|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.11.2010 23:48:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
   [Brisano sporočilo]
30.11.2010 23:50:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
1.12.2010 6:35:10   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

SJMM cortek tale tvoj mali princuser posted image ...same učke so ga...sploh si ne predstavljam da tole tvoje zlato dete zvečer protestira, k tko milo zgleda...user posted image

po mojem je ravno to najtežje...ko gledaš v te lepe ućke, se kar zgubiš....

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 278
1.12.2010 6:37:29   
Ajvy
jutro...možek in otroci odšli po službah....jst danes počivam doma....včeraj sem mela čino..po mojem od vseh psihičnih naporov in šokov......
Hvalaa vsem za objemčke in lepe besede.....prav pridejo...

KOlumbo.
.žal mi je ,da vam tolk dogaja, kar se bolezni tiče...naj gredo vsi bacili čimprej stran....
Vidim ,da si čist nakupovalna....the best....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 279
1.12.2010 7:42:03   
Urša08
jutro

Ajvy saj sploh ne vem kaj nej ti rečem, najraje bi te objela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se, me pa bomo stiskale pesti da bodo čez 8 tednov boljši rezultati. Saj ne vem če je kaj povezano samo od moje prijateljice hčerka je mela tud probleme s sluhom, je zelo slabo slišala. Ko so končno ugotovili je imela operacijo žrelnice in od takrat naprej dobro sliši. Sedaj more še k logopedinji hodit da nadoknadi zamujeno. Vročino si pa skor gotov od psihe dobla, je bil to hud šok zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 280
1.12.2010 7:42:35   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 281
1.12.2010 7:45:13   
Urša08
še enkrat jutro

Pri nas sneguje, možek odpeljal ta velike dva v vrtec, Eva še spi, jaz pa izkoristim takle čas in mal na rr skočim.

Sjmm iiiiiii kok je luštkan, pa nova frizurca je čist cool user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo super da ti je ratalo vse nakupituser posted image user posted image user posted image user posted image mene še vedno lego letalo matra user posted image user posted image user posted image

Petrušk, pikica kako sta Eva in Aleks?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 282
1.12.2010 8:00:19   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

Ajvy saj sploh ne vem kaj nej ti rečem, najraje bi te objela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se, me pa bomo stiskale pesti da bodo čez 8 tednov boljši rezultati. Saj ne vem če je kaj povezano samo od moje prijateljice hčerka je mela tud probleme s sluhom, je zelo slabo slišala. Ko so končno ugotovili je imela operacijo žrelnice in od takrat naprej dobro sliši. Sedaj more še k logopedinji hodit da nadoknadi zamujeno. Vročino si pa skor gotov od psihe dobla, je bil to hud šok zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

thx...sej vem...da mogoče ne bo tko hudo in zato stiskam pesti,,,a sej razumete ,da sem vam mogla napisat točno tko kot sem doživela..in prvi šok je bil zares velik....zdej mi je že veliko bolj in lažje....hvala za objemčke...sem se kr stisnla fejst not...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 283
1.12.2010 8:02:27   
Ajvy

še enkrat jutro

Pri nas sneguje, možek odpeljal ta velike dva v vrtec, Eva še spi, jaz pa izkoristim takle čas in mal na rr skočim.

Si se že navadla na ime..se mi zdi ,da je popolno za vašo punčaro...kolkr sem bla prej za Nežo....zdej je pa tko Eva, da kr druzga ne more bit..pa ti?

