|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.1.2011 9:10:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2801
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
10.1.2011 9:12:28   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jutro

dons mam pucanje peglanje...skratka bl fata varjanta......Šime je šu kr bratu ene papirje rihtat, pa vidla sm d jo kombinezon u avto vrgu kar pomen d ga ne bo do 16h če je pa otroške sedeže u garaži vn vrgu pol pa do večera...morm še prevertuser posted image

najboljš d se lotim dela dokler Jure še spiuser posted image

lep dan

si pa res ful pridna. A ni bolje da se ti tudi mal spočiješ? A šime je še na dopustu?

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Neposredna povezava do sporočila: 2802
10.1.2011 9:15:45   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

je kera cepla otroka proti pnevmokoku???????
alpa če poznate koga k je???

MI SMO MAJKLA ITAK...kaj te zanima?

kako se obnese in plusi in minusi...k naš P je proti tem zadevam pomoje, ker nikol nič ne predlaga...in resno razmišljam da bi jo dala cepit....

je to tud za dihala ane...al je sam za ušeska
???

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 2803
   [Brisano sporočilo]
10.1.2011 9:18:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2804
10.1.2011 9:22:08   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: baki

jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .TAKE NOČI ŽE NISEM MELA OD NIKOVEGA 7 MESCA.sploh ne vem več kaj pomeni otroku vstajast celllloooo noč.kap me bo.če ni kašljal se mu je pa kaj sanjalo.če pa nič od tega pa ni mogu spat.zdej je pa že pokonciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .vročine nima.pa nisem zaspanc sam to je pa preveč.pol je pa finta da nobeden ne velja sam jstuser posted image .pol pa dajmo mami.še zadnje atome energije dat ven.

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..kako poznana štorija, mi imamo tko skor vsako noč...jz se včas pa komi vlečem ke okol...še dobr d ne ram velik spanja...sam kot praviš, te vseen zmatra....naj bo to sam ena nočka in boste ju3 že lepo spančkaliuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
   [Brisano sporočilo]
10.1.2011 9:22:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2806
10.1.2011 9:28:07   
sjmm
dan!

naša nočka zlo podobna včerajšnji....sem že privide kofetka dobila proti jutru...moj nič ne ve kako je blo ponoč...itak...že 3 tedne sam spi...je že cajt d se kak deu začne...jutri bo v Mostah pri Komendi...kolumbo...a je to na vašem konc??

aja, Majkl neki smrka....sem se glih zadnč pohvalila d je imel 1x v avgustu zamašen nosek, drgač pa skoz zdrav...no, pa te prec kej uhvatauser posted image

dons je moj še doma, morm loverja zakurblat...pa mau pošlihtat po stanvanju, pa en fajn spisek za štacuno bo treba...k ju3 greva spet k sosedu in sploh ne odstopm od te odločitve, ker če greva kam drgam nam pol stvari manjka, kje d bi imel robe od torka do torkauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 2807
   [Brisano sporočilo]
10.1.2011 9:29:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2808
   [Brisano sporočilo]
10.1.2011 9:31:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2809
10.1.2011 9:33:04   
brkn83
kolumbo - potem si si pa itak napolnila baterije. superca.

Baki - upam, da bo ta noč boljša-

Neposredna povezava do sporočila: 2810
10.1.2011 9:35:44   
petrušk_

Majkla smo cepik pri dveh letih predvsem zaradi vnetja ušes....eno leto je blo res u nulo.....nobenega vnetja....pol pa ista pesem....tko d Roksota nism in ga ne bom dala cept niti Jureta.

tenkju...si mi dala pravi odgovor....

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 2811
10.1.2011 9:35:52   
Urša08
jutro

Mi smo ravno od pesdiatrinje. Žiga je že skoraj dober, Nejc je pa dobil atb bi šlo tako kot pri Evi do bronhiolitisa in pljučnice. Uf kok sem sita letanja okol zdravnikov.

Sedaj pijem kavico potem bo pa treba turbo vklopit da mal doma poštimam potem pa k Evi.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
10.1.2011 9:37:19   
Urša08
Kolumbo ful lepe tortice, no sej letos je itak v planu vlakec tomažek tko da si čist zadela. Hvala za link bom pogledala ker sem tud jaz malce huda na lincer.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
10.1.2011 9:40:20   
petrušk_

BAKIuser posted image user posted image user posted image  jst sm se šele pri ta tretjemuser posted image  navadila, da pač vsako noč žuramouser posted image .....Jure mi že ene 5 noči zaporedoma papca strikno na 2 urci...žuuuurrrrr 

sj se bojo pa od mami kg stopili ko maslouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja night mare so tele skozlane nočke...naša je bla k sreč dons super, tko da sm vsaj jst čila in zdravauser posted image user posted image user posted image

ej...srajčke pa cool, a...bosta šla u šoping, auser posted image user posted image user posted image user posted image

ej...a nohtke si zapazla...sm jih zanč en dan nalagala....

