ines82ka -> RE: Avgustovke 2011 (23.5.2011 15:26:10)
|
Meni je za spol reku G da se mu zdi da je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image] ampak da ne bi dal roke v ogenj za to...Čakam naslednji UZ pa da vidmo če se bo kj bolj vidlo;)... IZVIRNO SPOROČILO: huda83 No, po dolgem, dolgem času se spet malo javljam [sm=smiley36.gif] Lepo napredujemo, izgubila sem 1 kg [sm=bravo.gif] (mam kar nekaj zaloge), me pa muči sladkorna [sm=zmeden.gif] ... to za nosečnico res ni fer, ker bi požrla tone sladkega ... no, so pa vsaj kilogrami na miru in se do sedaj nisem nič zredila [sm=bravo.gif] ... plus tega moram na pregled za ščitnico, oči in vsak teden dajati urin ... ni mi dolgčas in komaj lovim vse datume, da kaj ne pozabim [sm=jezicek.gif] Se pa naše dete še vedno obrača in spet je na ritki ... sicer pa še ima čas, da se obrne, a ne? So mi pa spremenili datum poroda - tri dni prej ... zanima me pa tudi nekaj ... tiste, ki ste vprašale za spol ... ali so vam rekli, da je 100%? meni so rekli, da je 100%, ampak sem še vedno skeptična. Kar se tiče britja, sem jaz že čisto okorna in sem že tri mesece pri depilaciji - noge in brazilska. Noge si skos depiliram in ni panike, brazilska je pa prvič bolela ko hudič ... tk da je treba kr fejst zobe stisnit ... zdej je boljše in bom do konca tako delala, da bom tudi po porodu imela nekaj tednov mir. Pa še eno vprašanje. Ali pozna katera koga, ki bi prodajal Stokke posteljico? No, zdej sem se pa razpisala [sm=jezicek.gif] Imejte se lepo in cartajte svoje bušije [sm=nosecka.gif] pa še podatki za SEZNAM: 1. PONOVNI PREGLED - 15.6. 2. KRAJ (kje sem doma) - Šmartno ob Paki 3. DATUM PORODA - spremenjen iz 11.8. na 8.8.
|
|
|
|