Moram ti povedat, da je taka toplina v tvojim postih...waw....prav bere si da si srečna....krasno...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 284
1.12.2010 9:08:15   
Čebel@
jutro

sem bila že na terenu-sem mogla v ZD v Kamnik.....u mater me je bilo strah vozit.....20-30 sem se vozila...pa imam avto na vse 4,ampak kar en strah je bil v meni....Hano sem srečno oddala v vrtec....sem pa pozabila mobija doma,tko da me je možek 2x klical vmes,ker ga je že skrbelo-sem ga že pomirila.....mi je pa 2x zadnji konec avtomobila odneslo,tko da sem res vesela da sem doma cela

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 285
1.12.2010 9:13:35   
Čebel@
ajvy....sem kar solzne učke dobila ko sem prebrala tole z Tarjinimi ušeskiuser posted image user posted image user posted image ......bodi močnauser posted image user posted image user posted image .....močno stiskam pesti,da bojo boljši izvidiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

birdy....si kaj boljše volje?

pikica....kako je Aleks?

petrušk......kakšno je stanje pri vas?

sjmm.....ah smotka,jaz sem mislila da so ga res čist na kratko postrigliuser posted image ....no meni se ne zdi neka huda razlikauser posted image .....je pa full luškam fantekuser posted image

kolumbo......ti si že čist v darila padlauser posted image user posted image user posted image

urša....jutro tudi tebiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 286
1.12.2010 9:18:13   
Pikica_82
Dan. Aleks je boljše, je kr ok spal. Tud je že malo, je pa grozno siten. Ampak ok, sam da se zdravje izboljšuje.

Ajvy veliko user posted image user posted image user posted image  Držim pesti, da naslednji izvidi le ne bodo tak slabi. Boste pa vsaj vedeli, na čem ste, in ji boste v primeru težav lahko pomagali ne.

grem se ukvarjaz s tečnobico, sam mami piiidi se dere že celo jutro user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 287
1.12.2010 9:24:30   
sjmm
dan!

Čudeži se še dogajajo...no, vsaj pri nas je tole čudež....zvečer spal brez alarmov, okol 2h je vstal v pojstlci in me poklical, ga fliknem k nama, se uleže ...zaspi k top...do pol7h zju3 spije svojo dozo u podn...spi do pol9h....ma sej vem, da bo to bol izjema kot pravilo...sam sm se kr mau spočilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy...jz še kr mislim nate...naj bo res čez 8 tednov mnogo bol vzpodbuden izvid....pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe in tvoji princeski

kolumbo...pa dej no, kake lego lahk ša za nas pustišuser posted image ...res vam želim d boste v praznićnih dneh v polnem številu in polnem zdravju.....kdaj bomo pa kej Jurčija u živo vidluser posted image

urša...sej vem d mu kr paše...sam sm bla šokirana...zadi je imel ful kodrčke in dolge za u čopek...sam oči je bil že prov hud k so ga vsi klicali punčiuser posted image

čebelc@...sam d si srečno prdrsala, moj je tud dons in včeraj je bil na vašem koncu..zlo rad dela tam..so ljudje vedno zadovoljni, prijazni in poravnajo račun kot domenjenouser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 288
1.12.2010 9:26:01   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Dan. Aleks je boljše, je kr ok spal. Tud je že malo, je pa grozno siten. Ampak ok, sam da se zdravje izboljšuje.

Ajvy veliko user posted image user posted image user posted image  Držim pesti, da naslednji izvidi le ne bodo tak slabi. Boste pa vsaj vedeli, na čem ste, in ji boste v primeru težav lahko pomagali ne.

grem se ukvarjaz s tečnobico, sam mami piiidi se dere že celo jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image d gre zdravje na bolje, upam, da še tečnitis spustiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 289
1.12.2010 9:28:56   
sjmm

SJMM cortek tale tvoj mali princuser posted image ...same učke so ga...sploh si ne predstavljam da tole tvoje zlato dete zvečer protestira, k tko milo zgleda...user posted image

videz varauser posted image user posted image user posted image user posted image ...je ttak k mali user posted image ..pa ne sam zvečeruser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 290
1.12.2010 9:29:58   
sjmm
kolumbo...dej mau pokaž ta nove piskre...sm firbčna...morm tud u šoping za kuhinjskimi pripomočki...ker v kateremkoli piskru skuham...je PREMAJHENuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 291
1.12.2010 9:31:04   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

po mojem je ravno to najtežje...ko gledaš v te lepe ućke, se kar zgubiš....

