|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
26.1.2011 10:19:05   
brkn83
čebela - ja valkanela je super. Mi smo bili  tudi že tam.

Tamika - san marino je tudi super, pa ful lepo je tam. Sam ko ne bi bila takšna gužva bi bilo še lepše.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
26.1.2011 10:28:08   
sjmm
tamika...super oblika frizurce, sam men je bla una še posebej všeč na slikci zaradi barvuser posted image

čebelc@...Valkanela je super...mi smo imeli tam enega naj naj dopustovuser posted image

drgač pa nas bo letos spet odneslo kar na Pag...sam verjetno kar s šotorom za ene 3 tedne, pa še naš kuža bo šeu z nami...tak d ne bo dolgčasa....so bli mulčki lani ful navdušeni in so za letos zbrali...valkanelo ali pag...straško...tak d imamo že počasi kr splanirano

upamo pa, da nam med prvomajskimi uspe en 3-4 dnevni izlet...ali na Dunaj ali pa v Toskano....bomo videli kok bo z evrči

dons moj predsobo rihta...imamo že 2 leti mau zasilno...pa sem se čist razkurla, da lahk še doma kej postorimo, da bo lepše...ker pol spet dela petek, sobota, nedelja...tak d ima dons in ju3 ljub čas kej poštimat

pa včeri sva dokončno naštudirala sobe....Saška bo imela svojo malo sobico kot si želi...mau na račun pomanjšane dnevne....sam bomo eno steno anuliral in dnevna ne bo utrpela prostorke škode, Majki bo imel svojo malo sobico, kjer je zdej Miha....nekak bo prkloplena k spalnici,kasneje pa pridejo še vrata, Miha in Jan pa si bosta bratsko podjelila najino spalnico in eno veliko garderobo, tam bodo vse garderobne omare od ta velkih 3, v sobici pa samo pograd in velika pisalna miza, pa vreče za odmaranje...no, tko nekak, mi2 pa bova imela posebej tudi veliko garderobo in bova zravn uštulila še en del za pisarno in en del za likanje....tak d bolš se tega našega štuka res ne da izkoristituser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
26.1.2011 10:30:05   
sjmm
urša in kolumbo...UPAM, DA SE ZDRAVJE IZBOLJŠUJE...EVO ŠE MAU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika...še za Marina....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelc@...pa za tvojga bušija.....naj hitro minejo bolečineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
26.1.2011 11:11:06   
Čebel@
sem malo boljšeuser posted image ....nisem pa mogla spat,pa tooook user posted image user posted image user posted image ....zdele grem izpolnit obrazce za porodniško,da jih bom popoldan poslala naprej....študiram,da bi bilo mogoče fino že malo pripravljat za user posted image ,da nas mali ne prehitiuser posted image

ima katera zibko za posodituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
26.1.2011 12:26:39   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sem malo boljšeuser posted image ....nisem pa mogla spat,pa tooook user posted image user posted image user posted image ....zdele grem izpolnit obrazce za porodniško,da jih bom popoldan poslala naprej....študiram,da bi bilo mogoče fino že malo pripravljat za user posted image ,da nas mali ne prehitiuser posted image

ima katera zibko za posodituser posted image user posted image user posted image

jz ti lahko samo posteljico 120x60user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
26.1.2011 12:29:56   
sjmm
me je klicala soseda k ima bejbija 4 mesece mlajšega k Majki....smo se fajn sprehodili in nakofetkali

medtem je naš mojster zapustil domača opravila in nekam zginil...gsm ne dvigne???..jih bo mau slišauuser posted image

kosilo že mau prštimano....bomo imeli enolončnico- zelenjava in male testenince, potem pa sojino-zelenjavne polpetke in mešano solatko, za posladek pa puding s sadjem in smetanco

zdej pa še en jabuček oglodam...sem dons neznansko lačna k nism spala ponoč...m a t e r ...pol pa shujšajuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
26.1.2011 12:32:03   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jz ti lahko samo posteljico 120x60user posted image
bi ga imela najprej v zibki....če jo ne dobim,te pa žoknemuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
26.1.2011 13:16:43   
Ajvy
tko...kuhinjske omarice pospravljene...še ena največja, k se dela da je špajza...tista mi zdejle ne uide...
POl pa na zavod za gluhe...na pregled s Tarjo...upam,da se mi danes razjasnejo obzorja, kar se njenih ušesk tiče.....
Lep in produktiven dan vsem,....

Bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
26.1.2011 13:30:27   
Urša08
evo mene še med živimi sam zmatrana ful. Moj bolančkan, otroc svoje zahtevajo tko da ne vem kje se me glavca drži ampak bomo zmogli user posted image user posted image user posted image user posted image

Vas morm še vse prebrat ker sem sedaj samo preletela.

