim...se mi zdi da bi urša in kolumbo to znale vedt, al se motim??? je pa to to: http://www.amazon.co.uk/Bandai-4117-Noddy-House-Playset/dp/B002AS9TB6/ref=sr_1_28?ie=UTF8&qid=1296027669&sr=8-28 in to: http://www.amazon.co.uk/Bandai-Noddy-Remote-Control-Car/dp/B002OC5OWG/ref=sr_1_18?ie=UTF8&qid=1296027577&sr=8-18 res bi mela to...vsaj hišo lohk se pa dobiva enkrat drug teden....če se ti da pridt do sem
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.1.2011 9:03:20
|
|
|
|
TAMIKA3
|
jutro in ati na delovnih mestih ... Marin na bolniški ... se je zvečer zbudil ves prepoten, pidžama za ožet čebel@... hvala za ... probaj nadoknadit urša... za možeka in zate mami petrušk... super, da lahko ješ več kot si mislila ... nodi-avto je pa takšen kot ga je čebel@ opisala ... mislim, da je še kakšen na zalogi pri nas doma ajvy... DOPUST ... uživaj brkn... mi gremo na otok Rab - Lopar http://www.hrvaska.net/hoteli/rab/hn_san_marino.htm
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.1.2011 9:09:58
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ vse pokometiram in we are sory ......ponovi vajo miško: tamika......ziher si čist hudaaaaaaa ......bušija moram pa kar sama mazat sjmm....si spregledala moje ?:a je kaj važno koliko morajo biti velike kocke kruha za pecivo? OPROSTI...MAM NEKI POLNE DNI ZDELE, PA MAU MANJ BEREM....FAJN JE D SO ENE 3X3 CM....DRGAČ PA ČIST PO ŽELJI...LAHK TUD NATRGAŠ KOSE...ITAK SE POL VSE PREPOJI deja....jaz mislim da boste poleti že lahko delalii na urša...... za tvojga možka in zate-verjamem,da se bosta spet polno dojili brkn.....mi gremo verjetno s šotorom v Valkanelo birdy.....kako so Levovi krčki? ajvy......uživaj na dopustku ......spočij se ......boš sama doma,ali imate plan skupaj kam šibati? petrušk....en avto z nodijem nam je dala tamika(žal je padel po stopnicah in ima razbito havbo )......je pa za dlan velik,notr so bombončki,vidla sem jih pa v mercatorju pri bonbonih...lahko ti našega slikam,da vidiš kaj mislim .......kdaj se vidimo,da ti vrnem fredija? srečanje.....meni je vseeno ali bi se videle maja ali junija,samo da se ne začnejo prej dopusti predno se vidimo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.1.2011 9:10:54
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 jutro in ati na delovnih mestih ... Marin na bolniški ... se je zvečer zbudil ves prepoten, pidžama za ožet čebel@... hvala za ... probaj nadoknadit urša... za možeka in zate mami petrušk... super, da lahko ješ več kot si mislila ... nodi-avto je pa takšen kot ga je čebel@ opisala ... mislim, da je še kakšen na zalogi pri nas doma ajvy... DOPUST ... uživaj brkn... mi gremo na otok Rab - Lopar http://www.hrvaska.net/hoteli/rab/hn_san_marino.htm mi bi pa na morje letos šli v mobilne hiške v umagu..je že kera bla????
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.1.2011 9:13:12
|
|
|
|
TAMIKA3
|
FRIZURA pa moj bolanček, ki se vsem zahvaljuje za
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.1.2011 9:13:51
|
|
|
|
sjmm
|
DAN! noč....grozna....sploh nism mogla ne spat, ne zaspat...pa je bil Majki čist priden...do ene 2h je spal v svoji posteljici, brez d bi se oglasil, zvečer zaspal v 20 minutah...priden, priden...jz pa k d me luna nosi...pol sm šla ta zadnjič lulat okol 5h...ura je pa pol zvonila ob 5.45 morm u kuhno...sta oči in Maj en fajt začela
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.1.2011 9:15:17
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm DAN! noč....grozna....sploh nism mogla ne spat, ne zaspat...pa je bil Majki čist priden...do ene 2h je spal v svoji posteljici, brez d bi se oglasil, zvečer zaspal v 20 minutah...priden, priden...jz pa k d me luna nosi...pol sm šla ta zadnjič lulat okol 5h...ura je pa pol zvonila ob 5.45 morm u kuhno...sta oči in Maj en fajt začela
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.1.2011 9:16:02
|
|
|
|
petrušk_
|
TAMIKA......FINA FRIZURCA JE!!! SAM BARVO POGREŠAM,.....JST BI TE KR MAL NAZAJ NA BLOND POŠTRIHALA...GLIH TKO ŠEKAST K JE BLA UNA NA SLIKI
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.1.2011 9:16:26
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk....pri nas je tudi ratala Nodi manija ...sem ji včeraj kupila knjigico-je bila čist srečna .....upam,da ti uspe dobit avto v Slovenijo ....sporoči mi,kako bi ti odgovarjalo drug teden-le v ponedeljek zjutraj ne bo šlo,ker moram k dohtarju po bolniški list tamika......še malo za Marina sjmm....itak da je razumljivo,da ne bereš vsega .....hvala za odgovor tko čudno me buši boli
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.1.2011 9:18:29
|
|
|
|
Čebel@
|
