|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
2.12.2010 6:17:06   
baki
jutroooo....nik se je zbudil ob 4.30.se mu je očitno nekaj sanjalo.drl se je kot zmaj.pol pa je zaspal nazaj.še spi.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 326
2.12.2010 7:04:39   
baki
a še spite al malčke rihtate?sem se zredila nazaj ene tri kile in jih zdaj spravlam dol.torej sem na dieti.morem da bom za praznike lahko jedlauser posted image ,brezslabe vestiuser posted image

< Sporočilo je popravil baki -- 2.12.2010 7:05:24 >

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 327
2.12.2010 7:07:51   
baki
nik je že v turbo pogonu,katja je tudi že vstala,edvin pa tudi že kavo pije.ma dones prvega nočnegauser posted image .no sepol še kaj tipkamo.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 328
2.12.2010 7:41:21   
Urša08
jutro

Prvo ena jutranja kavica user posted image
user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 329
2.12.2010 7:42:57   
Urša08
Pri nas čista tišina, je user posted image odpeljal tamaledva v vrtec, Eva pa še spiuser posted image . Jaz sem si čajček naredila, ko moj pride nazaj bova pa skup kavico popila.

Baki jutrouser posted image . Pri vas ste pa res zgodnjiuser posted image user posted image user posted image Kdaj pa ospelješ otroke v vrtec in šolo?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 330
2.12.2010 7:48:14   
Pikica_82
Jutro. Krasna nočka, spal je celo noč, edino eno flašo mleka je pomlaskal vmes. Uf, paše spat ja user posted image

Kolumbo veeeliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša iiii. Ko te človek bere, kak uživaš s svojo miškico, kr lušte dobi user posted image  Lepo, da tak uživaš s svojimi malčki!

Katjuša super, da uživaš v službi!

He he, a vsi Duplo dobijo user posted image user posted image  Aleks je tud dobil gradbišče (en avto sva mu že dala, enga dobi za Miklavža, gradbišče pa za Božička), pa baje bo stric kupil Maxa od Strele. Pa ziher bo še kakšen kompetek padel. Nimam skor več kam dajat user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 331
2.12.2010 8:21:18   
Čebel@
jutro

Hana v vrtcu-tko neki grdo kašlja,da sem vzg. naročila naj jo malo opazujeuser posted image

kosilo:rižotauser posted image

kolumbo...samo da se je vse srečno končalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša...uživaj v tišiniuser posted image user posted image .....včeraj je katalog od pikapolonice prišel in notr je letališče znižanuser posted image

baki.......jutrouser posted image .....kako kej kaže s službico?

pikica.....super za prespano nočkouser posted image user posted image user posted image

duplo....letos jih ne bomo kupovali-ima tavelik zoo in polarni zoouser posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 332
2.12.2010 8:22:35   
Čebel@
polnih 24tuser posted image user posted image -gremo filat 25tuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 333
2.12.2010 8:27:45   
sjmm
jutro, dan!

nočka tko bol naša ta običajna...ja, no...vsaj včeraj smo spaliuser posted image

sej zdej pa še spi, moj je mulčka napokal u šolo, pa po ene kuverte za račune je teku...pol pa jz bučo operem...pa gremo do Liije..d bomo do kuhanja kosila nazaj

popoldan ..pečemo mafinse..pol pa šibamo na Mihčeve delavnice

kolumbo...sam da se je vse srečno končalo...mate pa res pestrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša...iiiiii 2 bejbiki na kupu...d se stopišuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 334
2.12.2010 8:31:23   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

polnih 24tuser posted image user posted image -gremo filat 25tuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 335
2.12.2010 8:32:28   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Jutro. Krasna nočka, spal je celo noč, edino eno flašo mleka je pomlaskal vmes. Uf, paše spat ja user posted image

Kolumbo veeeliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša iiii. Ko te človek bere, kak uživaš s svojo miškico, kr lušte dobi user posted image  Lepo, da tak uživaš s svojimi malčki!

Katjuša super, da uživaš v službi!

He he, a vsi Duplo dobijo user posted image user posted image  Aleks je tud dobil gradbišče (en avto sva mu že dala, enga dobi za Miklavža, gradbišče pa za Božička), pa baje bo stric kupil Maxa od Strele. Pa ziher bo še kakšen kompetek padel. Nimam skor več kam dajat user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za lepo prespano nočko!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 336
2.12.2010 8:33:02   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: baki

jutroooo....nik se je zbudil ob 4.30.se mu je očitno nekaj sanjalo.drl se je kot zmaj.pol pa je zaspal nazaj.še spi.

