|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
25.1.2011 17:02:12   
sjmm
dan!

še en nafilan dan...kako pa d neuser posted image user posted image

šopingiral že dopoldan, pršli domou okol 12h, pol sta pa ob 1h že pršla na kosilo moj oči in žena...pa umes še Majkija spat...ma je šlo prov na ck.....mi je zmanjkoval minutkuser posted image user posted image

zdej sm glih kuhno pošlihtala in še zadnjega prišleka nafutrala...našo ta velko bejbo....k je imela dons ta dolgo, pol je kr pr men u kuhni še mau debatirala...te dni je kr fajn voljeuser posted image

Maji in Jan gledata mkvina....zmeri čist not padeta

Z mihcem pa morva še en mau naloge pregledat...joj, kok majo tile četrtarči nalog..kva le delajo v šoliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj na enih ogledih in kofetkanju, jz pa grem zdej mau duplote razmetatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
25.1.2011 17:03:01   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Punceee to cakanje je tako zoprno...user posted image user posted image Vse pritiska,trebuh otrdeva ,krci sam prave popadke je treba docakat.......

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sej bo mami, še mau pa boš crkljala bejbikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
25.1.2011 17:05:12   
sjmm
tamika...pa kva nas zdej hecaš???? aja, FRIZURA?????? dej hitr slikco!!!

SREČANJE....seveda d ja!!!!!

kolumbo....upam, da si kej bolš in d si kako helping hand dobila...glede posteljice pa se tud jz nagibam k tej k ima več ograjic...k ima v isti seriji zdej ta malo in še neki pohištva...komi čakam d mu bom sobico opremlauser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
25.1.2011 17:05:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Punceee to cakanje je tako zoprno...user posted image user posted image Vse pritiska,trebuh otrdeva ,krci sam prave popadke je treba docakat.......
upam,da te mala princeska kmalu odrešiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
25.1.2011 17:21:29   
Čebel@
mala in ati sta šla k babi-Hana kar atija prime za roko in reče: gleva babiciuser posted image ....prej sem jo vprašala,če bo pila in ona meni nazaj:(H)ana tudi soka pilauser posted image ....ropotulja malauser posted image user posted image

jaz pa čakam kolegico,da mi pride nohtke porihtatuser posted image .....pa danes mi je nenormalno zapasal Spriteuser posted image .....sej ponoči bom pa klela,k bom lulat hodilauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 25.1.2011 17:22:16 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
25.1.2011 18:04:01   
sjmm
no, moj je navratio...zdej ga je mau Majki napadu

mi bomo pa palačinkice spekl...masa že čaka...sam prvo morm še mau papirje poštimat

urša...dons mi je končno uspel nakazat in hlačke poslat...se opravičujem za zamudo in še 1x hvala za prijaznostuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
25.1.2011 19:38:40   
Čebel@
mir in tišinauser posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
25.1.2011 19:52:12   
TAMIKA3
čer user posted image
user posted image user posted image user posted image v sobah ... Marin kuha v dnevni sobi user posted image ... 38.9 user posted image user posted image
misija uspelauser posted image ... ŠOOOOOOOOK user posted image ... user posted image user posted image čebel@  ... slikic še ni

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
25.1.2011 20:11:57   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

čer user posted image
user posted image user posted image user posted image v sobah ... Marin kuha v dnevni sobi user posted image ... 38.9 user posted image user posted image
misija uspelauser posted image ... ŠOOOOOOOOK user posted image ... user posted image user posted image čebel@  ... slikic še ni

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Marina...zakaj šok?ti ni všeč?.....komaj čakam slikiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
25.1.2011 20:33:52   
Čebel@
za danes imam dovoljuser posted image .....user posted image  ima spet tako telovadbo,da me vse boliuser posted image user posted image .....si grem še bušija namazat,ker me full srbiuser posted image

lep večer in mirno nočkouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
25.1.2011 20:35:35   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čer user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Marina...zakaj šok?ti ni všeč?.....komaj čakam slikiceuser posted image user posted image user posted image

hvala za user posted image ... je dobil calpol in zaspal ... mislim, da ne narašča več
šok user posted image ... moram se privadit na nov izgled user posted image ... pa laskov je veliko manj user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
25.1.2011 20:37:41   
TAMIKA3

za danes imam dovolj .....  ima spet tako telovadbo,da me vse boli .....si grem še bušija namazat,ker me full srbi

lep večer in mirno nočko
fuzbaler user posted image ... mazanje prepusti user posted image
nočko user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 25.1.2011 20:38:07 >

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
25.1.2011 21:00:32   
sjmm
ČEBELC@....fajn zmasirajta bušija, Hana spet pridna ...lepo spančka!!!

tamika...zdej smo pa čist firbčneeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...za Marina....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas še pestro...Majki in Miha gresta zdaj v posteljo, ostala dva po vrsti pod tuš...do pol10h morata biti v sobah...jz mam še en mau za posel dela, pol se bom pa še mau pasla na slikcah otroških sob...d zberem vse gut ideje...pol pa še mau z lubijem kako rečeva ko pride z večernega obhoda in še kužata mora peljat na lulu in kakauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
25.1.2011 21:31:15   
Deja

srečanje
:bi bile za,da bi ga imele spomladi(npr. maja) eno nedeljo skupaj z user posted image -piknik???

JAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... samo ne 22. user posted image

JAAAAAAAAAA samo ne 29. :)

@čebela - glede pogodbe pa ni še nič znanega...zvedela bom konec junija ali pa konec avgusta ko bo podpis take ali drugačne pogodbe...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
25.1.2011 22:10:46   
Urša08
čer

Uf jaz sem čist mortouser posted image . Spet mamo bolančka doma tokrat mož user posted image ajoj kok mam dost teh bolezni. In sedaj samo srčno upam, da obide otroke sploh Evo. No sej da ne povem da je popoldan parkrat zakašljala, pa Žiga tud. Men se meša ker sedaj sem že za vsako najmanjšo stvar paničnauser posted image user posted image user posted image . Prebrala vas bom jutri ko / če bo čas dopuščal.

nočka

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
25.1.2011 22:14:21   
brkn83
tamika - kaj si bla pri frizerju. In kakšna je frizura. Dej slikco kako gor, please.

Katjuša- super za službo.

Ej punce kam greste letos kaj na morje. Midva z mojim ravn gledava kam bi šli. Kakšna ideja, kak apartma tik ob morju, po možnosti, da še kje v bližini prevez za čoln.

mihailo - naj ti čimprej mine tole. Kolk si pa že čez rok.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
25.1.2011 22:14:55   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čer

Uf jaz sem čist mortouser posted image . Spet mamo bolančka doma tokrat mož user posted image ajoj kok mam dost teh bolezni. In sedaj samo srčno upam, da obide otroke sploh Evo. No sej da ne povem da je popoldan parkrat zakašljala, pa Žiga tud. Men se meša ker sedaj sem že za vsako najmanjšo stvar paničnauser posted image user posted image user posted image . Prebrala vas bom jutri ko / če bo čas dopuščal.

nočka

naj možek hitro okreva in bacili zapustijo vaš domuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
25.1.2011 22:15:35   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čer

nočka

ojoj. boščki . pošiljam tvojemu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa upam, da otroci nič ne pokasirajo. Še posebej eva.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
25.1.2011 22:17:31   
Urša08
Birdy a veš kako imava medve. Ponoči med 3in 4.30 mi prvič je potem pa zjutraj, ponavadi prve dve tri runde na urco in pol, potem je kake 3 urce mir potem pa spet na urco in pol, pa na uro in ko pride do ure in je sitkana ji dam dodatek kot cel obrok nč prej na joško - poje pa med 60 -130 kokr kdaj, potem pa spet dojim. Včasih znese da je tale dodatek šele večeri obrok.

Današnji dan je bil takle:
4 - dojenje
6 - dojenje
7.30 - dojenje
9.30 - dojenje
11 - dojenje
14 - dojenje
15.30 - dojenje
16.30 - dodatek 110ml
18 - dojenje
21 - izčrpano mleko po flaški

No nekako takole imave. NAjvečkrat je bil dodatek šele zvečer zadnji obrok.

hvala za kakršnokoli mnenjeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
25.1.2011 22:19:40   
Urša08
Brkn in Sjmm hvala vama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brkn mi imamo plan it v Straškota - otok Pag v mobilno hiško, pa če bo ratalo še v Zaton - Zadar tud v mobilno hišico. NAm te najbolj odgovarjkajo, si v kampu pa vseeno mam nek luksuz k mi pri treh micenih prav pride.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
25.1.2011 22:21:02   
Urša08
Aja Birdy še to ja ona ima dudo, med dojenjem dostikrat zaspi, je ponavadi tam okol 5 minutk potem pa kr neha.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
25.1.2011 22:22:15   
brkn83
Urša - ja v strškotu je ful lepo. Midva sva tja hodila 5 let zaporedoma, zdej pa sem se mal naveličala pa iščemo kej druga.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
25.1.2011 22:30:35   
brkn83
nič šibam spat, jutri me spet čaka precej dela.

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
25.1.2011 23:27:09   
birdy
Urša, bom premislila pa jutr napisala. Dons mi že mal pamet peša. Ampak nekaj pa me moti... Med dodatkom in naslednjim dojenjem je samo ura in pol? Mislim, glede na količino ki jo je spila bi moglo minit precej dalj časa, vsaj ene dobre dve uri... Mislim, zadoščat bi ji moglo to... Da se ona slučajno z dojenjem predvsem crklja... In pol k se tako crklja ti res mal mleka manjka. Je bil šok tud zanjo tale bolnica in to. Pa mogoče mal bolj rabi tvojo bližino. 
Bom premislila kot sem že rekla, ampak sej veš, večinoma bi najbolj palilo pristavljanje kadar hoče. Pa takrat ko si nadomestila tist obrok z AM, a si kej probala stisnit zize, a kej teče ven? Ker Lev recimo ko je premalo naraščala teža je mleko skoz  ven teklo, sam on ja pančku na joški gor. Jst bi tamalo tud probala zbudit če sam pet minut vleče, mogoče je pa še mal švoh in se preveč utrudi z dojenjem. 
Nisem profi, če res želiš dojit bi bilo najbolj poklicat LLL. One bi mogle znat pomagat.
Pa spij mal alkohola, to te bo sprostilo, men je pri Neli kr teklo ven. sploh če sem pila šampanjecuser posted image
Te pa občudujem.... Jst sem pa mislila da ne dojiš več, al pa vsaj ne veliko. sam nisem hotla nič vprašat da ne bi bila tečna... Dobra si mami, jst verjamem da lohk začneš spet polno dojit! Pa tud če ne boš ne bo zato Eva za čist nič prikrajšana.
aja, ena tvoja sonovembrka (in moja soavgustovkauser posted image ) je tud mela malčico v bolnici, prejšni teden če sem prav razumela. Je bilo isto hudo kot pri vas. In ima iste težave kot ti... Tok, da ti bo lažje. In dons je napisala da je skoz online z joškouser posted image  Doji nonstop, dobra je.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
25.1.2011 23:32:37   
Ajvy
jjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeee..mal dopustka....yeah...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Doris in Dorian?
picola1

Ali vam je čudno, če bi bila bratec in sestrica Doris in Dorian ?

da (24%)

ne (52%)

res je malo hecno (24%)

Število vseh glasov: 227

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!