Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.1.2011 16:53:38
|
|
|
|
tanci29
|
http://www.mod-art.si/tekstsi/porocne-obleke-lr.htm evo še link kjer jih izposojajo...jest sem jo imela in je res zakon...udobne, nikjer nič ne veže...ma sploh je nisem hotla dol dat ...to je nova kolekcija če pobraskaš po netu majo za vsako leto druge...kakšni starejši modeli so prav tako prelepi..
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.1.2011 16:55:32
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana puca po tleh s papirnatim robčkom ati je šel na naše gradbišče okna zapret,mami pa dozo RRja a nima nobena recepta za pasulj? LAHKO ZVEČER?
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.1.2011 16:57:33
|
|
|
|
tanci29
|
čebela..tenks...pasulj a veš da mislim da sem ga sam ene dvakrta delala...pa niti ne vem kako...jest to pol kr mal eksperimentiram...a u kaki bukvi ni nč...sej bo sjmm kmal prletela pa bo napisala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.1.2011 16:59:08
|
|
|
|
TAMIKA3
|
punce hvala za in ... zlate ste
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.1.2011 17:03:50
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 punce hvala za in ... zlate ste še od nas
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.1.2011 17:24:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana puca po tleh s papirnatim robčkom ati je šel na naše gradbišče okna zapret,mami pa dozo RRja a nima nobena recepta za pasulj? LAHKO ZVEČER? lahko
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.1.2011 17:25:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela..tenks...pasulj a veš da mislim da sem ga sam ene dvakrta delala...pa niti ne vem kako...jest to pol kr mal eksperimentiram...a u kaki bukvi ni nč...sej bo sjmm kmal prletela pa bo napisala pri nas si ga je dedec zažel,pa ga tašča ne zna naredit...sem najdla en kup receptov,ampak bi kakšnega preiskušenega
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.1.2011 19:31:11
|
|
|
|
TAMIKA3
|
SRBSKI PASULJ 1 kg fižola 1 kg suhe svinjine 1/2 kg čebule 10 dkg masti ali olja 5 dkg moke 5 strokov česna zelen petršilj 1/2 žličke rdeče sladke paprike 3 dkg paradižnikove mezge sol Namočen fižol pristavimo skupaj z mesom in sesekljano čebulo. Čebula se mora med kuho popolnoma razpustiti. Ko je fižol mehak, naredimo prežganje, mu dodamo iztisnjen česen, sesekljan petršilj, papriko in paradižnikovo mezgo. Zalijemo z vodo in razkuhamo, ter prilijemo k fižolu. Skupaj naj vre še 15 minut. Dober tek
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.1.2011 21:01:17
|
|
|
|
Čebel@
|
tamika....hvala......bom malo inprovizirala 1 uro mir in tišina jo kar ni bilo izpod tuša spravit .... v pančevo.....se tipkamo jutri
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.1.2011 21:26:36
|
|
|
|
Deja
|
Živijo babike moje!!! Srečnega pa zdravega... ja sej vem...pozno... pri nas smo imeli burne praznike, pa sem rr dala mal na stran... v glavnem pred božičem je Žiga zakuhal, imel je vročino, ki se je vlekla skoraj 10 dni... med tem časom smo bili pri dežurnem (ta je rekel da ima vneto uho in je dal antibiotik-ki ga nismo mogli dvignit ker je bila nedelja zvečer in lekarna ni delala), potem smo šli v pon. k njegovi zdravnici in ta reče da uho sploh ni vneto in da ne rabi AB... pol smo samo zbijali temp. in pili veliko čaja... v sredo sem spet klicala njegovo zdravico in jo vprašala kaj naj naredim, glede na to da ima še zmeraj vročino, in ona mi odgovori, da mogoče Žiga preboleva celo gripo potem smo v četrtek šli nazaj k P in je Žiga spet dal kri in so potrdili da je le viroza in potem je vročina končno padla... tak da se mi sploh ne zdi da so bili prazniki... ker sem skoz s termometrom, calpolom in svečkami okoli skakala... zdaj pa imamo zopet paniko doma, ker v soboto in nedeljo pripravljamo praznovanje in je treba še toliko reči narediti... Rojstni dan bo potekal v temi MickeyMouse Clubhouse, tako da bo veselo... danes sem naredila probno torto, pa upam da bo vredu, da jo naredim še za v soboto, ker če ne bomo imeli sparovo.... Lepo pozdravljene!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.1.2011 21:51:05