Birdy hvala za tvoje odgovore - si mi dala mal mislit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aja tist ob devetih zvečer je bil takrat načrpan mlek in dan po flaški (to mi je še ostalo od takrat ko je šla teža počasi gor in sem mogla en obrok načrpat vn da sem mal vidla kolk poje), no potem po hausu sem si šla pa še črpat - tko kt vsak dan pred spanjem da jih čist spraznim.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
26.1.2011 13:31:34   
Urša08
Tamika sem vidla tvoje slikice men osebno je frizurca všeč in barva tudi user posted image user posted image user posted image user posted image sva šle obe z blond na rjavo user posted image user posted image user posted image user posted image paše sprememba , zgledaš super user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
26.1.2011 13:33:41   
Urša08
Ajvy super za dopust user posted image user posted image user posted image user posted image danes bom pa stiskala pesti za tvojo TArjo, da se najboljše vse skup razplete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim na vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
26.1.2011 13:34:34   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy super za dopust user posted image user posted image user posted image user posted image danes bom pa stiskala pesti za tvojo TArjo, da se najboljše vse skup razplete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim na vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy...se kr podpišem....user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
26.1.2011 13:35:27   
sjmm
ajvy...a si ti enkrat neki na amazonu naročala????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
26.1.2011 13:36:01   
Urša08
Sjmm super boste to prenovili ampak čist dobr še nisem skapirala kako user posted image user posted image user posted image vsaj kere stene boste spreminjali user posted image user posted image user posted image . Mal preveč dinarčkov si nakazala. Postelja mi je pa tista mamut najbolj všečuser posted image .

sedaj pa počas šibam kuhinjo pospravit ker bo zdaj zdaj alarm jaz mam pa čisto bombo v kuhinjiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
26.1.2011 13:54:29   
sjmm

Sjmm super boste to prenovili ampak čist dobr še nisem skapirala kako user posted image user posted image user posted image vsaj kere stene boste spreminjali user posted image user posted image user posted image . Mal preveč dinarčkov si nakazala. Postelja mi je pa tista mamut najbolj všečuser posted image .

sedaj pa počas šibam kuhinjo pospravit ker bo zdaj zdaj alarm jaz mam pa čisto bombo v kuhinjiuser posted image

ne, ne...nič preveč....to je za en fajn kofetek al pa za en del poštnine, kokr hočeš, ker si tko prijaznauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
26.1.2011 14:23:43   
brkn83

tudi js se kr podpišem pod tole. držim pesti, da se vse uredi tako kot je treba

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
26.1.2011 14:25:28   
brkn83
js pa zdele mal po stanovanju pospravljam in zraven kuham kosilo -čufti in pire krompir.

danes popoldan bova z nikom sama, ker je ati zopet postal trener in bo tako spet več z doma. No jutri bo pa ati doma in gre mami mal naokoli. Greva s kolegico k frizerju in potem še na eno pijačo.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
26.1.2011 14:39:02   
MIHAILO
Ojla punce...sem se 2v1...noce venuser posted image Jaz imam pa tok energije da sem danes vse spucala-posesala stanovanje,pobrisala po tleh,pobrisala prah,zribala kopalnico,kuhinjo,kosilo naredila...Mamici je neka zilica na roki pocla in jo boli,med ko je bila pri zdravniku dedi in mihailo pa zunaj sem jaz to postorila...Sploh ne tuhtam vec kdaj bo ,ker se mi zdi da se bo se kar vleklo...

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
26.1.2011 14:40:17   
MIHAILO
TAMIKA zelo si lepaaaaaaa full ti pase

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
   [Brisano sporočilo]
26.1.2011 14:47:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4020
26.1.2011 15:00:54   
Urša08
kolumbo evo link http://www.jazmp.si/objave/Objava-2010-08-18.pdf

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
26.1.2011 15:01:39   
Urša08
mihailo saj bo boš vidla takrat k boš odmislila oz. ko bo dete pripravljenouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
26.1.2011 15:15:41   
TAMIKA3

kolumbo evo link [link]http://www.jazmp.si/objave/Objava-2010-08-18.pdf[/link]

http://www.jazmp.si/objave/Objava-2010-08-18.pdf

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 26.1.2011 15:19:09 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
26.1.2011 15:20:51   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

TAMIKA zelo si lepaaaaaaa full ti pase
hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da te user posted image ne pusti dolgo čakat ... jaz sem pri Tristanu tudi en dan pred porodom pucala ko zmešana user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
26.1.2011 15:31:44   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

ajvy...se kr podpišem....user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Katero ime vam je lepše?

Cvetka (14%)

Betka (21%)

ali Blažka? (65%)

Število vseh glasov: 389

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!