Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 22:54:06
|
|
|
|
tanci29
|
v tejle oblekici...ploha joj si me zdrmala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 22:54:43
|
|
|
|
tanci29
|
spet ne dela
< Sporočilo je popravil tanci29 -- 10.1.2011 22:55:46 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 22:56:05
|
|
|
|
sjmm
|
tanči...a ti bi še eno poroko al koko???
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 22:57:36
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 v tejle oblekici...ploha joj si me zdrmala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 22:57:54
|
|
|
|
tanci29
|
ma neeee bi pa šla spet na kakšno...men je ful luštno na porokah pa se zadnje cajte noben noče ožent od tistih k jih tolk poznam da bi me povabli
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 23:00:06
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ma neeee bi pa šla spet na kakšno...men je ful luštno na porokah pa se zadnje cajte noben noče ožent od tistih k jih tolk poznam da bi me povabli hja, mi tud kako ohcet čakamo...no, sej še par let pa bomo že kakega mulčka poročili...sam jz upam, da še dolgo ostanejo v gnezdu
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 23:01:24
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ma neeee bi pa šla spet na kakšno...men je ful luštno na porokah pa se zadnje cajte noben noče ožent od tistih k jih tolk poznam da bi me povabli hja, mi tud kako ohcet čakamo...no, sej še par let pa bomo že kakega mulčka poročili...sam jz upam, da še dolgo ostanejo v gnezdu o nene to je pa že druga plat...tlele pa spet živčki delajo..sjmm rabva eno za sprostit
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 23:03:58
|
|
|
|
sjmm
|
ja, maš prov...tako k sam tja prideš, se sprostiš in uživaš
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 23:07:13
|
|
|
|
sjmm
|
hja, nč, bejbe moje...fajn spančkite!!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 23:09:11
|
|
|
|
tanci29
|
ja ja sjmm take so the best pa še hujšat ni treba
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 23:09:30
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm hja, nč, bejbe moje...fajn spančkite!!!!! nočkaaaa
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 23:12:26
|
|
|
|
tanci29
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 23:13:25
|
|
|
|
tanci29
|
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ratalllll po enmu letu pa dveh mescih vam ponujam obljubljeno sliko s haninega krsta
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.1.2011 7:41:08
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ploha-kako oblekico boš mela...kje se poročita..joj joj porokaaa ful nice... hudaaaaa boššššššššš
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.1.2011 7:41:11
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa tanci.... ful lepo za spominčke, meni jih čara Erikov avto, ki ga je dobil Florjan sjmm kak si to lepo napisala tak lepo se sliši sam pač pridejo ti trenutki, k si na tleh in pri meni je pač to standardno tale čas in potem čez leto sam takrat k me dec razjezi drgač pa kr gre aja pa še to sestrična pride verjetno v petek na okoli in sem mamico poklicala če se bosta z atijem kej oglasa v petek in sme ji povedala, da verjetno rpide sestrična in ona kuj pol pa mene ne bo.... sme se spričkale sm ji rekla da če pride zaradi nje nej raje ne hodi če pa pride zaradi mene pa dobrodošla..... ej vedno moreš pazit kdo se grdo gleda in kdo ne.... glede na to da gre miro po službi v šolo bi bila seveda fu vesela svojih staršev ampak..... mah brezveze..... sploh ne vem zakaj smo ljudje čustveno navezani na dan rojstva sam da ti je težko pri srcu.... zdej pa res grem ajat.... jutri morem spet zgodaj vstat taki so nekateri...ne pusti se motit in si s svojima sončkoma pričaraj najlepši rojstni dan...miro pa pač more v šolo, da si boste lohk še kaj več privoščl...sj bo tud sestrična čist super družba, se bosta vsaj mal po žensko lahko načvekale...boš vidla.... ti samo pazi da ti ne boš taka.... čez enih 20 let
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.1.2011 7:41:13
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm katjuša....ma tole ti pa ne paše, veš...depresija pa to...ti ji letos kr reč...adijo depresija, pa,pa....pa ne vračaj se več...v zadnjem leu si pokazala ogromno dobre in pozitivne volje, postavila si vas na svoje noge in zadovoljna si v službi, princa sta enkratna...ej, karkoli je že blo v lajfu prej...POZABI...nadaljuj s pozitivnim odnosom in lepo pričaj tlele na RR z nami, še posebej kadar se tvoj zvali pred tv, ej, to pač delajo vsi deci...sej en večer bo pa toook zagret d ga sploh ne boš dohajala ...evo samo zate posebna pošiljka [sm=smiley31.gif] tud jst se podpišem pod tole...ful si napredovala v zadnjem letu in misl si samo to, da bo to leto še boljše...pol boš pa komi čakala r.d.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.1.2011 7:41:16
