|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
30.11.2010 11:36:05   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm nov avatar imaš user posted image user posted image user posted image user posted image Joj jaz ga morm tud mal zamenjat mam še Žigca gor k je dva meseca star user posted image
boš mogla vse 3 postrojit in slikatuser posted image

Bi blo super sam ne vem če bo izvedljivo, Mam otročke k majo žole v rit in niso nč pri miru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Občudujem Tamikine fotke k so tko lepo v vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image

sem ziher,da ti jih bo ratalo slikat.....bojo letošnje voščilnice tudi z otroci?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 251
30.11.2010 11:37:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

jz sm pa dons neki brez idej za kuhanje...se vidi d sm mau zmozgana...user posted image

se grem mau v frižider vršt, če me kaka ideja srečauser posted image ..definitivno se more začet z juhco..k Majči vseen mau slabše papca s temle noskom zabasanimuser posted image
ziher boš kej doberga stuhtalauser posted image user posted image user posted image
jaz pa za jutri gruntamuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 252
30.11.2010 12:15:50   
baki
ka zdej a počivate?kosilo se že kuha.katja ma dones še verouk in gre pol dol k moji mami.moja mama je končala z službo.so jo dali dol,pol ji pripada zavoda 9 mesecev,pol pa je 1 leto brez dohodka.pol pa gre v penzijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .bo pač z odpravnino preživela 1 leto.aja gresta pa oba.ata tudi.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 253
   [Brisano sporočilo]
30.11.2010 13:20:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baki)
  Neposredna povezava do sporočila: 254
30.11.2010 13:45:34   
Urša08
Spišem roman in potem we are sorryuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo držim pestke da se ti sončka pozdravita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pri nas tud pri Žigu sploh ne veš da gre za ušesa. Tole z miklavžem se tok dobr sliši, mene si čist na otroštvo spomnila ko smo z bratrančki čakali na miklavža pri stari mami in atuuser posted image user posted image user posted image user posted image Ful mam lepe spomine na te praznične dniuser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 255
30.11.2010 13:48:08   
Urša08
Pri nas danes ne bo patronažneuser posted image je klicala da ji ni zneslo tko da jutri. sem zadnjič pozabila povedat da je Eva shujšala in zato stiskam pesti da se je poredila. Najbrž je povezano ker sem šla tok zgodej domov iz porodnišnice in otročki sprva malce zgubijo na teži. Sedaj si en obrok črpam in dam po flaški da vidim koliko poje. Poje tam med 65 in 85 ml. No sej jutri bo vse jasno.

Kosilo sva že pojedla - sva mela rižoto. Sedaj pa čakam da še Evo nahranim, moj bo šel pa po ta velike dva potem pa itak akcijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 256
30.11.2010 13:50:01   
Urša08
čebela glede letošnjih voščilnic sem čist zgubljena, bo treba nekaj naumit. Pa koledarje morm dat delat, bo treba kr drug teden ko mam še možeka doma to narest. Pa seveda bo treba mal Evo slikat se mi zdi da kr pozabiva včasihuser posted image .

Grem en čaj popit in na kavčka dokler Eva še spi.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 257
30.11.2010 13:51:22   
Urša08
Sem vam pozabila povedat da si je Žiga zgleda izbral ninico in to helov kitty user posted image user posted image user posted image user posted image . Je prišel bratranec pogledat Evo in ji prinesel helov kitty no in ko jo je Žiga zagledal jo je samo odnesel in stiskal k sebiuser posted image user posted image user posted image ma tak cukr zgleda z njo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 258
   [Brisano sporočilo]
30.11.2010 14:35:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 259
30.11.2010 16:00:56   
sjmm
naš ljubčekje spal kako dobro urco....pol smo juhco napadl...čist eno simpl...Saška je kr kilava,Miha se je zdej z nalogo ubadal...sva glih vse pregledala....oči in ta velk poba pa sta šla u šoping...sem zelo precizn listek napisalauser posted image user posted image user posted image ...jz bom pa konc tedna pol kej nakupila, kar sm si zamislila...ker dons mam toook močno M, da bi lahk Majeve plenice ponucala...res šit...sm že 2 trenirki preoblekla pa imam po 2 nočna not naštopana.....popizdiš do stropa

naši tud že težko pričakujejo praznike, mau načrtujejo kaj bomo spekli, pa skuhali, o darilih še nismo ful govorili...ampak pri nas je Miklavž bol skromen...ponavadi kr mau sladkega in kaka družinska igra, barvice, plastelin...tko u enem košu.....za Božička pa je bol individualno...to morm še mau nagruntatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 260
30.11.2010 16:02:38   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Urša ne sekeri , vidm d Eva ful popapca....naš direktor po večini poje okol 80 če mu dam AM, pa ma 6 kiluser posted image ...predvidevam sicer za iz dojke več potegne....rekord k je on pojedu iz flaške je bil 130user posted image .
A sta tašča in tast že nazaj s počitnic?