|
|
|
|
sjmm
|
čer! nekam je dona odplavalo popoldne urša..KAKI CUKRI SO...VSI TRIJE...MALA BEJBIKA PA SPLOH...KOK JO JE LEPO VIDET K SE SMEJI!!!!!!!! čebelcv...vidm d že maš recept ..jz itak delam brezmesnega kolumbo...ja, sranje, no...upam, da se največji ptič hitro pocajta in mala 2 uideta bacilčkom ..ma zdele en dan boš mogla pridt na en slou fud...ti sam ulet...ni blema tamika...evo še mau za vas, da se hitr pocajtate deja...lepo, da si nas obiskala...mi je ful všeč pripis k tvojem podpisu in upam, da xkse kmau zamenjajo resnične številke in bo en,dva, tri....že čas da pride Žigova družba ..pa en koš ...da vas bolezni ne obiščejo prov kmau in pa lepo praznovanje v glavnem...smo uletel v milerja popoldne...ma je blo vse izropan...kok sm huda...k se človk že odprav zalogo nardit..pol pa nimajo, kar bi rad ...no, pol sm se ustavla še v kiku...čeprov je moj nos vihu, sam mi niso šle une kavbojkice od tamikinga tristana iz glave...pa sm šla mau pošnoflat...sej roba ni tko švoh...če bi le bla štacuna mau u bolšem stanju, pa d o prodajalkah sploh ne govorim...moj je dobu pike za 3 minute...sta z majkijem vn odvihrala...no, pa sm vseen najdla ene kavbojke in eno majčko...vse skup 11ojrotov...za ponost bo čist ok...ker naš majki ima 15 kil in so mu vse hlače premajhne, če pa so mu že kake prov pa v njih ne more počepnit.....ju3 bom pa šla v grosesosedu mau u Chiccota pošnoflat no, fajn večer in mirno noč, pa čim več zdravja!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.1.2011 23:34:13
|
|
|
|
birdy
|
Evo, mi smo glih dobr iz metelkove. Mene je že ma tumač skrbel. Tamal je popoldne začel še bolj nažigat kot prej. Pa ni nič hijšega, ena viroza. Kolumbo, k boste zdravi, pa ko bomo mi zdravi se pa lohk zarad mene vsak dan tle oglasiš. Neli manjka družbe, sam v vrtec jo pa še en čas ne dam. Še vsaj dva tedna, pa jo verjetno dalj ne bom dala. Pa Kristi seveda isto. Bove dve zgubljene duše k ne morta tud scat ne umiru No, vsaj zase vem da ne morem. Urša, res sem vesela da ste doma. Pa držim pesti da bosta maledva maksimalno pridna vse tja do marca So pa luštni tvoji otroci, ni kej Zdej moram pa Leva spat našibat, pa da jst še zobe umijem in šibam v pančevo. Upam da mi to kmal rata...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.1.2011 6:59:58
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro deja.....upam,da vas zdravje končno obišče,da boste lepo fino praznovali .....tudi meni je všeč tvoj pripis v podpisu ......a se že kej ve,kdaj dobiš za NČ? sjmm.....konec januarja so inventure in je zato čisto spufano birdy....en koš za Leva kolumbo...kdaj ste šli spat? mala zaspala malo pred osmo in še vedno spi tudi muksnila še ni .... se oblečt in jo zbudit za v vrtec
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 18.1.2011 7:00:24 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.1.2011 7:00:43
|
|
|
|
Urša08
|
jutro
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.1.2011 7:01:12
|
|
|
|
Urša08
|
čebela dons bo pa dvojna kava
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.1.2011 7:01:19
|
|
|
|
Čebel@
|
urša......jutro
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.1.2011 7:01:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela dons bo pa dvojna kava ziher se bo kakšna najdla,k bo rabila dvojno dozo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.1.2011 7:07:17