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Ploha petrušk: a to km hodiš, al si sama rihtaš? jst bi tud eno rabla, da bi mi pred ohcetjo nohte zrihtala... urša: super za evo! ploha ta pravo si najdla...petrušk te popedenca da boš najlepšejša hehe tanci...tenkju za te lepe besede, ampak ohcet pa ne vem če bi si upala, a?? no ja ni panike probamo lohk ampak definitivno en mesec prej test k manikuro morm še naštudirat.....pa men je za ohcet drgač najlepš sam french....ti bi mela prov poslikane? kr povej pa se zmenva....delam sama, sm glih dobr mašino dobla, tko da še mal testiram....mam pa namen mal enga biznisa v tej smeri zalavfat, to pa res, ja... sm pa iz cerknce...pa ti?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.1.2011 7:42:25
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 lepe sta na fullllllllllllllllll ej kje vaš novi grad stoji...se z sjmm tolk menta da mam filing da nekje okrog nje
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.1.2011 8:13:35
|
|
|
|
petrušk_
|
jst pa birdy pogrešam... kako je z ušeski pri vas? je leva obšlo? upam da ste ok....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.1.2011 8:23:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha evo tale, brez tačice...pa še čez pridejo rokavice do komolcev, šal, bolero in krznen pončo http://www.krinolina.si/index.php?S=1&Article=48&LFT=2470 lepa boš ........a prav rokavice boš imela?....jaz sem imela na pol rokavice-slike imam na FB
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.1.2011 8:24:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čer Še zadnje javljanje potem pa pavza od rr Bila sva pri Evi in naša princeskica diha sama sem čist presrečna, pocartat se še nisva mogli. Sem pa kr sestri napovedala da zjutraj pridem in tam ostanem. Neki je bluzila ampak sedaj pa mislim da me ona že potrebuje, ker odpira očke , se že premika in seveda upam, da jo bom kmalu že po flaški lahko nahranila . Spakirano imam že vse, tko da ob 6.30 odrinem. Malce me tišči v srčku zarad Nejca in Žiga sam verjamem da jima bo z očijem super . le Nejc upam, da kmalu neha kuhat in primejo atb. Jutri pošljem kak sms da boste vedle kako napreduje moja pikica mala. nočka Evica....zdej pa samo še z zdravjem navzgor .....mislim na vas
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.1.2011 8:25:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ vaaaaaaav .....te dvoji so mi pa ubitačno lepi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.1.2011 8:32:37
|
|
|
|
petrušk_
|
čebela....ja teli so res lepi....sj pravm...vaja dela mojstra....vsaki bojo lepši.... od 15 feb naprej k bom doma se bomo en dopoldan zmenle pa pridem k eni, alpa ve k men pa vas poservisiram
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.1.2011 8:33:50
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro naša noč-bila pestra ....ob 22.30 je začela na polno klicat in se sploh ni hotla umirit....sem eneparkrat desca k njej poslala,da ji da dudo nazaj,pa jo je imela v ustih samo kar neki je bluzila....pol je pa meni protvan dvignilo....sem prinorela v sobo,ji slekla pižamo,ker je bila cela premočena od joka/histerije(ker jo nisva hotla vzeti iz postelje da bi se ona lahko igrala)....no in sem zagrabila v jezi dudo in jo fliknla na drugo stran sobe(v steno) in ji zabičala da dude ni več(itak jo je mož iskal in jo ni našel).....vam povem,da ko sem vrata zaprla,da se je izklopila(Hana) in do jutra spala brez dude in tudi pisnila ni.....pol je pa ob 6.00 prišla k meni in spet hotla dudo-sem ji rekla da je šla duda papa ker je ona velika punca in je bila že zjutraj histerija in se je zelo dolgo umirjala......ampak sem bila hladna in pol je bilo ok....nobene panike se ni bilo oblečt ali pa it v vrtec...vzgojiteljici sem povedala,da zna bit malo razdražljiva,ampak je rekla da ne bo panike.....res imam dost te dude k***....v vrtcu so ji ukinil 22.10. in od takrat jo tam nima za spanje....doma me pa skos sikera z njo....tko da danes grem v nov boj brez dude....upam,da bom zdržala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.1.2011 8:35:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ čebela....ja teli so res lepi....sj pravm...vaja dela mojstra....vsaki bojo lepši.... od 15 feb naprej k bom doma se bomo en dopoldan zmenle pa pridem k eni, alpa ve k men pa vas poservisiram dej mi povej kok časa to drži potem?a imam lahko gel spodaj?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......