|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
17.1.2011 16:53:38   
tanci29
http://www.mod-art.si/tekstsi/porocne-obleke-lr.htm

evo še link kjer jih izposojajo...jest sem jo imela in je res zakon...udobne, nikjer nič ne veže...ma sploh je nisem hotla dol datuser posted image ...to je nova kolekcija če pobraskaš po netu majo za vsako leto druge...kakšni starejši modeli so prav tako prelepi..

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
17.1.2011 16:55:32   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Hana puca po tleh s papirnatim robčkomuser posted image user posted image user posted image ati je šel na naše gradbišče okna zapret,mami pa dozo RRjauser posted image

a nima nobena recepta za pasulj?user posted image

LAHKO ZVEČER? user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
17.1.2011 16:57:33   
tanci29
čebela..tenks...pasulj a veš da mislim da sem ga sam ene dvakrta delala...pa niti ne vem kako...jest to pol kr mal eksperimentiram...a u kaki bukvi ni nč...sej bo sjmm kmal prletela pa bo napisalauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
17.1.2011 16:59:08   
TAMIKA3
punce hvala za user posted image inuser posted image ... zlate ste user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
17.1.2011 17:03:50   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

punce hvala za user posted image inuser posted image ... zlate ste user posted image user posted image

še od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
17.1.2011 17:24:10   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Hana puca po tleh s papirnatim robčkomuser posted image user posted image user posted image ati je šel na naše gradbišče okna zapret,mami pa dozo RRjauser posted image

a nima nobena recepta za pasulj?user posted image

LAHKO ZVEČER? user posted image

lahkouser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
17.1.2011 17:25:09   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

čebela..tenks...pasulj a veš da mislim da sem ga sam ene dvakrta delala...pa niti ne vem kako...jest to pol kr mal eksperimentiram...a u kaki bukvi ni nč...sej bo sjmm kmal prletela pa bo napisalauser posted image
pri nas si ga je dedec zažel,pa ga tašča ne zna naredit...sem najdla en kup receptov,ampak bi kakšnega preiskušenegauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
17.1.2011 19:31:11   
TAMIKA3
SRBSKI PASULJ

1 kg fižola
1 kg suhe svinjine
1/2 kg čebule
10 dkg masti ali olja
5 dkg moke
5 strokov česna
zelen petršilj
1/2 žličke rdeče sladke paprike
3 dkg paradižnikove mezge
sol

Namočen fižol pristavimo skupaj z mesom in sesekljano čebulo. Čebula se mora med kuho popolnoma razpustiti. Ko je fižol mehak, naredimo prežganje, mu dodamo iztisnjen česen, sesekljan petršilj, papriko in paradižnikovo mezgo. Zalijemo z vodo in razkuhamo, ter prilijemo k fižolu. Skupaj naj vre še 15 minut.

Dober tek user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
17.1.2011 21:01:17   
Čebel@
tamika....hvala......bom malo inprovizirala

1 uro mir in tišinauser posted image jo kar ni bilo izpod tuša spravituser posted image user posted image ....user posted image  v pančevo.....se tipkamo  jutriuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
17.1.2011 21:26:36   
Deja
Živijo babike moje!!!
Srečnega pa zdravega... ja sej vem...pozno...
pri nas smo imeli burne praznike, pa sem rr dala mal na stran...
v glavnem pred božičem je Žiga zakuhal, imel je vročino, ki se je vlekla skoraj 10 dni...
med tem časom smo bili pri dežurnem (ta je rekel da ima vneto uho in je dal antibiotik-ki ga nismo mogli dvignit ker je bila nedelja zvečer in lekarna ni delala),
potem smo šli v pon. k njegovi zdravnici in ta reče da uho sploh ni vneto in da ne rabi AB... pol smo samo zbijali temp. in pili veliko čaja...
v sredo sem spet klicala njegovo zdravico in jo vprašala kaj naj naredim, glede na to da ima še zmeraj vročino, in ona mi odgovori, da mogoče Žiga preboleva celo gripo user posted image
potem smo v četrtek šli nazaj k P in je Žiga spet dal kri in so potrdili da je le viroza in potem je vročina končno padla...
tak da se mi sploh ne zdi da so bili prazniki... ker sem skoz s termometrom, calpolom in svečkami okoli skakala...

zdaj pa imamo zopet paniko doma, ker v soboto in nedeljo pripravljamo praznovanje in je treba še toliko reči narediti... Rojstni dan bo potekal v temi MickeyMouse Clubhouse, tako da bo veselo...
danes sem naredila probno torto, pa upam da bo vredu, da jo naredim še za v soboto, ker če ne bomo imeli sparovo....
Lepo pozdravljene!