user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 292
1.12.2010 9:32:25   
sjmm
naš spet Ledeno dobo gleda, 2. del...mamo v slo...sam že ful šteka...je čist nor...se tok reži zravn..d bi se človk poscaluser posted image user posted image

ok, vidm d mam samogovore...grem še mau na kofetek, pa palčka mau nahranit

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 293
1.12.2010 9:35:11   
Čebel@
pikica...naj gre zdravje samo še navzgoruser posted image user posted image user posted image

sjmm.....u priden Majči da te je pustil spatiuser posted image user posted image user posted image .....naj vam take nočke pridejo v navadouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 294
1.12.2010 9:37:12   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

čebelc@...sam d si srečno prdrsala, moj je tud dons in včeraj je bil na vašem koncu..zlo rad dela tam..so ljudje vedno zadovoljni, prijazni in poravnajo račun kot domenjenouser posted image user posted image user posted image
sej sama še ni panike vozit,tko pa ko sem imela Hano zadaj pa tega user posted image  v trebuščku-se pa ne špila po cesti splohuser posted image ....user posted image user posted image user posted image  za naše "vaščane" da vam dajejo biznis in točno nakažejo €user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 295
1.12.2010 9:38:19   
Čebel@
aha:za kosilo bojo danes kar makarončki in zeljnata solata,ker v takem mi res ni,da bi še v trgovino hodila

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 296
1.12.2010 10:34:02   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

še enkrat jutro

Si se že navadla na ime..se mi zdi ,da je popolno za vašo punčaro...kolkr sem bla prej za Nežo....zdej je pa tko Eva, da kr druzga ne more bit..pa ti?

Moram ti povedat, da je taka toplina v tvojim postih...waw....prav bere si da si srečna....krasno...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy ma glede imena sva tok časa bluzila da sem mela kr mal težav priznam. Sedaj smo se vsi navadli. Mi je pa možek rekel ko sva prišli iz porodnišnice da mu je tud Neža po glavi hodila. No Nejc je pa itak svetovno prijavil. Je videl Evo v avtu in me vpraša :Mami a sedaj maš pa Nežo v trebuščku.user posted image user posted image user posted image user posted image Ja res sem srečna, se mi zdi a je pri vsakem otročku lepše, nekak maj sekiranja, obremenjevanja, enostavnno je pomemben user posted image ostalo lahko počaka. Zaenkrat nam je ful luštno, tud Nejc in Žiga sta v redu sprejela. Nejc me je zelo presenetiluser posted image .

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 297
1.12.2010 10:37:15   
Urša08
čebela ja razmere na cestah so danes kr grozne, sem ful vesela da mi ni treba za volan. Kosilo boste meli pa čist super user posted image user posted image user posted image

Sjmm super za nočko, naj bodo tudi naprej take user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica samo da je Aleks boljši, tečnitis mine user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 298
1.12.2010 10:38:27   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

naš spet Ledeno dobo gleda, 2. del...mamo v slo...sam že ful šteka...je čist nor...se tok reži zravn..d bi se človk poscaluser posted image user posted image

ok, vidm d mam samogovore...grem še mau na kofetek, pa palčka mau nahranit

Pri nas je pa zakon ledena doba dinozavrov user posted image , aja pa poleti pride vn strela mcqueen 2 - smo odlomke gledal in bi nejc ene 20 x eno in isto gledaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 299
1.12.2010 10:52:56   
Pikica_82
Tečkica pančka, jaz sem si pa končno odkidala avto. Je mel še prvo rundo snega na sebi, revež.

Midva bova mela danes sladke štruklje in kompot, Aleks ma še juhico od včeraj.

Strelo 2 pa mi tud komaj čakamo, 1 si pogledamo vsaj 2 krat na dan user posted image

Sem rekla, da spi? Nič več...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?