Roksi je zdej k smo sami ful ljubosumenuser posted image , če je pa še kdo doma pa ni panike. Včeri popoldne je bla kr mal kriza, sploh med dojenjem...najprej nama je ful nagajal pol je pa sam enkrat zginu....zdej je glih tik zrastu, da doseže kljuke na vratih....odšel je v kopalnico in je sam začel čofotat...takoj mi je blo jasn da je v WC školjkiuser posted image user posted image user posted image ....pride naza, do komolcel mokri rokavi, za piko na i, se je pa pol začel s tistimi mokrimi rokami še po obrazu umivat....sej je blo smšn za znoret, sam sm ga tisto sekundo v banjo dala pa skopala dotalnouser posted image user posted image .

Moji tašči se je mal odrolaluser posted image ...sta šla spet z Majklom v šoping....in kaj sta kupila: Mami veš sva ti kupla ful nove piskreuser posted image user posted image user posted image ....ja ubodla sta mi komplet novih loncev za kuhanje 9 komadov, d bomo ful kuhaluser posted image user posted image user posted image ....mi je tut naštel, kva vse bomo loh kuhal ( k d prej nismo mogluser posted image user posted image user posted image )

ja, no,mami...Roksi se je pošetno umil...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma mate zmer hude štorijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super za nove piskre...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jz bi tud kej novga za u kuhno....je že vse mau znucan...grem u petek na lovuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 261
30.11.2010 17:49:42   
Urša08
Kolumbo tvoja tašča že vnaprej gleda in ve da boš pri 4 fantih mogla v velikih loncih kuhat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma super za tako taščo user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm tale tvojauser posted image je pa res katastrofa, a ti ne more ginekologinja s čim pomagatuser posted image

Kako ste bolančki - Eva, Aleks in Benjaminuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čim prej pozdravite

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 262
30.11.2010 17:51:52   
Urša08
Kolumbo hahaha kok je mogl bit fino za vidt Roksota user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Aja tašča in tast sta še vedno odsotna. Prideta v nedeljo pozno zvečer. Ma sam nam je ful luštno user posted image .

Tanci tvoji prigodi sem se tud nasmejala, joj kok je blo to dobr vidt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako sta Erik in Hana? sta že zdrava? Si še na bolniški?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 263
30.11.2010 17:54:09   
Urša08
Mi smo meli obiske. Sta prišla prababica in pradedek pogledat Evo. Je blo luštnouser posted image . Sedaj pa počasi večerjico narest - sej ne vem če bo sploh kdo jedu k sta mela mal več cukra na voljo. Jao ta december bo še čuden glede tega.

Grem neki sčarat za večerjo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 264
30.11.2010 18:05:29   
Pikica_82
Dober večer. Aleks je mičkeno boljše, pojedel je pol krožnika juhe v celem dnevu user posted image  3 ure je spal zleknjen čez mene, pa skoz bi samo na meni visel. Tak da je še revček, upam samo, da bo šlo kmalu na boljše. Noče pa AB vzet, zgleda ma grozn okus user posted image  Zaenkrat sem mu ga na silo vbrizgnila v usta. user posted image A mu ga lahko dam v kako tekočino, pa da tak dol poje? Flašo čaja recimo, ker čim vidi žličko je že dretje...

Kolumbo, vi pa mate hece doma user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 265
30.11.2010 18:09:05   
Urša08
pikica mi smo mel tud štalo z jemanjem atb-ja. Žiga sploh ni hotu ust odpret. Kaj pa če mu daš na šprico in v usta al pa na drugo žličko? Ma pri nas ni nč pomagalo, tko da sva z mojim mu kr šobico nardila in zlila žličko atb-ja v usta. Včasih mi ga je pa ratalo presenetit med igro in sem tko hitr mu v usta dala da ni dojel. Upam, da ti rata s čim manj napora. Pa seveda da se Aleks hitro pozdravi revček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tebi pa želim da se ti rata malo spočiti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 266
30.11.2010 18:13:27   
Pikica_82
Tud šprica ne pomaga kaj dosti, mi ven pljune. Sem mu mogla prav usta na silo zapret user posted image  Ma prav težko mi ga je tak "mučit", ne delam rada stvari na silo, sam drugač ne gre... Odkar mava Daleron namesto Calpola, pa sploh noče žličk več v usta dat, najprej še posebej pogleda, kaj je gor user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 267
30.11.2010 18:14:19   
Pikica_82
Pa hvala vam vsem za lepe besede!