|
|
|
|
Urša08
|
No evo, ko sem se spravla pisat sta še dva od treh spala, sedaj mam pa vse tri pokonc. JAo mojmu sta pa do pol devetih spala Bom probala v miru kavico popit če bo šlo.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.1.2011 7:09:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No evo, ko sem se spravla pisat sta še dva od treh spala, sedaj mam pa vse tri pokonc. JAo mojmu sta pa do pol devetih spala Bom probala v miru kavico popit če bo šlo. mrfi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.1.2011 7:16:08
|
|
|
|
Urša08
|
čebela tvoja Hana je tak sonček glede spanja, želim ti da bo tud drug otroček tako pridkan pasulja pa jaz žal ne kuham Deja lepo da si se oglasila, ste mel podobne praznike kot mi, ja no glavno da je sedaj zdrav Sjmm jaz tud najbolj sovražim to da se spravim v ta velik šoping potem je pa vse izropan. Pa super za en kompletek, bo Majči spet nov A ima res že 15 kil? Mojedva sta sedaj končno apetit dobila tko da ju morm mal poredit. Birdy ja je pestro s tremi, morjo bit oči kr na pecljih Kako ti Levček ponoči spi? Kolumbo welcome to the club. A ti mami ne more nč na pomoč priskočit? Upam da se te mal usmili in te razbremeni. Tanci pojma nimam glede aft zakaj so se mu pa naredile? Kako je z učkom? Pa na predstavi kako je bilo - kaj ste šli gledat? Petrušk bom kar po večini sama s tremi, babi in dediji so še v službah, no tašča dela včasih popoldan samo ne računam ravno na pomoč, če ju bo pa kej dol vzela bom pa vesela. Tamika kako sta bolnika?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.1.2011 8:55:37
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. Mene pa danes vse boli, grlo ful, pa skoz me neki zebe, sam upam, da em v postlo ne položi. Včeraj smo celo popoldne bili zunaj, Nik je ful užival, prišli not ob pol šestih še mal kocke zlagali, potem pa smo šli ob sedmih že spat pa je danes nik komaj vstal zjutraj ob sedmih. http://www.facebook.com/pages/masaza/246339763497#!/pages/masaza/246339763497 - tle si lahk mal slikce pogledate, da jih ne bom sem gor lepla.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.1.2011 8:56:45
|
|
|
|
brkn83
|
urša - kako si kaj ti in tvoji otročički????
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.1.2011 9:13:42
|
|
|
|
sjmm
|
dan! mi smo se kr naspali...sam mali je mislu d me bo po mlek poslal že ob 3h...pa se nism dala...pa se je kr k men stisnu pa zaspal do pol7h...pol sm mela pa mlekec že prpravlen..k je bla panika dons nas čaka še en šoping...mamo hladilnik k puščava...not najdeš en liter mleka, eno načeto majoneza 2 navadna jogurta in en malancan .....sosed vabi urša....men se zdi d otročki kr čutiojo, da morjo bit do očijev mau prizanesljivi, mami pa bo itak ob 6h vstala če bo treba in bo vsa vesela, oči bi bil pa tečennnnn ....ja, naš Majki se je popravu...sej k je mami skoz za njih s hrano letala birdy....sam da ni huješga z Levčkom...pa naj hitro še tolo mine brkn...čajček in en koš ..zate čebelc@...hanči je pa res pridna s temle spalnim ritmom
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.1.2011 9:13:55
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro sm v službi....mam polno mizo dela :))) sam pozdravim, pol pa kasnej upam, da lahko mal preberem in pokomentiram....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.1.2011 9:16:11
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ jutro sm v službi....mam polno mizo dela :))) sam pozdravim, pol pa kasnej upam, da lahko mal preberem in pokomentiram.... dan!! naj delo dobro teče kako kaj počutje??
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?