tamika......hej kje so pa premena?una je bolj pisana sjmm.....priden Maj ......ah mami,ko bi lahko spala pa ne moreš
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.1.2011 9:25:01
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk....pri nas je tudi ratala Nodi manija ...sem ji včeraj kupila knjigico-je bila čist srečna .....upam,da ti uspe dobit avto v Slovenijo ....sporoči mi,kako bi ti odgovarjalo drug teden-le v ponedeljek zjutraj ne bo šlo,ker moram k dohtarju po bolniški list tamika......še malo za Marina sjmm....itak da je razumljivo,da ne bereš vsega .....hvala za odgovor tko čudno me buši boli ja pr nas je bil zj neki časa zatišje, zj pa spet akcija ja ne vem če mi bo ratal...iz U.K. ne pošiljajo v slovenijo teh dveh zadev..... at, de it cz strani pa nimajo teh dveh izdelkov ma kera kakšno žlahto v angliji??? boli buši?? če se ti zdi kej čudnga se pejt pa pokazat...ti maš sam še mesec in pol do konca ane?? drug teden kadar želiš.....jst sm v službi načeloma od 7h do 11h, tko da...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.1.2011 9:30:31
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ TAMIKA......FINA FRIZURCA JE!!! SAM BARVO POGREŠAM,.....JST BI TE KR MAL NAZAJ NA BLOND POŠTRIHALA...GLIH TKO ŠEKAST K JE BLA UNA NA SLIKI zaenkrat ne bom šekasta ... bom samo čokoladno sladka
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.1.2011 9:31:35
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm DAN! noč....grozna....sploh nism mogla ne spat, ne zaspat...pa je bil Majki čist priden...do ene 2h je spal v svoji posteljici, brez d bi se oglasil, zvečer zaspal v 20 minutah...priden, priden...jz pa k d me luna nosi...pol sm šla ta zadnjič lulat okol 5h...ura je pa pol zvonila ob 5.45 morm u kuhno...sta oči in Maj en fajt začela
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.1.2011 9:34:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk....pri nas je tudi ratala Nodi manija ...sem ji včeraj kupila knjigico-je bila čist srečna .....upam,da ti uspe dobit avto v Slovenijo ....sporoči mi,kako bi ti odgovarjalo drug teden-le v ponedeljek zjutraj ne bo šlo,ker moram k dohtarju po bolniški list tamika......še malo za Marina sjmm....itak da je razumljivo,da ne bereš vsega .....hvala za odgovor tko čudno me buši boli ja pr nas je bil zj neki časa zatišje, zj pa spet akcija ja ne vem če mi bo ratal...iz U.K. ne pošiljajo v slovenijo teh dveh zadev..... at, de it cz strani pa nimajo teh dveh izdelkov ma kera kakšno žlahto v angliji??? boli buši?? če se ti zdi kej čudnga se pejt pa pokazat...ti maš sam še mesec in pol do konca ane?? drug teden kadar želiš.....jst sm v službi načeloma od 7h do 11h, tko da... pri nas je dedec zadnjič ji zavrtel risanko in je takoj čist posvojila Nodija ....tko da bo zgleda še na torti upam,da najdeš-sej nekaj časa še imaš ....pri nas bo verjetno kar baby borna prinesel ma tko čudno na vrhu trebuha me boli-zdele spijem še šalco čaja in grem malo vodoravno.....ja še 1,5m-ubistvu grem lahko kadarkoli zdej že rodit .....drugače pa je moža začelo skrbeti kako bo Hana sprejela to,da me ne bo 3 dni .....pa zdele so še prepovedani obiski v P pol se pa lahko v torek zmeniva
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.1.2011 9:34:11
|
|
|
|
TAMIKA3
|
čebel@... a te boli od hrane ali buši buši če te skrbi pokliči G, da te ne bi kaj presenelilo, ker še ni pripravljen na prihod na svet
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.1.2011 9:36:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 čebel@... a te boli od hrane ali buši buši če te skrbi pokliči G, da te ne bi kaj presenelilo, ker še ni pripravljen na prihod na svet od hrane po moje ne,ker je šlo vse ven ....grem počivat in če ne boljše bom klicala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.1.2011 9:37:51
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 čebel@... a te boli od hrane ali buši buši če te skrbi pokliči G, da te ne bi kaj presenelilo, ker še ni pripravljen na prihod na svet od hrane po moje ne,ker je šlo vse ven ....grem počivat in če ne boljše bom klicala vzemi SPASMEX, če ga imaš in počivaj ... noge imej dvignjene
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 26.1.2011 10:14:01
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravček. Evo js sem se super spočila. Zdej pa morem hitro delat. Zdej grem najprej kopalnico zglancat, cote se že dala prat. Potem pa mam še masaže. Tk da mam pestro dopoldne. Grem hitro mal prebrat za nazaj. Tamika - super frizura
|
Februarka08Ime Lucija - da ali ne?Da (
51%)
Ne (
49%)
Število vseh glasov: 285Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!