ines82ka -> RE: Avgustovke 2011 (23.5.2011 19:24:36)
|
ja men povedu ga je, napisu pa ne...Sej zdje sm si kr na istek napisala kaj vse rabm da naslednič na pregledu ne pozabm...ponavad pridem tja in se ne spomnem kaj me vse zanima,)... A krvno skupino maš potrjeno s strani laboratorija al kako'Tist k je kuj na prvi strani?ker tega tut nimam:( IZVIRNO SPOROČILO: Natz Men je PDP vpisala že prvič na pregledu. Čudno, da ti ga še ni. Sicer pa se mi zdi, da nekateri res lepo vse izpolnjujejo (kar sem pri parih puncah videla), ostali pač ne. IZVIRNO SPOROČILO: ines82ka Glede materinske se tudi meni zdi da imam reees prazno...Nekaj podatkov sem kar sama vpisala...Drugače pa mi notri samo G vsakič vnese pritisk in pa v katerem tednu sem pa nod morfologije imam podatke notr...drgač pa nč...Nima nekega hudega pomena tale knigca se mi zdi.... Kdaj je vam drugače vnesu G notr PDP?Ker meni ga še ni (zdele junija me čaka posvetovalnica in mu morem prou rečt da mi vpiše ker se rabi 5. stran knjižice za uveljavnljanje porodniške itd (vsaj tko so mi dons rekl na socialni) IZVIRNO SPOROČILO: Natz Živjo, tudi jaz sem imela v petek pregled. Na hitro mi je naredila UZ, vse ok. Pravi, da naj bi imel na koncu cca 3,5 kg. Se je pa obrnil z ritko dol sedaj, zato razmišljam da bi šla na 3D, ker se bo zdaj najbrž bolje videl. Zanima me, ali vam materinsko knjižico dobro izpolnjujejo, ker meni se zdi, da je ne tako kot nekaterim.. Lep pozdrav vsem
|
|
|
|