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
17.1.2011 21:51:05   
sjmm
čer!

nekam je dona odplavalo popoldneuser posted image user posted image user posted image

urša..KAKI CUKRI SO...VSI TRIJE...MALA BEJBIKA PA SPLOH...KOK JO JE LEPO VIDET K SE SMEJI!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelcv...vidm d že maš receptuser posted image ..jz itak delam brezmesnegauser posted image

kolumbo...ja, sranje, no...upam, da se največji ptič hitro pocajta in mala 2 uideta bacilčkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ma zdele en dan boš mogla pridt na en slou fud...ti sam ulet...ni blemauser posted image

tamika...evo še mau za vas, da se hitr pocajtateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

deja...lepo, da si nas obiskala...mi je ful všeč pripis k tvojem podpisu in upam, da xkse kmau zamenjajo resnične številke in bo en,dva, tri....že čas da pride Žigova družbauser posted image user posted image user posted image ..pa en koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...da vas bolezni ne obiščejo prov kmau in pa lepo praznovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem...smo uletel v milerja popoldne...ma je blo vse izropan...kok sm huda...k se človk že odprav zalogo nardit..pol pa nimajo, kar bi raduser posted image user posted image user posted image user posted image ...no, pol sm se ustavla še v kiku...čeprov je moj nos vihu, sam mi niso šle une kavbojkice od tamikinga tristana iz glave...pa sm šla mau pošnoflat...sej roba ni tko švoh...če bi le bla štacuna mau u bolšem stanju, pa d o prodajalkah sploh ne govorim...moj je dobu pike za 3 minute...sta z majkijem vn odvihrala...no, pa sm vseen najdla ene kavbojke in eno majčko...vse skup 11ojrotov...za ponost bo čist ok...ker naš majki ima 15 kil in so mu vse hlače premajhne, če pa so mu že kake prov pa v njih ne more počepnit.....ju3 bom pa šla v grosesosedu mau u Chiccota pošnoflat

no, fajn večer in mirno noč, pa čim več zdravja!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
17.1.2011 23:34:13   
birdy
Evo, mi smo glih dobr iz metelkove. Mene je že ma tumač skrbel. Tamal je popoldne začel še bolj nažigat kot prej. Pa ni nič hijšega, ena viroza. 
Kolumbo, k boste zdravi, pa ko bomo mi zdravi se pa lohk zarad mene vsak dan tle oglasiš. Neli manjka družbe, sam v vrtec jo pa še en čas ne dam. Še vsaj dva tedna, pa jo verjetno dalj ne bom dala. Pa Kristi seveda isto. Bove dve zgubljene duše k ne morta tud scat ne umiruuser posted image  No, vsaj zase vem da ne morem.
Urša, res sem vesela da ste doma. Pa držim pesti da bosta maledva maksimalno pridna vse tja do marcauser posted image  So pa luštni tvoji otroci, ni kejuser posted image
Zdej moram pa Leva spat našibat, pa da jst še zobe umijem in šibam v pančevo. Upam da mi to kmal rata...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
18.1.2011 6:59:58   
Čebel@
jutro

user posted image

deja.....upam,da vas zdravje končno obišče,da boste lepo fino praznovaliuser posted image user posted image user posted image user posted image .....tudi meni je všeč tvoj pripis v podpisuuser posted image user posted image user posted image ......a se že kej ve,kdaj dobiš za NČ?

sjmm.....konec januarja so inventure in je zato čisto spufanouser posted image

birdy....en koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Leva

kolumbo...kdaj ste šli spat?

mala zaspala malo pred osmo in še vedno spiuser posted image user posted image user posted image tudi muksnila še niuser posted image user posted image ....user posted image  se oblečt in jo zbudit za v vrtec