vau, a imate pri vas kej uro narobe???user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 337
2.12.2010 8:44:51   
Čebel@
sjmm....lepo se imejte v Litijiuser posted image user posted image user posted image .....danes so ceste že okuser posted image

skos si vrtim komad od Karme(unga k sem včeraj dala na FB)-sem ko kakšna najstnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 338
2.12.2010 8:46:22   
Čebel@
mami še vedno ni nič poklicalauser posted image ....ej prav tako trmasta kot jazuser posted image user posted image ....me že par dni drži,da jo jaz pokličem in da se neha ta tišina,za katero se sploh ne ve zakaj sploh jeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 339
2.12.2010 9:27:03   
Ajvy
jutro.....
Včeraj zvečer me je spet vročina zvila..ampak tko nenadoma, da me je mrzlica tko tresla...kosti so me bolele kot  še nikoli poprej..če sem medenico čutla....waw...čist preveč...jutri grem k zdravnici ,danes je zasedena....pa da vidmo, kaj se to skriva .....me pa žalosti ,ker načrtujeva obisk Graz-a to soboto..že dva meseca...držte pesti ,da me do takrat mine

Pikica82..he he Nodi...men že čez ušesa štrli ven...je pa krasen pomočnik....user posted image user posted image user posted image

Čebela...upam,da je zgaga minila pečt...
Čestitke za obletnico user posted image user posted image user posted image

<sjmm...kaj si storila za božično delavnico....

Katjuša
...resnično upam,da boste čimprej vsi skupaj....

Birdy...ti revčka ena...joj....tole dete pa ti bo res dalo vetra...jst ti iskreno želim, da bo čimprej mimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KOlumbo...ojej....to je bilo pa res.......samo da je vse ok...da ste vi ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dej reč enmu naj pride mal k vam spat.....da ti bo malo lažje...k se vidi da si čist izčrpana....

Urša..superca za tako krasen dan user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 340
2.12.2010 9:30:29   
Ajvy
Baki...jst upam,da ti uspe shujšat kot si želiš, da si lahko za praznike daš duška...

PIkica82...super ,da ste se naspančkali...jjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Čebela..joj..kolk tale tvoja user posted image leti
Nočem bit pametna...pokliči mami...zase , ne zaradi nje....pa sebi nafilaj baterije..ne njej....

sjmm.
..lepo se imejte..pa previdno po cesti

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 341
2.12.2010 9:34:26   
Čebel@
POŽRLA SEM VES PONOS,KI GA KOT OVEN PREMOREM, IN POSLALA MAMI SMS DOLG 3 STRANI!ZDEJ JE PA ONA NA POTEZIuser posted image ....SEM PONOSNA NASEuser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 2.12.2010 9:41:51 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 342
2.12.2010 9:35:26   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Čebela..joj..kolk tale tvoja user posted image leti
Nočem bit pametna...pokliči mami...zase , ne zaradi nje....pa sebi nafilaj baterije..ne njej....

preberi zgornji postuser posted image ....v času praznikov enostavno rabim familijo in danes sem res rahlo depresivna

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 343
2.12.2010 9:47:05   
Čebel@
ajvy.......počivaj,počivaj,počivaj!...pa s čajči se nalivaj.....evo še en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 344
2.12.2010 9:49:36   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

POŽRLA SEM VES PONOS,KI GA KOT OVEN PREMOREM, IN POSLALA MAMI SMS DOLG 3 STRANI!ZDEJ JE PA ONA NA POTEZIuser posted image ....SEM PONOSNA NASEuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 345
2.12.2010 9:57:28   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Pri nas čista tišina, je user posted image odpeljal tamaledva v vrtec, Eva pa še spiuser posted image . Jaz sem si čajček naredila, ko moj pride nazaj bova pa skup kavico popila.

Baki jutrouser posted image . Pri vas ste pa res zgodnjiuser posted image user posted image user posted image Kdaj pa ospelješ otroke v vrtec in šolo?

ene 7.50.pol pa katjo spotoma odložim pred šolo pa peljem nika v vrtec.pol pa avto parkiram pri mami,dobim sani in peljem nika do vrteca.5 minut pa sva tam.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 346
2.12.2010 9:59:54   
baki
čebel....upam da te mine depresija oz. slaba volja.sej se ti oprosti da se ti razpoloženje hitr spreminja.user posted image .lepo da si napisala mami post.upam da bo odzivuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 347
2.12.2010 10:00:42   
baki
sjmm...naša ura je že prav sam ne vem po keri so otroci naštimaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 348
2.12.2010 10:03:29   
baki
kosilo......pečeno meso(kurje+svinsko).jst mam solato zraven,edvin pa ima še restan krompir zraven.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 349
2.12.2010 10:10:54   
Čebel@
tudi jaz upam,da dobim odziv nazajuser posted image .....bomo videli....vam bom poročala dogajanjeuser posted image user posted image

user posted image  posodo pomit

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?