Neposredna povezava do sporočila: 268
30.11.2010 19:34:20   
Čebel@
čer

mala že pol ure pančka...sva se šli namakat...mami se še komaj vsede v tuš kabinouser posted image user posted image ....mala je pa toooooook uživala,da jo ni bilo ven za spravituser posted image user posted image ....sicer takoj pove,da laske pa ne bova zmočile,ostalo je pa okuser posted image ......najbolj fajn je itak mamin buši umivatuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 269
30.11.2010 20:21:22   
Ajvy
čerrrrrrrr..

včeraj sva bili s Tarjo na >Zavodu za gluhe...preskus sluha...nihče nič ni razlagal....sama sem prosila potem sestro za razlago...potem ko sem že dobila izvide...D uho neodzivno, L samo na določene frekvence....je rekla, da je lahko slabše ker je to čas prehladov itd...naj pucamo s fiziološko, pol pa čez 8 tednov kontrola....hm....šok...ko bi si vsaj kdo vzel čas ni rekel....gospa, Tarja slabše sliši, kolk slabo sliši pa bomo potrdili čez 8 tednov...tko pa sem samo izvid- slab izvid dobila v roke....
Tolk sem bla šokirana...no ,še vedno sem..ne znam vam povedat....groza...

MI je pa zdej marskikaj jasno....zakaj je naša Tarja tolk nerodna ,zakaj je najbolj glasna v vrtcu, in zakaj ....dobim velikokrat pod nos...prosim mami?
Po eni strani mi je lažje, ker vsaj vem kje stojimo..po drugi strani pa ne morem pozabit trenutka, ko sem odprla te izvide...eh...
Tolažim se pa itak s tem ,da smo v razviti dobi, kjer se to vse da popedenčkat...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 270
30.11.2010 20:26:48   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

čerrrrrrrr..

včeraj sva bili s Tarjo na >Zavodu za gluhe...preskus sluha...nihče nič ni razlagal....sama sem prosila potem sestro za razlago...potem ko sem že dobila izvide...D uho neodzivno, L samo na določene frekvence....je rekla, da je lahko slabše ker je to čas prehladov itd...naj pucamo s fiziološko, pol pa čez 8 tednov kontrola....hm....šok...ko bi si vsaj kdo vzel čas ni rekel....gospa, Tarja slabše sliši, kolk slabo sliši pa bomo potrdili čez 8 tednov...tko pa sem samo izvid- slab izvid dobila v roke....

MI je pa zdej marskikaj jasno....zakaj je naša Tarja tolk nerodna ,zakaj je najbolj glasna v vrtcu, in zakaj ....dobim velikokrat pod nos...prosim mami?
Po eni strani mi je lažje, ker vsaj vem kje stojimo..po drugi strani pa ne morem pozabit trenutka, ko sem odprla te izvide...eh...
Tolažim se pa itak s tem ,da smo v razviti dobi, kjer se to vse da popedenčkat...

o, ajvy....to pa ni kar tako....matr so brezobrazni....držim pesti d se vse poštima...veš,moj je imel kot otrok kar naprej vneta ušeska in posledično na enega slabše sliši...tko d je čist možn d so krivi ti prehladi in vnetja ušesk...k je vse zabasano....navijam za vas d bo kmau bolje in vse skupaj sam slab spomin....držite seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 271
30.11.2010 20:27:07   
birdy
Ajvy, jst držim pesti da bo čez 8 tednov dober izviduser posted image user posted image
Je pa grdo da tko naredijo... Sem razočarana še jst zateuser posted image  Ne vem kaj naj še napišem, sem brez besed user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 272
30.11.2010 20:53:02   
Ajvy

čerrrrrrrr..

o, ajvy....to pa ni kar tako....matr so brezobrazni....držim pesti d se vse poštima...veš,moj je imel kot otrok kar naprej vneta ušeska in posledično na enega slabše sliši...tko d je čist možn d so krivi ti prehladi in vnetja ušesk...k je vse zabasano....navijam za vas d bo kmau bolje in vse skupaj sam slab spomin....držite seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vem,da to pride od vnetij...samo Tarja je imela do zdej samo enkrat začetek vnetja...Tisa je tista, ko ma skoz vneta ušeska....
Sem pa se spomnila ,da je pisalo v odpustnici Iz porodnišnice....sliši na vsaj eno uho....ko sem jo povprašala po tem, je rekla , da je bila najbrž samo vodica not....
Tko , če brskam po spominu je kar veliko kazalcev, da je temu tako...tko da..ja..sem kar žalostna...samo še vedno v upanju, da bodo naslednjič rezultati , kanček boljši

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 273
30.11.2010 21:52:50   
sjmm

čerrrrrrrr..

vem,da to pride od vnetij...samo Tarja je imela do zdej samo enkrat začetek vnetja...Tisa je tista, ko ma skoz vneta ušeska....
Sem pa se spomnila ,da je pisalo v odpustnici Iz porodnišnice....sliši na vsaj eno uho....ko sem jo povprašala po tem, je rekla , da je bila najbrž samo vodica not....
Tko , če brskam po spominu je kar veliko kazalcev, da je temu tako...tko da..ja..sem kar žalostna...samo še vedno v upanju, da bodo naslednjič rezultati , kanček boljši

držimo pesti in upamo z vami!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 274
30.11.2010 22:00:06   
sjmm
evo sam še obljubljene slikce naše ta nove frizurce

user posted image

user posted image

tole je pa ta stara kul frizurauser posted image

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?