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 18.1.2011 7:00:24 >

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
18.1.2011 7:00:43   
Urša08
jutro
user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
18.1.2011 7:01:12   
Urša08
čebela dons bo pa dvojna kava user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
18.1.2011 7:01:19   
Čebel@
urša......jutrouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
18.1.2011 7:01:50   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela dons bo pa dvojna kava user posted image user posted image user posted image user posted image
ziher se bo kakšna najdla,k bo rabila dvojno dozouser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
18.1.2011 7:07:17   
Urša08
No evo, ko sem se spravla pisat sta še dva od treh spala, sedaj mam pa vse tri pokonc. JAo mojmu sta pa do pol devetih spalauser posted image

Bom probala v miru kavico popit če bo šlo.user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
18.1.2011 7:09:52   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

No evo, ko sem se spravla pisat sta še dva od treh spala, sedaj mam pa vse tri pokonc. JAo mojmu sta pa do pol devetih spalauser posted image

Bom probala v miru kavico popit če bo šlo.user posted image

mrfiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
18.1.2011 7:16:08   
Urša08
čebela tvoja Hana je tak sonček glede spanja, želim ti da bo tud drug otroček tako pridkanuser posted image pasulja pa jaz žal ne kuham

Deja lepo da si se oglasila, ste mel podobne praznike kot mi, ja no glavno da je sedaj zdravuser posted image

Sjmm jaz tud najbolj sovražim to da se spravim v ta velik šoping potem je pa vse izropan. Pa super za en kompletek, bo Majči spet novuser posted image user posted image user posted image A ima res že 15 kil? Mojedva sta sedaj končno apetit dobila tko da ju morm mal poredit.

Birdy ja je pestro s tremi, morjo bit oči kr na pecljih user posted image user posted image user posted image Kako ti Levček ponoči spi?

Kolumbo welcome to the club. A ti mami ne more nč na pomoč priskočit? Upam da se te mal usmili in te razbremeni.

Tanci pojma nimam glede aftuser posted image zakaj so se mu pa naredile? Kako je z učkom? Pa na predstavi kako je bilo - kaj ste šli gledat?

Petrušk bom kar po večini sama s tremi, babi in dediji so še v službah, no tašča dela včasih popoldan samo ne računam ravno na pomoč, če ju bo pa kej dol vzela bom pa vesela.

Tamika kako sta bolnika?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
18.1.2011 8:55:37   
brkn83
Pozdravljene.

Mene pa danes vse boli, grlo ful, pa skoz me neki zebe, sam upam, da em v postlo ne položi.

Včeraj smo celo popoldne bili zunaj, Nik je ful užival, prišli not ob pol šestih še mal kocke zlagali, potem pa smo šli ob sedmih že spat pa je danes nik komaj vstal zjutraj ob sedmih.

http://www.facebook.com/pages/masaza/246339763497#!/pages/masaza/246339763497 - tle si lahk mal slikce pogledate, da jih ne bom sem gor lepla.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
18.1.2011 8:56:45   
brkn83
urša - kako si kaj ti in tvoji otročički????

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
18.1.2011 9:13:42   
sjmm
dan!

mi smo se kr naspali...sam mali je mislu d me bo po mlek poslal že ob 3h...pa se nism dala...pa se je kr k men stisnu pa zaspal do pol7h...pol sm mela pa mlekec že prpravlen..k je bla panikauser posted image

dons nas čaka še en šoping...mamo hladilnik k puščava...not najdeš en liter mleka, eno načeto majoneza 2 navadna jogurta in en malancanuser posted image .....sosed vabiuser posted image

urša....men se zdi d otročki kr čutiojo, da morjo bit do očijev mau prizanesljivi, mami pa bo itak ob 6h vstala če bo treba in bo vsa vesela, oči bi bil pa tečennnnnuser posted image ....ja, naš Majki se je popravu...sej k je mami skoz za njih s hrano letalauser posted image

birdy....sam da ni huješga z Levčkom...pa naj hitro še tolo mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn...čajček in en košuser posted image user posted image user posted image user posted image ..zate

čebelc@...hanči je pa res pridna s temle spalnim ritmomuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
18.1.2011 9:13:55   
petrušk_
jutro

sm v službi....mam polno mizo dela :)))
sam pozdravim, pol pa kasnej upam, da lahko mal preberem in pokomentiram....

petrušk_

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
18.1.2011 9:16:11   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

jutro

sm v službi....mam polno mizo dela :)))
sam pozdravim, pol pa kasnej upam, da lahko mal preberem in pokomentiram....

dan!!
naj delo dobro tečeuser posted image

kako kaj počutje??

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?