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 2814
10.1.2011 9:43:24   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

Mi smo ravno od pesdiatrinje. Žiga je že skoraj dober, Nejc je pa dobil atb bi šlo tako kot pri Evi do bronhiolitisa in pljučnice. Uf kok sem sita letanja okol zdravnikov.

Sedaj pijem kavico potem bo pa treba turbo vklopit da mal doma poštimam potem pa k Evi.

naj nejcu čimprej prime AB, da bo dober...pol pa lepo na varstvo k kakšni mami alpa taščici....da bosta zdrava pričakala prihod eve domov...maš možnost ti jih kam dat? al bl ne??mi je čist z glave ušlo....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
   [Brisano sporočilo]
10.1.2011 10:03:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2816
10.1.2011 10:06:52   
Urša08
Eto mene izpod tuša, je pasalouser posted image .

Petrušk
tamaledva naj bi bila do konca tedna dobra , do takrat pa Eve še ne bo domov. Drugače bi šle pa medve k mojim, če bi bila Nejc in Žiga še bolna. Smo pa zaključili z vrtcem vsaj do 1.3.

Neposredna povezava do sporočila: 2817
10.1.2011 10:07:35   
Urša08

pa dva pozdravčka od našega plavookega šarmerja ( noben u familiji nima plavih oči, momr prou poštarja pogledat če jih mauser posted image user posted image user posted image )

user posted image

user posted image  

iiii kak cukerček je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ful se mi že velik zdiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2818
10.1.2011 10:09:55   
petrušk_

pa dva pozdravčka od našega plavookega šarmerja ( noben u familiji nima plavih oči, momr prou poštarja pogledat če jih mauser posted image user posted image user posted image )

user posted image

user posted image  

iiii kak cukerček je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ful se mi že velik zdiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja res je cukrček...pa kje si kupla un komplet k ga maš z dekco vred...vse isto...bi si neki tacga prvoščla za kompletek iz porodnišniceuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
10.1.2011 10:11:03   
petrušk_

Eto mene izpod tuša, je pasalouser posted image .

Petrušk
tamaledva naj bi bila do konca tedna dobra , do takrat pa Eve še ne bo domov. Drugače bi šle pa medve k mojim, če bi bila Nejc in Žiga še bolna. Smo pa zaključili z vrtcem vsaj do 1.3.

super, da ju maš možnost imet doma.....res fajn....pa da bi vas le vsi nadaljnji virusi obšli....
jst tud razmišljam da bi jo še en mesec doma pustila....vsaj tolk da začnem z dopustom, da mi ne bo treba varstva rihtat...

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
10.1.2011 10:11:03   
Urša08
Baki ja takele nočke so user posted image , je pa tko da če so redne se jih kr navadiš user posted image user posted image user posted image So tud odlične za boj z odvečnimi kilogramiuser posted image

Sjmm naj se nosek hitro pocajtauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika super za vaše fuzbalerske uspehe user posted image user posted image user posted image user posted image

Petrušk kako je z Evo?

čebelca upam, da po treh mesecih ne bo več potrebna dieta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A ti freda pošljem?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
10.1.2011 10:15:54   
petrušk_

Baki ja takele nočke so user posted image , je pa tko da če so redne se jih kr navadiš user posted image user posted image user posted image So tud odlične za boj z odvečnimi kilogramiuser posted image

Sjmm naj se nosek hitro pocajtauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika super za vaše fuzbalerske uspehe user posted image user posted image user posted image user posted image

Petrušk kako je z Evo?

čebelca upam, da po treh mesecih ne bo več potrebna dieta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A ti freda pošljem?

hej...

eva je boljš...nosek ne pušča več, učke smo s tobrexom pozdravl...sm ga šla včer v lekarno nafehtat, k ni blo variante do smetlike pridt...a sm si prov zapomnla da mamici naročim da mi pošlje??
kašlja pa tud ful manj, vročine zjutraj ni blo, tko da upam, da nas popoldne ne napade nazaj, držim pesti....

fredija sm pa jst čebelci posodila, da se ne boš ti še s tem ubadala zdej....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
10.1.2011 10:24:19   
Čebel@
dan

1,5h pri dohtarju čakala,da mi je rekla da moram počivatuser posted image ....imam full rdeče grlo,tko da mi je rekla naj saptolete ližem,za kašelj je pa rekla da naj še naprej čaj z limono in medom pijem,pa slezov sirup naj jem-druzga ubistvu ne smem....če ne bo ok,moram čez 1 teden nazaj po AB

nisem še brala,bom pol...moram it čufte delat...amapk prej bom vsaj pol litra čaja spila,ker sem ful žejna

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
10.1.2011 10:27:00   
brkn83
kolumbo - jure je pa ful lušten, pa velik že tudi. Pa zdi se mi da je tebi podoben, a se motim???

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
10.1.2011 10:27:03   
Čebel@
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse male bolančke

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......